Μετάβαση σε περιεχόμενο

πολυκυστικες και προωρη εμμηνοπαυση μαζι??

Recommended Posts

ασε δεν φτανει που εχουμε ολα τα προβληματα που μπορει να προκαλουν οι πολυκυστικες και να χαπακωνομαστε πρεπει να ανησυχουμε και για αλλα.βασικα ειχα κανει εξετασεις και η fsh μου ειχε βγει 10.γι αυτο ρωταω αν καποια κοπελα ξερει να μου πει.απ οτι μου ειπε βεβαια μια αλλη κοπλεα δυσκολα συνυπαρχουν αυτα γιατι στις πολυκυστικες παραγεις πολλα ωαρια αλλα δεν ξερω.αν καποια ξερει σιγουρα ας μας ενημερωσει σας παρακαλω

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

δεν συσχετιζονται οι δυο καταστασεις. Μαλιστα τα οποιαδηποτε συμπτωματα του συνδρομου πολυκυστικων μπορει να συνεχιστουν και μετα την εμμηνοπαυση.

poia mera toy kykloy sou ekanes eksetasi tis fsh?

την 5 μερα εκανα τις εξετασεις και επισης ηταν lh 7,49 και ε2 51,49.εκ τοτε δεν εχω ξανακανει γιατι παιρνω αντισυλληπτικα και περιμενω πως κ πως να τα τελειωσω για να τις ξανακανω

προγεστρερονη εκανα τον δεκεμβρη που μας περασε την 3 μερα του κυκλου και ηταν 1,70ng/ml με φ.τ ωοθυλακικη φαση 0,11-1,08 και ωχρινικη 0,95-5.λογικα στην ωχρινικη φαση πρεπει να ειμαι .δεν μου ειπε κανεις για την 21 μερα, μαλλον επειδη δεν προσπαθω ακομα για παιδακι

ΛΑΘΟΣ ΜΕΡΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΝ ΠΡΟΓΕΣΤΕΡΟΝΗ!! η προγεστερονη παραγεται απο το ωαριο. Αρα αν βρεθει ανεβασμενη (>20) σημαινει οτι εχει επελθει ωορρηξια. δεν υπαρχει πιθανοτητα να γινει ωορρηξια χωρις να παραχθει προγεστερονη. Γινεται περιπου την 21η μερα (για κυκλο 28 -30 ημερων). Για κυκλους περισσοτερων ημερων μπορει να γινει και αργοτερα - συνηθως ομως την κανουμε την 21η μερα. Σε περιπτωση που εχεις μεγαλους κυκλους, θα πρεπει να κανεις σειριακες προγεστερονες για να βρεθει ποτε μπορει να παραχθει ωαριο (δηλαδη να σου παρουν αιμα μερα 21η - 28η- 35η ) . Παρολα αυτα η θεωρια λεει οτι τοσο μεγαλοι κυκλοι ειναι συνηθως ανωοθυλακιορρηκτικοι (χωρις παραγωγη ωαριου) . Ο άντρας σου ειναι οκ με σπερμα?? Αυτο να σας νοιαζει πρωτα, εγω την πατησα...γι αυτο.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...