Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ


Recommended Posts

Εμείς κάναμε μια μεγάλη ζωγραφιά στον τοίχο, ράψαμε κουρτίνες, φτιάξαμε καδράκια, γενικά είχαμε πολλές ετοιμασίες. Αν θέλεις να το βάψεις όμως, σίγουρα πρέπει να το κάνεις νωρίτερα για να μη μείνει καθόλου μυρωδιά από τις μπογιές.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. εγώ μόλις μπήκα στον 5ο και θα μου δώσουν τα περισσότερα πράγματα κάτι συγγενείς. και έλεγα να αρχίσω να το ετοιμάζω.να βάλω τα πράγματα σιγα σιγα....ναι σίγουρα θα το βάψω κ ολας.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Με το καλο το μωράκι σου!

Μπορεις να ξεκινήσεις σιγά σιγά να φτιάχνεις το δωμάτιο και να κάνεις την έρευνά σου για το τι θα χρειαστεις γενικότερα για το μωρό και για σενα έτσι ώστε στον 7ο- 8ο να εισαι έτοιμη.

Για να μπήκες τώρα στον 5ο λογικά περιμένεις το μωράκι σου τον Αυγουστο. Μπορεις να έρθεις και στο ποστάκι "Γλωσσοκοπάνες εγκυούλες Ιουνιου-Ιουλιου-Αυγούστο" ειμαστε ωραια παρέα και οι περισσοτερες κοπέλες φτιάχνουν αυτή την εποχή τα δωμάτια για τα μπεμπάκια τους και ανταλλάσουμε ιδεες και αποψεις!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγω ημουν απο τις βιαστικες απο τον τεταρτο μηνα ξεκινησαμε να φτιαχνουμε το δωματιο ωσπου να γεννησω ηταν ολα στην εντελεια!!!!

με το καλο να ερθει το νινι σου!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

cristie πρώτα να το βάψεις και μετά να βάλεις μέσα τα πράγματα. Αν θες μπορείς να κολλήσεις και αυτοκόλλητα δες εδώ www.cosycorner.gr http://www.sticky.gr/

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...