Μετάβαση σε περιεχόμενο

Δωρο για κοριτσακι 5,5 χρονων??????


Recommended Posts

κοριτσια μου βοηθηστε με οποιες γνωριζουν.Εχω τη βαφτησιμια μου και πρωτη φορα δεν μου λεει τι θελει.Σε αυτη την ηλικια ποιοι ηρωες τους αρεσουν?οταν ηταν μικροτερη ηξερα την ειχα κ κοντα.Τωρα επειδη ο κουμπαρος μου ειναι στρατιωτικος εχω καιρο να την δω και δεν ξερω με τι ασχολειται!!!

Καθε βοηθεια δεκτη ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ρώτησες την μαμά της αν ξέρει τί θα ήθελε η μικρή????? Αν έχει πεί δηλαδή η μικρούλα στην μαμά της τί της αρέσει???? Εγώ πάντα ρωτούσα την κουμπάρα μου....μένουμε μακριά, εγώ Χαλκιδική κι εκείνοι Αθήνα και ποτέ μα ποτέ δεν ήξερα τί ήθελε η βαφτισιμιά μου παρόλο που έχουμε τέλειες σχέσεις!!!! Έτσι μου έλεγε η μαμά της.....Τώρα που είναι πια 12 χρονών της στέλνω χρήματα....όταν ήταν μικρούλα της άρεσαν πολύ τα playmobil....της έχω στείλει ότι σχέδιο μπορείς να φανταστείς....Αααααα κάποια στιγμή της είχα στείλει χρήματα για ποδηλατάκι....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δεν θελω να της στειλω χρηματα ακομα, γιατι εχει και τη μικρη της αδερφη που θα παρει δωρο απο τη νονα οποτε θελω κατι αλλο.Δεν ξερω τι λαμπαδα να της παρω.Η κουμπαρα μου δεν μου λεει ενω συνηθως με βοηθαει τωρα λεει "Οτι θελω" Δεν εχει καποιον συγκεκριμενο ηρωα πλεον. Πιο παλια της ειχα παρει τον Μπαζ κ πιο μικρη τη Ντορα.Τωρα λεει δεν εχει κολλησει με κατι.

Σε αυτη την ηλικια με τι αρχιζουν να παιζουν?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μπορείς να της παρεις ενα βιβλίο παραμυθι από αυτα τα τρισδιαστατα!!Μου αρεσουν πολυ τα εκπαιδευτικα παιχνιδια και αμα πας σε τετοια καταστηματα εχουν για καθε ηλικια ξεχωριστα..αν θες παιχνιδι, παιχνίδι, νομιζω ακομα ασχολουνται με τα κλασσικα barbie και τετοια!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοίτα να δείς που δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι καλό τώρα, και να σκεφτείς ότι έχω κι εγώ κόρες (πολύ μικρούλες βέβαια ακόμα)........η δικιά μου ήταν αρκετά "αγοροκόριτσο"..........Η κόρη μου που είναι σχεδόν 2,5 παίζει πολύ με κούκλες τύπου Barbie, Χιονάτη, Τίνκερμπελ κτλ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Barbie της εστειλα τα Χριστουγεννα , μαζι με το dvd σχολειο για πριγκιπισσες. Προτεινετε να ειναι απλη η λαμπαδα ή να εχει διαφορα μπαρμπαδελια επανω :? ?Αχ εχω μπερδευτει εχω και την τσουπρα τη δικια μου που ειναι ενος και μονο μωρουδιακα βλεπω τριγυρω μου κ μπλοκαρει το μυαλο.

Αυτο με το τρισδιαστατο ειναι για 5,5 χρονων?Και εμενα μου αρεσουν αλλα τα ειχα για πιο μικρες ηλικιες.

Θα το εχω στα υποψηφια παντως ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λοιπόν, τώρα μου ήρθε μια καλή ιδέα......δεν ξέρω αν γνωρίζεις τα ELC (early learning centre) παιχνίδια...υπάρχει κατάστημα και τα φέρνουν και τα mothercare.....έχουν πάρα πολύ όμορφα παιχνίδια και εκπαιδευτικά!! Έφεραν πρόσφατα στην μεγάλη μου κόρη ένα σπιτάκι που ανοίγει στην μέση κι έχει μέσα κρεβατάκια, τραπεζάκια, καρεκλίτσες κτλ. και ανθρωπάκια......νομίζω γύρω στα 60 ευρώ κοστίζει (αν θυμάμαι καλά).....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σας ευχαριστω πολυ πολυ.Φορεματακι δεν θελω , γενικα δεν θελω ρουχο γιατι θα το στειλω κ αν δεν της κανει δεν θα μπορει να το αλλαξει.Συνθως ρουχο παιρνω για Πασχα αλλα τωρα που ειναι μακρυα και σε νησι ειναι δυσκολο.....

τους αρεσουν τα playmobile σε αυτη τηνηλικια??? :? Αν ειναι να διαλεξω κατι γιατι κ εγω κ ο αντρας μου ειμαστε φαν.Περσυ στα γενεθλια της ειχα παρει τη φαρμα κ ξετρελαθηκε.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Gioulaki θα μπορούσες να της πάρεις ένα μικρό laptop, το είδα στα jumbo (50 ευρώ περίπου), το οποίο είναι εκπαιδευτικό καθώς από ότι θυμάμαι πατάς τα πλήκτρα και εμφανίζονται στην οθόνη τα γράμματα που πατάς. Είναι για ηλικία μέχρι 7 ετών.

Πιστεύω ότι στην ηλικία που είναι το κοριτσάκι θα της άρεσε λαμπάδα με διάφορα επάνω και όχι απλή... ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Θα παω στο ELC για αν παρω ενα ποδηλατο για τη δικια μου κ εκει θα χαζεψω τα δωρα για μεγαλυτερα παιδακια. Αν και ειδα στο νετ μια παιχνιδολαμπαδα με ενα εργαστηριο ζωγραφικης για τα ρουχα απο τις πριγκιπισσες και με δελεασε γιατι αν το παρω απο εκει θα το στειλουν κιολας αυτοι.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...