Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσια!ειμαι στην 37 βδομαδα εγκυμοσυνης και περιμενω απο στιγμη σε στιγμη το μωρακι μου.απο τη πρωτη καμπυλη που εκανα διαγνωστικε ζαχαρο εγκυμοσυνης στο οριο δηλαδη η τιμη η ανωτερη ηταν 123 και αμνυακο στα ανωτερα φυσιολογικα.ακολουθησα διαιτα το ζαχαρο επεσε και το

αμνυακο ηρθε στα φυσιολογικα(δεν εκανα ινσουλινη).τωρα ομως που πλησιαζω στο τελος παρατηρω οτι ανεβαινει πολυ.δηλαδη μπορει και να μου ανεβει μετα απο γευμα μεχρι 150 ιδιαιτερα αμα κανω καποια παρασπονδια.ξερετε αν αυτη η τιμη ειναι πολυ?δηλαδη θελω να πω αν κατα τη διαρκεια του τοκετου εχω αυτη τη τιμη μπορει να προκαλεσει καποιο προβλημα στο μωρακι?εν καποια κοπελα γνωριζει απο διαβητη εγκυμοσυνης ας μου απαντησει!

Δημοσίευση

Mpempakos85 καλημέρα!! Είχα κι εγώ διαβήτη κύησης, ο οποίος κιόλας δεν φάνηκε στην καμπύλη ζαχάρου. Κι εμένα μετα από παρασπονδίες ήταν υψηλές οι τιμές του ζαχάρου. Η γιατρός μου θεώρησε καλό να γεννήσω στις 38 εβδομάδες και 1 μέρα. Την ώρα του τοκετού δεν θα έχεις πρόβλημα γιατί το πιο πιθανό είναι να είσαι νηστική, οπότε το ζάχαρό σου θα είναι πεσμένο. Στο μωράκι μου δεν δημιουργήθηκε κανένα πρόβλημα, γεννήθηκε 3 κιλά και όλα πήγαν μια χαρά κάτι που είμαι σίγουρη ότι θα συμβεί και σε σένα. Σου εύχομαι με το καλό το μπεμπάκι σου!!!!!

Δημοσίευση

Mpempako πραγματικα δεν εχεις να φοβηθεις απολυτως τίποτα!!!

Ειχα κ εγώ διαβηη κυησης,εκανα αυστηρη διαιτα κ ινσουλινη,το 150 στην Αμερικη μετριεται φυσιολογικό,να προσεχεις την διατροφή σου κ όλα 8α πάνε σιγουρα καλά.

Εκανα την κορουλα μου 2.410 κ είναι υγιεστατη,δοξα τον Θεό...

Μην ανυσηχεις !Με το καλό το μωρακι σου να ερθει κ θα τα ξεχασεις όλα,κανε υπομονη,το ξερω είναι δύσκολα.....ειδικα η διατροφή την περασα με ενα ξυπνητηρι στο χέρι,΄'ολα με το ρολόι....υπομονη!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...