Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια σκέφτηκα να ανοίξω αυτό το θέμα, γιατί όσα παιδάκια βλέπω που έχουν γεννηθεί τώρα, σχεδόν όλα μοιάζουν στον μπαμπά τους , τα δικά σας σε ποιον μοιάζουν?? Εμένα είναι ίδια ο πατέρας της. Τι γίνεται ρε κορίτσια με αυτή νέα φουρνιά??? . Τι στο καλό στον ύπνο μας πιάνουν ??? :woohoo:

• Απαντήσεις 78
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΗ ΣΚΑΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΗ ΣΟΥ .....ΕΜΑΣ Η ΜΠΕΜΠΑ ΕΙΝΑΙ ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΤΗΣ...ΕΙΝΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΕΙ ΚΙ ΟΛΑΣ!!!!!!!ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΤΣΙ ΓΛΙΤΩΝΟΥΜΕ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Ο ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΑΝΕ ΤΕΣΤ DNA ΧΙ ΧΙ ΧΙ...ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟ!!!ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΜΗΝ ΚΟΙΜΑΣΤΕ,ΒΑΡΙΕΣΤΕ,ΠΡΟΣΠΟΙΗΣΤΕ ΚΤΛ.ΙΔΟΥ Τ'ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!!!!!

Δημοσίευση

ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΗ ΣΚΑΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΗ ΣΟΥ .....ΕΜΑΣ Η ΜΠΕΜΠΑ ΕΙΝΑΙ ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΤΗΣ...ΕΙΝΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΕΙ ΚΙ ΟΛΑΣ!!!!!!!ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΤΣΙ ΓΛΙΤΩΝΟΥΜΕ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Ο ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΑΝΕ ΤΕΣΤ DNA ΧΙ ΧΙ ΧΙ...ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟ!!!ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΜΗΝ ΚΟΙΜΑΣΤΕ,ΒΑΡΙΕΣΤΕ,ΠΡΟΣΠΟΙΗΣΤΕ ΚΤΛ.ΙΔΟΥ Τ'ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!!!!!

Δημοσίευση

Δωροθέα έγραψε:

Δηλαδή Δωροθέα εσύ και όλες οι γυναίκες που τα παιδιά τους μοιάζουν στους άντρες τους προσποιούνται ή βαριούνται κατά την διάρκεια της σύλληψης?!!! B)

Ο γιος μου μοιάζει στον άντρα μου -έτσι τουλάχιστον λένε οι άλλοι, αν και όταν γελάει μου θυμίζει τη μαμά μου!!- και η μικρούλα μας μοιάζει σε μένα :P :silly: και τα δυο παιδιά μου έχουν τα χαρακτηριστικά τα δικά μου αλλά σαν γενική εικόνα ο γιος μου μοιάζει στον μπαμπά του πώς γίνεται??

Δημοσίευση

Δωροθέα έγραψε:

Δηλαδή Δωροθέα εσύ και όλες οι γυναίκες που τα παιδιά τους μοιάζουν στους άντρες τους προσποιούνται ή βαριούνται κατά την διάρκεια της σύλληψης?!!! B)

Ο γιος μου μοιάζει στον άντρα μου -έτσι τουλάχιστον λένε οι άλλοι, αν και όταν γελάει μου θυμίζει τη μαμά μου!!- και η μικρούλα μας μοιάζει σε μένα :P :silly: και τα δυο παιδιά μου έχουν τα χαρακτηριστικά τα δικά μου αλλά σαν γενική εικόνα ο γιος μου μοιάζει στον μπαμπά του πώς γίνεται??

Δημοσίευση

ΕΜΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΑΝ Κ 5 ΜΗΝΩΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΑΥΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ

ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ Κ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ (1.92 Ο ΜΠΑΜΠΑΣ..)

ΚΑΤΑ ΤΑΛΛΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΙΔΙΟΣ ΕΓΩ....ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ....

ΑΦΟΥ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Κ ΤΟΝ ΔΕΙΞΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΛΕΓΑΝΕ ΟΛΟΙ

΄΄ΕΝΑ ΓΙΩΤΑΚΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ''!

Δημοσίευση

ΕΜΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΑΝ Κ 5 ΜΗΝΩΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΑΥΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ

ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ Κ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ (1.92 Ο ΜΠΑΜΠΑΣ..)

ΚΑΤΑ ΤΑΛΛΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΙΔΙΟΣ ΕΓΩ....ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ....

ΑΦΟΥ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Κ ΤΟΝ ΔΕΙΞΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΛΕΓΑΝΕ ΟΛΟΙ

΄΄ΕΝΑ ΓΙΩΤΑΚΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ''!

Δημοσίευση

ΚΑΛΕ ΑΣΤΕΙΕΥΟΜΟΥΝΑ!!!!!ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΓΟΝΙΔΙΑΚΟ,ΑΠΛΩΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΛΑΚΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΥΧΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΕΠΕΙΔΗ Η ΜΠΕΜΠΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ,ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ!

Δημοσίευση

ΚΑΛΕ ΑΣΤΕΙΕΥΟΜΟΥΝΑ!!!!!ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΓΟΝΙΔΙΑΚΟ,ΑΠΛΩΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΛΑΚΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΥΧΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΕΠΕΙΔΗ Η ΜΠΕΜΠΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ,ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ!

Δημοσίευση

Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΗΣ...ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΜΟΝΟ.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΕΝΕΡΓΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΤΑ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ..

Δημοσίευση

Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΗΣ...ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΜΟΝΟ.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΕΝΕΡΓΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΤΑ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ..

Δημοσίευση

κατάλαβα ότι αστειευόσουν!! :laugh: :laugh:

Πάντως εμας στην οικογένειά μας όλα τα παιδιά των αδελφών μου (είμαστε 5 κορίτσια και ένα αγόρι!) έχουν την μύτη από το σόι της μαμάς μου! δυνατό γονίδιο!! ευτυχώς δεν είναι άσχημη!!:laugh:

Δημοσίευση

κατάλαβα ότι αστειευόσουν!! :laugh: :laugh:

Πάντως εμας στην οικογένειά μας όλα τα παιδιά των αδελφών μου (είμαστε 5 κορίτσια και ένα αγόρι!) έχουν την μύτη από το σόι της μαμάς μου! δυνατό γονίδιο!! ευτυχώς δεν είναι άσχημη!!:laugh:

Δημοσίευση

Εμας παλι βρε κοριτσια που δεν μοιαζει σε κανεναν τι να πουμε???:laugh: :laugh: :laugh: Οταν γεννηθηκε δεν βρισκαμε κανενα κοινο στοιχειο με εμας! μονο απο τις παιδικες μας φωτογραφιες βρισκουμε οτι εχει καποια κοινα με εμενα... οποτε περιμενουμε να μεγαλωσει λιγο ακομη μηπως και βγαλουμε ακρη!!

Δημοσίευση

Εμας παλι βρε κοριτσια που δεν μοιαζει σε κανεναν τι να πουμε???:laugh: :laugh: :laugh: Οταν γεννηθηκε δεν βρισκαμε κανενα κοινο στοιχειο με εμας! μονο απο τις παιδικες μας φωτογραφιες βρισκουμε οτι εχει καποια κοινα με εμενα... οποτε περιμενουμε να μεγαλωσει λιγο ακομη μηπως και βγαλουμε ακρη!!

Δημοσίευση

ΕΜΑΣ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΜΑΣ ΣΗΜΕΙΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΓΕΝΝΙΕΣ (ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ)ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΤΟΥ ΠΟΔΙΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΓΛΟΜΠΟ.ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ!!ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ!!!ΕΥΤΥΧΩΣ Η ΜΠΕΜΠΑ ΤΗ ΓΛΥΤΩΣΕ..

Δημοσίευση

ΕΜΑΣ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΜΑΣ ΣΗΜΕΙΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΓΕΝΝΙΕΣ (ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ)ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΤΟΥ ΠΟΔΙΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΓΛΟΜΠΟ.ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ!!ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ!!!ΕΥΤΥΧΩΣ Η ΜΠΕΜΠΑ ΤΗ ΓΛΥΤΩΣΕ..

Δημοσίευση

εμενα κοριτσια τα δυο νινακια μου (ας υποθεσουμε νινακια 14-11 χρονων) αγορια και τα δυο ειναι ολφτυστα η μαμα τους!!!!

το τριτο που περιμενουμε (να ειναι γερο πρωτα ο θεος) να δουμε ...αν θα παρει κατι και απο το μπαμπα!!!

αν ειναι κοριτσι, εχει περισσοτερες πιθανοτητες να μοιαζει το μπαμπα, λενε....

:)

Δημοσίευση

εμενα κοριτσια τα δυο νινακια μου (ας υποθεσουμε νινακια 14-11 χρονων) αγορια και τα δυο ειναι ολφτυστα η μαμα τους!!!!

το τριτο που περιμενουμε (να ειναι γερο πρωτα ο θεος) να δουμε ...αν θα παρει κατι και απο το μπαμπα!!!

αν ειναι κοριτσι, εχει περισσοτερες πιθανοτητες να μοιαζει το μπαμπα, λενε....

:)

Δημοσίευση

εμενα η κορη μου ειναι φωτοτυπια ο πατερας της! αφου ολοι την φωναζουν ΠΕΤΡΟΥΛΑ !

απο τον αντρα μου που τον λενε ΠΕΤΡΟ! απο εμενα εχει παρει μονο το.......(μπιπ)

δειτε:

Δημοσίευση

εμενα η κορη μου ειναι φωτοτυπια ο πατερας της! αφου ολοι την φωναζουν ΠΕΤΡΟΥΛΑ !

απο τον αντρα μου που τον λενε ΠΕΤΡΟ! απο εμενα εχει παρει μονο το.......(μπιπ)

δειτε:

Δημοσίευση

Μη με βρισετε, αλλα εγω ακομα δεν γεννησα κ ο υπερηχος β επιπεδου το εδειξε ξεκαθαρα:blush: :blush: . Ειναι ιδιος εγω :woohoo: τουλαχιστον στη μυτη κ τα χειλια. Μεχρι κ ο αντρας μου το παραδεχτηκε κ λυσσαξε...θα χει το ονομα του πεθερου μου κ θα μοιαζει στον μπαμπα μου (γιατι ειμαι καρμπον του μπαμπα)B) B) . Αλλα εχει κ ενα λακκακι στο πιγουνι που εγω δεν το χω κι ομως το χει ο μπαμπας μου.. Αυτα τα γονιδια...Παιδια επαθα σοκ με το ποσο καλα φαινοτανε στον υπερηχο. Ειναι σαν να τον ξερω ηδη το σκατουλι..

Δημοσίευση

Μη με βρισετε, αλλα εγω ακομα δεν γεννησα κ ο υπερηχος β επιπεδου το εδειξε ξεκαθαρα:blush: :blush: . Ειναι ιδιος εγω :woohoo: τουλαχιστον στη μυτη κ τα χειλια. Μεχρι κ ο αντρας μου το παραδεχτηκε κ λυσσαξε...θα χει το ονομα του πεθερου μου κ θα μοιαζει στον μπαμπα μου (γιατι ειμαι καρμπον του μπαμπα)B) B) . Αλλα εχει κ ενα λακκακι στο πιγουνι που εγω δεν το χω κι ομως το χει ο μπαμπας μου.. Αυτα τα γονιδια...Παιδια επαθα σοκ με το ποσο καλα φαινοτανε στον υπερηχο. Ειναι σαν να τον ξερω ηδη το σκατουλι..

• Απαντήσεις

• Κορίτσια έκανα την καμπύλη ζαχάρου σήμερα κ αναμένω αποτελέσματα....
    • Καλή σας ημέρα , έχω και εγώ θετική χοριακή μετά από χρόνια εξωσωματικής και διανύω τον τρίτο μήνα . Θα γεννήσω Αύγουστο . Δεν μπορώ να το πιστέψω ακόμη είμαι πολύ φοβισμένη και σχεδόν ΄δεν μπορώ να χαρώ . Είχα πάρα πολλές ναυτίες και βάρος στο στομάχι από το μεσημέρι και έπειτα και ακόμη παιδεύομαι κυρίως με βάρος στο στομάχι και επιπλέον με έχουν βάλει να προσέχω πάρα πολύ την διατροφή μου εξ' αιτίας του ζάχαρου νηστείας που ήταν λίγο αυξημένο στο 98 , ενώ η καμπύλη ζαχάρου που μου έκαναν ήταν εντάξει . Οπότε έχω περιορίσει πάρα πολύ τι τρώω και αυτό είναι δύσκολο γιατί με τόσο βάρος στο στομάχι  που έχω και πάρα πολύ φαγητά που με πειράζουν δυσκολεύομαι . Εύχομαι σε όλες μας μια καλή αυχενική 
    • Και γω με καισαρική θα πάω, για τον ίδιο λόγο @eva96.  @melitiniღ, βάλε προτεραιότητες. Ας πούμε το ριλάξ δεν νομίζω πως θα το χρησιμοποιήσεις άμεσα. Εγώ δηλαδή τον έβαλα τον μικρό μας στο ριλάξ όταν ήταν 3 μηνών περίπου. Όταν δεν ήταν στην κούνια του (ή στην αγκαλιά μας!) ήταν στην καλαθούνα/πορτ μπεμπέ αραχτός και λάιτ! Σωστή σκέψη από νωρίς ο αποστειρωτής. Εγώ η έξυπνη πίστευα πως θα κάνω αποκλειστικό θηλασμό και δεν είχα πάρει αποστειρωτή. Όταν λοιπόν επιστρέψαμε σπίτι έφαγα φρίκη με την κατσαρόλα και την αποστείρωση και μήπως κάνω κάποιο λάθος στην αποστείρωση και πάρει κανένα μικρόβιο το παιδί. Ευτυχώς αυτό κράτησε πολύ λίγο. Τον αγαπημένο μου αποστειρωτή δεν τον έχω αποχωριστεί καθόλου. Παρόλο που ο μικρός πια είναι 2 ετών, που και που του αποστειρώνω τα μπιμπερό του κυρίως για την αποφυγή των οσμών που (νομίζω) πως έχουν τα μπουκάλια. Να κάνετε καλή επιλογή και στα αφρόλουτρα και τις κρέμες (αλλαγής και ενυδατικές). Εγώ είχα γεννήσει ιδιωτικά και μας έδωσαν πολλά δείγματα από διάφορες εταιρείες. Προτίμησα τα φαρμακευτικά και μέχρι στιγμής έχω μείνει ευχαριστημένη.
    • Ναι από την αρχή φαινόταν ότι θα είναι μικρό μωρό οπότε έπαιξε κ αυτό τον ρόλο του. Αχ αυτές τις λίγες μέρες περιμένω κ γω να περάσουν.. Θέλει υπομονή!  Δεν ξέρω να σου πω για τις συσπάσεις γτ από την αρχή είχα 2 στο 10λεπτο δηλαδή 2:00 το μεσημέρι. Στη γιατρό πήγα 6 το απόγευμα κ ήταν ήδη 3λεπτες. Δεν ξέρω πως μετράνε τη διαστολή πάντως η μαία μου έβαλε 3 δάχτυλα. Δεν μου είπε αν έχω διαστολή μ είπε ότι εξαληφθηκε ο τράχηλος. Όταν πήγα ιασω μου βάλανε όρο και ήταν σαν να μην είχα μετά δλδ 7:30 - 8 το απόγευμα λες κ οι συσπάσεις είχαν φύγει. Ή τουλάχιστον εγώ δεν τις μετρούσα! Δεν ξέρω πως έγινε. Έπρεπε να πάει 9 το βράδυ γτ είχα φάει στις 3 και δεν γινόταν νωρίτερα η επισκληριδιος. 
    • Ευχαριστώ πάρα πολύ! Διάβασα και τα δικά σου πως περνάς και πως σκέφτεσαι ώρες ώρες και να ξέρεις ταυτίστηκα με κάποιες σκέψεις σου... Δεν είσαι μόνη! θα σου πω πως όλα γίνονται σιγά σιγά.. Όλοι θέλουμε να έχουμε τη Σειρά μας, να είναι όλα έτοιμα, τακτοποιημενα, ρυθμισμένα, "ιδανικά" με άλλα λόγια και να γεννήσουμε χωρίς σκοτούρες αλλά δεν βγαίνει πάντα και δεν είναι κακό. Είναι απλά διαφορετικό. Εγώ τον πρώτο στο αυτοκίνητο τον έχω από την πρώτη μέρα στη θέση του συνοδηγού με κλειστό αερόσακο όπως προβλέπει ο νόμος. Οπότε ένας ενήλικας με 4 παιδιά χωράνε σε ένα αμάξι έστω κ έτσι αν χρειαστεί να τους πας κάπου.  Μόνο τη χάρη μου έκανε! Ευτυχώς είχε 26 ο μήνας κ είναι όντως ωραία!   
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...