Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά.
Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.
Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου! Ναι όλα μια χαρά, να μην την ματιασω είναι πολύ ήσυχη, θηλάζει πολύ καλα και γενικά είναι μαμ, κακα και νάνι. Με την μεγάλη μου αυτό το έζησα αφού πήγε 2 ετών😂😂😂
Εσείς τι κάνετε? Πώς τα πάτε?
Ήταν η πρώτη φορά που κατάφερα να της κάνω κοτσιδακια γιατί αν δεις στα πλάγια δεν έχει καθόλου μαλλιά 😂 Και γενικά παντού και όλοι την περνάνε για αγοράκι ακόμα και κάτι ροζ να φοράει. Το τι χαρά έκανα εγώ η κουκουβάγια μάνα με τα κοτσιδια δεν λέγεται 😍😂
Εντωμεταξύ όπου δει παιδάκια μικρά τρελαίνεται από τη χαρά της! Και ένα περίεργο πράγμα... Έρχεται και φιλάει την κοιλιά μου... Ενώ δεν καταλαβαίνει ακόμα στην ηλικία της τι σημαίνει εγκυμοσύνη και ότι υπάρχει ένα μωρό εκεί. Μου έχει κάνει τρομερή εντύπωση!!
Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!! Δεν το πιστεύω ακόμα ότι θα είναι η "μεγάλη". Βλέπω φωτογραφίες περσινές που ήταν μια σταλιά και δεν ξέρω πότε πήγε 16 μηνών! Στεναχωριέμαι λίγο που όταν έρθει το μωράκι, η Λυδία μου δεν θα είναι πια μωράκι στα μάτια μας...
Φιλιά στο κοριτσάκι σου, ρούφα την κάθε στιγμή σας, ο χρόνος τρέχει σαν νεράκι....
Ναι θα κάνουν πολύ καλή παρέα εμενα περιμένει πως και πως να παίξουν ακόμα η μπεμπουλα δεν μπορεί αλλά την θέλει πολύ τα γέλια που κάνει όταν την βλέπει είναι άλλο πράγμα !
εμένα ο άντρας μου ήθελε κόρη για να έχει λόγο να μου λέει να κάνουμε και τρίτο μωρό να βγάλουμε τον γιο (αν και κατά βάθος πιστεύει πάλι κόρη θα έχουμε αν πάμε για τρίτο 😂) εκείνος το έχει αποφασίσει για το τρίτο δηλαδή εγώ είμαι αυτήν που κάπως είμαι λίγο διστακτική
Εμένα στην πρώτη εγκυμοσύνη δεν φάνηκε αμέσως η κοιλιτσα αλλά στην δεύτερη φανηκε πιο γρήγορα.. τώρα εσύ που είσαι και γυμνασμένη λογικό να δείχνει αμέσως !!!
Μακάρι να στρώσει η περίοδος γιατί είχα ένα πρήξιμο άλλο πράγμα το τελευταίο διάστημα τώρα είμαι στα τελειώματα και ήσυχα 😂
Recommended Posts
Συμμετοχή στη συζήτηση
Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.