Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλησπερα

η μικρη μου πολλες φορες εχει κατω απο τα ματακια της ενα ελαφρυ πρηξιμο

οταν ρωτησα την παιδιατρο μου ειπε οτι πιθανον προκειται για αλλεργικη ρινιιδα

αλλα ειναι νωρις να το ψαξουμε απο τωρα και να καναμε εξετασεις αιματος

και να πηγαιναμε να μαςψ δει οφθαλμιατρος

ο οφθαλμιατρος μας ειπε το παιδι απο ματια ειναι οκ και α καναμε εξετασεις ουρων οχι αιματος

προληπτικα

εν ω μεταξυ εδω κ 3 μερες η μικρη εχει μπουκωμα και τα νραδυα-μονο το βραδυ

βηχει

την πηγα σημερα σε αλλο παιδιατρο κ μου πε οτι ο βηχας ειναι απο μυξες και να δωσω 7 σταγοες \zirtek για μια βδομαδα και ορους

εγω διαβασα οτι δινεται συνηθως για αλλεργιες μετα τα 2 χρονια

και με πολυ προσοχη απο 1-2 χρονων

η αληθεια ειναι οι φοβαμαι να ης το δωσω :oops:

το ερωτημα μου ειναι οτι αν ειναι ρινιτιδα σε πιοιον γιατρο να παω να μου πει σιγουρα;

σε ωριλα αλλεργιολογο τι;

συγνωμη αν ταγραψα μπερδεμενα

μπερδεμεη ειμαι και γω κραταω και την τσουπρα τωρα με το ενα χερι..

αν γνωριζει καποια ας βοηθησει..

ευχαριστω

Δημοσίευση

gerani, τις σταγόνες zirtec μην τις φοβάσαι. Ίσα-ίσα χορηγούνται σε βρέφη. Μετά τα 2 έτη δίνουνε xozal (αυτό είναι που δεν κάνει να πάρουν πιο μικρά μωρά). Η κόρη μου 10 μηνών τώρα, έχει πάρει σταγ. zirtec από 6 μηνών και για αρκετές φορές μέχρι τώρα. Εμείς έχουμε βήχα, μυξούλες και κάποιες φορές μπούκωμα. Αναλόγως τι θα δει ο παιδίατρος στην εξέταση, παίρνουμε zirtec, κάνουμε μάσκες (με εισπνεόμενα φάρμακα) και φυσιολ. ορό στη μύτη. Μέχρι τώρα μας παρακολουθεί ο παιδίατρος ο οποίος είναι αρκετά καταρτισμένος σε θέματα αλλεργίας. Αργότερα θα την πάω σε αλλεργιολόγο. Ελπίζω να βοήθησα!

Δημοσίευση

ο καταλληλοτερος για να διαγνωσει αλλεργικη ρινιτιδα ειναι ο ωριλα..

οταν ο παιδιατρος μας ειχε διαγνωσει πιθανη αλλεργικη ρινιτιδα μας παρεπεμψε σε ωριλα..δε χανεις κατι να επισκεφθεις καποιον καλο ωριλα..

για τις σταγονιτσες δεν ξερω να σου πω..δε χρειαστηκε να παρουμε..αλλα δινονται σε περιπτωση αλλεργιας..ο ωριλα θα σου πει καλυτερα,αφου εξετασει το παιδι!

ευχομαι ολα να πανε καλα!να χαιρεσαι την μικρη σου! :)

Δημοσίευση

giaασας κοριτσια

steisy σε ευχαριστω για την απαντηση σου..ξερεις θελω να το ψαξουμε και να μαθω ανεχει οντως και να δουμε σε 2η φαση τι την ενοχλει εαν εχει ρινιτιδα μηπως κ μπορω να τη προφυλλασω ...

εγω πχ εχω αλλεργια στη σκονη και στο μαλλι αλλα δεν εχω παρει φαρμακαποτε προσπαθω να φυλλαγομαι.

να χαιρεσαιτη μπουμπου σου!

lucky se ευχαριστω κ σενα για τις οδηγιες!

βλεπω εισαι απο θεσσαλονικη αν σου ειναι ευκολο να μου στειλεις τα στοιχεια του ωριλα που ειχατε παει

γιατι δεν γνωριζω καποιον..σε ευχαριστω εκ των προτερων και ναχαιρεσαι το παιδακι σου και εσυ!

μακαρι να πανε ολα καλα!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...