Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλησπερα κοριτσακια....

ειμαι η καρολινα και διανυω τον 7 μηνα της εγκυμοσυνης.. :D:D

ειμαι μια απελπισμενη εγκυουλα...φετος επαθα 4 φορες απο τον δεκεμβρη ολων των τυπων της βροχιτιδας..παει η κορη μου παιδικο και μου εφερνε μαζι με τις αναμνησεις της :lol::lol: και τις ιωσεις :evil::evil:

αλλα αυτη τη φορα ειμαι πραγματικα πολυ προβληματισμενη :roll::roll::roll::cry::cry:

ξεκινησα απο τον παθολογο ..διεγνωσε σπαστικη βροχιτιδα..ξεκινησα παλι οπως και τιςπροηγουμενες φορες με αμοξιλ,πουλμικορτ εισπνεομενο και οτριβιν για λιγε ςμερες...όσο περναγε ο καιρος ο βηχας γινοταν όλο και πιο έντονος :evil::evil::evil: ξαναπαω στο γιατρο και κατοπιν ληψης 7 ημερης αντιβιωσης ..του λεω ότι ενοιωσα ότι κατι δεν παει καλα...και σταματω απο μονη μου την αντιβιωση..μου λεει υπομονη ....ειναι λεει μια ιωση που περναει...και οι μου χε κανει βροχιτιδα..αλλα ν κοψω το οτριβιν...γιατι ναι μεν ανακουφιζει αμεσα αλλα προκαλει εθισμο και πολλα αλλα προβληματα :roll::roll:

φτανω σε σημειο να κουτουλαω απο τη νυστα... :cry::cry: καθοτι εμενα αυπνη λογω βηχα..τωρα τελευταια να μου προκαλει και εμ.. :oops: και σε συνδιασμο με το μπουκωμα...η κατασταση ηταν πολυ επωδυνη..να ποναει η κοιλιτσα μου απο το βηχα.. :(:( να σκεφτομαι το μωρακι μου..μην παθει κατι...και τελικα αποφασιζω να παω σε πνευμονολογο...μου λεει οτι ευτυχως δεν εχουν επηρεαστει καθολου οι πνευμονες...και οτι ειναι πλεον κατι σαν σπαστικη βροτιδα ..σε συνδυασμο με αλλεργικο... :roll::roll: και μου δινει το πουλμικορτ σπρει για τη μυτη και δυστυχως πάαλι αντιβιωση.. :roll: εγω ηξερα οτι μπορει και να με πειραζει...αλλα μου ενεπνευσε εμπιστοσυνη..και αρχισα παλι αμοξιλ..μεσα σε λιγες ωρες αρχισα και εβηχα παλι ακαταπαυστα... :evil::evil::evil:δεν εκλεισα ματι όοοοοοοοοολο το βραδυ... :!::evil: εν τελει σταματω μονη μου την αντιβιωση μιας και εμεις ειμαστε οι καλυτεροι γιατροι του ευατου μας...αλλα παροτι συνεχιζω την ληψη των κορτιζονουχων σκευασματων...ο εντονος βηχας και η διαρκεια του με αγχωνουν αρκετα..

αρνητικα συνδραμει και το εξης γεγονος που με φοβιζει ακομη πιο πολυ... :(:( εχω ακουσει οτι αυτο συμβαινει σε πολλες εγκυες γυναικες ..και οτι λογω ορμονων συμβαινει αυτο..και οτι ηρεμει μολις γεννησουν :roll::roll::roll: παωνα σκασω..

ευχαριστω εκ των προτερων...και συγνωμη για το σεντονι που γραψα :oops::oops:

Δημοσίευση

Αχ μωρε Καρολινακι μου!!!

Δυστυχως εισαι εγκυος την εποχη που η ατμόσφαιρα ειναι γεματη με σκόνη απο πευκα και λευκες...και γενικοτερα οι αλλεργιες ειναι στο πικ αυτη την περιοδο.

Εγω στη 2η εγκυμοσυνη μου ειχα θεμα με αλλεργια γιατι εμεινα εγκυος Απριλιο οποτε ολο το 1ο τριμηνο ημουνα με μπουκωμενη μυτη και ολο αψου και αψου.

Να σου πω την αληθεια εγω καταχραστηκα τρελα το οτριβιν... :oops::oops::oops: Κανονικα απαγορευεται (ειδικα στο 1ο τριμηνο) αλλα δεν αντεχα πια..Οπως λες και εσυ κοντευα να σκασω....

Ειχα και απιστευτες αναγουλες και ημικρανιες και το μπουκωμα με διελυε....

Να σου πω την αληθεια δεν μου εχει δημιουργησει εθισμο αλλα σιγουρα καποιες αλλοιωσεις θα εχουν υποστει οι κογχες. :roll::roll::roll:

Κανε λιγουλακι υπομονη ακομη!!!!!

Δημοσίευση

καρολινακι γεια...εγω πρωτη ιανουαριου στις 7 εμπαινα στον μηνα μου κολλησα ιωση απο τον γιο μου κ εβηχα παρα πολυ,...σε σημειο να καθομαι κατω για να μην ποναει η κοιλια μου....πηρα σιροπι για τον βηχα (γιατι μονο αυτο μου επετρεψε ο γυναικ)αφου δεν ειχα βρογχιτιδα κ αντι να μου περναει ο βηχας χειροτερεψε...ο παιδιατρος του γιου μου μου ειπε βοηθανε οι καραμελες οχι φαρμακευτικες αλλα απλες κ πολλα υγρα...κ ετσι ανακουφιστηκα...ο βηχας βεβαια κρατησε σχεδον τρεις βδομαδες αλλα οταν με επιανε ετρωγα μια καραμελα κ ηρεμουσα....επισης επινα ζεστα πολλα με μελι,κυριως γαλα...αφου απο τον βηχα τον πολυ ειχα συσπασεις εντονες κ φοβομουν μην γεννησω κ κολλησω κ το μωρο μετα...

δοκιμασες καραμελες?ζεστα?

με το καλο να γεννησεις...

Δημοσίευση

Καρολινακι γεια σου και απο εδω!

Λοιπον να ξερεις καταρχας οτι η κορτιζονη δεν επηρεαζει το εμβρυο.

Εγω εχω θεμα αλλεργικου ασθματος. Αυτο που κανω παντα ειναι πουλμικορτ σπρει απο το στομα καθε 12 η 8 ωρες 2 εισπνοες, πολλα υγρα κυριως ζεστα και πολλες σουπες γιατι εχουν βιταμινες. Απο σπρει για τη μυτη ντεξαρινα. Επισης αεριους χαπι- νομιζω δεν κανει στην εγκυμοσυνη. Επισης συνηθως στις αλλεργικες καταστασεις δεν δινουν αμοξιλ αλλα κλαρισιντ. Ρωτα πρωτα τον γυναικολογο σου εννοειται αν αυτα τα φαρμακα πειραζουν στην εγκυμοσυνη και αν δεν πειραζουν δοκιμασε με τα σπρευ και τα υγρα και ελπιζω να δεις βελτιωση μεσα σε 3-4 μερες.

Δημοσίευση

παναγιώτα μου,χριστινάκι και χρυσάνθη σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας... :D:D

δυστυχώς κορίτσια τα χω δοκιμάσει όλα ..και χλιαρά χαμομήλια με μέλι..και τήλια...και καραμέλες φυτικές από το φαρμακείο..αλλά αποτέλεσμα κανένα... :cry::cry: ίσα ίσα μην σας πω ότι με έπιανε παροξυσμός βήχα ..

πλέον τώρα από το βήχα με πιάνει και κάνω πολλές φορές και εμετό.. :oops

μάλλον θα συνηθίσω στην ιδέα ότι μέχρι να γεννηθεί ο μπέμπαρος μου ..έτσι θα με παει.. :roll::(

το μόνο καλό είναι οτι ξεβούλωσε κάπως η μύτη με την κορτιζόνη..πάααααλι καλα...

Δημοσίευση

Αχ!Γλυκό Καρολινάκι...παιδεύεσαι ακόμη με τις αρρώστιες,ε? :cry::cry:

Λοιπόν,αλλεργία στην εγκυμοσύνη δεν έχω πάθει,αν και είμαι γενικά αλλεργική.

Θα συμφωνήσω μαζί σου οτι μάλλον είναι απ τις ορμόνες και ότι μετά τη γέννα θα ησυχάσεις.

Ο εμετός σου ρχεται από τις πολλές συσπάσεις που κάνει η κοιλιά...το στομάχι κτλ από το βήχα,και γι αυτό σου ρχονται όλα πάνω.... :oops::oops::oops:

Το χα κι εγώ αυτό όταν ήμουν μικρή...

Με το πρώτο γκουχ που έκανα τα "έβγαζα" κιόλας!!!!!

Συνέχισε να ενυδατώνεις το λαιμό σου με υγρά χλιαρά.....βάζε μέλι όπως είπαν τα κορίτσια και...δοκίμασε και τις πράσινες παστίλιες από καφεκοπτείο.Είναι θαυματουργές.Και μαλακώνουν το λαιμό και ξεβουλώνουν τη μύτη....

Οκ καίνε λιγάκι και έχουν και ζάχαρη...αλλά δοκίμασε τις και δε θα χάσεις...

Ελπίζω να γίνεις σύντομα καλά και να είσαι δυνατή και υγιής για να υποδεχτείς τον παίδαρό σου!!!!!!

Φιλάκια και περαστικούλια!!!! [smilie=love9.gif][smilie=love9.gif][smilie=love9.gif]

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...