Μετάβαση σε περιεχόμενο

Χειμ.Μωράκια '10-'11+σποράκια/Καλώς τη μπέμπα!


Recommended Posts

Πήρα την πρωτοβουλία κι άνοιξα το νέο θεματάκι με αυτόν τον τίτλο αφού η μπεμπούλα μας θα γεννηθεί όπου να΄ναι!!!Ελπίζω αυτή να είναι η αρχή για πολλά γεννητούρια ακόμα!!! :D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Μαράκι,κουράγιο και περαστικά και στους δυο σας!!

Ευγενούλα,από πάρτυ σε πάρτυ πάτε ε??!!Μια χαρά σας βρίσκω!

Ευάκι,καλύτερα??Μπράβο!

Ίνα,τι έγινε με την δουλίτσα τελικά?

Μαριέττα,ελπίζω σύντομα να έχουμε ωραία νέα για τον Μάνο και επιτέλους να φύγετε μακριά από την ζάμπα!!!

Μαξιλάρι του έχω ένα λούτρινο το οποίο το έχουμε πιο πολύ διακοσμητικό αλλά καμιά φορά ξαπλώνει πάνω...Όσο για τις υστερίες,εμάς πιάνει το κόλπο με τα ζωάκια!Μόλις αρχίζει τα κόλπα,του λέω που είναι ο σκύλος ή η γάτα ή τα πουλάκια,πάμε να δούμε και αμέσως σταματάει!Αυτό πιάνει κι όταν χτυπάει! :D

Έγραψα και στο ΦΒ ότι επικοινώνησα με την Μαίρη και μας ευχαριστεί για το ενδιαφέρον!Δεν προλαβαίνει να σερφάρει με τον Νικόλα,τα 2 ροζουλίνια στην κοιλίτσα και το ΙΕΚ!

Φιλάκια!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλα εκανες και πηρες τη πρωτοβουλια γιατι μας επιασε ο ηλιος και ειμαστε ολες απασχολημενες!!Και βεβαια αξιζει η μπεμπουλα μας να την υποδεκτουμε με ενα θεματακι.Απ οτι βλεπω η καινουργια παραγωγη θα ειναι ολο κοριτσια ας ελπιζουμε εμεις που εχουμε κοριτσια να πετυχουμε κανενα αγορακι.

Δεν θα σχολιασω κατι γιατι στην αρχη ενος θεματος πρεπει να μιλαμε για τα θετικα της ζωης μας.

Η μικρη επεσε ξερη στο κρεβατι της και η μαμα της εχει μια μεγαλη ποσοτητα ρουχων για σιδερο!!

Μαριετα θα παω να φτιαχτω και θα σου βαλω μια φωτο γιατι τον τελευταιο χρονο μονο η μικρη βγαινει φωτο και ποτε η μαμα της.

Στη δουλεια εστειλα βιογραφικο και περιμενω ελπιζω να με παρουν και να βγαινουν τα εξοδα της βενζινης και να μενει κατι και για τα εξοδα του σπιτιου.Θα δουμε!!

Ευχομαι να τελειωσουν εδω οι ιωσεις μας και να μπουμε επιτελους στης Ανοιξη απο ολες τις πλευρες.!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μπραβο Αννα!!! καλα εκανες!!!μου αρεσεις που δε περιμενεις και παιρνεις πρωτοβουλια!!

με γεια το θεμα μας!!με το καλο τα σπορακια να ερθουν στις αγκαλιες των γονιων τους...με το καλο και ολες οι μανουλες που θελουν να ξαναγινουν δευτερο-μανες και βαλε!!

ειμαστε καλα!

ο Ηλιας δε με αφηνει να γραψω...αρχιζουμε διαδικασια υπνου κι ελπιζω να μπω μετα!!

φιλουρες!!ουφ,τα εγραψα!! με τρααααααααααβαεεεεεεεειιιιιιιιιιιιι

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ινα με το καλο να εχεις θετικα νεα απο την δουλεια!!ολα καλα να πανε ευχομαι!!!

κι ο Ηλιας κοιμηθηκε,ηπιε ολο το γαλα αλλα σιδερο δε βαζω που να με πατανε κατω!!

εχω τοσες δουλειες και αρνουμαι!!μονο φαγητο να εχουμε και δε με νοιαζει...

Αλικη!!κουραγιο μανα!!!!!! αν θες κατι,πες μου!!!!οπως σου προτειναν τα κοριτσια,θα χαρω πολυ να δωσω ενα χερι βοηθειας!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσάκια μου καλησπέρα…

Με γεια κ με χαρά το καινούριο θέμα…. Καλώς να έρθουν τα μωράκια που είναι ήδη στον δρόμο κ να πάρουν σειρά κ πολλά άλλα ακόμη!!!

Ευχάριστες αλλαγές να γίνουν προσεχώς κ από εδώ κ πέρα να μην ξανακούσω για μύξες κ αντιβιώσεις!!!

Είμαι απίστευτα κομμάτια… τρέχουμε, τρέχουμε , τρέχουμε!!!!

Ο Σπύρος είναι συνεχώς σε υπερένταση…. Ζει σε ένα βομβαρδισμένο σπίτι κ δεν καταλαβαίνει γιατί η μαμά κ ο μπαμπάς κουβαλάνε κ το αδειάζουν!!! Χαχαχαχα

Από την άλλη ακριβώς επειδή επικρατεί πανικός βρίσκει την ευκαιρία να κάνει τις κατσαφαλιές του!!

Σας διαβάζω μόνο που δεν μπορώ να θυμηθώ λεπτομέρειες… γι’ αυτό αν χάσω κάτι μου το γράφετε με κεφαλαία αν γίνετε παρακαλώ!!!

Περαστικά κορίτσια μου ( Εύη κ Μαρία)!! Κ φυσικά στον Μανωλάκη μας!!!

Ευγενία ρώτησα ( ελπίζω να κατάλαβα καλά την απορία σου) κ έμαθα ότι μόνο σε βαριά χειρουργεία χρειάζεται να πάρεις κάποια αντιπηκτικά φάρμακα ( όπως σαλοσπίρ) ή ενέσεις…. Για αυτό που θέλεις να κάνεις εσύ δεν υπάρχει φόβος για έμβολα… μήπως να ρωτούσες κ άλλον ένα οδοντίατρο για σιγουριά? Πάντως μικρές επεμβάσεις άτομα με θρομβοφυλία κ που δεν χρειάζεται να μείνουν στο κρεβάτι σε ακινησία για μέρες, κάνουν χωρίς προβλήματα!

Τέτα μην κάνεις μετακόμιση… ή μετακόμισε τον Ηλία στην μαμά σου γιατί δεν παλεύεται…… Ευχαριστώ πολύ πολύ όπως είπα μου φτάνει που με σκέφτεστε!!!

Όταν με το καλό μπούμε στο καινούριο σπίτι να έρθετε για ποδαρικό….. έχω ανάγκη το πόδι σας περισσότερο από το χέρι σας…. μπου χαχα!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πάω να ξεραθώ όμορφες….. αν κοιμηθώ γιατί από άγχος (δεν ξέρω γιατί) δεν κλείνω μάτι….. μετά αναρωτιέμαι γιατί δεν κοιμάται ο Σπύρος!!! σε ποιόν να έμοιασε???

Φιλάκια Αννούλα!!

Φιλιά σε όλες..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλη ξεκουραση spa!!!!! αυτο με το ποδι ηταν ολα τα λεφτα!!! =))=))=))

παντως ναι Αλικη,αυτο σκεφτομουν με αφορμη εσενα..αν τελικα μετακομισουμε,θα παρκαρω τον μικρο στην μαμα μου...

φιλια σε ολες!!

παω κι εγω να ξεραθω!!

η θεια Τετα!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μου λειπει η μαμα μου σας το ειπα!Οταν ειναι διπλα παει η μικρη για μια δυο ωρες και ξεκουραζετε το μυαλο σου!!!

Αννα θελω help θελω να δωσω και γω εξετασεις για ασφαλιστικος συμβουλος!παρω δε παρω τη δουλεια θα ανοιξω και ενα γραφειακι για ασφαλειες δηλωσεις και οτι αλλο μπορω!θελω πληροφοριες!!

Ψαροσουπα το γευμα για ολους σημερα με μια ταπεινη πεσκανδριτσα ή φαναρι !!

post-12053-13873939141094_thumb.jpg

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ίνα καλή επιτυχία για τη δουλειά..

Μαριέττα τι έγινε τελικά με το Μάνο;

Τι άλλα νέα κορίτσια; Έχουμε κανένα συνταρακτικό;

Εμείς καλά είμαστε σε γενικές γραμμές..

Η Νέα Σμύρνη έχει γίνει κατακίτρινη από τη γύρη των πεύκων κι έχω ψιλομπουκώσει..

Ελπίζω να μη με πιάσει για τα καλά η ρινίτιδα γιατί σωθήκαμε...

Ο μικρός χτες έφαγε πρώτη φορά πίτσα! Ξετρελάθηκε!! :lol:

Έφτιαξε η θεία μου ένα ταψί και μου την έφερε άψητη για να την ψήσω και την τσακίσαμε οικογενειακώς χτες βράδυ... :D Της δίαιτας... :lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σας κοριτσια...με το καλο το νεο μας θεμα..με το καλο να ερθει η μπεμπουλα μας και ολα μας τα επομενα μωρακια...δεν υπαρχει μεγαλυτερη ευτυχια οταν ερχεται και ξαπλωνει πανω μου αναποδα ομως και μου λεει μαμαααα...και μου κανει ματακια...εκει τα ξεχναω ολα και γινεται παλι το γλυκο μου το παιδι...δεν κραταει βεβαια για πολυ αλλα ακομα και αυτο κατι ειναι...

η υγεια μου βαινει καλως η μαλλον ικανοποιητικως..ο βηχας υπαρχει σταθερα αλλα ενταξει οχι οπως πριν και ποναει λιγο ακομα και το αυτακι μου...ο μανωλιος μου ειχε μια υπεροχη νυχτα...κοιμηθηκε στις 10.30 και ξυπνησε 9..λιγος βηχας και μυξα αλλα ενταξει παλευεται..ωραια νεα δεν μπορειτε να πειτε..

ινα να ξερες ποσο σε καταλαβαινω...ελεγα παλια πως εγω το παιδι μου θα το εχω εγω συνεχεια και δεν θα αφηνω κανεναν να ανακατευεται..αλλα τελικα λιγες ωρες χωριστα νομιζω κανουν καλο και στους δυο...ευχομαι ολα καλα με την δουλεια

αλικη να φανταστω σκηνικο???εσυ να βαζεις πραγματα σε κουτες και ο μικρος απο πισω να τα βγαζει εξω η ακομα καλυτερα να αδειαζεις ενα ντουλαπι και το σαμιαμιδι να χωνεται μεσα στο ντουλαπι εεε???

μαριετακο μου ευη ελενη ελιζα αννουλα φιλια σε ολες..

σημερα το μενου εχει αγαπημενες μπαμιες και μην ακουσω σχολια...οποια θελει ας κοπιασει..

ρουλακι σε ειδα...πιτσα εεε???εγω του εχω δωσει μονο ψωμακι γυρω γυρω και την εγλυφε την σαλτσουλα μια χαρα... :D:D:D:D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλοριζικο το καινουργιο θεματακι μας!!!!!!!με τη γεννηση της μπεμπας ανοιγει ο δρομος και για καινουργια σπορακια που ειναι στο δρομο!!!!!με το καλο να ερθουν στο κοσμο και τα σπορακια της μαιρουλας επισης!!!

κοριτσια δε μπαινω συχνα γιατι δε προλαβαινω..ο γιαννης θελει καποιον απο πισω παντα να τρεχει και οση βοηθεια και να εχω γινεται ενας χαμος στο σπιτι....τα βραδια εκει που ειχαμε ηρεμησει κανα τριημερο..θυμαστε που σας ελεγα οτι κοιμοταν σερι???τωρα ξυπναει παλι στις 1 και ριχνει τσιριδες αλλο πραγμα..οχι γιατι θελει γαλα αλλα γιατι θελει να παιξει...δειχνει με το δαχτυλακι τα παιχνιδια του και τα ντουλαπια :shock::shock::shock::shock::shock: να σας πω την αληθεια μου το βραδυ μου ηρθε να τον κρεμασω αναποδα μεσα στη νυστα μου αλλα δεν εκανα υστεριες μη τον εκνευρισω κι αλλο καθισα και εβραζα στο ζουμι μου :twisted: φυσικα μολις πηρα πρεφα οτι κανει φασαρια γιατι θελει να παιξει τον πηρα τον εβαλα στο κρεβατι του καθισα διπλα του...εκλαψε κουραστικε και κοιμηθηκε!μεχρι εδω ηταν οι αντοχες μου...πρεπει να το παρει αποφαση!

αχ κοριτσια μου δεν ειμαι καλα δε ξερω αν ειναι οι ορμονες..εχω κατι νευρα τσαταλια αλλα προσπαθω να εχω υπομονη με το παιδι και να μη το δειχνω.αφηστε που με τα νευρα που εχω δε θελω να βλεπω ουτε ζωγραφιστη τη ζαμπα. με παιρνει τηλ να δει τη κανω και ανεβαζω πιεση :evil::evil::evil::evil::evil:

παω κορες και αν δε εμφανιζομαι μην ανησυχησετε ειναι γιατι τρεχω αμα γενναω θα ενημερωσω καποια που εχω το κινητο της να το ξερετε!φιλακια πολλα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχ μωρε κατερινακι αμα σου πω υπομονη μην μου πεταξεις τιποτα..αλλα μπορεις να κανεις και τιποτα???? μου το εχει κανει και ο μανωλης αυτο...ξυπναει με κλαμα και με γκρινια και δεν ειναι ευχαριστημενος με τιποτα και μετα τον παιρνω κατεβαινουμε απο κατω και σταματαει το κλαμα παιρνει τα παιχνιδια του και αρχισε να παιζει...και εμενα εκεινη την ωρα μου ηρθε να τον κρεμασω που λες και εσυ αλλα μονο το χαμογελακι του που ειδα με πηραν τα γελια...τον αφησα επαιξε λιγο και μετα υπνο και κοιμηθηκε σαν πουλακι...εγω νομιζω πως το εβλεπε στον υπνο του..

οσο για την ζαμπα δεν χρειαζεται να φταινε οι ορμονες ειναι εκνευριστικες ετσι κι αλλιως...

ηρεμησε και απολαυσε τον λιγο χρονο που σου εχει μεινει οσο μπορεις...αν και πιστευω πως ο μικρος-μεγαλος Γιαννακης σου επιφυλασσει κι αλλες εκπληξεις με την γεννηση της αδερφουλας του... ;);););)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

που ειστε κοριτσια???

η αλικη πακεταρει

η μαριεττα μαγειρευει

η ευη αποφευγει την φλωρα

η ελενη παιζει με την κορη

η αννα κυνηγαει τον ακη μην σκαρφαλωσει καπου

η ινα ακομα ψαχνει την μανουλα

η κατερινα μαλλον τραβαει τα μαλλια της με τα καμωματα του γιαννη...

αληθεια η ψεμματα εγω σας αφηνω...νυσταζω αλλα δεν βλεπω να κοιμαμαι γιατι μολις ακουσα το βλασταρι μου και δεν μαρεσει καθολου αυτο...τα λεμε αυριο

καληνυχτα ηρεμη και υσηχη να ειναι :!::!::!:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Παιξαμε ,μπανιο γαλα κρεβατι τελος!

Εχω να κανω διαφορα και βαριεμαι πειραζει???

Ναι μου λειπει η μαμα μου και ας μην της το λεω!Ολο το απογευμα παιζαμε κυνηγητο κουζινικα χωρευαμε μεχρι που καποια στιγμη βγηκα οφφ δεν αντεχα.Αν ποτε μας ερθει δευτερο παιδι θα της φανει πολυ δυσκολο!Το σπιτι ειναι βομβαρδισμενο απο παιχνιδια και απο τα πατατακια της αναστασιας(για να μη μαλωνετε τα πατατακια της ειναι βιολογικης καλλιεργειας και ελαφρα αλατισμενα).Ηρθε ξαφνικα μια γνωστη σπιτι και ρωταει "Αχ ετσι σου κανει το σπιτι!!"Βεβαια στο δικο της υπαρχουν πρωτα τα επιπλα μετα οι γονεις ακολουθουν τα παιδια και μετα τα παιχνιδια.Αλλα εμενα αληθεια δε με νοιαζει!!

ΣΑς ειπα οτι ξερει τις μερες της εβδομαδας και το φεγγαρακι μου λαμπρο.Τους αριθμους αρνειται να τους μαθει αν και νομιζω οτι τους ξερει.Μαθαμε και αγγλικα τη γατα το σκυλο μαμα και μπαμπα.(αμα παμε μεταναστες να μην ξερει μια λεξη το παιδι μου?)Μαθαινει τα παντα και ζηταει να τα λεμε συνεχεια.Αμα παω να της παρω βιβλιο για το νηπιαγωγειο θα ειμαι υπερβολικη?τι να κανω ας τα μαθει τωρα που τα βλεπει σα παιχνιδι παρα αργοτερα!

Κατερινακι μου υπομονη και τιποτα αλλο τωρα βεβαια μπορεις να εκτονωθεις οπου θελεις εχεις αφεση αμαρτιων!!!

Και μενα οταν ερχετε και μου δινει σφαλιαρα μου ερχετε να την πεταξω στον απεναντι τοιχο αλλα την αφηνω κατω και μετα απο λιγο την αγαπω γιατι ειναι ο θυσαυρος μου!

Επισης εξαιτια σας ξανασρχισα το τσιγαρο να το μαθετε και να εχετε τυψεις!Η μια παω για τσιγαρο η αλλη κανω τσιγαρο στο μπαλκονι τωρα παω για τσιγαρο στη ταρατσα!!

Φιλια σε ολες!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kαλορίζικο το νέο μας θεματάκι!!!!!!!!!!

Με το καλό να έρθουν τα μωράκια που περιμένουμε και με το καλό να έρθουν κι άλλα!!!

Κι εμείς κορίτσια είμαστε μια χαρά΄μόνο που δεν βάζουμε κώλο κάτω! Τώρα που άνοιξε ο καιρός και μεγάλωσε η μέρα δεν μας χωράει ο τόπος και μόλις σχολάω κάθομαι κανα μισάωρο ετοιμάζω την Σοφούλα μου και βουρ έξω! Είμαι δεν είμαι κουρασμένη αρνούμαι να κάτσω μέσα και αρνείται και η Σοφία. Μου δειχνει την πόρτα, πάει κολλάει στην τζαμαρία την μούρη της οπότε δεν μπορώ να αντισταθώ και μετά γυρνάμει και οι δυο ψοφέγκλο.

Ινα μου εύχομαι να σε συμφέρει η δουλειά και να πας για να ξεσκάς και λίγο.

Μαριεττάκι τι έγινε ρε με την δουλειά του Μάνου; Θα την πάρει τελικά;

Μαράκι ακόμα σε ταλαιπωρεί αυτή η ιώση ε; Από τα γεννέθλια δεν σου είσαι αρρωστούλα; Αντε να γίνεις εντελώς καλά και εσύ και ο Μανωλιός σου να ξεκινησετε τις βόλτες κι εσείς.

Αννούλα τι κάνει ο σκανδαλιάρης μας;

Αλικάκι χαμός ε; Τι να κάνει μωρέ και ο Σπυράκος; Βρήκε ευκαιρία όπως το πες!

Ρουλίτσα σπιτική πίτσα ε; Μιαμ, μιαμ... Να είχα μία τώρα...

Κατερινάκι μεταμεσονύχτιος τύπος ο Γιαννάκης μας ε; Στείλτον στην Ελένη να κάνει παρέα στην Αφροδιτούλα χι,χι,χι. Υπομονή κοριτσάκι μου και επιμονή θα υσηχάσει που θα πάει.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσάκια μου γλυκά μπαίνω στα γρήγορα να σας πω μια καλησπέρα….

Όλα βαίνουν καλώς κ την Παρασκευή θα μεταφέρουμε τα τελευταία πράγματα….! Ο Σπύρος όλη μέρα δεν βάζει κώλο κάτω κ…… καλά φαντάζεσαι Μαρία, μας τα βγάζει ένα, ένα πάλι έξω….. στο καινούριο σπίτι, μπήκε στην ντουλάπα κ έκλεισε κ την πόρτα….. χαχαχαχα

Ευτυχώς εχθές κοιμήθηκε καλύτερα κ έτσι ξεκουράστηκα κ εγώ γιατί κόντευα να πέσω κάτω!!

Κατά τα άλλα γεννάει η γκαντεμόσαυρα αύριο κ έχουμε ψιλοπαρεξηγηθεί με τον άντρα μου 2- 3 φορές αλλά δεν θα περάσει σε κανένα το δικό του… το έχω πάρει απόφαση!!!

Είμαστε μέσα στον χαμό κ τρέχω για να τα προλάβω όλα κ με το που ήρθανε οι γονείς του μου ανακοίνωσε πως θέλουν να έρθουν σπίτι να δουν τον Σπύρο… εγώ να παλεύω με την ώρα κ αυτοί να έρθουν να δουν τον μικρό!!! Μου το είπε 1, μου το είπε 2, κ στο τέλος μου πέταξε πως δεν τον ενδιαφέρει τι θα πω, θα έρθουν γιατί τον φέρνω σε δύσκολη θέση απέναντί τους….

Δεν ξέρω τι ακριβώς αντίκρισε όταν μου το είπε ( ένιωσα απλά το πρόσωπό μου να καίει κ τα μάτια να πετάγονται έξω) κ αμέσως μετά με ρώτησε μήπως να τον έπαιρνε κάπου κοντά τους να τον δουν!! Κ εγώ του είπα απλά, πήγαινε ντύσε τον κ πήγαινε όπου θες!! Πόλεμο θέλει, πόλεμο θα έχει… έχουν γίνει κ άλλα θεϊκά αλλά θέλω χρόνο να σας πω!

Τελικά γεννάει με καισαρική η γκαντεμόσαυρα……. Αύριο θα πρέπει να αναθεωρήσουν όσα έχουν πει….. χαχαχαχα

Αυτάααααααααα!

Ποιος ξέρει που είστε κ εσείς εξαφανισμένες?? Σας έπιασε η άνοιξη??

Καληνύχτα κ όνειρα γλυκά, γλύκα….. σας φιλώ κ μου λείπετε!!!!

Γεια σου Νατασσάκι μου…. γλυκιά η κούραση όταν είσαι μαζί με το Σοφάκι!!! ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κορες εδω ειμαι,σας διαβασα πολυ βιαστικα,αλλα ειμαι κομματια..

Ρουλα λυπηθηκα για την κλοπη που εγινε..κοριτσια οσες δεν εχουν fb κλεψανε το μηχανακι του αντρα της Ρουλας!!τι να πω γαμωτο!!και μη χειροτερα...

Κατερινα υπομονη!!!!!!!!!!οταν κλαει γιατι θελει να παιξει,ενω κανονικα επρεπε να κοιμοταν,καλυτερα αστον να χαλαρωσει παιζοντας και θα κουραστει..πιστεψε με,το περασαμε κι εμεις αυτο για αρκετο καιρο και καταλαβα οτι αν πας με τα νερα του,θα ειναι καλυτερα...θυμαμαι που πηγαινε και 24:00 να κοιμηθει απο την υπερενταση του,αλλα καλυτερα ετσι απο το να εκνευριζεται και εκεινος κι εσεις..συμφωνω και με την Κρητικια...ειναι να τα κρεμασεις αναποδα κι απο την γλωσσα,αλλα τι αλλο να κανεις περα απο το να τα αγαπας!!!

Υ.Γ. ξερω οτι εχεις το κινητο μου!!!μπου χα χα!!!!!!!!

Αναστασια πες της μαμας σου να σου αγορασει βιβλια για την πρωτη ταξη του δημοτικου,επισης και αγγλικα βιβλιαρακια επιπεδου lower....δε κανει κακο!!! τι παιδι εισαι εσυ βρε!!αυτο ειναι που λενε:τους εβαλε τα γυαλια!!! κι εγω σου βγαζω το καπελο και σε προσκυνω!!!!

επισης πες της μαμας σου,οτι κακως αρχισε παλι το τσιγαρο,αν και δε μπορω να πω πολλα,γιατι κι η φιλη της καπνιζει :oops::oops:

Αλικη με το καλο να υποδεχτειτε το μωρακι στην οικογενεια!!ολα τα αλλα,αστα για αργοτερα!!μη κανεις πολεμο τωρα με κανενα..δε σε συμφερει,αν και σε καταλαβαινω ΑΠΟΛΥΤΑ!!!

Σοφακι γυριστρουλα!!!φιλακια πολλα στα μαγουλακια σου!!!

ειμαστε καλα,σημερα στο γραφειο ειχα απιστευτη δουλεια,γυρισα σπιτι,ταισα τον Ηλια και πηγαμε βολτα στης μαμας μου...γυρισαμε κατα τις 22:00,ταισα τον μικρο κοιμηθηκε ψοφιος και τωρα παω να τον ακολουθησω κι εγω..

ευχαριστω που με ρωτατε για τον αντρα του σπιτιου,νεοτερα θα εχουμε απο Δευτερα του ειπαν..κορες καντε καμια προσευχη να την παρει την δουλεια,γιατι εχει πεσει σε μελαγχολια απο τις σκεψεις περι χρηματων κλπ...τον λυπαμαι!! και μου την δινει που δεν εχει θαρρος γαμωτο για την ζωη!!ενω ειναι ικανοτατος σε πολλα πραγματα,απο την αλλη δεν εχει τσαμπουκα να πει:τι ειχα τι εχασα!!νεος ειμαι,θα την βρω την ακρη!!δεν ειναι ευκολο,αλλα το οφειλουμε στον γιο μας!!!

εγω δεν ειμαι ετσι!

και οχι Μαρια!δεν μαγειρευα οπως ειδες!!η μανουλα μου ειχε μαγειρεψει και μας εδωσε φαγητο για δυο μερες!!μεχρι και γιαουρτια του Ηλια ειχε αγορασει!!τι να πω!!ωρες ωρες με κανει και ντρεπομαι....

φιλια κορες!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα!Το αστερι μου κοιματε ακομη και μπηκα να σας πω μια καλημερα πριν ξεκινησει το τρεξιμο!!!Μαριεττα θα ακολουθησω τη συμβουλη σου γιατι χθες 10 το βραδυ καθομουν στη ταρατσα επινα κρασι και καπνιζα και σκεφτομουν τι θα γινει αμα μας πεταξουν απο την ευροζωνη!!!Μετα εβαλα ολα μου τα ρουχα στο πλυντηριο επλινα μιση ωρα τα δοντια και μουλιαζα στη μπανιερα για να φυγει η τσιγαριλα απο πανω μου!Σημερα εχω χαλια γευση οποτε τελος.

Δεν ειναι ευκολο για ολους να κρατανε την αισιοδοξια τους!εγω ειμαι λιγο καλυτερα λογο της μικρης και δε θελω να με παρει απο κατω, αλλα τα πραγματα θα γινουν χειροτερα,πανω που εχουμε συμβιβαστει με ολη τη κατασταση θα μας πεταξουν εξω και θα χασουμε τη μπαλα.Σκεφτομαι τη ζωη μου χωρις βενζινη κινητο υπολογιστη και ρευμα 1 ωρα την ημερα!

Αυτα ξυπνησε το αστερακι μου παω και τα λεμε

Ρουλα μακαρι να γινει κατι και να το βρειτε!!Αλλα οπως λεει και ενας φιλος αυτοι που κλεβουν τωρα ειναι κλεφτες που να βγουν εξω και οι πεινασμενοι!!

Μεχρι τοτε χαρα παιχνιδι και αισιοδοξια ;) σορυ αν σας ψυχοπλακωσα

Αλικη να ξερεις θα μας λειπεις πολυ ενα μηνα!!

καλημερα!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα!καλοριζικο και με το καλο η μπεμπουλα μασ!!!το βραδυ ειχα παλι εναν υπεροχο "υπνο"ο μοκροσ παλι εκλαιγε και κοιμηθηκε στο κρεβατι μασ αλλα χαλαλι χθες το βραδακι βγηκα με μια φιλη για ποτακι ΜΟΝΕΣ ΜΑΣ!!!!τα κρατησαο αντρασ μου τα μικρα και ξεσκασα λιγακι!

Αλικακι εχεισ τον χαμο εχεισ και τα πεθερικα ε?τελεια περνασ φανταζομαι....η γκαντεμοσαυρα ειναι γκαντεμοσαυρα τελικα και για τον εαυτο της :lol::lol::lol::lol::lol: απο δω και περα φανταζομαι οτι η καισαρικη θα ειναι η καλυτερη :lol::lol:

Ρουλακι πηραν το μηχανακι?πω στεναχωρηθηκα τωρα,μακαρι να το βρειτε !

Ινα ασε και εγω μολισ καπνιζω απολυμανση κανω :? οσο για το κοριτσακι σου τι να πω ειναι πανεξυπνη...το θηριο λεει τοσα πραγματα???

Μαρακι ειστε καλυτερα?

Μαριεττα ευχομαι τα καλυτερα για αντρα σου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα κορίτσια..

Είμαι χάλια.. το να βρεθεί το θεωρώ απίθανο..

Το να πάρει καινούριο είναι πολύ δύσκολο, πολλά τα λεφτά.. στα μεταχειρισμένα θέλουν συνήθως όλο το ποσό, επίσης δύσκολο.. το να μείνει χωρίς μηχανάκι θα του δέσει τα χέρια.. κοινώς... σκ...........

Τπ.. δεν ξέρω, μ' έχει ρίξει πολύ όλο αυτό... :( :(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα κοριτσάκια μου….

Εμείς είμαστε στο τέλος της μετακόμισης…. Το απόγευμα θα φύγουν όλα τα μικροπράγματα που έμειναν κ αύριο φεύγουν τα μεγάλα με την μεταφορική!

Η γκαντεμόσαυρα γέννησε κ ο άντρας μου πάει να δει τον ανιψιό του!!

Σ’ ευχαριστώ Τέτα….. αλλά δεν ανήκω σε αυτήν την οικογένεια γι’ αυτό κ δεν νιώθω κ πολλά ….. χμμμ μάλλον τίποτε!!!

Να είναι καλά το παιδάκι, να το χαίρονται… άλλωστε αυτό το πλασματάκι δεν μου φταίει σε κάτι!

Αν υποχωρήσω εγώ θα με πατήσουν αυτοί…. Οπότε αφού βρίσκομαι σε εμπόλεμη ζώνη δεν μπορώ να πάω για βρούβες…… χαχαχαχαχαχαχα :D

Ρουλάκι λυπάμαι πραγματικά…. αλλά δεν χρειάζεται να στεναχωριέσαι!!! Σίγουρα θα βρεθεί λύση… αν δεν βρεθεί το μηχανάκι (ποτέ μη λες ποτέ)!!

Ίνα εντάξει δεν νομίζω να χαθώ εντελώς για 1 μήνα γιατί θα έχω στικάκι για νετ απλά δεν θα μπορώ να μπαίνω συχνά!!! Κ μην μελαγχολείς για κάτι το οποίο δεν έχει γίνει κ μπορεί να μην γίνει ποτέ…. ζήσε το σήμερα κ κάνε όνειρα όμορφα που μπορείς να πραγματοποιήσεις ή τουλάχιστον υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πραγματοποιηθούν!!

Ελιζάκι έκανες το κιτ κατ σου…. μπράβο!! Άντε σε λίγο θα ξεπεταχτούν τα μικρά…. κ θα έρθει η κόρη να σε κλείσει μέσα….. χαχαχαχαχαχα :lol:

Μαράκι, Εύη, Ειρήνη ελπίζω να είστε καλά κ εσείς κ οι οικογένειές σας επιτέλους!!!

Κατερίνα μου υπομονή, υπομονή, υπομονή….. τα ξέρω από πρώτο χέρι αλλά δεν δυστυχώς μέχρι τα μωρά μας να μας πουν μαμά φοβάμαι, πονάω, πεινάω κτλ πρέπει να κάνουμε υπομονή….. προσπάθησε να ξεκουράζεσαι κατά τη διάρκεια της μέρας, αφήνοντας τον Γιάννη στη μαμά σου!!

Ελενάκι που είσαι? Ευγενία τι έγινε με το δόντι?

Φιλιά σε όλες ….. αν μπορέσω θα ξαναμπώ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

×
×
  • Προσθήκη...