Μετάβαση σε περιεχόμενο

Σε ποιον μοιάζουν τα νινάκια μας ;;;;

AGGELIKI LEFKADA

Recommended Posts

• Απαντήσεις 78
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Η Μικαελλα και εγω μικρη με περισσοτερα μαλλια!Εχει τα χαρακτηριστικα τα δικα μου...Ο καημος μας ομως ο μεγαλος ειναι που δεν πηρε το χρωμα των ματιων..:( :( ..

http://g.imageshack.us/img201/dscn1081xa3.jpg/1/

http://imageshack.us

http://g.imageshack.us/img201/dscn1434wm1.jpg/1/

http://g.imageshack.us/img143/dscn1436js1.jpg/1/

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Η Μικαελλα και εγω μικρη με περισσοτερα μαλλια!Εχει τα χαρακτηριστικα τα δικα μου...Ο καημος μας ομως ο μεγαλος ειναι που δεν πηρε το χρωμα των ματιων..:( :( ..

http://g.imageshack.us/img201/dscn1081xa3.jpg/1/

http://imageshack.us

http://g.imageshack.us/img201/dscn1434wm1.jpg/1/

http://g.imageshack.us/img143/dscn1436js1.jpg/1/

Ειλικρινά simone δεν εχω λόγια να περιγράψω ΠΟΣΟ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ ΜΩΡΑ ΕΙΣΑΣΤΕ Κ ΤΑ ΔΥΟ ...Βασικά σου μοιάζει παρα πάρα πολύ κ δεύτερον είσαστε κουλιά....αλήθεια...

Έπαθα πλάκα....φοβρερές φωτογραφίες...

Να σου ζήσει κοπέλα μου....φτου σας

Ειλικρινά simone δεν εχω λόγια να περιγράψω ΠΟΣΟ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ ΜΩΡΑ ΕΙΣΑΣΤΕ Κ ΤΑ ΔΥΟ ...Βασικά σου μοιάζει παρα πάρα πολύ κ δεύτερον είσαστε κουλιά....αλήθεια...

Έπαθα πλάκα....φοβρερές φωτογραφίες...

Να σου ζήσει κοπέλα μου....φτου σας

simonako οτι κ να πω ειναι λιγο.ειστε κ οι δυο κουκλαρες να σε χαιρεται ο αντρας σου κ τη μικαελλα ο μπαμπασ της:P μη σε στεναχωρει που δε πηρε τα ματια σου κ ετσι κουκλα ειναι.φιλια πολλα κοπελα μου:kiss:

simonako οτι κ να πω ειναι λιγο.ειστε κ οι δυο κουκλαρες να σε χαιρεται ο αντρας σου κ τη μικαελλα ο μπαμπασ της:P μη σε στεναχωρει που δε πηρε τα ματια σου κ ετσι κουκλα ειναι.φιλια πολλα κοπελα μου:kiss:

η δικη μου η ζουζουνιτσα ειναι ΚΑΡΜΠΟΝ του μπαμπα της!!!:woohoo: ολοϊδια, κατα γενικη ομολογια η κουκλιτσα μου!!! τα χαρακτηριστικα του, τα χρωματα του... ολα του!! οσο κι αν αστειευομαι ομως, το χαιρομαι πολυ, γιατι βλεπω τον αντρουλη μου πως χαμογελαει και καμαρωνει, οταν ολοι του λενε ποσο του μοιαζει η κορη του!! (ο εγωϊσταρος!!:lol: ) μα ΤΙΠΟΤΑ δεν εκανα εγω??:lol:

pebi μου, ολοϊδια τα μωρα σου πραγματικα!!!:silly:

simone μου, τυχερουλα, σου μοιαζει πολυ η κορουλα σου, ειστε κι οι δυο κουκλιτσες!! κριμα να μη παρει τα υπεροχα ματακια σου, αλλα ειναι τοσο κουκλιτσα που δε πειραζει!!;)

η δικη μου η ζουζουνιτσα ειναι ΚΑΡΜΠΟΝ του μπαμπα της!!!:woohoo: ολοϊδια, κατα γενικη ομολογια η κουκλιτσα μου!!! τα χαρακτηριστικα του, τα χρωματα του... ολα του!! οσο κι αν αστειευομαι ομως, το χαιρομαι πολυ, γιατι βλεπω τον αντρουλη μου πως χαμογελαει και καμαρωνει, οταν ολοι του λενε ποσο του μοιαζει η κορη του!! (ο εγωϊσταρος!!:lol: ) μα ΤΙΠΟΤΑ δεν εκανα εγω??:lol:

pebi μου, ολοϊδια τα μωρα σου πραγματικα!!!:silly:

simone μου, τυχερουλα, σου μοιαζει πολυ η κορουλα σου, ειστε κι οι δυο κουκλιτσες!! κριμα να μη παρει τα υπεροχα ματακια σου, αλλα ειναι τοσο κουκλιτσα που δε πειραζει!!;)

simone δεν περιγραφεται ποσο σου μοιαζει η κορη σου! να σας χαιρεται ο αντρας σου!

ειστε πολυ ομορφα μωρα!

θα προσπαθησω να σας βαλω φωτο τον αντρα μου μωρο ειναι ιδιος με την μπεμπα!

simone δεν περιγραφεται ποσο σου μοιαζει η κορη σου! να σας χαιρεται ο αντρας σου!

ειστε πολυ ομορφα μωρα!

θα προσπαθησω να σας βαλω φωτο τον αντρα μου μωρο ειναι ιδιος με την μπεμπα!

Καλά τι ομοιότητα είναι αυτή simon όταν βρω Φώτο του άνδρα μου που ήταν μικρός θα βάλω και εγώ να κάνετε την σύγκριση!!!

Καλά pedi και εσένα το ίδιο.

Καλά τι ομοιότητα είναι αυτή simon όταν βρω Φώτο του άνδρα μου που ήταν μικρός θα βάλω και εγώ να κάνετε την σύγκριση!!!

Καλά pedi και εσένα το ίδιο.

Κορίτσια εμένα η Κατερίνα μοιάζει σε εμένα και η μικρή μου στον μπαμπά της, οπότε ως προς αυτό μοιράστηκαν τα πράγματα! Αλλά στον χαρακτήρα συμβαίνει ακριβώς στο αντίθετο! :laugh:

Κορίτσια εμένα η Κατερίνα μοιάζει σε εμένα και η μικρή μου στον μπαμπά της, οπότε ως προς αυτό μοιράστηκαν τα πράγματα! Αλλά στον χαρακτήρα συμβαίνει ακριβώς στο αντίθετο! :laugh:

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΜΟΙΑΖΕΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΟΥ.ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΟΛΟΙ ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΣ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ.Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΚΟΙΜΟΜΟΥΝ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ B) .

ΜΕΓΑΛΩΝΩΝΤΑΣ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΜΟΙΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ.

ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΜΟΙΖΕΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΣΟΙ ΛΕΝΕ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΜΟΥ.

ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΜΟΙΑΖΟΥΜΕ.

ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΑΝΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ?:dry:

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΜΟΙΑΖΕΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΟΥ.ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΟΛΟΙ ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΣ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ.Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΚΟΙΜΟΜΟΥΝ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ B) .

ΜΕΓΑΛΩΝΩΝΤΑΣ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΜΟΙΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ.

ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΜΟΙΖΕΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΣΟΙ ΛΕΝΕ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΜΟΥ.

ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΜΟΙΑΖΟΥΜΕ.

ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΑΝΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ?:dry:

καλα pebi μου η μπουμπου σου και ο αντρουλης σου...ειναι ιδιοι....απιστευτο αλλα νομιζω απο φωτογραφια που εχεις βαλει πιο παλια....το μετωπο και νομιζω λιγο τα ματια μοιαζουν σε σενα.....οτι και να ειναι ομως να τη χαιρεστε και εσυ τον αντρουλη σου....

καλα σιμονακο μου ειστε ιδιες....καλε τι ομοιοτητα ειναι αυτη?απιστευτο....ενταξει βεβαια στο εχω ξαναπει....ειστε βεβαια και οι δυο κουκλες...φανταζομαι καμαρι ο αντρουλης σου με τετοιες κουκλες μαμα και κορη που εχει μεσα στο σπιτι του......

αντε φιλακια κοριτσακια μου.......

:silly: :woohoo: :P :silly::P;):cheer::unsure::ohmy::blink::side: :woohoo:

καλα pebi μου η μπουμπου σου και ο αντρουλης σου...ειναι ιδιοι....απιστευτο αλλα νομιζω απο φωτογραφια που εχεις βαλει πιο παλια....το μετωπο και νομιζω λιγο τα ματια μοιαζουν σε σενα.....οτι και να ειναι ομως να τη χαιρεστε και εσυ τον αντρουλη σου....

καλα σιμονακο μου ειστε ιδιες....καλε τι ομοιοτητα ειναι αυτη?απιστευτο....ενταξει βεβαια στο εχω ξαναπει....ειστε βεβαια και οι δυο κουκλες...φανταζομαι καμαρι ο αντρουλης σου με τετοιες κουκλες μαμα και κορη που εχει μεσα στο σπιτι του......

αντε φιλακια κοριτσακια μου.......

:silly: :woohoo: :P :silly::P;):cheer::unsure::ohmy::blink::side: :woohoo:

simone έγραψε:

037.jpgdscn1081xa3.jpg

w235.png

dscn1434wm1.jpg

w243.pngdscn1436js1.jpg

w314.png

Αχχχχχ αυτός ο καημός εεεεε???? Σκέψου όμως να μην σε έμοιαζε κιόλας??? Εμένα όλοι μου λένε πως μόνο τα μάτια μου πήρε κ κατά τα άλλα μοιάζει στον μπαμπά της. Τι να πω... Δεν ξέρω ποιο είναι καλύτερο..???? χιχιχιχιχχι

Γερά να είναι τα παιδάκια μας , άλλωστε κ τον μπαμπά να μοιάζουν , βλέπουμε τους άντρες μας μέσα από τα παιδιά μας, τι καλύτερο!!!

• Απαντήσεις

• Κορίτσια έχει λίγες βδομάδες που με ενοχλούσε λίγο το δόντι πίσω πίσω και ειδικά στο βούρτσισμα πονάει πολύ το ούλο. Δεν είναι πρισμένο, δεν είναι κόκκινο αλλά βλέποντας το στο καθρέφτη βλέπω έχει μαυρίσει λίγο στην άκρη ψηλά το ένα δόντι εκεί στο όριο με το ούλο .. τι στο καλό είναι αυτό λέτε να παίζει ρόλο η εγκυμοσύνη; έχει τύχει σε καμία σας; Δευτέρα θα κλείσω ένα ραντεβού πάντως στο οδοντιατρείο!! πφφφφ!!!
    • Εχετε δίκιο κορίτσι είναι λογική αντίδραση πλεον να μην μπορείτε να χαρείτε σε ένα θετικό τεστ εγκυμοσύνης εύχομαι όμως αυτήν την φορά να σας έρθει αυτήν η χαρά! και εγώ στην θέση σου θα περίμενα για την χοριακη  περαστικά του εντάξει είναι και ζόρικη επέμβαση δεν έχω κάνει αλλά έχω ακούσει από άλλα άτομα πως και η αποθεραπεία είναι δύσκολη.. Εντάξει εσύ που γέννησες φυσιολογικά και δεν ήταν και εύκολη γέννα από όσο θυμάμαι σε ταλαιπώρησε αλλά είσαι δυνατή  💪  Γενικά οι άντρες με το θέμα γέννας εγκυμοσύνης πολλά δεν θα άντεχαν πιστεύω 😂
    • Τι να σου πω δεν ξέρω πια είναι η καλύτερη ηλικία για να κάνεις το δεύτερο… ίσως να μην υπάρχει και η ιδανική ηλικία γιατί η κάθε ηλικία  έχει τα δικα της.. σημασία έχει πότε είναι οι γονείς έτοιμοι για το επόμενο 😌 Εμένα τώρα στην φάση που είμαστε 26 μηνών η μεγάλη και 3,5 μηνών η μπέμπα είναι δύσκολα από άποψη πως η μεγάλη είναι ζωηρή το παιχνίδι της είναι άχαρο ίσως έβγαλε και λίγο ζήλια και γενικά προσπαθώ να προλάβω διάφορες βλακείες που κάνει 😅
    • εντάξει ναι... έχω χρόνο ακόμα εγώ...ο άντρας μου 3 παιδακια θέλει λέει...βεβαια λεει οτι το επόμενο θα ειναι μετά απο 5 χρόνια 😂😂 ή του χρόνου κατευθείαν για να ξεμπερδευουμε😂 εγω με τίποτα δεν θέλω του χρόνου... θέλω να χαρώ λίγο τον μικρούλη μου πρώτα και μετά...γιατι αν ερθει και αλλο παιδακι δεν θα μπορώ να είμαι 100% σ αυτόν (ετσι το σκέφτομαι τουλάχιστον,)
    • Περιμένουμε εδώ σαν τις άδικες κατάρες με τον σύζυγο μπας κι εμφανιστεί ο γιατρός να μας γράψει το εξιτήριο... 🙄 Κουράγιο κορίτσι μου! Καταλαβαίνω πολύ την αγωνία που περνάς!! Κι εγώ θα είχα ήδη φύγει να περιμένω απ' έξω!! Εύχομαι πραγματικά τα νέα που θα έχεις να είναι καλά και να ηρεμήσει η ψυχούλα σας!! ❤️❤️
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...