Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ,ΤΟ ΣΥΝΗΔΗΤΟΠΟΙΩ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΑΔΕΙΑ ΚΥΗΣΕΩΣ,ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΤΗΝ ΠΕΡΝΑΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ,ΜΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ?ΥΠΟΜΟΝΗ..ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ...

Δημοσίευση

Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ,ΤΟ ΣΥΝΗΔΗΤΟΠΟΙΩ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΑΔΕΙΑ ΚΥΗΣΕΩΣ,ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΤΗΝ ΠΕΡΝΑΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ,ΜΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ?ΥΠΟΜΟΝΗ..ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ...

Δημοσίευση

αχ βρε κοριτσια πονεμενη ιστορια οι πολλες ωρες δουλειας και οι βαρδιες μαζι

εγω αυτο το διαστημα ειμαι σπιτι με αδεια ανατροφης! λογικα θα επιστρεψω για δουλεια

τον σεπτεμβριο του 2009. ο αντρας μου ειναι διευ/ντης σε μεγαλη αλυσιδα σουπερ μαρκετ

δουλευει 3 μερες πρωι και 3 απογευμα! τυχαινουν φορες που πρεπει να παμε καπου και λογω της δουλειας του παω

μονη μου! εχω φιλες αλλα μου λειπει!!! δεν παραπονιεμαι σε εκεινον γιατι και η δικη μου η δουλεια δεν ειναι και το καλυτερο

κι αυτος ο καυμενος στα 9.5χρ που ειμαστε μαζι εχει κανει αλλαγη χρονου μονος

,αναστα μονος, κι αν παρομονη πρωτοχρονια δεν δουλευα νυχτα θα δουλευα τηνεπομενη πρωι οποτε παλι δεν ειμασταν μαζι

.

απο την αλλη εχω φρικαρει που ειμαι μεσα στο σπιτι, υπαρχουν στιγμες που θελω να γυρισω για δουλεια!

Δημοσίευση

αχ βρε κοριτσια πονεμενη ιστορια οι πολλες ωρες δουλειας και οι βαρδιες μαζι

εγω αυτο το διαστημα ειμαι σπιτι με αδεια ανατροφης! λογικα θα επιστρεψω για δουλεια

τον σεπτεμβριο του 2009. ο αντρας μου ειναι διευ/ντης σε μεγαλη αλυσιδα σουπερ μαρκετ

δουλευει 3 μερες πρωι και 3 απογευμα! τυχαινουν φορες που πρεπει να παμε καπου και λογω της δουλειας του παω

μονη μου! εχω φιλες αλλα μου λειπει!!! δεν παραπονιεμαι σε εκεινον γιατι και η δικη μου η δουλεια δεν ειναι και το καλυτερο

κι αυτος ο καυμενος στα 9.5χρ που ειμαστε μαζι εχει κανει αλλαγη χρονου μονος

,αναστα μονος, κι αν παρομονη πρωτοχρονια δεν δουλευα νυχτα θα δουλευα τηνεπομενη πρωι οποτε παλι δεν ειμασταν μαζι

.

απο την αλλη εχω φρικαρει που ειμαι μεσα στο σπιτι, υπαρχουν στιγμες που θελω να γυρισω για δουλεια!

Δημοσίευση

Πωπω τι γινεται εδω? Μια απο ιδια κοριτσια. Αλλα εγω ειμαι θυμωμενη μαζι του για τον εξης λογο. Σπουδασαμε μαζι, τελειωσαμε μαζι τη σχολη κ εγω διοριστικα μετα απο ενα χρονο κ του ειπα να κανει κ αυτος το ιδιο οσο υπαρχουν κενες θεσεις για να χουμε χρονο μαζι αφου στις 3 το πολυ ειμαι σπιτακι μου. Ο κυριος δεν ηθελε δημοσιο :silly: ακουσον ακουσον γιατι δεν τον ικανοποιει. Το αποτελεσμα ειναι να ειμαι στην πολη του (Κιλκις)μακρια απο τα δικα μου ατομα και να γυρναει καθε μερα βραδυ αφου τωρα στηνει τη δικη του δουλεια. Τον πρωτο καιρο κοντεψα να παθω νευρικο κλονισμο. Ευτυχως η πολη μου (Θεσσαλονικη) ειναι διπλα και πεταγομαι μια φορα τη βδομαδα βρεξει χιονισει. Τωρα ομως που θα ερθει κ ο μπεμπης θα κανω να δω γνωστη φατσα κ γω δεν ξερω ποτε.Οσο σκεφτομαι οτι θα μασταν κ οι δυο στις 3 το πολυ στο σπιτακι μας κ θα χαμε ελευθερο χρονο για οτιδηποτε μου γυρναει το μυαλο.:angry: :angry:

Δημοσίευση

Πωπω τι γινεται εδω? Μια απο ιδια κοριτσια. Αλλα εγω ειμαι θυμωμενη μαζι του για τον εξης λογο. Σπουδασαμε μαζι, τελειωσαμε μαζι τη σχολη κ εγω διοριστικα μετα απο ενα χρονο κ του ειπα να κανει κ αυτος το ιδιο οσο υπαρχουν κενες θεσεις για να χουμε χρονο μαζι αφου στις 3 το πολυ ειμαι σπιτακι μου. Ο κυριος δεν ηθελε δημοσιο :silly: ακουσον ακουσον γιατι δεν τον ικανοποιει. Το αποτελεσμα ειναι να ειμαι στην πολη του (Κιλκις)μακρια απο τα δικα μου ατομα και να γυρναει καθε μερα βραδυ αφου τωρα στηνει τη δικη του δουλεια. Τον πρωτο καιρο κοντεψα να παθω νευρικο κλονισμο. Ευτυχως η πολη μου (Θεσσαλονικη) ειναι διπλα και πεταγομαι μια φορα τη βδομαδα βρεξει χιονισει. Τωρα ομως που θα ερθει κ ο μπεμπης θα κανω να δω γνωστη φατσα κ γω δεν ξερω ποτε.Οσο σκεφτομαι οτι θα μασταν κ οι δυο στις 3 το πολυ στο σπιτακι μας κ θα χαμε ελευθερο χρονο για οτιδηποτε μου γυρναει το μυαλο.:angry: :angry:

Δημοσίευση

κοριτσακια μου εμεις ειμαστε ακομα αραβωνιασμενοι κ δε μενουμε μαζι μεχρι να γινει το σπιτι μας.ο καλος μου εχει τη δικη του επιχειρηση κ δοξα το θεο παει πολυ καλα αλλα τρεχει κ δε φτανει ολη μερα.δε με ενοχλει ισα ισα με ευχαριστει επειδη στη σημεριμη εποχη δυσκολη βρισκεις αντρες να δουλευουν, ολοι καφετερια κ υπνο:blink:ευτυχως βρισκει χρονο κ για μενα οσο πτωμα κ ναναι.δεν εχω παραπονιο εγω ειμαι λιγο σκυλα :evil::x

Δημοσίευση

κοριτσακια μου εμεις ειμαστε ακομα αραβωνιασμενοι κ δε μενουμε μαζι μεχρι να γινει το σπιτι μας.ο καλος μου εχει τη δικη του επιχειρηση κ δοξα το θεο παει πολυ καλα αλλα τρεχει κ δε φτανει ολη μερα.δε με ενοχλει ισα ισα με ευχαριστει επειδη στη σημεριμη εποχη δυσκολη βρισκεις αντρες να δουλευουν, ολοι καφετερια κ υπνο:blink:ευτυχως βρισκει χρονο κ για μενα οσο πτωμα κ ναναι.δεν εχω παραπονιο εγω ειμαι λιγο σκυλα :evil::x

Δημοσίευση

Να μη σε στεναχωρει αυτο,να χαιρεσαι που αγωνιζεται να μη σας λειπει τιποτα.Διανυεις την ωραιωτερη περιοδο της ζωης σου την εγκυμοσυνη.Αφου σε αγαπαει και δεν σε παραμελει μην ανησυχεις καθολου.Εμενα ο αντρας μου δουλευει νυχτα και δεν περιγραφεται το ποσο μου λειπει ιδιαιτερα τις γιορτες...Σε λιγους μηνες θα εχεις το μωρακι σου και δεν θα σκεφταισε τιποτα αλλο,εγω δυστυχως δεν εχω παιδακι.Ευχομαι μια καλη εγκυμοσυνη και ενα υγειεστατο μωρακι.

Δημοσίευση

Να μη σε στεναχωρει αυτο,να χαιρεσαι που αγωνιζεται να μη σας λειπει τιποτα.Διανυεις την ωραιωτερη περιοδο της ζωης σου την εγκυμοσυνη.Αφου σε αγαπαει και δεν σε παραμελει μην ανησυχεις καθολου.Εμενα ο αντρας μου δουλευει νυχτα και δεν περιγραφεται το ποσο μου λειπει ιδιαιτερα τις γιορτες...Σε λιγους μηνες θα εχεις το μωρακι σου και δεν θα σκεφταισε τιποτα αλλο,εγω δυστυχως δεν εχω παιδακι.Ευχομαι μια καλη εγκυμοσυνη και ενα υγειεστατο μωρακι.

Δημοσίευση

Πολύ παρηγορητική αυτή η συζήτηση, κι εμείς μόνο το βράδυ συναντιόμαστε, εγώ δουλέυω καθημερινά και Σάββατο 9:00-16:00 και ο άντρας μου 14:00-23:00 και κάποιες μέρες και πρωι, ευτυχώς έχω δικό μου γραφείο και είμαι πιο άνετη οπότε όταν δεν εργάζεται και το πρωι περνάει από το γραφείο μου και βλεπόμαστε λίγο, είναι καθηγητής σε φροντιστήριο όμως και όταν επιστέφει το βράδυ έχει διάβασμα και διορθώσεις για να μην πω για την περίοδο εξαιτάσεων που γίνεται χαμός, ζηλεύω τους δημοσίους υπαλλήλους και δεν μπορω να φανταστώ πως θα ήταν η ζωή μας αν είμασταν μαζί από το μεσημέρι και μετά. Δεν έχουμε μάλωσει γι αυτο το θέμα ποτέ γιατί ξέρω οτι δεν μπορεί να αλλάξει κάτι προς το παρον άσε που μέχρι να μείνω έγκυος δουλευα και απόγευμα οπότε περνούσαν γρήγορα οι ώρες. Η καλύτερή μας είναι το Σάββατο το απόγευμα που τρώμε μαζί και προγραμματίζουμε την Κυριακή μας. Κουράγιο σε όλους!

Δημοσίευση

Πολύ παρηγορητική αυτή η συζήτηση, κι εμείς μόνο το βράδυ συναντιόμαστε, εγώ δουλέυω καθημερινά και Σάββατο 9:00-16:00 και ο άντρας μου 14:00-23:00 και κάποιες μέρες και πρωι, ευτυχώς έχω δικό μου γραφείο και είμαι πιο άνετη οπότε όταν δεν εργάζεται και το πρωι περνάει από το γραφείο μου και βλεπόμαστε λίγο, είναι καθηγητής σε φροντιστήριο όμως και όταν επιστέφει το βράδυ έχει διάβασμα και διορθώσεις για να μην πω για την περίοδο εξαιτάσεων που γίνεται χαμός, ζηλεύω τους δημοσίους υπαλλήλους και δεν μπορω να φανταστώ πως θα ήταν η ζωή μας αν είμασταν μαζί από το μεσημέρι και μετά. Δεν έχουμε μάλωσει γι αυτο το θέμα ποτέ γιατί ξέρω οτι δεν μπορεί να αλλάξει κάτι προς το παρον άσε που μέχρι να μείνω έγκυος δουλευα και απόγευμα οπότε περνούσαν γρήγορα οι ώρες. Η καλύτερή μας είναι το Σάββατο το απόγευμα που τρώμε μαζί και προγραμματίζουμε την Κυριακή μας. Κουράγιο σε όλους!

• Απαντήσεις

• Καλή σας ημέρα , έχω και εγώ θετική χοριακή μετά από χρόνια εξωσωματικής και διανύω τον τρίτο μήνα . Θα γεννήσω Αύγουστο . Δεν μπορώ να το πιστέψω ακόμη είμαι πολύ φοβισμένη και σχεδόν ΄δεν μπορώ να χαρώ . Είχα πάρα πολλές ναυτίες και βάρος στο στομάχι από το μεσημέρι και έπειτα και ακόμη παιδεύομαι κυρίως με βάρος στο στομάχι και επιπλέον με έχουν βάλει να προσέχω πάρα πολύ την διατροφή μου εξ' αιτίας του ζάχαρου νηστείας που ήταν λίγο αυξημένο στο 98 , ενώ η καμπύλη ζαχάρου που μου έκαναν ήταν εντάξει . Οπότε έχω περιορίσει πάρα πολύ τι τρώω και αυτό είναι δύσκολο γιατί με τόσο βάρος στο στομάχι  που έχω και πάρα πολύ φαγητά που με πειράζουν δυσκολεύομαι . Εύχομαι σε όλες μας μια καλή αυχενική 
    • Και γω με καισαρική θα πάω, για τον ίδιο λόγο @eva96.  @melitiniღ, βάλε προτεραιότητες. Ας πούμε το ριλάξ δεν νομίζω πως θα το χρησιμοποιήσεις άμεσα. Εγώ δηλαδή τον έβαλα τον μικρό μας στο ριλάξ όταν ήταν 3 μηνών περίπου. Όταν δεν ήταν στην κούνια του (ή στην αγκαλιά μας!) ήταν στην καλαθούνα/πορτ μπεμπέ αραχτός και λάιτ! Σωστή σκέψη από νωρίς ο αποστειρωτής. Εγώ η έξυπνη πίστευα πως θα κάνω αποκλειστικό θηλασμό και δεν είχα πάρει αποστειρωτή. Όταν λοιπόν επιστρέψαμε σπίτι έφαγα φρίκη με την κατσαρόλα και την αποστείρωση και μήπως κάνω κάποιο λάθος στην αποστείρωση και πάρει κανένα μικρόβιο το παιδί. Ευτυχώς αυτό κράτησε πολύ λίγο. Τον αγαπημένο μου αποστειρωτή δεν τον έχω αποχωριστεί καθόλου. Παρόλο που ο μικρός πια είναι 2 ετών, που και που του αποστειρώνω τα μπιμπερό του κυρίως για την αποφυγή των οσμών που (νομίζω) πως έχουν τα μπουκάλια. Να κάνετε καλή επιλογή και στα αφρόλουτρα και τις κρέμες (αλλαγής και ενυδατικές). Εγώ είχα γεννήσει ιδιωτικά και μας έδωσαν πολλά δείγματα από διάφορες εταιρείες. Προτίμησα τα φαρμακευτικά και μέχρι στιγμής έχω μείνει ευχαριστημένη.
    • Ναι από την αρχή φαινόταν ότι θα είναι μικρό μωρό οπότε έπαιξε κ αυτό τον ρόλο του. Αχ αυτές τις λίγες μέρες περιμένω κ γω να περάσουν.. Θέλει υπομονή!  Δεν ξέρω να σου πω για τις συσπάσεις γτ από την αρχή είχα 2 στο 10λεπτο δηλαδή 2:00 το μεσημέρι. Στη γιατρό πήγα 6 το απόγευμα κ ήταν ήδη 3λεπτες. Δεν ξέρω πως μετράνε τη διαστολή πάντως η μαία μου έβαλε 3 δάχτυλα. Δεν μου είπε αν έχω διαστολή μ είπε ότι εξαληφθηκε ο τράχηλος. Όταν πήγα ιασω μου βάλανε όρο και ήταν σαν να μην είχα μετά δλδ 7:30 - 8 το απόγευμα λες κ οι συσπάσεις είχαν φύγει. Ή τουλάχιστον εγώ δεν τις μετρούσα! Δεν ξέρω πως έγινε. Έπρεπε να πάει 9 το βράδυ γτ είχα φάει στις 3 και δεν γινόταν νωρίτερα η επισκληριδιος. 
    • Ευχαριστώ πάρα πολύ! Διάβασα και τα δικά σου πως περνάς και πως σκέφτεσαι ώρες ώρες και να ξέρεις ταυτίστηκα με κάποιες σκέψεις σου... Δεν είσαι μόνη! θα σου πω πως όλα γίνονται σιγά σιγά.. Όλοι θέλουμε να έχουμε τη Σειρά μας, να είναι όλα έτοιμα, τακτοποιημενα, ρυθμισμένα, "ιδανικά" με άλλα λόγια και να γεννήσουμε χωρίς σκοτούρες αλλά δεν βγαίνει πάντα και δεν είναι κακό. Είναι απλά διαφορετικό. Εγώ τον πρώτο στο αυτοκίνητο τον έχω από την πρώτη μέρα στη θέση του συνοδηγού με κλειστό αερόσακο όπως προβλέπει ο νόμος. Οπότε ένας ενήλικας με 4 παιδιά χωράνε σε ένα αμάξι έστω κ έτσι αν χρειαστεί να τους πας κάπου.  Μόνο τη χάρη μου έκανε! Ευτυχώς είχε 26 ο μήνας κ είναι όντως ωραία!   
    • Ναι μωρέ λίγο πρόωρο αλλά οριακά! Μια μέρα μετά αν γενναγες θα θεωρούνταν τελειομηνο σκέψου! Οπότε για λίγο θα μείνει θερμοκοιτίδα, όλα καλά θα είναι σε λιγες μέρες θα την έχετε μαζί σας ☺️ Βγήκε και λίγο μικρούλι στα κιλά ε, ίσως παίζει ρόλο κι αυτό! Σε λίγες μέρες θα πάρει τα πάνω της και θα την έχετε σπιτάκι❤️ Εγώ ένα πράγμα αναρωτιέμαι μόνο, από το μεσημέρι που είχαν φτάσει στο 3λεπτο πώς καθυστέρησες τη γέννα μέχρι τις 9 το βράδυ;; Γίνεται αυτό;;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...