Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ 40...


Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΓΙΟ 12 ΕΤΩΝ ΜΙΑ ΠΑΛΛΙΝΔΡΟΜΗ ΠΡΙΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ 5η ΕΒΔΟΜΑΔΑ,ΕΧΩ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΓΙΑΤΙ ΠΛΗΣΙΑΖΩ ΤΑ 39 ΚΑΙ ΕΝΩ ΤΟ ΗΘΕΛΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΩΡΑ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΙΚΤΑ,ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΣ ΓΡΑΨΕΙ,ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΜΑΣ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ!ΕΓΩ ΓΕΝΝΗΣΑ ΠΕΡΣΥ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΜΕ ΚΛΕΙΣΜΕΝΑ ΤΑ 39....ΕΧΩ ΜΙΑ ΚΟΡΗ ΣΤΑ 7 ΚΑΙ Ο ΦΡΑΤΖΟΛΑΚΟς ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΟΣ 30-4,ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.ΕΚΤΟς ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΟς ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙς,ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΑ ΝΕΡΑ ΣΤΗΝ 39 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ Η ΗΛΙΚΙΑ Η ΟΤΙ ΠΕΡΠΑΤΑΓΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΑΝ ΝΑ ΗΜΟΥΝ 20 ΧΡΟΝΩΝ...ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΛΑ ΓΕΝΝΗΣΑ 2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΜΠΩ ΣΤΟΝ ΕΝΑΤΟ .2700ΒΑΡΟΣ!!! ΛΙΓΟ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ,ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΞΕΧΑΣΤΗΚΑΝ,ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΜΝΙΟΠΑΡΑΚΕΝΤΗΣΗ ΟΛΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΗΡΕΜΑ!ΕΙΧΑ ΚΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΠΑΛΛΙΝΔΡΟΜΗ ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΠΕΜΠΗ,ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΑΛΛΙΝΔΡΟΜΗ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΑΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΛΑ!ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΟΜΗΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΞΕΧΝΑ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλη και ευλογημενη εγκυμοσυνη σου ευχομαι. Αναλογη εμπειρια δεν εχω αλλα σιγουρα ολα θα πανε καλα.Η αδελφη μου γεννησε στα 38/ολα μια χαρα.Ξεχασε την παλινδρομη κυηση που ειχες.Ολα θα πανε καλα. Σου ευχομαι 40(+) εβδομαδων να φτασεις ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγώ έχω 2 γιούς και πάω για τον τρίτο. Και εγώ έχω την ίδια ηλικία με σένα και τώρα στο τρίτο ενώ κάποιες φορές είμαι αισιόδοξη και λέω όλα θα πα΄νε καλά, κάποιες στιγμε΄ς αγχώνομαι πολύ και κάνω διάφορες σκέψεις!!

Δεν ξέρω ίσως είναι η ηλικία μας που είμαστε πιο συνειδητοποιημένες, αλλά πραγματικά τα συναισθήματα εναλλάσονται με πολύ γρήγορους ρυθμούς!!

Ίσως επειδή έχουμε κι άλλα παιδάκια πίσω μας!!

Τον γιατρό μου τον έχω τρελλάνει! Μήπως εκείνο μήπως το άλλΟ!!

Συν ότι πρέπει να κάνεις και την άμνιο!!!

Τον δεύτερο γιό μου και εγώ τον έκανα στις 35 εβδομάδες! Βιαζότανε !!!! :lol:

Τώρα που τα σκέφτομαι με τρομάζει λίγο. Πριν να μείνω ε΄γκυος στο τρίτο δεν τα ε΄λιχα σκεφτεί άολ αυτά, γιατί όταν πα΄νε όλα καλά τα ξεχνάς αυτά που πε΄ρασες!!!

Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά για όλες μας!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ξέχασα να σας πώ ότι εγώ είμαι στην 21 εβδομάδα, έκανα κια την άμνιο, όλα καλά, μόνο που βρήκαν μία μετάθεση χρωμοσώματος στο μωρό (ίσως να το διαβάσατε που το έγραψα) και χρειάστηκε να κάνουμε και καρυότυπο εξέταση με τον άντρα μου. Την ίδια μετάθεση την έχω και εγώ οπότε μου είπαν ότι όλα είναι καλά!! Όμως περάσαμε μεγάλη αγωνία!!

Επίσης όταν σου πουν για την αμνιοπαρακέντιση να κάνεις τη διευρυμε΄νη.

Αντί για 3 σύνδρομα που ψάχνουν στην απλή, στη διευρυμε΄νη ψάχνουν για άλλα 33. Σε ξεσκονίζουν. Από τη μία είναι καλό, από την άλλη όπως εμάς, μας έβαλαν λίγο στη διαδικασία του επιπλέον ψαξίματος και επιπλέον άγχους!

Η διαφορά στη τιμή είναι 100 ευρώ ακριβότερη.

Ακόμα και τώρα που μου είπαν ότι όλα είναι καλά, δεν σταματάω να σκέφτομαι αν και αν και αν.....

Σε καταλαβαίνω πάρα πολύ με τις σκέψεις που κα΄νεις και εγώ τα ίδια σκέφτομαι!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κορίτσια καλημέρα!

εγώ είμαι 40 και στην 10η εβδομάδα κύησης.... Όλα βαίνουν καλώς έως τώρα. Θα είναι με το καλό το πρώτο μου παιδάκι και εννοείται πως οι αγωνίες και τα ερωτηματικά είναι πολλά....

αυτό που μου είπε ο γιατρός είναι ότι σε αντίστοιχες περιπτώσεις δεν αφήνουν την γυναίκα να φτάσει στις 40 εβδομάδες λόγω μειωμένων αντοχών(αλλά πάλι η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική), οπότε το παίρνουν περίπου στην 38η.

Έχω φοβερή αγωνία για την αμνιοπαρακέντηση....αλήθεια πόσο κοστίζει;;;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Anji εμείς πληρώσαμε 850 στο Ιασώ για να κάνουμε τη διευρυμένη.

700 κοστίζει η απλή που ψάχνουν για 3 σύνδρομα μόνο.

Κατά τα άλλα η διαδικασία είναι ίδια και μη φοβάσαι καθόλου!!

Ούτε 2 λεπτά υπόθεση δεν είναι.

Απλά μετά εχεις το άγχος για να βγουν τα αποτελέσματα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσια εχω πολυ αστατη διαθεση μελαγχολια νευρα αγωνιιαωστοσο παιρνω κουραγιο απο τις αφηγησεις σας κ ελπιζω οτι ολα καλα θα μας πανε :P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσια εγώ είμαι 36 (πλησιάζω κι εγώ σιγά σιγά τα 40) και πριν 5 μήνες γέννησα την δεύτερη κορούλα μου.....έχω άλλο ένα κοριτσάκι 27 μηνών!!!! Αμνιοπαρακέντηση δεν έκανα σε καμία από τις εγκυμοσύνες μου (δική μου επιλογή αλλά αν μου έλεγε ο γιατρός ότι επιβάλλεται λόγω ευρημάτων θα το έκανα) και όλα πήγαν τέλεια!!!!!!! Από όσο γνωρίζω περισσότερο αγχωτική είναι η αναμονή των αποτελεσμάτων παρά η ίδια η διαδικασία την εξέτασης!!!!! Ειδικά στην αυχενική διαφάνεια που περίμενα πολύ χαμηλά ποσοστά λόγω ηλικίας (1/200 νομίζω) έπαθα σοκ όταν είδα κάτι τεράαααααστια νούμερα π.χ. 1/65,000!!!!!!!!! Την μεγάλη μου την γέννησα στις 38 εβδομάδες και την μπέμπα στις 39+3 (δεν ήθελε να αποχωριστεί την μανούλα με τίποτα :lol: )

Μην φοβάστε τίποτα.....κάντε τον σταυρό σας, έχετε πίστη και όλα θα πάνε τέλεια!!!!!!! Σε λίγους μήνες θα κρατάτε στην αγκαλιά σας τα μωράκια σας!!!!!!!!!!

ΧΡΥΣΗΠΕΡ η άστατη διάθεση, τα νεύρα, η αγωνία....όλα μέσα στο πρόγραμμα είναι!!!!!!! Οι ορμόνες κάνουν πάρτυ τώρα, προσπάθησε να είσαι όσο περισσότερο μπορείς ήρεμη και χαλαρή για το μπεμπάκι σου........όταν με το καλό το πάρεις αγκαλίτσα θα τα ξεχάσεις ΟΛΑ!!!!!!

Sweety να χαίρεσαι τα παιδάκια σου!!!!

Mother3 να μου πείς την "συνταγή" για τους γιούς, αν πάρω απόφαση για τρίτο :lol: .........με το καλό να έρθει και ο τρίτος παλίκαρος!!!!

Anji όλα καλά θα πάνε, πριν καλά καλά το καταλάβεις θα έχεις ένα ζουζούνι να σου παίρνει τα μυαλά......μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη σου εύχομαι!!!!

Χμμμμμμμμ.....τώρα που σας διάβαζα σκεφτόμουν ότι θέλω οπωσδήποτε και τρίτο!!!

Με το καλό να έρθουν τα μωράκια σας και να είναι γερά πάνω απ'όλα!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...