Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΜΠΑ????


Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ...ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΣΟ ΕΨΑΞΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ.....ΟΤΑΝ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΩ ΠΛΕΥΡΟ.........ΕΚΤΟΣ ΟΤΙ ΓΥΡΙΣΩ ΠΟΛΥ ΣΙΓΑ ΜΕ ΑΡΓΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ.......ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΚΡΑΚ Η ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ......ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΩ ΑΛΛΙΩΣ.....ΣΑΝ ΚΡΑΜΠΑ......ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ...ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΡΑΚ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ.........ΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ??????ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

geia sou kopela mou!!ti na sou pw..prwth fora to akouw auto/!!alla to pio pithano einai na akougetai apo thn plath sou pou allazeis pleuro..oxi apo thnkoilia :shock: den exoume kokkala sthn koilia :?:? entaksei mhn tarazesai...pantws h krampa den kanei thorivo

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κατ' αρχήν με το καλό το νέο μέλος! :D:D:D

Εγώ όταν ήμουν έγκυος αισθανόμουν κατα τη διαρκεια της ημέρας πολύ συχνά ένα τράβηγμα στα πλάγια (πότε αριστερά και πότε δεξιά). Εγώ δεν αναρωτήθηκα βέβαια από που προέρχεται γιατί φαντάστηκα οτι καθώς μεγαλώνει το μωρό και κατ' επέκταση και η κοιλιά, τραβιέται (τεντώνει) το δέρμα σε κάποιες κινησεις του σώματος. Δεν άκουγα κάτι, η αλήθεια είναι, όμως ένιωθα έντονα το τράβηγμα, σαν κάποιος να με σκούνταγε ή να με τσιμπούσε ελαφρά!.....

Αν σε ανησυχεί πολύ προτείνω να το πεις στο γυναικολόγο σου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κρακ και απο την κοιλια και εγω πρωτη φορα το ακουω...μαλλον απο την μεση θα ερχεται..αν παλι ειναι τοσο δυνατο ε δεν χανεις τιποτα να το πεις και στον γυναικολογο σου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...