Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΚΥΣΤΗ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ (1ο τρίμηνο)


Recommended Posts

Καλησπέρα και πάλι. Άνοιξα νέο θέμα, μήπως και κάποια κοπέλα με παρόμοια εμπειρία (ανεξαρτήτου έκβασης) μπορέσει και με βοηθήσει γιατί αυτή τη στιγμή δεν ξέρω τί να κάνω. Είμαι 10 εβδομ. και 4 ημ., υπάρχει μία κύστη στον εγκέφαλο και στις 5 Ιουνίου το βραδάκυ έχω ραντεβού με την κα Ψαρά στη Θεσσαλονίκη για αυχενική και λήψη τροφοβλάστη (η οποία βέβαια είπε ότι πρώτα εκτιμώνται τα αποτελέσματα της αυχενικής και μετά, αν χρειαστεί, περνάμε επί τόου σε λήψη. Βέβαια εγώ θέλω να την κάνω ούτως ή άλλως, δεν αντέχω άλλο άγχος. Οι πιθανότητες είναι 50-50, διακοπή δηλαδή ή να έχει υποχωρήσει. Αν έχετε ακούσει κάποια περίπτωση σαν τη δική μου, θα ήθελα πολύ να την ακούσω.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ευχομαι να σου πανε ολα καλα κοπελα μου και να γεννησεις ενα υγιες μωρακι

η αδερφη της κολλητη μου ειχε ακριβως το ιδιο θεμα οπως το περιγραφεις

εκανε αμνιο καρυοτυπο και γονιδιακο της βγηκαν ολα φυσιολογικα - ο γιατρος της ειχε πει ολες τις πιθανοτητες τι μπορει να εχει το μωρακι και τι να συμβει και το αφησε σε αυτη εαν θα το κρατησει ή οχι. τωρα εχει ενα υγιεστατο κοριτσακι 2 μηνων.

τελικα η κυστη απορροφηθηκε στον 8 μηνα εαν θυμαμαι καλα

ευχομαι να πανε ολα καλα και σε σενα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μακάρι να συμβεί το ίδιο και σε μένα, με τη διαφορά ότι εγώ δε θα μπορέσω να φτάσω στον 8ο μήνα με τέτοια άγχος! Όπως επίσης δε θα μπορούσα να αποφασίσω από μόνη μου τί να κάνω. Πρέπει να είμαι απόλυτα σίγουρη για το τί συμβαίνει. Βέβαια κανέις δεν ξέρει πώς μπορεί να αντιδράσει σε δεδομένες στιγμές. Ίσως τώρα λόγω άγχους να τα βλέπω έτσι τα πράγματα. Το θέμα είναι ότι μπορεί δηλ. να μη συμβαίνει και τίποτα με την κύστη. Μακάρι να απορροφηθεί και σε μας!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δεν εχεις κοριτσι μου επιλογη. Ο γιατρος μονο να προτεινει μπορει και να σου μιλησει με βαση τις στατιστικες. Μετα εσυ θα αποφασισεις τι θεωρεις πως πρεπει να κανεις. Θεος δεν ειναι κανεις για να σου πει με σιγουρια τι θα γινει. Αλλα, κανε προσευχες κι εχε πιστη, τα θαυματα δεν ειναι και τοσο σπανια τελικα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 2 weeks later...

Τα νέα μας, κάναμε αυχενική στην Ψαρά, ένας υπέροχος άνθρωπος και μία καταπληκτική επιστήμονας. Όλα τέλεια και μάλλον αγοράκι! Τροφοβλάστη δεν κάναμε, δεν χρειάστηκε μας είπε. Είμαστε τρισευτυχισμένοι!! Δεν είχα ίντερνετ τόσο καιρό γι αυτό εξαφανίστηκα, και δε θα έχω άμεση πρόσβαση, οπότε θα σας χάσω για λίγο!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Χάρηκα πάααααααααρα πολύ! Παρακολουθούσα το θέμα σου και ομολογώ πως είχα αγχωθεί για σένα. Μακάρι καμια μανούλα να μην περνάει τέτοια άγχη! Κοίτα να απολαύσεις την εγκυμοσύνη σου!!!! [smilie=wav.gif]

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...