Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Την βοηθεια σας παρακαλω! Σημερα το πρωι αλλαζοντας την μπεμπα μου απο τον βραδινο υπνο παρατηρησα 2 σημαδακια ροζ στην πανα της που προερχονται απο τα ουρα..Πηρα αμεσως τον παιδιατρο κ μου ειπε οτι κατα πασα πιθανοτητα ειναι αφυδατωση κ νατην ταιζω πιο συχνα..Εν τω μεταξυ χθες ειχε ολη τη μερα γουλιτσεσ κ ρουκετες.

Λετε να ηταν απο αυτο?Επισης εφαγα παντζαρια προχθες λετε να παιζει ρολο?Καμια κοπελα με παρομοια εμπειρια γιατι κοντευω να σκασω :?

• 1 month later...
Δημοσίευση

δεν εχω παρομοια εμπειρια αλλα ευχομαι να μην ειναι τιποτα.εμενα απο τη δευτερα εχει πυρετο.εφτασε 39,2 και ειναι 8,5 μηνων.εχει ουρολοιμωξη πιθανοτατα θα το επιβεβαιωση η καλλιεργεια.εχω αγχωθει και κοντευω να σκασω και εγω.ας ελπισουμε οτι θα ειναι ολα καλα για τα μωρακια μας....

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• κάνεις ασκήσεις από το σάιτ spinning babies ? Έχει ανάλογα τη κάθε θέση  (όχι απλά ισχιακή αλλά πως επακριβώς είναι πχ ισχιακή να κοιτάει εσένα; Ισχιακή με το κεφάλι προς τα δεξιά; Κτλ κτλ ) εμένα ήταν κάπως ισχιακό κ πλάγια.  Βάλε φακό προς τα κάτω στο κάτω μέρος της κοιλιάς  μουσικη επίσης εκεί κάτω  Πολλά μωράκια που δν είναι πρωτότοκα αργούν να γυρίσουν κ είναι φυσιολογικό.  (Κ εμενα το δεύτερο κ το τρίτο μωράκι γύρισαν μετά τις 34-35 εβδ)  έκανα τα παραπάνω κ βαθειά καθίσματα  εχει πολλές ασκήσεις που εμένα με βοήθησαν! Εύχομαι να βοηθήσουν κ εσένα!  Έβαζα κ τα άλλα μου παιδιά να το κάνουμε μαζί σαν παιχνίδι πολλές φορές τη μέρα.   στο εξωτερικό που μένω μου είχαν κλείσει ραντεβού για εξωτερικό μετασχηματισμό αν χρειαζόταν αλλά δεν χρειάστηκε οπότε δεν έχω εμπειρία.    Με το καλό εύχομαι κ ν πάνε όλα όπως επιθυμείς ✌🏻💪🏽   εάν έχεις ανεξάρτητη μαία θα σε βοηθήσει επίσης με όλα αυτά! 
    • Κορίτσια καλώς ήρθαν τα μωράκια σας 🩷💙 @zoepapa κορίτσι μου φαντάζομαι πόσο δύσκολο είναι, αλλά το κοριτσάκι σας είναι γενναία κι όλα θα πάνε καλά και σύντομα θα την έχετε μαζί σας! Πώς είσαι εσύ;  @MinaSam να σας ζήσει ο μπέμπης! ήρθε μόνος του ο μικρός η με πρόκληση; Εσύ πως είσαι;  Εγώ αύριο κλείνω τις 40 θα δούμε αν θα αποφασίσει η μικρή να έρθει μόνη της, αλλιώς αν δεν θα μπω με πρόκληση λογικά μια απ' τις επόμενες μέρες ανάλογα πόσο περιθώριο μου δίνουν. Θα προτιμούσα βέβαια να έρθει από μόνη αλλά τι να κάνουμε! 
    • @Mantarini κορίτσι μου όλα καλά θα είναι, θα το δεις.. το κακό ίσως στην όλη υπόθεση είναι η απόσταση που καμιά φορά δυσκολεύει τα πράγματα. Το ότι ο κόσμος που νοικιάζει σπίτια έχει ξεφύγει το ξέρουμε εδώ και πάρα πολύ καιρό τώρα, γι' αυτό κι εμείς αποφασίσαμε να γυρίσουμε στο χωριό στο πατρικό μου.. Είμαστε στην πόλη στο νοίκι και από το Φεβρουάριο λήγει το συμβόλαιο μας και έχει σκοπό να μας το αυξήσει εννοείται.. οπότε προβλέπεται μετακόμιση χειμωνιάτικη. 🥴 Είδατε και φύλο εε;; Ωραία!! Η μικρή πως το πήρε που θα έχει αδερφούλη;;
    • Κορίτσι μου να σου ζήσει το μωράκι! Πολύ δύσκολη στιγμή για σένα αλλά το μωράκι σου είναι survivor από νεογέννητο και θα είναι πολύ σύντομα στο σπίτι σας!! 
    • Καλημέρα κορίτσια! Τι κάνετε;;  Ήθελα να ρωτήσω, έχετε καθόλου πόνους περιόδου;; Είχα όλο το βράδυ, αλλά χωρίς πετρώματα. Και στις συσπάσεις έχω λίγο πόνο, αλλά αυτό ήταν διαφορετικό, όπως όταν περίμενα περιόδο κ πονούσα το προηγούμενο βράδυ. Εχω σε μια βδομάδα γιατρό και αν χρειαστεί θα τον ενοχλήσω και νωρίτερα, αλλά είπα να ρωτήσω κ εσάς! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...