Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Λοιπον...ειχα παει στον γιατρο παρασκευη 11/05 και μου βρηκε διαστολη 2 εκατοστα..μου λεει ωραια κυριακη ξημερωματα 13/05(στις 39+5 ημερες) θα μπουμε με προκληση στην κλινικη και θα αρχισουμε την διαδικασια... :D

ωραια λοιπον...η μεγαλη μερα αρχισε να φτανει...ετσι ετοιμαστηκα και Κυριακη 12.30 η ωρα το βραδυ καναμε εισαγωγη στην κλινικη...

αφου λοιπον καναμε ολη την σχετικη διαδικασια με υποθετα,κλισματα και ορους αρχισαν τα πονακια γυρω στις 3 τα μεσανυχτα...οι ωρες περνουσαν περνουσαν περνουσαν...η διαστολη προχωρουσε αργα...και ετσι ανεβαζαμε την δοση της ωκυτοκινης..το μωρο ηταν ψηλα. ο μπεμπης μου ηταν ακομα ψηλα και κοιτουσε προς τον ουρανο και οχι προς την σπονδυλικη στηλη οπως επρεπε..ετσι λοιπον με γυρνουσαν δεξια-αριστερα για να το βοηθησω να γυρισει...τον μιλουσα συνεχεια και του ελεγα αντε μπεμπουλη μου γυρνα σε παρακαλω...ε ετσι λοιπον ειχαμε φτασει στις 12 το πρωι απο τις 12 τα μεσανυχτα που μπηκαμε μεσα..και τοτε ειχα τελεια διαστολη !!!Αλλα ο μπεμπης ακομα να γυρισει και να κατεβει σωστα.,..ετσι λοιπον οι μαιες μου ελεγαν να αρχισουμε να σπρωχνουμε σε καθε συσπαση πλεον για να τον βοηθησουμε να κατεβει...επισης ο γιατρος ειπε να μην βαλουμε επισκληριδιο αμεσως να πονεσω για να κατεβει πιο ευκολα...πρεπει λεει να συνεργαστει ολο το σωμα μου πλεον..ετσι λοιπον οι πονοι ερχοταν πλεον καθε λεπτο και ηταν αρκετα δυνατοι γυρω στις 3 το μεσημερι ...ε τοτε πλεον ειχα εξαντληθει τελειως και λεω τον γιατρο τι θα γινει γιατρε?ποτε γενναω?δεν αντεχω αλλο...

και τοτε μου ειπε κανε λιγο υπομονη ακομα σε μιση ωριτσα γενναμε το πολυ,...εκει πηρα Ξανα κουραγιο και αρχισα να κανω υπομονη...ηρθε τοτε και η αναισθησιολογος να κανει την τελευταια δοση επισκληριδιου για να αρχισει ο τοκετος...

ετσι λοιπον στις 3.30 ηρθε ο γιατρος και αρχισαμε τις εξωθησεις σε καθε συσπαση...συνεργαστηκα αψογα με τις μαιες και τον γιατρο και ετσι ο μπεμπης μου γεννηθηκε στις 4 παρα τεταρτο το μεσημερι στις 13/05!!! :D Γεννησα εναν μπεμπαρο 3.700 και 53 εκατοστα!! :D Οταν τον ακουσα να κλαιει δεν το πιστευα οτι επιτελους τα ειχα καταφερει και οτι αυτο το πλασματακι ηταν δικο μου...!!!τον σκουπισαν και μου τον εδωσαν στην αγκαλιτσα μου..

του ειπα καλωσηρθες ψυχη μου και τον φιλησα στο μαγουλακι του και μετα του κρατησα το χερακι!!!

μετα τον πηραν να τον πλυνουν και μου τον φεραν μετα απο 2 ωρες στο δωματιο!ΗΤΑΝ Η ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ!!!θα το θυμαμαι ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΘΕΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΩΡΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ!!!

Ευχαριστω πολυ τα κοριτσια στο ποστ Μωρακια Μαιου 2012 που ημασταν η μια διπλα στην αλλη ολους αυτους τους 9 μηνες!και ολα τα κοριτσια εδω που μου συμπαρασταθηκαν σε καθε στιγμη ! :D

Ειμαστε μια απιστευτη παρεα! :D

Καλωσηρθες ψυχη μου!!!!!!!

Ευχομαιιιιι σε ολες τις εγκυουλες καλη λευτερια και σε ολα τα κοριτσια που προσπαθουν για μωρακι με το καλοοο!!!!

Φιλακια πολλα! :D

Δημοσίευση

mwroudenia μου να σου ζήσει,να είναι πάντα γερό και δυνατό και να το καμαρώνεται.Τι εκπληκτικό δώρο για την γιορτή της μητέρας σου έκανε ο μπουμπούκος σου!!!!!!!

Νομίζω πως το πρώτο κλάμα και την πρώτη αγκαλιά που κάνουμε στα μωράκια μας, καμιά μανούλα δεν μπορεί να την ξεχασει.

Δημοσίευση

Μαρινακι να σου ζησει κοπελα μου,γερος και καλοτυχος να ειναι την ζωη του,καλη λοχεια να εχεις και οτι χρειαστεις ειμαστε εδω να σε βοηθησουμε α!και καλους θηλασμους!!!!

Δημοσίευση

Μαρινάκι, να σου ζήσει ο μπέμπαρος! Καλέ, τεράστιος είναι!

Αχ, τι ωραία που βίωσες την εμπειρία του φυσικού τοκετού... Είδες, που μου ήθελες καισαρικές και αηδίες; Πόσο σε ζηλεύω...

Καλή λοχεία και καλούς θηλασμούς που λέει και η Κατερίνα. Ό,τι απορίες έχεις, εμείς είμαστε εδώ (μιλάω εγώ η έμπειρη τώρα, χαχα!).

Δημοσίευση

Μαρινάκι μου να σου ζήσιε το αγοράκι σου! Μεγάλο αντράκι γεννήθηκε! Τελικά μια χαρά τα κατέφερες και γέννησες φυσιολογικά! Μπράβο σου που άντεξες τόσες ώρες και μπράβο και στο γιατρό σου που δε σε οδήγησε στην εύκολη λύση της καισαρικής επειδή αργούσες!!!!

Να σου ζήσει και πάλι!!!

Δημοσίευση

mwroudenia2 ΜΟΥ ΓΛΥΚΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ!!!!!

ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΓΙΗΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΟΣ. Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΖΕΙ ΟΜΟΡΦΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ.

ΚΑΛΟΥΣ ΘΗΛΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΛΟΧΕΙΑ!

@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-

Δημοσίευση
mwroudenia2 ΜΟΥ ΓΛΥΚΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ!!!!!

ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΓΙΗΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΟΣ. Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΖΕΙ ΟΜΟΡΦΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ.

ΚΑΛΟΥΣ ΘΗΛΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΛΟΧΕΙΑ!

@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-

na sai kala kopela mou...!!!euxaristoume!!!kai eseis na xereste to antraki sas!!! :D:D

• 4 weeks later...
Δημοσίευση

να σου ζησει κοπελα μου το μωρο!!!!!!!!!! :):) να ειναι γερο κ καλοτυχο!!οντως ειναι το ομορφο δωρο που δινει ο θεος..κ εγω λιγες μερες εχω που γεννησα ενα κοριτσακι!!!!

σας ευχομαι καλη λοχεια κ ευτυχια να μεγαλωσετε την οικογενεια!!!!!!! :)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εγω έχω να πω κάτι σε όσες έχουν τη δυνατότητα να κάνουν παιδί αλλά δεν τα έχουν καταφέρει ως τώρα, η μητέρα μου προσπαθούσε πολλά χρόνια με φυσικό τρόπο να μείνει έγκυος και μόλις έφτιαξε τα χαρτιά της για υιοθεσία έμεινε έγκυος σε μένα 💖 
    • Η Ελένη Ξανθοπούλου είναι κορυφή! Ωστόσο επειδή είναι και σωστή επαγγελματίας δεν παίρνει πολλές γυναίκες μαζί που γεννάνε το ίδιο διάστημα ώστε να είναι σωστή απέναντι τους κ δίπλα σε όλες!    Οπότε καλό είναι άμεσα ν μιλάτε μαζί της αν κάποια ενδιαφέρετε για να μπορεί να σας αναλάβει!    Ωστόσο η ανεξάρτητη μαία η Στέλλα η Παντου πολυ γνωστή για ανεξάρτητους τοκετούς μπορεί να σας προτείνει γιατρούς ή να σας δώσει feedback    Με το καλό σε όλες 🩷🩷🩷
    • Και εγώ δεν έχω κάνει τίποτα, αλλά τα σκέφτομαι και αγχώνομαι, ρούχα οκ μας έχουν δώσει φίλοι κλπ, μας έχουν αγοράσει ήδη γιαγιά και θεία τους που έχουν τρελαθεί, αλλά τα ρούχα τα έχω το πιο ασήμαντο και αδιάφορο εγώ, οκ θα πάρεις κτ κ τέλος δε θέλει καν ανάλυση ή ψάξιμο. Τα υπόλοιπα με αγχώνουν εμένα γιατί μπορεί να γεννήσω πολύ πρόωρα λόγω διδύμων.Έχω βρει από γνωστούς δυο καθίσματα αυγά και 2 ίσως 2 καρότσια, αν και καρότσι έχω πει θα αγοράσουμε διπλό σίγουρα, αλλά κ αυτό θέλει ψάξιμο να δω σε ποιό θα καταλήξουμε. Τα θήλαστρα κλπ πως που πότε να νοικιάσω νοσοκομειακό θέλω μέχρι να δω πως θα πάει ο θηλασμός ώστε αν γεννήσω νωρίτερα να βγάζω έστω γάλα αν μπουν τπτ σε μονάδες να παίρνουν μητρικό έστω..Παρακολούθησα κπ σεμινάρια πρόσφατα για νεογέννητα και για δίδυμα συγκεκριμένα κ θηλασμό κλπ κ πρέπει να οργανωθώ με αυτό ,να βρω σύμβουλο θηλασμού να με βοηθήσει γιατί με δυο θά ναι ζόρι και ο θηλασμός και η παραγωγή γάλακτος και χωρίς καθοδήγηση δεν παίζει να το βρω, είμαι τελείως άσχετη. Αλλαξιέρα,μπανιέρα,θήλαστρο,αποστειρωτή αν δώσω μπιμπερό, λίκνο να κοιμούνται με αυτά θα ξεκιν΄ήσω πρώτα νομίζω,μόλις τα έχω αυτά θα ηρεμ΄ήσω ίσως αλλά και εγώ για σεπτ έλεγα που αν γίνει κτ και έρθουν νωρίτερα πάλι αργά θα ναι, αχ ίσως κ Αύγουστο ψάξω κ πάρω τπτ. Και εγώ το ίδιο ακριβώς με ΠΗΤ 13/11 είμαι , αλλά λόγω διδύμων μαξ γύρω στα μέσα οκτωβρ μας έχουν πει το ιδανικό σενάριο...και μετά μπορεί να πάει ακόμα πιο νωρίς αναλόγως ανάπτυξης γιατί είναι και μονοχοριακά και τρέμω αχ αχ
    • Αχ κορίτσια και εδώ Αθήνα έριξε μια ωραία μπόρα. Ότι είχα απλώσει καιβετρεχα να μαζέψω. Όλη μέρα περίμενα να βρέξει που έλεγαν και δεν έβρεχε και μόλις άπλωσα μέσα σε 5 λεπτά σκοτείνιασαν όλα!  @Diwni εχει κατι μαγουλα για δάγκωμα και σε ολο το κορμι ειναι δίπλες. Χοντρουλα την φωνάζουμε, μεχρι να αρχισει να καταλαβαινει και μετα θα το κοψουμε με της μείνει και τραύμα 🤣🤣 Χθες πήγαμε για ψώνια και με ρωτούσαν πόσο είναι και μόλις έλεγα 3 μηνών έλεγαν όλοι μοιάζει για 5. Φανελάκια ολεον φοράμε 9 μηνών και ορισμένα τύπου orchestra 12 μηνών.
    • Πηγαινε σε ενα αλλο εργαστηριο. Γιατι 4 τεστ και ολα θετικα δυσκολο να λενε ψεματα.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...