Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

perasa distichos prin kanena dimino mia palindromi stis 8 vdomades...tora ksana kratisa ena thetiko test ke vowame, fowame min mu ksana simvi kati paromio..echo idi mia korula dio etwn...na archizo na cherome i ochi??? simera perimeno ke tin apantisi tis b choriakis...ti metrisi prepi na mu vgi dld gia na kathisichaso ligo mechri na pao ston giatro mou stis 3/5???

efcharisto poli koritsia

Δημοσίευση

Δεν εχω ιδεα τι να σου πω, αλλα ξερω πως μια παλινδρομηση δεν σημαινει κατι για επομενη κυηση. Ειδικα αφου ηδη εχεις ενα γερο μωρο γιατι οχι παλι; Σου ευχομαι να πανε ολα καλα και να κρατησεις αλλο ενα υγιες μωρακι! Μην αγχωνεσαι, ο Θεος θα ειναι κοντα σου!

Δημοσίευση

Μπραβο κοριτσάκι!! Ευχομαι να πάνε όλα καλά αυτη τη φορά και να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη και ενα υγιέστατο μωράκι.

Δεν ξερω να σου πω σιγουρα για τη χοριακη.Αναλογως ποτε ειχες τελευταία περίοδο.Αντε περιμένουμε να μας πεις νεα!

Δημοσίευση

Ολα καλά να σου πάνε, καθε φορά ειναι διαφορετική, μη φοβάσαι και μην έχεις αγχος.

Να έχεις μια τελειομηνη εγκυμοσύνη και ενα γερο μωράκι!

Και εγώ τρισημιση μήνες μετά απο διδυμη παλινδομη κύηση ειμαι τωρα εγκυος στο αγοράκι μας.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...