Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 956
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

γεια σας κουκλες

εμεις φαγαμε στην πεθερα μου παλι :roll:;) ψαροσουπα κι εμεις Αννα Μαρια και τσιπουρες και ρυζακι,εχω τρεις μερες να μαγειρεψω αλλα θα τα φτιαξω μαζεμενα,θα ετοιμασω για τις διακοπες,την Πεμπτη το πρωι τελικα θα φυγουμε αλλα σημερα συγχηστηκα πολυ,θα πηγαιναμε στον νονο του Γιωργου οπως σας ειχα πει και σημερα μιλησαμε στο τηλεφωνο και μας ειπε οτι θα φυγει απο εκει θα τον πανε καπου αλλου απο τη δουλεια,του ειπαμε να μας δωσει το σπιτι αφου μας ειχε καλεσει και δεν κλεισαμε κατι αλλο και αρχισε να μας τα μασαει οτι φοβαται μην πει κατι η σπιτονοικοκυρα του και χιλιες δυο βλακειες του ειπα οτι μας αφηνει ξεκρεμαστους και τελευταια στιγμη ειναι δυσκολο να βρουμε κατι αλλο αφου ειχαμε βασιστει σαυτον αυτος βεβαια ανενδοτος να μας δωσει το σπιτι λες και θα το φαμε για εναν υπνο θα πηγαιναμε εξαλλου,τελοσπαντων να μην τα πολυλογω εκνευριστηκα παρα πολυ το τι βρισιμο εριξα δεν λεγεται και ευτυχως εκλεισα στην Αμμουδια διαμερισμα με 40ε με δυο δωματια και κουζινα και ηθελα να παω στα τζαμπο και στα ικεα να ψωνισω καποια πραγματα με τα λεφτα που θα γλυτωναμε απο το δωματιο τελοσπαντων......

Αννα Μαρια μηπως ηταν η ιδια ιωση με την δικια μας;ειχε και στα χερια εξανθηματα;;και τα δικα μας εμοιαζαν με αφθες στο στομα αλλα ηταν μικρα,με το σκεπτικο της πεθερας σου μονο οι χοντρες εχουν γαλα και πρεπει να θηλαζουν οι αδυνατες ειναι κριμα :o:D κριμα για τον πατερα σου,ευχομαι να το ξεπερασει ατιμο πραγμα αυτος ο καρκινος,οσο για μενα που λετε δεν μπορω να παω καπου και ειδικα σε συγγενεις και οι αλλοι να τρεχουν κι εγω να το παιζω επιτιμη καλεσμενη φυσικα θα βοηθησω οσο μπορω το εχω στο αιμα μου να τρεχω μου φαινεται λετε;; :oops::oops:

Ανθη καλε για 15 κιλα γινεται ολη η φασαρια μια χαρα ειναι τα κιλα σου καθολου δεν πηρες τι να πω κι εγω,θα τα χασεις αμεσως ειναι πολυ λιγα,οπως η Κατερινα δυο βδομαδες εχει που γεννησε και της μεινανε μονο 5 καπως ετσι θα εισαι κι εσυ στους δυο μηνες δεν θα υπαρχουν κιλα και για τις δυο σας,τι να πω κι εγω που ειχα 26 να χασω :o για το φαγητο λογικο ειναι να ζοριζεσαι αφου η φραουλενια παταει το στομαχι σου,εγω θυμαμαι υπεφερα πολυ απο καουρες αλλα τα κιλα κιλα :oops:

Κατερινακι λιγο δυσκολα να ρυθμισεις το προγραμα με τον μικρο αφου τρωει συνεχεια σε λιγο καιρο θα βρειτε τους ρυθμους σας και θα ειναι ολα πιο ευκολα

Μαρακι πολλα τα εισιτηρια ε;;κριμα που δεν θα μπορεσετε να ερθετε στα μερη μας

Μαρινα να ζησετε με τον αντρα σου να ειστε ευτυχισμενοι και να χαιρεστε το παιδακι σας,οσο για την πεθερα μην την υπολογιζεις και πολυ αστην να λεει ,πως νομιζουν οτι τα ξερουν ολα ομως;;

παω να αρχισω να φτιαχνω βαλιτσες σιγα σιγα.............

Δημοσίευση

Κατερίνα, τι σπαστικό να κλείνεις κάτι και μετά να το αναιρούν τελευταία στιγμή. Αυτό, να σε αφήνει ξεκρέμμαστο ο άλλος, δεν το μπορώ με τίποτα...

Η πεθερά μου δε λέει ότι δεν έχω γάλα (πλέον, γιατί παλιότερα ρωτούσε συνέχεια αν χορταίνει το παιδί, αν έκλαιγε σημαίνει ότι δε χόρτασε, αν δεν κοιμόταν σημαίνει ότι δε χόρτασε, και όλο "δώσε συμπλήρωμα να είσαι σίγουρη" και άλλα τέτοια), αλλά ότι είμαι αδύνατη και μου τραβά το μωρό από το θηλασμό στοιχεία που χρειάζομαι. Φυσικά αυτό είναι χαζομάρα. Αφού είχα ρωτήσει και το γυναικολόγο, στον οποίο πηγαίνω από το '93, και ξέρει όλο το ιστορικό μου με την αναιμία και το σίδηρο στα πατώματα, και μου είπε ότι ο θηλασμός δεν παίζει κανένα ρόλο απολύτως. Και μάλιστα διάβασα ότι όταν θηλάζει μια γυναίκα, οι ανάγκες της σε σίδηρο είναι λιγότερες απ' ό,τι πριν.

Τέλος πάντων...

Ήθελα να πάω με τον Αντρέα στην παράκληση, αλλά κοιμήθηκε και δε μας βλέπω να πηγαίνουμε. Ο άντρας μου έχει πάει σε ραντεβού για ασφάλεια, και μετά έχει ακόμα ένα, και ούτε μόνη μου μπορώ να πάω. Μάλλον θα περάσουμε από τη μητρόπολη που έχει πανηγύρι, θα προσκυνήσουμε, και μετά θα πάμε με τον Αντρέα στο δεύτερο ραντεβού του άντρα μου, έτσι προς το τέλος για να καθίσουμε λίγο. Είναι κι ο μικρός τόσες μέρες κλεισμένος σπίτι, πρέπει να βγει, αλλά κι εγώ το ίδιο.

Α, Κατερίνα, τώρα που το λες, κάτι έβγαλε και στα χέρια, κάτι σπιθουράκια, αλλά νόμιζα ότι είναι απ' τον ιδρώτα. Νομίζω ότι όταν τον πήγαμε στον παιδίατρο δεν τα είχε. Πάντως τώρα είναι σαφώς καλύτερα, η διάθεσή του σούπερ και τρώει κιόλας!

Δημοσίευση

Να'μαι κ εγω πάλι. Βαλαμε εμβολιο και στην επιστροφη θα ταματουσα σε ενα μαγαζι αλλα σπαραζε στο κλαμα, γιατι σταματησαμε κ στη δουλεια του αντρα μου κ οταν τον δει τον θελει...Εχουμε θεμα!! :lol::lol: Κοιμηθηκε το μεσημερι αφού εφαγε 2 ωρες και κατι, οποτε το βραδυ εχω αρκετο δρομο μπροστα μου!!! :lol::lol:

Αννα Μαρια κολλησες?Πάνω που θα σε ρωτουσα αν ειναι κολλητικο γιατι το εχει ο γιος μιας φιλης μου με την οποια βγαινουμε συχνα. Περαστικα σου, φανταζομαι θα ειναι μεγαλο βασανο. Πολύ στεναχωρεθηκα για τον πατερα σου. Ευχομαι τα αποτελεσματα των εξετάσεων να ειναι οσο το δυνατον γινεται καλύτερα. Ευτυχως ο γιατρος ειναι καθησυχαστικος.

Η πεθερα σου αλλη μια φορα θα το πω...δεν παιζεται η γυναικα!!! Παλι καλα που ειναι μακρυα!! :lol::lol:

Μαρινα κ τα δικα σου πεθερικα δεν πανε πισω ε?? Τι τραβαμε κ εμεις!!! Ξεχασα προηγουμενως να ευχηθω! Παντα ευτυχισμενοι να ειστε και να μεγαλωσει κ αλλο η οικογενεια σας!! ;);)

Κατερινα μην το σκεφτεσαι, εσυ με τοσα που μαγειρευεις ειναι σαν να μαγειρευεις 3 φορες τη μερα!!! :lol::lol: Κ ο Στεφανος τσιπουρα εφαγε σήμερα!! Τι χαζος ο νονος? Και σας το λεει τελευταια στιγμη? Παλι καλα που βρηκατε κατι αλλα σιγουρα θα το πληρωσετε κ ειναι κριμα! Στα μερη σας θα ερθω σιγουρα καποια στιγμη, δεν θα το αφησω ετσι. Λατρευω Καστορια κι οπως σου ειπα οι κολλητοι μου ειναι ολοι απο εκει, αν και καποιοι μενουν Θεσ/κη κ η κουμπαρα μου Βεροια. Καλες ετοιμασιες!!

Καγκουρακι δεν τα προλαβαινεις και τα δυο το βραδυ ε?? :lol::lol: καποιος απο ολους πρεπει να αλλαξει προγραμμα αλλιως θα εισαι κ με τα δυο αγκαλια!!! Ασε τη ζυγαρια στο σπιτι κ απολαυσε τις διακοπες σου!!!

Ητανε να φτιαξω μπιφτεκια, μια ωραια συνταγη που μου εδωσε μια φιλη μου με καροτα μεσα αλλα και μαγιονεζα-κετσαπ που τα γλυκαίνει!! Δεν βρισκω που εβαλα το χαρτι, καπου το εβαλε ο μικρος μαλλον!! Ο αντρας μου θα παει για καφε με ενα φιλο κ ετσι δεν θα φαει στο σπιτι γιατι ηρθε απο την δουλεια πεινασμενος. Θα πηγαινα κ εγω μαζι αλλα δυσκολο με τον μικρο. Θα μιλησουν και για δουλειες κ ο Στεφανος θα θελει μονο τον μπαμπα του, οποτε ειπα καλυτερα να μην παω...

Δημοσίευση

Γεια σας και πάλι!

Τελικά πολύ λίγο ξύπνησε ο μικρός, τον έντυσα, ντύθηκα κι εγώ, και πήγαμε εκκλησία. Καλά, εκεί έκανε πολλές σκανταλιές. Τον είχα στο στασίδι όρθιο, κι αυτός ανέβαινε πάνω στο μπράτσο του στασιδιού! Μετά περάσαμε απ' τη μητρόπολη που γιορτάζει, προσκυνήσαμε και πήγαμε στους φίλους μας που ήταν ήδη ο άντρας μου για ενημέρωση για τις ασφάλειες.

Ο Αντρέας κοιμήθηκε στο αμάξι στο γυρισμό, με το που ήρθαμε ξύπνησε, τον πηγαίνω στο δωμάτιό του να τον κοιμήσω, τέσσερις φορές κοιμήθηκε και με το που τον έβαζα στο κρεβάτι ξυπνούσε. Τώρα τον έχω στο πάρκο, κάνει σκανταλιές και γελάει.

Α, δε σας είπα και το καλύτερο: τελικά όλοι αυτοί οι πόνοι στα κόκκαλα και οι κομμάρες, τι ήταν; Περίοδος ήταν! Μου ήρθε σήμερα...

Κατερίνα, την ψαρόσουπα σήμερα με τσιπούρα την έκανα! Είχαν τελειώσει όλα τα άλλα ψάρια στην ψαραγορά και η γυναίκα εκεί πέρα μου είπε ότι φτιάχνει την ψαρόσουπα και με τσιπούρα, γιατί είναι λιπαρό ψάρι και γίνεται ωραία, και όντως έτσι ήταν. Μόνο που την έβρασα λίιιιγο περισσότερο απ' όσο έπρεπε.

Μαρία, ωραία ακούγονται τα μπιφτέκια. Εγώ στο θέμα μπιφτέκια αυτοσχεδιάζω. Βάζω ό,τι μου κατέβει και συνήθως βγαίνουν πολύ ωραία!

Βλέπω κι εσύ θα ξενυχτήσεις απόψε, ωραίιιια...

Δημοσίευση

Telika koimithike nwris o giokas moy, 9:30 koimotan. ELpizw na min xupnisei to vradu pali...

Anna Maria iwsi mazi me periodo tragikos sunduasmos!! Ypomoni!! O Antreas einai zwiroylis e??? :lol::lol:

Egw perimenw akoma ton antra moy na gurisei gia na mpw gia mpanio!! Ta nevra moy :evil::evil: Exei tosi wra poy milisame k moy eipe se 5 lepta erxomai...Akouw to autokinito! Den evriska to tzoker kalutera?? :lol::lol: Kalo vrady!!!

Δημοσίευση

Εμένα ακόοοομααααα.....

Έφυγα και τον άφησα στο κρεβάτι του και είπα στον άντρα μου ν' αναλάβει, αλλά μου είπε "παράτα με". Δεν τον ακούω, όμως, λέτε να κοιμήθηκε μόνος του;

Πάω να δω...

Δημοσίευση

Τι κάνετε κοριτσάκια μου; Εγώ είμαι καλά. Σήμερα μας έφαγε το σπίτι λόγω καύσωνα :?:?:? Ο Πάνος τα είδε όλα..Αύριο όμως λέω να κάνουμε διάφορα πραγματάκια (εκτός σπιτιού) για να χαρεί και αυτός. Σήμερα η φραουλίτσα δεν είναι τόσο ζωηρή όσο τις προηγούμενες μέρες. Την ακούω αλλά στο πολύ χαλαρό και όχι πολύ συχνά. Τις προηγούμενες μέρες πετάγονταν εξογκώματα στην κοιλιά μου από τις κινήσεις της :?:?:? Την Τετάρτη έχω ξανά γιατρό και ανυπομονώ να πάω.

Άννα Μαρία όταν χλαπακιάζω ξεχνώ πόσο υποφέρω μετά..Ειδικά την Κυριακή μέχρι τις 7 το απόγευμα δεν είχα φάει τίποτα εκτός από το πρωινό και έπεσα με τα μούτρα :?:?:?:? Εύχομαι τα αποτελέσματα της βιοψίας του μπαμπά σου να είναι πολύ πολύ καλά! Τελικά κόλλησες σπό τον Αντρίκο ε;; Τουλάχιστον το ξέρεις και δε χρειάζεται να φοράς μάσκα καλοκαιριάτικο. Η πεθερά σου ακόμα δε συνειδητοποίησε ότι δε θες να κόψεις το θηλασμό;;;; :lol::lol::lol::lol::lol: Το χαβά της :lol::lol::lol::lol: Εμείς σήμερα φάγαμε πουρέ με μπιφτεκάκια και σαλατίτσα.

Μαράκι μου έχει δίκιο ο άντρας σου με τις αγκαλιές των άλλων στο Στεφανάκο..Πώς όμως να κρατηθεί ο κόσμος με ένα τόσο γλυκό παιδάκι;; Φαντάζομαι πως με τα ρουχαλάκια που του φόρεσες θα ήταν ένας κούκλος!

Κατερινάκι μου σε θαυμάζω τόσο πολύ που είσαι άνθρωπος υπομονετικός..Μακάρι να σου έμοιαζα λιγάκι..Εγώ αν έπρεπε και να θηλάσω και να κρατήσω τον Πάνο αγκαλιά για να κοιμηθεί θα είχα πανικοβληθεί και θα ήμουν μέσα στα νεύρα :?:?:?:?:? Πώς όμως θα μπορούσες να το συντονίσεις;; Τέλος Αυγούστου επιστρέφετε;;;

Τι έφαγα ε;; Το αρχικό σχέδιο ήταν να φάω ελφρά. Ετσι είχα στο μυαλό μου να φάω ένα σαντουιτσάκι με λίγες πατατούλες τηγανιτές. Τελικά το σαντουιτσάκι (μάλλον σαντουιτσάρα :oops::oops::oops: ) έγινε δύο σαντουιτσάρες, οι λίγες πατατούλες έγιναν μια μερίδα και προστέθηκε σε αυτά και αρκετή φέτα καθώς και μια πιτούλα (για σουβλάκι) που τη γέμισα με πατάτες, φέτα και ντοματούλες και την έτρωγα λίγο λίγο. Αργότερα στο τραπέζι κατέφθασαν και βάφλες με μερέντα και παγωτό και δεν έφαγα ούτε μπουκιά γιατί ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΑ...Την έβλεπα τη βάφλα, ήθελα να την τσακίσω και δεν μπορούσα :?:?:?:?:?:? Το ξέσκισα έτσι;;

Τίποτα δεν σου έμεινε από κιλάκια! Όσο για τη ζυγαριά, σίγουρα θα την ήθελα κι εγώ. Άλλωστε δεν πάω πουθενά χωρίς αυτήν :lol::lol::lol::lol:

Μαρινάκι για μια νύχτα θα πάτε μόνο;;; Τι σκας τότε καλέ;;; Μια νύχτα είναι και θα περάσει. Εγώ νόμιζα πως θα κάνατε διακοπές μαζί...Και τίποτα να μην της πεις δεν τρέχει κάτι..Να ζήσετε με τον αντρούλη σου!!! Πάντα ευτυχισμένοι να είστε!

Κατερινάκι μου γαϊδουριά αυτό που έκανε ο νονός του Γιώργου και σας άφησε ξεκρέμαστους. Ευτυχώς που βρήκες κάτι οικονομικό ;););) Τελικά τσακωθήκατε;;;; Μη σκας εσύ. Θα κάνετε τις διακοπούλες σας, θα περάσετε τέλεια και δεν έχετε ανάγκη κανέναν! Πόσο θα λείψετε;; Θα έχεις λάπτοπ μαζί να μας γράφεις κανένα νέο;;;

Αυτά τα νέα μου φιλενάδες! Πολλά φιλάκια!

Δημοσίευση

ΚΑλημερα...τι κανετε? Εγω νυσταζω αφου ο γιος μου ξυπνησε στις 4 και απο την νυστα που ειχα δεν τον πηρα χαμπαρι, ο αντρας μου τον πηρε και του εφτιαξε γαλα. Ξυπνησε μετα ξανα στις 6 περιπου ηπιε ακομη λιγο γαλα κ αμεσως κοιμηθηκε μεχρι τις 7. Τωρα πριν λιγο μετά απο πολυυυυυυ γκρινια ξανακοιμηθηκε. Αυτες τις μερες δεν εχω πολύ υπομονη, νιωθω κουρασμένη ΘΕΛΩ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!!! :?:(:roll:

Ανθή μου κουκλι ηταν ο γιοκας μου, του εβαλα και πουκαμισακι!! Θα σας βαλω φωτο. Αντιστάθηκες στη βάφλα??? Πώς τα καταφερες βρε θηριο?

Κ ο Πανουλης βαριεται στο σπιτι ε? Εδω ο Στεφανος που ειναι πιο μικρος και μου δειχνει την πορτα οταν βαριεται...με τετοια ζεστη ομως πού να πάμε?

Μηπως η φραουλιτσα ετοιμαζεται γι'αυτο ειναι ησυχη??? :?

Εφτιαξα τα μπιφτεκια και θα φτιαξω και πουρε πατατας. Να δουμε τι θα φαει ο μικρος. ΑΝ και δεν εχω παραπονο 10.300 πηγε στα κιλά!!! :D:D Ισως το απογευμα παμε βολτα..Αυριο θα ερθει η μαμα μου κ θα παμε να παρει βαφτιστικα. Θα ερθει η ανηψια της απο Αγγλια και της ζητησε να της βαφτισει το μικρο της. Μεταξυ μας θα ειμαστε γυρω στα 20 ατομα στις 19/8.

Αυτα απο μενα...Τα λεμε μετά!

Δημοσίευση

Καλημέρα!

Ανθή κορίτσι μου, αυτά που έφαγες δεν είναι ένα ελαφρύ δείπνο, είναι όλα τα δείπνα του Γαργαντούα μαζί! Πόνεσε η κοιλιά μου μόνο που τα διάβαζα.

Μαρία, εμείς θα φάμε ψαρόσουπα από χτες. Μόνο το φαγητό του Αντρέα θα φτιάξω.

Κι εγώ είμαι πολύ κουρασμένη, περιμένω να ξεκινήσω δουλειά για να ξεκουραστώ!

Εγώ δεν κοιμήθηκα καλά χτες βράδι, όλο ξυπνούσα απ' την περίοδο, πήγαινα τουαλέτα, τεσσεράμιση ξύπνησε ο Αντρέας και μέχρι να ξανακοιμηθεί πήγε πέντε, 7.12 ξύπνησε πάλι, τον κοίμισα δύο φορές και ξυπνούσε μόλις τον έβαζα στο κρεβάτι, και τελικά, κατά τις οκτώ παρά τέταρτο ξύπνησα τον άντρα μου και ανέλαβε αυτός. Πέφτω στο κρεβάτι και με παίρνει ο ύπνος αμέσως, αλλά λίγα λεπτά μετά ακούω μια φωνή να με φωνάζει πανικόβλητη μες στον ύπνο μου. Ξυπνάω, ρωτάω τον άντρα μου αν με φώναξε και μου λέει "πέθανε ο τάδε". Ένας πολύ καλός φίλος του, 65 χρονών, πέθανε αιφνίδια χτες βράδι από καρδιά, και το είχαν βάλει στο φέισμπουκ κάποιοι άλλοι σκακιστές. Τι "αιφνίδια" δηλαδή, ήταν καρδιακός ο άνθρωπος, είχε πάθει έμφραγμα, μετά μια μέρα είχε πάθει ακόμα ένα επεισόδιο και είχε πέσει στη μέση του δρόμου και μόλις που τον πρόλαβαν, αλλά το #*%^#(** το τσιγάρο δεν το σταματούσε... Και μόλις πριν τρία χρόνια είχε παντρευτεί με μια πολύ καλή κοπέλα.

Καταλαβαίνετε, μετά απ' αυτό άντε να κοιμηθώ, τώρα είμαι ένα ερείπιο, ο άντρας μου πήγε στο σπίτι του φίλου του, εγώ είμαι εδώ με το μικρό που έχει πολλή γκρίνια, θέλω τουλάχιστον να σιδερώσω τα ρούχα του γιατί δεν έχει ούτε ένα σιδερωμένο ζιπουνάκι και δε με αφήνει. Τον έχω στο πάρκο και όλο γκρινιάζει... Τον κοίμισα δύο φορές, με το που τον βάζω στο κρεβάτι ξυπνά αμέσως και ουρλιάζει. Τι έχει πάθει αυτόν τον καιρό δεν μπορώ να καταλάβω...

Δημοσίευση

Καλημέρα στα όμορφα κοριτσακια,

Πολυ ζέστη σήμερα, αν και είμαστε στάς εξοχας χθες κοιμηθηκαμε με το κλιματιστικο. Νομιζω τα μικρά μας είναι μέσα στην γκρίνια και ξυπνανε λόγω ζέστης εγω μόλις του βάλω το κλιματιστικο και δροσισει λίγο το δωμάτιο κοιμάται πολυ ήρεμα. Χθες το βράδυ τα καταφερα με το προγραμμα έκανα τον Νικόλα μπανακι 9παρα μετα τον θηλασσα και ευτυχώς κοιμήθηκε αμέσως, ήταν ξυπνιος και απο τις 6 το απόγευμα. Οπότε μετα καθισα με την Αγγελική φτιάξαμε κάτι puzzle, χαζεψαμε λίγο Ολυμπιακούς αγώνες στην τηλεόραση και μετα ήπιε γάλα και κοιμήθηκε όπως κάναμε πάντα.

Άννα Μαρία ελπίζω να είναι καλα τα αποτελέσματα που περιμένετε για τον μπαμπά σου, όπως είπες είναι κάτι που μπορείς να το προλαβεις και ξέρω ότι αντιμετωπίζεται. Εμένα είχε κάνει εγχείρηση ο πεθερος μου στην αρχη του χρόνου, γιατ είχανε βρει ότι κάτι δείκτες αυξανοντουσαν,το αφαίρεσε και είναι τώρα μια χαρα.

Κατερινακι φευγετε την Πέμπτη λοιπόν, κρίμα που σας τα χάλασε ο νονός και σας έβγαλε εκτος προϋπολογισμού, καλα πάντως θα περάσετε και εκει. Σήμερα φτιάχνουμε αυτο το ωγκρατεν με την μελιτζανα και τα κολοκυθιά που μας είχες βάλει!

Μαρακι έχει κόλλημα με τον μπαμπα του ο Στεφανακος, θα του λείπει πολυ λόγω δουλειάς γι αυτο.

Ανθη απο όσα εφαγες εμένα οι βαφλες με την μερεντα και το παγωτό μου εκατσαν, άντε να γεννηθει η φραουλιτσα να πάμε να τις φάμε μαζι!!!!Γιατρο έχεις την Τετάρτη τι λες θα σου πει ποσο κοντα είσαι?

Πάω να δω το φαγητο στο φούρνο, οι υπόλοιποι είναι για μπάνιο και το κουνελακι κοιμάται , φιλακια!!!!!!

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!

ΑΝΘΗ ΠΟΥ ΤΑ ΧΩΡΕΣΕΣ ΟΟΟΛΑ ΑΥΤΑ??????? :lol::lol::lol: ΠΟΠΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΙ ΧΛΑΠΑΚΙΑΖΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΦΡΙΚΑΡΩ!ΛΕΩ ΠΩς ΕΤΡΩΓΑ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ???ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑ...ΜΕ ΤΡΑΒΟΥΣΕ ΝΑ ΦΑΩ....ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΙΝΑΚΙΑ ΤΡΑΒΑΝΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ :lol::lol::lol:

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΙΛΑ ΣΟΥ ΤΕΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ!!!!ΣΕ ΛΙΓΟ ΓΕΝΝΑΣ...ΛΙΓΟ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΠΟΛΛΑ!ΑΛΛΙΩΣ ΤΑ 20 ΔΕΝ ΤΑ ΓΛΙΤΩΝΕΙΣ!

ΑΛΛΑ ΠΟΙΑ ΜΙΛΑΕΙ...!!! :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Καγκουράκι, του είχα και κλιματιστικό κι απ' όλα του Αντρέα, αλλά με το που τον έβαζα στο κρεβάτι ξυπνούσε. Δεν ξέρω, νομίζω ότι πλέον έχει ξεπεράσει τη φάση "στήθος" για να κοιμηθεί. Τώρα έφαγε τη σούπα του κουτουλώντας από νύστα και τον παρέδωσα στον άντρα μου. Τον κούνησε λίγο και αποκοιμήθηκε! Μάλλον τώρα περνάει τη φάση "κούνημα"!!! Αλλά όποτε προσπάθησα εγώ να τον κουνήσω, εκνευριζόταν! Μάλλον επειδή ήξερε ότι εγώ μπορώ να του δώσω γάλα!

Μαρίνα, τι της λες μαρή της κοπέλας; Να την αποτελειώσεις θες; :lol::lol::lol:

Να σας πω ρε κορίτσια. Θυμάστε που σας είχα πει για τη συννυφάδα μου ότι είχε μείνει έγκυος, δεν το ήθελε, κ.λπ., και τελικά το κράτησε; Ε, πριν λίγο είπε ο κουνιάδος μου στον άντρα μου ότι φάνηκε στον υπέρηχο ότι το μωρό έχει κάποια συγγενή ανωμαλία. Ξέρει καμία τι είναι αυτό; Λίγο που το έψαξα είναι κάτι καρδιολογικό, απ' ό,τι κατάλαβα, αλλά τα site που βρήκα ήταν πολύ εξειδικευμένα. Θα ρωτήσει, βέβαια, κι ο άντρας μου ένα φίλο του καρδιολόγο, αλλά ανησύχησα τώρα...

Δημοσίευση

Τι κάνετε φιλενάδες μου; Είστε καλά; Σήμερα ήμουν σχεδόν όλη μέρα εκτός σπιτιού γιατί είχα πολλές δουλίτσες. Τράπεζα, κομμωτήριο για κούρεμα και χτένισμα, τζάμπο για να αγοράσω τα δώρα που υποτίθεται θα κάνει η μπέμπα στον Πάνο, σιδέρωμα και άλλα πολλά. Οι μέρες μου κυλούν ήρεμα και ψιλοβαρετά μπορώ να πω..

Άννα Μαρία είδες τι έφαγα :lol::lol::lol::lol: ;;;; Άμα θέλω εγώ κάνω θαύματα :lol::lol::lol: Φταίει που μέχρι τις 7 το απόγευμα δεν είχα φάει τίποτα..Κρίμα για τον άνθρωπο που χάθηκε..Η καρδιά είναι πολύ άτιμο πράγμα τελικά και το τσιγάρο ακόμα πιο άτιμο..Κρίμα και για τη γυναίκα του που θα μείνει μόνη μετά από 3 μόλις χρόνια γάμου :(:(:(:(:(:(:( Στεναχωρήθηκα και για το μωράκι του κουνιάδου σου :(:(:( Πού να κοιμηθείς μετά από όλα αυτά;;

Μαρίνα έχει δίκιο η Άννα Μαρία..Να με ξεκάνεις θες καλέ;;;; :lol::lol::lol::lol::lol: 20 κιλά δεν παίζει να πάρω με τίποτα. Γενικώς τη βγάζω με ψητά, σαλάτες και φρούτα και τα περισσότερα από τα κιλά που έχω πάρει δεν οφείλονται στο πολύ φαγητό αλλά στο πολύ πρήξιμο και κατακράτηση. Γι' αυτό και θέλω να πιστεύω ότι θα φύγουν εύκολα και γρήγορα :?:?:?:?:? Σήμερα πχ είμαι όλη μέρα με 2 καλαμάκια χοιρινά (τα μικρά), μια μερίδα χόρτα και λίγη φέτα. Παρόλ' αυτά νιώθω σκασμένη και το στομάχι μου πιέζεται :?:?:? Θα γεννήσω, πού θα πάει;;

Κατερινάκι μου μια χαρούλα τα κατάφερες σήμερα με το προγραμματάκι των παιδιών! Όλα σε τάξη ;);) Αύριο θα πάω στο γιατρό και πολύ περίεργη είμαι για το τι θα μου πει. Αν και νομίζω ότι και οι γιατροί δεν μπορούν να είναι και σίγουροι. Μπορεί ένα παιδάκι να είναι πολύ χαμηλά και να έχει εμπεδωθεί από καιρό και τελικά να θελήσει να βγει στις 40 εβδομάδες...Εγώ πάντως τα έχω ετοιμάσει όλα και απλά περιμένω. Την κούνια θα τη στήσω όταν επιστρέψουμε πρώτα ο Θεός από το μαιευτήριο.

Λοιπόν, όταν με το καλό επιστρέψεις θα πάμε για βαφλίτσα! Μου έχει μείνει απωθημένο γιατί δεν κατάφερα να φάω την Κυριακή :lol::lol::lol:

Μαράκι μου δύσκολη η νύχτα που πέρασες. Γιατί δε σταματάς σιγά σιγά να του δίνεις γάλα κάθε φορά που ξυπνά;; Είναι πια μεγάλο παιδάκι. Όταν ο Πάνος ήταν στην ηλικία του Στέφανου δεν του έδινα γάλα αν τύχαινε να ξυπνήσει. Αν ξέρει ότι δεν έχει γάλα είναι πιθανό να σταματήσει να ξυπνά μέσα στη νύχτα. Εσύ βέβαια ξέρεις καλύτερα τις ανάγκες του μωρού σου. Ψωνίσατε για το βαφτιστήρι της μαμά σου;;Όσο για τις βάφλες κατάφερα να κρατηθώ γιατί μου ερχόταν να ξεράσω από το πολύ το φαγητό :lol::lol::lol::lol: Η ψυχή ήθελε να την τσακίσει αλλά το σώμα δεν το άντεχε :lol::lol::lol:

Αύριο θα πάω για καφέ με το Καρολινάκι μας! Έχω να τη δω πολύ καιρό..Θα μιλάμε, θα μιλάμε και δε θα κλείνουμε το στόμα μας :lol::lol::lol::lol:

Φιλάκια πολλάαααααααααααααααααααααααααααααααα!!!

Δημοσίευση

καλημεραααααα!!!

Ανθη ισα ισα σου λεω μπραβο που πηρες λιγα κιλα...εγω 30 πηρα!για αυτο ειπα κοιτα ποια μιλαει :lol::lol::lol:

κοριτσια ποτε λενε ''μαμα''?????ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ εσενα εχει πει ????

αντε ανυπομονω να με πει μαμα!!!και να αρχιζει να με παιρνει αγκαλιτσεσ :-p:-p:-p:-p ποτε αρχιζουν και ζητανε αγκαλιτσα???

και παλι για να το πουνε τους το λες συνεχεια??? :?:?:? πολλεσ αποριες εχω! :lol:

1 η ωρα εχουμε ραντεβου στον κυριο Παπαβεντζη..για να δουμε τι θα με πει....

εχει τρελλη ζεστη εδω,,,,απο εχθες δεν εσβησε καθολου το κλιματιστικο....η ΔΕΗ παλι θα ερθει στα υψη :evil:

φιλακιαα

Δημοσίευση

Καλημέρα κοριτσάκια.

Χτες τελικά ρώτησε ο άντρας μου το φίλο του τον καρδιολόγο και του είπε ότι πρόκειται για κάποια ανωμαλία στην κατασκευή του εμβρύου, η σοβαρότητα της οποίας φαίνεται συνήθως μετά τη γέννηση του παιδιού. Μπορεί να είναι κάτι σοβαρό και να θέλει εγχείριση, μπορεί να είναι κάτι πολύ απλό και να μην επηρεάσει καθόλου τη ζωή του παιδιού. Ησυχάσαμε κι εμείς, οπότε το βράδι μιλάει ο άντρας μου με τη μάνα του και του λέει "άσε, στεναχωρέθηκα γιατί με πήρε η γυναίκα του αδελφού σου τηλέφωνο και μου είπε ότι θα πάει αύριο να της πάρουν το παιδί με τεχνητούς πόνους, γιατί έχει πρόβλημα". Της λέει ο άντρας μου "μα ο αδελφός μου, μου είπε ότι δεν ξέρουν ακόμα τι είναι και ότι απλά θέλει παρακολούθηση" και ο φίλος μου ο γιατρός είπε αυτό κι αυτό. Τέλος πάντων, της μίλησα κι εγώ, και η συννυφάδα μου της είπε ότι ο γιατρός είπε ότι το μωρό μπορεί να γεννηθεί με ένα ποσοστό αναπηρίας και να μην το ρισκάρουν. Τώρα δεν ξέρω τι ακριβώς έγινε, γιατί και η πεθερά μου πόσα να κατάλαβε (καλά, και η συννυφάδα παρομοίως). Δεν ξέρω αν είναι κάτι μη αναστρέψιμο ή αν τρόμαξε μήπως γεννηθεί το μωρό με πρόβλημα και το φορτωθεί μια ζωή. Τώρα παίρνει ο άντρας μου τηλέφωνο τον αδελφό του και δεν το σηκώνει...

Ανθή, πολύ γέλασα με τις περιγραφές για τη βάφλα!

Μαρίνα, ο Αντρέας πριν λίγο καιρό άρχισε να λέει "μαμαμαμαμαμαμα", δηλαδή όχι "μαμά", αλλά πολλές φορές τη συλλαβή "μα". Από νωρίς καθόμουν και του έλεγα συνέχεια "μαμά", αλλά αυτός είπε πρώτα "μπαμπαμπαμπαμπαμπαμπαμπα", "τατατατα", "γκαγκαγκαγκα", "κακακακα", και μετά "μαμαμαμαμα"!

Όσο για τις αγκαλιές, τι να σου πω, ο Αντρέας δεν είναι ιδιαίτερα χαδιάρικο παιδάκι. Του αρέσει, βέβαια, να τον φιλάς στην κοιλίτσα, να τον χαϊδεύεις, κ.λπ, αλλά όχι πάντα, πολλές φορές εκνευρίζεται, ενώ ποτέ δε θα έρθει να τριφτεί πάνω σου για χαδάκια, ούτε και θα σε αγκαλιάσει. Απλά άμα είναι στο πάρκο ή στο κρεβάτι, βαρεθεί και αρχίσει να τσιρίζει, άμα πάμε κοντά του, απλώνει τα χέρια να τον πάρουμε αγκαλίτσα.

Πες μας τι έγινε με τον Παπαβέντση.

Τι τρώτε σήμερα;

Εγώ θα κάνω γεμιστά με πληγούρι.

Σας φιλώ όλες!

Δημοσίευση

Ζέστη ζέστη ζέστη ποτε θα δροσισει λίγο,

Χθες ο μικρός κοιμήθηκε στις 21:30, ξύπνησε στις 01:00 και στα στις 4:00 όπου μου εμεινε ξυπνιος μέχρι τις 06:00 και σήμερα όλο το πρωι ξυπναει τρώει και ξανακοιμαται. Έχω το κλιματιστικο αλλα και το παράθυρο ανοιχτό, φοβάμαι να τον έχω πολλές ώρες μονο στο κλιματιστικο.

Σας είπα με την Αγγελικά τα πάμε πολυ καλα και στο θέμα της πάντας. Τα τσισα τα κανουμε πλέον μονο στην τουαλέτα, τα κακά μια στις δυο φορές τα προλαβαίνουμε οπότε σε λίγες μέρες πιστεύω θα την κόψουμε τελείως.

Ανθη πως πήγε το καφεδάκι, σας έλειψαν εγω.....? τι δώρο θα φέρει η φραουλιτσα στον Πανουλη?

Μαρίνα αργεί ακόμα για να πει συνειδητά μαμα μπαμπα και ακόμα περισσότερο για να ζητήσει αγκαλια, μη βιάζεσαι να μεγαλώσει, απόλαυσε το τώρα γιατι μεγαλώνουν πολυ πολυ γρήγορα.

Άννα Μαρία λυπηθηκα πολυ για την συννυφαδα σου, και το μωρακι κυρίως τι να πω ποσο εβδομάδων είναι, ούτε αν έκανε αμνιοπαρακεντιση θα έβλεπαν κάτι?

Δημοσίευση

Καγκουράκι, σαν τον Αντρέα μου φαίνεται είναι ο Νικολάκης! Ίδιοι στον ύπνο! Ούτε πολύ δύσκολοι, ούτε και κοιμούνται όλο το βράδι σερί.

Η συννυφάδα απ' ό,τι κατάλαβα, έκανε και αμνιοπαρακέντηση, αλλά με την πεθερά τα είπαμε, κι αυτή ό,τι κατάλαβε μας έλεγε. Από τα λεγόμενά της πάντως, αυτό κατάλαβα. Πάντως ο κουνιάδος ακόμα δεν έδωσε σημεία ζωής να μάθουμε τι έγινε...

Σας αφήνω να ετοιμαστούμε, γιατί θα πάμε οικογενειακώς μαζί με τον πατέρα μου σ' ένα μοναστήρι εδώ κοντά για την παράκληση, να αλλάξει κι ο Αντρίκος παραστάσεις.

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτια! Τι κάνετε?ΑΠο το πρωι είμαι εκτος σπιτιού. Ηρθε η μαμα μου και πηραμε τα βαφτιστικά. Ο μικρος μετά απο τρελλη ενεργεια κοιμηθηκε πριν μιση ωρα! Σήμερα ξύπνησε στις 6:30 ήπιε γαλα και ξανακοιμηθηκε μέχρι τις 9!!!!! ΓΙΟΥΠΙ!!!!! Το ευχαριστήθηκα! Ειχε κουραστει γιατι χθες τον πηγαμε τζαμπο και του πηραμε διαφορα,ξετρελλάθηκε πιο πολυ με τη σφουγγαριστρα βεβαια!!! Μετα απο το τζαμπο πηγαμε σε κατι ξαδερφια και επαιξε πολύ!! Στεναχωρεθηκα ομως χθες γιατι οταν πηγαμε στα ξαδερφια με το που κατεβηκαμε απο το αμαξι ακουγαμε ουρλιαχτα απο το απεναντι σπιτι τους οποιους και ξερουμε. Ετρεξαν ο αντρας μου κ ο ξαδερφος και τελικα ο σκυλος δαγκωσε το παιδάκι 10 χρ.Τον πηγαν νοσοκομειο και ηταν πολυ τυχερος μες στην ατυχια του που δεν του εκοψε το αυτι και δεν εφτασαν οι δαγκωματιες στα κοκαλα. ΤΟυ εκαναν πολλες ραφες σε ποδι, γονατο, κοιλια, χερι, αυτι κλπ. Ολο το βραδυ σκεφτομουν τα ουρλιαχτα του. ΦΟβηθηκα...

Ανθή μου πολύ γελασα με αυτο που ειπες για τη βαφλα..Κ εγω δυσκολα συγκρατουμαι μπροστα σε κρέπα ή βαφλα!!Καλο γιατρο σημερα και θα περιμενουμε νεα. Τι πηρε η φραουλιτσα για τον Πανούλη??

Για το γαλα που λες, γενικα ο Στεφανος δεν ξυπναει τα βραδυα απο 2 μηνων. Οταν το κανει συνηθως κατι τον ενοχλει και με το γαλα ηρεμει. Χθες ελεγα πως αν ξυπνησει θα του δωσω λιγο νερο μηπως και διψα και μετα θα τον κοιμιζα αλλα ευτυχως δεν ξυπνησε!!! :D:D

Μαρινα πολύ γελασα με αυτο που εγραψες στην Ανθη...ειδικα στην Ανθη βρηκες να το πεις που τρελλαινεται με τα κιλα??? :lol::lol::lol::lol::lol: Καλε μην βιαζεσαι και θα τα κανει ολα ο μικρος, απολαυσε το τωρα γιατι μεγαλώνουν απιστευτα γρηγορα! Εμενα ειπε μπα-μπα 7 μηνων και μα-μα 8 μηνων. Συνειδητοποιημένα τα ελεγε γυρω στους 11 μηνες. Αγκαλιτσας ειναι πολυ ο δικος μου και ειδικα απο τοτε που περπατησε ολο ερχεται για αγκαλιτσες!!

Τωρα Ο Στεφανος εμαθε να δειχνει τη μυτη αλλα σε εμενα οχι στον εαυτο του, δειχνει την κοιλια του, αν θελει γαλα παει εκει που εχω τα μπιμπερο και μου δειχνει.ΣΕ αυτη τη φαση επικοινωνουμε πολυ καλύτερα!

Αννα Μαρια πολύ λυπηθηκα για τον φιλο του αντρα σου. Κουραγιο στη γυναικα του. Στεναχωρεθηκα ομως και για το μωρο της συννυφαδας σου. Ειχες κανενα νεωτερο?

Θελει κουνημα ο Αντρεας? ΙΣως να'ναι φαση. Ο δικος μου κουνημα ηθελε οταν ηταν αρρωστος ή δεν οταν ηταν μες στη γκρινια.

Κατερινακι ετοιμαστηκες?Αυριο φευγετε? Θα εχεις ιντερνετ ή θα σε χασουμε?

Καγκουρακι μου μια χαρα τα παει η Αγγελικουλα.Οταν θα αρχισει και παιδικο θα βλεπει και τα αλλα παιδια και θα την κοψει εντελως. Το κουνελακι μαμ κακα και νανι ειναι ε???Μια χαρα!! :lol:

Σας αφηνω προς το παρον...πολλά φιλιά!!

Δημοσίευση

γεια σας φιλεναδες μου

χαθηκα λιγο με τις ετοιμασιες,ενα σωρο πραγματα ειχα και εχω ακομα να ετοιμασω,σημερα θα φτιαξω τυροπιτακια και λουκανικοπιτακια,θα ψησω μια σπανακοπιτα που ειχα στην καταψυξη και ενα γλυκο ψωμακι με μερεντα,επισης παστιτσιο για να φαμε αυριο και χθες ετοιμασα σνιτσελ,κοτοπουλο κοκκινιστο και κιμα για μακαρονια και σχεδον τελειωσα με τις βαλιτσες,δεν πιστευω να κουραστηκε καμια με οσα εγραψα :lol::lol: θα τρωμε στο σπιτι,το πολυ να φαμε μια φορα εξω δεν μας παιρνουν τα οικονομικα μας για πολλα πολλα...............μονο να μας κανει καλο καιρο γιατι κατι για βροχες ακουσα και αγχωνομαι λιγο

Αννα Μαρια πολλα δυσαρεστα μας εγραψες,κριμα για τον φιλο του αντρα σου και για το μωρακι,μακαρι να μην ειναι κατι σοβαρο και να μη χρειαστει να της το παρουν ,εσυ πως εισαι ;κριθαρακι με μοσχαρι στο φουρνο φαγαμε εμεις σημερα

Κατερινιω μπραβο στην Αγγελικη για την πανα,θεμα ημερων ειναι να καθαρισει τελειως κι εδω πολυ ζεστη εχει με τον ανεμιστηρα τη βγαζουμε

Μαρινα ειναι πολυ νωρι ακομα για να μιλησει ο μπεμπης,κοντα στο χρονο λενε μαμα και μπαμπα τα περισσοτερα μωρα πιο πριν θα λεει συλλαβες αλλα ασυναισθητα,εχεις πολυ καιρο μπροστα σου ακομα μη βιαζεσαι να χαιρεσε την καθε στιγμη μαζι του γιατι ειναι ανεπαναληπτη

Μαρακι κριμα ρε για το παιδι πολυ στεναχωρεθηκα ,δικο τους ηταν το σκυλι;κι αυτοι γιατι το αφηνουν ελευθερο;;ειναι αγριο;μεγεια τα πραγματακια σας,μετα τις διακοπες θελουμε κι εμεις να παμε τζαμπο καθως θα φευγουμε θα σταματησουμε στα Γιαννενα

Ανθη μου λαπτοπ θα παρουμε μαζι μας αλλα δεν νομιζω να μπορεσω να γραψω δεν θα εχουμε ιντερνετ ,θα τα πουμε απο βδομαδα με το καλο την Τριτη το βραδυ θα γυρισουμε

πολλα φιλια σε ολες να περνατε καλα και να με σκεφτεστε κι εμενα λιγο εεεε!!!!

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσια!!!πηγαμε σημερα στον Παπαβεντζη!αυτη τη φορα μονο με το γαλατακι της μαμας πηγαμε 6440!!! :D:D:D:D απο 6.060 μεσα σε 25 ημερες βασικα.

Κοιταξτε ως επιστημονας μου φανηκε αψογος...αλλα προσωπικα τον θεωρησα πολυ ψυχρο...μας μιλουσε καθαρα επαγγελματικα και τελος...ξερετε τι εννοω φανταζομαι.

μου ρωτησε αν ηταν καλη η εγκυμοσυνη,ποσο γεννησα σε ποια εβδομαδα και που?πως ηταν με το θηλασμο στην κλινικη?(χαλια μαυρα)και γενικα τι εγινε με την πορεια του θηλασμου.με ρωτησε και για την διατροφη μου...

μου ειπε πως εσωσα εγω το γαλα μου γιατι το εβγαζα με το θηλαστρο οσο ητανε στα νοσοκομεια ο μικρος...

επισης πρεπει να παιρνω 1500 θερμιδες και να μην κανω αυστηρη διαιτα...ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ εσυ την διατροφη μου την βλεπεις πολυ αυστηρη?επειδη τα λεμε και στο αλλο ποστακι σε ρωταω...αλλα πανω κατω πρεπει να παιρνω τοσες. :?

τα γαλακτομικα ειπε να μην τρωω αλλες 3 εβδομαδες και μετα να τα επανεισαγω στην διατροφη μου ,αλλα κατσικισια κυριως(εμενα δεν μαρεσουν τα κατσικισια οποτε δεν τρωω καλυτερα) :?:?

αυτααααααα

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια! Τι κάνετε;; Εγώ σήμερα ξενέρωσα λιγάκι..Σήμερα είχα ραντεβού με το γιατρό στις 21:40 και το περίμενα πως και πως..Με παίρνει η κοπέλα τηλ. και μου είπε να πάω στις 19:40!! Χάρηκα πάρα πολύ. Την ώρα που πήγα να μπω στην μπανιέρα για να κάνω το μπανάκι μου χτυπάει το τηλ. Ήταν πάλι η κοπέλα από το ιατρείο του doctor και μου είπε ότι το ραντεβού αναβάλλεται για Παρασκευή γιατί προέκυψε τοκετός :?:?:?:roll::roll::roll::(:(:(:(:( ...Ξενέρωσα ρε κορίτσια. Είχα τόση αγωνία να δω πώς πηγαίνω..Θα μου πείτε η Παρακευή δεν είναι μακριά αλλά παρόλ' αυτά είναι άλλες 2 μέρες :evil::evil::evil: Τέλος πάντων..Καλά να γεννήσει η κοπέλα που γεννάει σήμερα και θα κάνω λίγο ακόμα υπομονή..

Το πρωί πήγα για καφεδάκι με το Καρολινάκι και περάσαμε όμορφα! Εννοείται πως μας έλειψε το τρίτο μέλος της καφεδοπαρέας μας, το Κατερινάκι μας..Το Καρολινάκι ούτε που φαίνεται πως ήταν εγκυούλα πριν 2 μήνες..Είναι μια κούκλα..Εγώ πάλι είμαι μια δυσκίνητη βοδάρα με πρησμένα πόδια και σπασμένα νεύρα :lol::lol::lol::lol: ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!! ΘΑ ΣΚΑΣΩ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!

Μαράκι μου στεναχωρήθηκα για το παιδάκι που το δάγκωσε ο σκύλος :(:(:(:(:( ......

Κι εμένα τα αγαπημένα μου γλυκά είναι οι βάφλες και οι κρέπες. Γενικώς όμως μου αρέσουν τα γλυκά περισσότερο από τα φαγητά...Χαδιάρης ο Στεφανάκος ε;; Και ο Πάνος είναι πολύ χαδιάρης. Όλο στην αγκαλιά μου έρχεται και θέλει να με φιλάει..Λιώμα εγώ..!!!!

Άννα Μαρία προφανώς η κοπέλα έκανε αμνιοπαρακέντηση και διαγνώστηκε κάτι σοβαρό. Διαφορετικά δεν θα της το έπερνε ο γιατρός..Κρίμα πάντως. Χίλιες φορές μια αποβολή τους πρώτους μήνες παρά αυτό..

Κατερινάκι μας έλειψες πολύ σήμερα στο καφεδάκι.Λέγαμε πόσο ήρεμος και υπομονετικός άνθρωπος είσαι. Καμία σχέση με εμάς τις 2 τις μουρλές :lol::lol::lol::lol: Άντε να γυρίσεις να κανονίσουμε ξανά ένα καφεδάκι!!! Θα έχω γεννήσει κι εγώ επιτέλους :lol::lol::lol::lol: Η φραουλίτσα πήρε στον Πάνο μία γέφυρα που κουνιέται για τα τρενάκια του, ένα κρις κραφτ PLAYMOBIL με μια οικογένεια μέσα που πηγαίνει για μπάνιο στη θάλασσα (βατραχοπέδιλα, μάσκες κλπ), ένα τρενάκι από τη σειρά ΤΟΜΑΣ που δεν είχε και ένα ρολόι. Θα χαρεί πολύ ο Πάνος μου νομίζω!

Κατερίνα μου καλά θα κάνετε και θα τρώτε στο σπίτι. Ένα από τα μεγαλύτερα έξοδα στις διακοπές είναι το φαγητό και ειδικά εσείς είστε και πέντε άτομα. Εννοείται πως θα σε σκεφτόμαστε και θα σε περιμένουμε να γυρίσεις και να μας πεις όοοολα σου τα νέα. Για βροχούλες άκουσα κι εγώ αλλά μόνο για ΣΚ.

Μαρινάκι μια χαρούλα το βάρος του μπέμπη σου!!! Είδες τι καλό που είναι το γαλατάκι σου;; Σε βοήθησε εσένα η επίσκεψη σε αυτό το γιατρό;;; Σε αυτόν τον παιδίατρο θα πηγαίνεις τον μικρό;

Αυτά προς το παρόν. Λέω να πάω τον Πάνο κανένα λούνα παρκ να ξεσκάσει το ζουζούνι! Θα δούμε. Προς το παρόν είναι στη μαμά μου γιατί σήμερα είχα γατρό :(( ....Τι το θυμήθηκα πάλι;;;;

Πολλά φιλάκια!

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια μου!

Πήγαμε στο μοναστήρι για την παράκληση και ήταν πάρα πολύ ωραία! Εγώ καθόμουν μέσα, κι ο πατέρας μου με τον άντρα μου πήραν τον Αντρέα και βγήκαν αρχικά στον πρόναο, και μετά έξω και κάθονταν. Σε κάποια φάση μου είπε ο άντρας μου να βγω έξω για κάτι, και μου λέει ότι πήρε τον αδελφό του τηλέφωνο και ότι τελικά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με το μωρό!!!!!!!!!! Και μάλιστα είναι και αγόρι (έχει ήδη δύο κόρες!). Το πόσο χάρηκα δε λέγεται!!! Το μόνο λογικό σενάριο που μπορώ να σκεφτώ από όλο αυτό το μπέρδεμα είναι ότι ο υπέρηχος έδειξε πρόβλημα, έκαναν σήμερα αμνιοπαρακέντηση και έδειξε ότι το μωρό είναι καλά, ενώ αν έδειχνε πρόβλημα θα της το έπαιρναν (τα αποτελέσματα της αμνιο βγαίνουν αμέσως;). Πάντως χάρηκα όσο δε λέγεται! Γιατί αυτή στην αρχή δεν το ήθελε, αλλά τώρα άλλαξε στάση, και θα ήταν ό,τι χειρότερο να το χάσει έτσι, θα ένιωθε μετά φρικτές τύψεις, κ.λπ. Ευτυχώς που πήγαν όλα καλά!

Μαρία, καλά κάνω εγώ και φοβάμαι τα σκυλιά. Και μετά μου λένε ότι δεν αγαπάω τα ζώα, κι ένα σωρό άλλα. Ξέρω αρκετές τέτοιες περιπτώσεις που σκύλοι επιτέθηκαν σε παιδιά, και μάλιστα σε κάποιες τα σκότωσαν κιόλας. Όχι ότι φταίνε τα σκυλιά, στις περισσότερες περιπτώσεις φταίνε οι ιδιοκτήτες τους που τα αγριεύουν και καλά για να είναι φύλακες...

Σήμερα το μεσημέρι κατάφερε η μάνα μου και κοίμησε τον Αντρέα με κούνημα. Τώρα κοιμήθηκε εύκολα με στήθος, αλλά ήταν πάρα πολύ κουρασμένος. Είχε ξυπνήσει στις έξι και όλη μέρα κοιμήθηκε μόνο μιάμιση ώρα. Πήγαμε και στο μοναστήρι, ε, κουράστηκε ο κακομοίρης...

Κατερίνα, έλα ρε, τίποτα δεν έφτιαξες. Φτιάξε κάτι ακόμα.

Εγώ καλά είμαι, με πονάει ο λαιμός μου ακόμα σε ένα σημείο, αλλά είμαι σαφώς καλύτερα.

Μαρίνα, από όσα έχω διαβάσει για τον Παπαβέντση, νόμιζα ότι θα ήταν πάρα πολύ ανθρώπινος και φιλικός. Θα πηγαίνεις εκεί τον μικρό ή απλά πήγες επίσκεψη για να σε συμβουλεύσει για το θηλασμό;

Μια χαρά το βάρος του μικρούλη σου! Ο Αντρέας στην ηλικία του ήταν γύρω στα 5800 νομίζω...

Για τη διατροφή σου δεν ξέρω να σου πω, γιατί δεν ξέρω να μετράω θερμίδες. Νομίζω κανονικά τρως, όχι σαν εμένα που τρώω για τρεις...

Ανθή, καλά βρε, ακόμα και τα ραντεβού στο γιατρό τα κλείνεις με δικό σου ωράριο; Δέκα παρά είκοσι ραντεβού στο γιατρό; :lol::lol::lol::lol: Δεν πειράζει, μη γκρινιάζεις, θα έρθει και το δικό σου ραντεβού! Φαντάζεσαι να μην προλάβεις να πας; Να σε προλάβει η φραουλίτσα; :lol::lol::lol:

Βλέπω η αυτοεκτίμησή σου αυτήν την περίοδο είναι στα ύψη!!! :lol::lol::lol:

Εγώ πολλές φορές έχω αντισταθεί σε βάφλες και κρέπες, δεν μπορώ να πω ότι δε μ' αρέσουν, αλλά ούτε και ότι παθαίνω στερητικό σύνδρομο. Πολλές φορές έχουμε πάει στα Haagen Datsz (στάνταρ λάθος το γράφω, αλλά βαριέμαι να το ψάξω), και έχω πάρει φυσικό χυμό και οι άλλοι βάφλα, και ούτε που συγκινούμαι! Αλλά φυσικά, εξίσου πολλές φορές έχω πάρει κι εγώ γλυκό ή παγωτό!

Ζήλεψα τα δώρα του Πανούλη, θέλω κι εγώ, ειδικά τα PLAYMOBIL. Αφού με τον άντρα μου δε βλέπουμε την ώρα να μεγαλώσει ο Αντρέας για να του παίρνουμε PLAYMOBIL και να παίζουμε μαζί του!!!

Πω πω, ωραία περάσαμε σήμερα, αλλά πολύ κουράστηκα, καλά καλά δε βλέπω μπροστά μου απ' την κούραση...

Δημοσίευση

ΑΝΝΑ Μαρια οχι μονο για το θηλασμο πηγα...η δικια μας η παιδιατρος μου φαινεται πιο καλη στα ιατρικα θεματα! :D και ειναι και παρααα πολυ φιλικη! ααα πολυ χαρηκα για την συνυφαδα σου!!!τελειααα :D:D:D αχ να ναι καλα ολα τα μωρακια!! :D:D:D

επισης μας βρηκε πρησμενα τα κατω ουλακια και για αυτο λεει συνεχεια τρωει το χερι του!!!καλα απο ποτε βγαζουν το πρωτο δοντακι? :lol:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...