Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΙΣΤΟΣ ΑΙΜΑΤΟΣ 5 βδομ. + 4 ημ.


Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια, από χθες έχω κατατρομάξει με αυτό που μου συνέβη (έχω στο ιστορικό μου και 1 παλίνδρομη και ανησυχώ παραπάνω).

Χθες συνέβη κάτι και βγήκα εκτός εαυτού, κοινώς έβγαζα καπνό από τα αυτιά, τελοσπάντων, έγινε ένας μεγάλος και τρικούβερτος καβγάς, που όμοιός του δεν υπάρχει!! Οπότε μετά, τελείως προληπτικά, πήγα στο νοσοκομείο να δω αν είναι όλα οκ, γιατί μετά από αυτό που τράβηξα ήμουν σίγουρη ότι θα αποβάλω. Στο νοσοκομείο δεν είδαν κάτι, μου έκαναν και κολπική εξέταση και υπέρηχο (ο πρώτος), όλα οκ. Στον υπέρηχο δε φαινόταν τίποτα, κάτι πήγαινε να φανεί σαν 1 λευκή βουλίτσα, είναι πολύ νωρίς μου είπανε. Γυρίζω σπίτι και σε 1 ώρα, κατά το σκούπισμα μετά την ούρηση βλέπω αίμα (σαν ιστός, σαν βλέννη με αίμα) στο χαρτί. Σταμάτησε άμεσα (σε 1ωρα το πολύ είχε σταματήσει). Τώρα παίρνω utrogestan και μαγνήσιο κατόπιν συμβουλής του γιατρού. Σήμερα έκανα χοριακή (40η μέρα από την περίοδο: 4911). Την Παρασκευή που θα είμαι 6+1 έχω ραντεβού με το γιατρό. Έχω τρομάξει πολύ και είμαι σπίτι...μέχρι την Παρασκευή που θα πάω στο γιατρό, κομμένες οι βόλτες και η δουλειά.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα κοριτσι μου!!Δεν αξιζει να ταραζεσαι για τιποτα τωρα που εισαι εγκυος....Κατσε ησυχα και ηρεμα σπιτακι σου και ολα θα πανε καλα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μακάρι να μην ήταν κάτι σοβαρό..δυστυχώς πρέπει να περιμένω μέχρι την Παρασκευή..είναι απίστευτο πόσο αργά κυλάνε οι ώρες!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ κοπελα μου!

Να προσπαθεις να εισαι οσο πιο ηρεμη γινεται!

Για το αιμα δεν νομιζω να ναι κατι σοβαρο!ετσι για να σε καθησυχασω κι εγω οταν ημουν 8 βδομαδων εγκυος ειχα παθει αποκολληση πλακουντα,κι ειχα αιμορραγια κανονικη!τρομαξα και γω πολυ αλλα με την πιστη Στο Θεο και Στην Παναγια,τα καταφερα!

Να χεις πιστη,να εισαι ηρεμη και να ξεκουραζεσαι και ολα θα πανε καλα!

Ο Θεος και Η Παναγια μαζι σου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τσάρλι, γιατί δεν κλείνεις νωρίτερα ραντεβού να ηρεμήσεις;

Αν σταμάτησε το αίμα λογικά δε θα είναι τίποτα, αλλά προσπάθησε να είσαι ήρεμη!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Με το γιατρό μου μίλησα Δευτέρα βράδυ που συνέβη το γεγονός και μετά Τρίτη πρωί. Αυτός μου είπε να πάω Παρασκευή, αφού σταμάτησε άμεσα το αίμα, που θα είμαι 6 βδο. + 1 ημ. Διαφορετικά μου είπε να επικοινωνήσω αμέσως μαζί του (αν δηλαδή συμβεί κατι). Μέχρι τώρα δεν έχω δει καθόλου αίμα, οπότε περιμένω να πάω μεθαύριο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ!ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ.ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ.ΟΜΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΕΥΡΙΑΖΕΙΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ.ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ Κ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ..ΤΟ ΑΣΧΗΜΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΝΕΥΡΙΑΖΟΥΜΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΕΛΕΝΞΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΝΕΥΡΙΑΖΕΙ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΜΑΣ!!!

Κ ΕΓΩΟΤΑΝ ΝΕΥΡΙΑΖΩ ΝΕΥΡΙΑΖΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ!!ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ Κ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΥ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα κορίτσια, πήγαμε στο γιατρό, μας είπε ότι όλα είναι φυσιολογικά, δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, είδαμε όπως μας είπε λεκιθικό ασκό και εμβρυϊκό πόλο. Καρδιά μας έκλεισε ραντεβού να ακούσουμε στις 7 εβδομ. και 4 μέρες. Λέει ότι τότε πρέπει να ακούσουμε σίγουρα. Είδε λίγο αίμα δίπλα από τον σάκο (άσχετο με αυτό που είχα τη Δευτέρα), πιθανότατα είναι από την εμφύτευση είπε και θα αποβληθεί ή θα απορρηφηθεί. Όλα καλά δηλαδή!

Τώρα ξεκινάει το άγχος για την καρδιά. Στην προηγούμενη παλίνδρομη δεν άκουσα καρδιά ποτέ και μου έχει μέινει...δεν είχα και άλλη εγκυμοσύνη και δεν ξέρω πώς είναι να ακούγεται...επειδή δεν μου τυχε, φοβάμαι μήπως δεν τύχει και τώρα. Άντε νέο άγχος τώρα! Ε, μετά άγχος για την αυχενική κλπ..

Βρε κορίτσια, πότε σταματάει αυτό το άγχος? Πότε απολαμβάνουμε επιτέλους την εγκυμοσύνη??

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσακι μου γλυκο το αγχος δεν σταματαει ποτε απο την ωρα που αρχιζει η εγκυμοσυνη αρχιζει το αγχος και συνεχιζεται για μια ζωη,απλα μαθαινουμε να ζουμε μαυτο και προσπαθουμε να σκεφτομαστε θετικα,σου ευχομαι ολοψυχα να ακουσεις μια δυνατη καρδουλα που θα κανει την δικη σου καρδουλα πολυ ευτυχισμενη και να εχεις μια τελειομηνη καλη εγκυμοσυνη!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πέρα από το άγχος, είχα κι άλλη εξέλιξη, πριν λίγο είδα στο εσώρουχα στάμπες χρώματος καφε πολύ ανοιχτό, κιτρινο-σομόν, περίεργο χρώμα, στο σκούπισμα μετά δεν είχα τίποτα.. Τί ήταν αυτό πάλι?? Τα utrogestan τα σταμάτησα σήμερα. Εφόσον όμως δεν είναι κόκκινο αίμα, είμαι ψιλοήρεμη, αρχίζω να μπαίνω στο κλίμα μου φαίνετα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...