Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μολις το εμαθα...


Recommended Posts

Μολις εμαθα οτι ειμαι εγκυος.....5 εβδομαδων περιπου. :D:D:D:D και σε μια εβδομαδα θα παω στον γιατρο.....

Τι να κανω για την ναυτια και για την υπνηλια????νυσταζω συνεχεια...ζαλιζομαι κ εχω ναυτια....please help me.... :P:P:P:P:P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Με το καλό βρε κοριτσάκι,να έχεις μία καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη.Βασικά για την υπνηλία εγώ θα σου έλεγα να κοιμάσαι όποτε σου έρχεται,γιατί μετά θα βλέπεις τον ύπνο με το σταγονόμετρο.Οπότε απόλαυσέ το όσο είναι καιρός. :lol::lol::lol: Για τη ναυτία,να πίνεις ναι μεν υγρά για την αφυδάτωση,αλλά να τρως παξιμαδάκια,ψωμάκι,μπισκότα,έτσι ώστε να τραβάνε τα υγρά και να μην έχεις τόση ναυτία.Βέβαια υπάρχει πιθανότητα με ορισμένα φαγητά να ανακατεύεσαι και όχι με όλα.Α,νομίζω και η μπανάνα βοηθάει στο να μην έχεις ναυτία.Το σημαντικό είναι ότι θα γίνεις μανούλα και αυτό τα λέει όλα. :D Συγχαρητήρια!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

συχαρητηριααα!!!καλη και τελειομηνη εγκυμοσυνη ευχομαι :D:D:D απολαυσε τοοο οσο μπορεις!!!

συμφωνω με τη foufou κοιμησου τωρα που μπορεις γιατι μετα δεν εχει νανι με το νινι! :lol:

οσο για τις ναυτιες λογικο ειναι και εγω δεν μπορουσα να φαω τιποτα οτι ειχε κρεας στην αρχη της εγκυμοσυνης ...δες ποια σε πειραζουν και μην τα ακουμπας καν! :lol:

φιλακιααα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΟΜΗΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ!!!!

ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ ΤΡΕΛΑ ΞΕΝΥΧΤΙΑ..... ΕΜΕΝΑ Η ΥΠΝΗΛΙΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ΟΠΟΥ ΗΜΟΥΝ DURASEL, KAI ΞΑΝΑΡΘΕ ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ. ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΦΥΣΟΛΟΓΙΚΑ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΑΥΤΙΑ, ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ. ΤΡΩΓΕ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΖΟΡΙ. ΠΙΝΕ ΝΕΡΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΘΕΙΣ ΑΦΥΔΑΤΩΣΗ Η΄ ΟΤΙ ΥΓΡΟ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ. ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΥΠΕΡΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΣΤΟ ΧΥΜΟ ΜΠΑΝΑΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΒΑΖΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΥΓΡΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ. ΝΑ ΤΡΩΣ ΦΡΥΓΑΝΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΞΙΜΑΔΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΑΒΑΝΕ ΤΑ ΥΓΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙΣ ΤΙΣ ΕΝΤΟΝΕΣ ΜΥΡΩΔΙΕΣ, ΚΟΛΩΝΙΕΣ, ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΑ, ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΝΑ ΜΑΣΑΩ ΜΙΑ ΤΣΙΧΛΑ ΜΕΝΤΑ Η΄ ΔΥΟΣΜΟΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΪ, ΝΑ ΤΡΩΣ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΣ ΧΩΡΙΣ ΠΙΕΣΗ.

ΘΕΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου!

Το τζίντζερ βοηθά για τις ναυτίες, είτε σε κομματάκια είτε σε μπισκότα. Αλλά να ξέρεις ότι τίποτα δεν πρόκειται να σε βοηθήσει να τις ξεφορτωθείς οριστικά. Όταν περάσει το πρώτο τρίμηνο θα φύγουν σιγά σιγά από μόνες τους.

Για την υπνηλία, τι να σου πω, να κοιμάσαι όσο πιο πολύ μπορείς. Έστω για ένα μισάωρο. Εγώ δεν κοιμάμαι ποτέ μέσα στη μέρα, και στην εγκυμοσύνη κοιμόμουν για κανένα μισαωράκι στην αρχή και με βοηθούσε.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...