Μετάβαση σε περιεχόμενο

είναι τόσο δύσκολο?

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλες τις μανούλες...

σήμερα αποφασίσαμε να βγάλουμε την πάνα!!!

ξυπνήσαμε κ βάλαμε κατ ευθειαν βρακάκι....σε 3 ώρες είχαμε λερώσει 8 βρακάκια :shock::shock::shock:

κάποιες φορές τα καταφέραμε μια χαρά....άλλες φορές τα έκανε πάνω του κ μετά τα έλεγε...άλλες φορές έκανε το παπί :( ....

δεν σας κρύβω 'οτι αγχώθηκα λίγο...θα μάθει λέτε?

ισχύει το κάθε αρχή κ δ΄΄υσκολη ή λέτε να μην είναι έτοιμος ακόμα?

είναι 2 κ 2,5 μηνών...ήδη περίπου 20 μηνών είχαμε γιογιο κ έκανε κακά καμιά φορά αλλά δεν τον έβαζα εγώ συστηματικά...τα αγόρια λένε ότι αργούν λίγο..δεν ξέρω ,από την άλλη δεν θέλω να γυρίσω πίσω τώρα που αρχίσαμε

σήμερα πήρα τη μεγάλη απόφαση....πείτε μου τι λέτε?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Το κάθε παιδί είναι διαφορετικό!Ποτέ μην συγκρίνεις!Θέλει υπομονή και επιμονή!Διάβασε αυτό: http://www.paidiatros.com/children/How-stop-diapers/

Κonna μου καταρχην μην απογοητευεσαι και μην το βαζεις κατω,αφου ξεκινησατε προσπαθειες η γνωμη μου ειναι να συνεχισεις χωρις να αγχωνεσαι με υπομονη και ηρεμια θα τα καταφερει μια χαρα ο μικρουλης σου,ουτε ο πρωτος ειναι αλλα ουτε και ο τελευταιος,λοιπον εχουμε ενα μηνα κι εμεις που κοψαμε την πανα,ο δικος μου βεβαια ειναι ο τριτος και ηταν πιο ευκολο γιατι εβλεπε εδω και καιρο τα αδερφακια του να πηγαινουν στην τουαλετα και οσο να πεις επαιρνε μια εικονα,μην περιμενεις να σου λεει συνεχεια οτι θελει να τα κανει,τα παιδακια οταν παιζουν το μυαλο τους ειναι στο παιχνιδι και λογικο ειναι να ξεχνιουνται,ωσπου να καταλαβει τι γινεται θα του το θυμιζεις εσυ θα τον βαζεις εσυ συχνα στην αρχη λογικο ειναι και να λερωθει καποια φορα ,οταν πηγαινεται καπου κατα τη γνωμη μου και πειρα μου καλα ειναι να μην του βαζεις πανα,καλυτερα να παιρνεις μαζι σου ρουχα και το γιογιο παρα να τον μπερδευεις μια ετσι και μια αλλιως,το ξερω οτι ειναι λιγο δυσκολο στην αρχη αλλα μερα με τη μερα ο μικρος σου θα εκπαιδευτει μια χαρα και θα επιβραβευσει τους κοπους σου,κατα τη γνωμη μου η ηλικια του ειναι μια χαρα,πιστευω οτι οσο πιο πολυ αργουμε να ξεκινησουμε τοσο το παιδι επαναπαυεται και κοβει δυσκολοτερα την πανα μετα,τους αλλους δυο τους ειχα κοψει ηδη στα 2 στον μικρο αργησαμε λιγους μηνες λογω καιρου ,αν χρειαστεις κατι και θες να συζητησουμε κατι αλλο πες μου καλη επιτυχια και προπαντως μην αγχωνεσαι,να ασχολεισαι συνεχεια μαζι του και θα δεις οτι θα τα καταφερει πολυ συντομα!!!

καλησπέρα κορίτσια κ ευχαριστώ για τις απαντήσεις...

πάμε πολύ καλά , μια χαρά, πιστεύω σε μια εβδόμάδα να είμαστε οκ,

γενικά ξυπνάει πάμε κατ ευθείαν γιογιο κ το μεσημέρι κ το πρωί..στον υπνο του φοράω πάνα αλλά δεν την βρέχει...

μου λέει τσίσα κ κακά, απλά να σήμερα του έφυγε μια φορά πάνω του ενώ το είχε πει γιατί δεν προλάβαμε να πάμε..μέχρι να τρέξουμε από τη βεράντα στο μπάνιο του φύγανε...μήπως να αφήνω το γιογιο εκεί που παίζει? απλά σκέφτηκα πως καλύτερα να μάθει ΄'οτι στο μπάνιο κάνουμε κακά...

σήμερα πήγαμε θάλασσα με το γιογίο μαζί, χεχεχε

έχω λίγο άγχος ακόμα όταν βγαίνουμε έξω κ του φοράω πάνα, λέτε΄ότι πρέπει να την βγάλω...θα προσπαθήσω αφού τα πάει καλά κιόλας...κ πάλι ευχαριστώ

Εγώ όταν πάμε έξω,παίρνω μαζί μου ένα βρακάκι και ένα παντελονάκι επιπλέον για αν τυχόν έχουμε ατυχηματάκι..δεν έχει τύχει πάντως!Όσο για το ότι δεν πρόλαβε,θα του λες δεν πειράζει,την άλλη φορά θα τα πάει ακόμα καλύτερα!Νομίζω κι εγώ ότι αφού τα πάτε τόσο καλά,δεν χρειάζεται να έχεις παντού το γιογιό!Καλή συνέχεια!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...