Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αργή ανάπτυξη μαλλιών...

Recommended Posts

Καλημέρα!!!!!!! Έχω μία κορούλα 23 μηνών!!!!!!!Αυτό που με απασχολεί είναι ότι τα μαλλιά της είναι κοντά ακόμα....

Έχει μικρές μπουκλίτσες, πάει για σγουρό, πότε όμως θα μακρύνει?????????????

Βλέπω κοριτσάκια στην ηληκία της με μακρύ μαλλάκι στεναχωρέμαι και ζηλεύω..

Τι να κάνω να της βάζω ελαιόλαδο πριν τη λούσω για να δυναμώσουν? Όποια γνωίζει κάτι ή της έχει τύχει κάτι παρόμοιο ας μου πει.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

πανω κατω αυτο ειναι κληρονομικο καποια παιδια εχουν μαλλια απο την κοιλια κδεν πεφτουν καποια πεφτουν κ μεγαλωνουν γρηγορα καποια αργουν πολυ εχω ενα ζευγαρι που τοκοριτσακι τους ειναι 1,5χρ κ εχει ενα τσουλουφι κ η δικια μου που ειναι 10μην την κανω κοτσιδακια..ενα αλλο ζευγραι 3χρ εβγαλε μαλλια.μην αγχωνεσαι καποια στιγμη θα μεγαλωσουν...να υποθεσω ειναι ξανθια κ ασπρη ως συνηθως τετοια μωρα αργουν στα μαλλακια

μην ανησυχεις κοριτσακι μου απλα ειναι στο καθε παιδακι εγω ας πουμε ημουν παρα μα παρα πολυ ξανθια σχεδον ασπρα κ 5 τριχες ολες κι ολες μεχρι σχεδον 2,5 χρονων παραπονο το χε η μανα μου ολο κορδελες μου φοραγε μη μοιαζω αγορακι παρολα αυτα τωρα εχω παρα πολλα μαλλια 2 λαστιχακια κ παλι δεν τα κανω καλα..

Είναι καστάνη στο χρώμα. Ο μπαμπάς μας πριν τα χάσει είχε πολύ μαλλί και σγουρό. Άντε ας μεγαλώσουν Παναγίτσα μου! Σαμπουάν της έχω της frezyderm & jonhson's.Το κεφάλι της το λούζω μέρα παρα μέρα. Μήπως και το κάθε μέρα πειράζει?

post-12688-13873939299831_thumb.jpg

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...