Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Καλησπέρα,

να ρωτήσω ρε κορίτσια, ποια έχει γνώση του φαρμάκου Parlodel? Είναι ουσιαστικά για τη ρύθμιση της προλακτίνης. Έχει καμία γνώση του φαρμάκου και άποψη;;;;

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων... ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερουδια ! εγω εχω παρει κ parlodel κ dostinex στο παρελθον για ρυθμιση προλακτινης !! ειχα υπερπρολακτιναιμία (εφτανε κ 100) αλλα ευτυχως με θεραπια (χαπιων) επεφτε σε φυσιολογικά επιπεδα !

το parlodel εμενα μου εφερνε παρενεργιες (βουλωνε τη μυτη μου :shock::shock: ...και ομως ΝΑΙ...) ενω το dostinex μου ηταν καλυτερο (ειναι κ πιο νεα η συνθεσή του) :mrgreen:

ευχομαι να μη σου κανει ΚΑΜΙΑ περενεργεια εσενα :x

ΥΓ: για διακοπή γαλουχίας δεν γνωριζω καθολου τη δράση του :geek:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα!

Κι εγώ έπαιρνα parlodel για 2 μήνες περίπου, ευτυχώς η προλακτίνη μου δεν ήταν πολύ ανεβασμένη.

Σε εμένα έφερνε ζάλη και πολλές φορές αποπροσανατολισμό. Επίσης, κακοκεφιά και κακοδιάθεση. Ευτυχώς όχι όλες τις ημέρες. Ειδικά στην αρχή ήταν πιο έντονα τα "παράξενα", κυρίως την ημέρα μετά την λήψη του. Εννοείται ότι θα το παίρνεις βράδυ και αμέσως μετά θα πέσεις να κοιμηθείς.

Εύχομαι αν όντως το χρειάζεσαι να είναι για λίγο και να σε βοηθήσει!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δεν γνωρίζω για ποιό λόγο το χρειάζεσαι αλλά έμαθα οτι ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ να το πάρει καμιά μας για διακοπή του γάλακτος!!Καλύτερο είναι το dostinex!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Επειδή μου το είχε συστήσει ο γιατρός μου, λόγω αυξημένης προλακτίνης, το είχα δοκιμάσει κ είχα τρελές παρενέργειες, όπως ζαλάδες, ναυτία κ τάση για έμετο, αποπροσανατολισμό κτλ το διέκοψα μετά τη δεύτερη βδομάδα. Τώρα μου ζήτησε ο γιατρός μου να με δει, γιατί το φάρμακο έχει διακοπεί κ εγώ προσπαθώ να συλλάβω με την προλακτίνη στο Θεό... Δεν θέλω να ξαναπάρω ορμόνες, ξέρω ότι είναι ό,τι χειρότερο... Φοβάμαι πολύ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μην ανησυχείς ! προτεινέ του κ συ το dostinex !! ειναι πολύ πιο "νεο" σαν συνθεση κ ετσι ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ παρενεργιες !!! εγω τουλαχιστον δεν ειχα καμια μπορω να πω :D

ααααα !! επισης ... μηπως βρε κοριτσια τοσες παρενεργιες, ωφειλονται κ σε μεγαλη δόση ;;; δεν ξερω, μια υποθεση κανω... πχ στο dostinex εγω επαιρνα ΜΙΣΟ χαπι δυο βραδιες την εβδομαδα (Δευτερα - Πεμπτη) για κανα διμηνακι κ απο 100 ερχοταν στα φυσιολογικά του....

μηπως κ γι αυτο το χαπι αυτο δεν κανει παρενεργιες οπως το parlodel ??? :geek:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Η αδελφή μου παίρνει το dostinex πάρα πολλά χρόνια και λίγομκαιρό πριν μάθαμε τα ευχάριστα!Εννοείται οτι το έκοψε αμέσως!Οπότε έμεινε έγκυος παίρνοντας την αγωγή!Αλλά δύσκολα...άρα πρέπει να μιλήσεις με τον γιατρό σου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...