Μετάβαση σε περιεχόμενο

αλλαγη φωτογραφιας


athinouli

Recommended Posts

Καλησπέρα ... μήπως θα έπρεπε να την μικρύνεις σε μέγεθος πρώτα ??? Κάνε την φωτογραφία που θέλεις μικρότερης χωρητικότητας ... και έπειτα προσπάθησε να την βάλεις στο προφίλ σου. Σ εμένα τουλάχιστον, έπιασε αυτό το κόλπο. Καλή επιτυχία !!!! ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

argi, ο,τι εκανα μεχρι τωρα κανω. επιλεγω φωτο και παταω μεταφορτωση. δε βγαζει κανενα μηνυμα, απλα δειχνει οτι φορτωνει, αλλα δεν το κανει.

dimi, thanks για τη συμβουλη, θα το κανω, αν και μεχρι τωρα εβαζα οποια φωτο ηθελα χωρις επεξεργασια.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αrgi μου ανεβασα τελικα μια απο κινητο, γιατι της φωτγραφικης μηχανης δεν τις φορτωνει. Ευχαριστω πολυ!!! Κι εσυ να χαιρεσαι τα λουλουδια σου!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



  • Απαντήσεις

    • Μην το λες! Η θεία μου με αγκάλιασε και με φίλησε όταν έφευγα για το μαιευτήριο και με τη 2η "μαμά" μου ήμασταν χέρι χέρι όλη νύχτα!!! Εκείνες βγήκαν θετικές την επόμενη μέρα κι εγώ δεν κόλλησα ποτέ!
    • Αχ κορίτσια μου γλυκά... Αν και δεν μπορώ να πω πως καταλαβαίνω τι περάσατε γιατί εγώ είμαι εντελώς το αντίθετο, σας ΥΠΕΡ ευχαριστώ που μοιραστήκατε όλες αυτές τις ιστορίες! Σίγουρα είναι χρήσιμο να ακούγεται πως υπάρχει και αυτή η πλευρά της λοχείας! Σας στέλνω από ένα μεγάλο φιλί και μια σφιχτή αγκαλιά!!!
    • Εμένα μου τη ζήτησε η παιδίατρος και έκλεισα για 6 Νοεμβρίου. 
    • Καλή ερώτηση. Εγώ εχω παρατηρήσει ότι πονάω κατά τη διάρκεια του σεξ όταν πετυχαίνω τη μέρα της ωορρηξίας αλλά κι αυτό όχι πάντα. Και δεν παίρνεις ένα τεστ ωορρηξίας από το φαρμακείο με το χαμόγελο μόνο για σήμερα για να είσαι πιο σίγουρη? Αν βγει αρνητικό λογικά θα γίνει αύριο και θα ξέρεις.
    • Παρόλο που κι εγώ έχω αγοράκι, αν όταν κάνει κακά δέχεται να την ξαπλώσεις για αλλαγή, μπορείς να βάζεις λίγο νερό σε ένα ταπεράκι και με πομ πομ να την καθαρίσεις. Αν πάλι δεν κάθεται όπως ο δικός μου, εγώ θα συνέχιζα το πλύσιμο μέχρι να κόψει την πάνα μόνο κ μόνο επειδή είναι κοριτσακι, αλλά να ξες στο σχολείο (αν πηγαίνει που αποσο καταλαβαίνω όχι ακόμα) δύσκολα να την πλένουν και φυσικά στο προνηπιο έτσι κ αλλιώς δεν θα πλένεται. Οπότε αν δεν έχει κάποιο θέμα, ίσως μπορείς σιγά σιγά να το κόψεις και να την πλένεις σε ακραίες καταστάσεις   Κι εγώ όταν πάω τουαλέτα και είμαστε μόνοι μας αφήνω ανοιχτή την πόρτα και παρόλο που έχω ταρζανάκι έρχεται μαζί μου κ αυτός. Για το κρεβάτι εμείς αλλάξαμε σε χαμηλό στο πάτωμα φέτος αρχές του χρόνου (δύο χρόνων και δύο μηνών περίπου ήταν) γιατί από την κούνια με τα κάγκελα και στο χαμηλότερο ύψος του στρώματος κατάφερε και έπεσε προσπαθώντας να βγει. Ευτυχώς δεν χτύπησε αλλά θα μπορούσε εύκολα.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...