Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Πιτζάμες εγκυμοσύνης topaki.gr

• Απαντήσεις

• Κορίτσια μου το δικό μου update μιας και τώρα κατάφερα από την κούραση και την αϋπνία να σας γράψω!!!  Γέννησα με καισαρική τη παρασκευή το απόγευμα στις 5 η ώρα!!! Η μικρή νινου έκανε την εμφάνιση της σαν κοκονα άτσαλακωτη!!! 💗💗💗 3280γρ!   Μια παρένθεση εδώ..: ο γιατρός μ είπε πως η μικρή είχε κάνει κακά μέσα στη κοιλιά , οπότε ευτυχώς που επιλέξαμε καισαρική διότι με πρόκληση και σπάσιμο νερό τα πράγματα μπορεί να ήταν διαφορετικά!  Αυτή τη στιγμή τη κρατώ στην αγκαλιά μου!!! Προσπαθούμε να κάνουμε αποκλειστικό θηλασμό όποτε είναι δύσκολος δρόμος!!! η εμπειρία του τοκετού της καισαρικής;;; Για εμένα πολύ ομαλή και πολύ όμορφη!!! Κύλισε πολύ καλά ! Ημουν χεσμενη φουλ όταν πήγα στο νοσοκομείο αλλά οι μαίες ο γιατρός Μ η αναισθησιολόγος όλοι φοβεροί και καθησυχαστικοί!!! Η ανάρρωση; Και αυτή σχετικά εύκολη! Βέβαια με έχουν μπουκώσει στα παυσίπονα αλλά δόξα τω θεω σηκώθηκα λίγες ώρες μετά τη καισαρική χωρίς ιδιαίτερους πόνους!!!  Όλα καλά και για εμάς λοιπόν!!!  💗💗💗 εύχομαι και στα υπόλοιπα κορίτσια που περιμένουν να γεννήσουν έναν όμορφο και ανώδυνο όσο γίνεται τοκετό!!! Όποια μέθοδο και ν ακολουθήσετε να την απολαύσετε και να έχετε στο νου σας τον στόχο , να γεννηθεί το παιδί σας δυνατό!!!!💪     
    • Εσύ, mantarini μου, αντιπροσωπεύεις την άλλη πλευρά, αυτή που φοβάμαι. Επειδή και η μαμά μου είχε δυστυχώς βιώσει πολλές αποβολές όταν ήταν στην αντίστοιχη φάση και τότε η διερεύνηση τους ήταν επιδερμική και άκρη δεν έβγαζαν και η μαμά μου είχε πάθει κατάθλιψη για ένα διάστημα πριν από μένα, το θέμα αυτό ήταν πάντα ταμπού στην οικογένεια μου, δε συζητάμε ποτέ μπροστά στη μαμά μου για παλινδρομες κυήσεις και πάντα το φοβάμαι χωρίς να το έχω βιώσει η ίδια. Λυπάμαι πολύ για αυτό που σου συνέβη, εύχομαι σύντομα να έχεις θετικά νέα και θετική έκβαση! Σας ευχαριστώ για τη συζήτηση, είναι εντυπωσιακό πως υπάρχει αλληλεγγύη και σεβασμός σε ένα φόρουμ μεταξύ αγνώστων. 🙏
    • Δε σ' αφήνει να τα βάψεις? Εμένα μ'αφηνει από την αρχή της εγκυμοσύνης...
    • Εγώ έβαλα χαλι..αλλά νομίζω είναι περιττό..χαχα αλλά από τη χαρά μου  να το έχω κομπλέ πήραμε..
    • Ποο υποφέρω 2-3 μερς τώρα.. αλλά τι έμεινε?? 2 μήνες ακόμα.. και λιγότερο..  χαχαχα 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...