Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΓΕΝΕΘΛΙΑ @ΜΟΝΑΞΙΑ

Βανια

Recommended Posts

Σημερα κλεινω τα 38 χρονια της ζωης μου , και αν με ρωτησει καποιος τι εχω καταφερει μεσα σε αυτα τα χρονια θα του απαντησω:Δημιουργησα μια οικογενεια εχω ενα αντρα ο οποιος προσπαθει να μην μας λειψει απολυτως τιποτα και ενα γιο τεσσεραμισι ετων που ειναι ολη μου η ζωη.Δεν ξερω αν αυτα φτανουν τι αλλο να συμπληρωσω; ναι σιγουρα πρεπει να σας πω ακομα οτι στα 29 μου χρονια που ετοιμαζομουν για γαμο ανακαλυψαν οτι ο θυρωειδης μου επρεπε να αφαιρεθει και με ενημερωσαν οτι ειχε γυρισει σε κακοηθεια, ετσι πηρα ραδιενεργο ιωδειο και επρεπε να περιμενω 3 χρονια πριν αποκτησω ενα μωρακι. Ευτυχως ολα πηγαν καλα και μαλιστα τελειωσα και τις σπουδες μου και αυτη τη στιγμη ολα ειναι καλα;Ο μως εμενα κανενας σημερα δεν μου ειπε να τα εκατοστησεις με ξεχασαν ολοι ακομα και ο συζυγος μου μονο η μητερα μου το θυμηθηκε , ειδατε ακομα και τωρα μονο η μαμα μας ειναι στο πλαι μας .Νιωθω μοναξια οχι γιατι γινομαι 38 αλλα γιατι τωρα διαπισωσα οτι ολοι οι φιλοι μου ειναι απων τα γενεθλια για μενα ειναι μια σημαντικη μερα γιορταζεις την ημερα που ηρθες στη ζωη ετσι και εγω δεν θα κατσω να σκασω γιατι πολυ απλα η ζωη μας ειναι πολυτιμη και πρεπει να την χαιρομαστε μεχρι το τελος ακομα και μονοι μας μπορουμε να κανουμε γενεθλια ............

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 74
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Γλυκιά μου Βάνια θέλω να σου ευχηθώ να τα χιλιάσεις και να χαίρεσαι τον αντρούλη σου και το μωράκι σας, τον γλυκό σου γιο. Θέλω να σου πω να μην στεναχωριέσαι που δεν θυμήθηκαν τα γενέθλια σου οι φίλοι σου, θα σου πω ότι όποιος σε νοιάζεται και σε αγαπάει θα είναι δίπλα σου και θα είναι πραγματικός σου φίλος σε όλες τις στιγμές σου, και καλές και κακές.. μήπως οι φίλοι σου δεν τα πάνε καλά με τις ημερομηνίες και δεν θυμούνται γενέθλια και γιορτές και γι αυτό το ξέχασαν? μη μου στεναχωριέσαι και εύχομαι να τα χιλιάσεις μέσα από τη καρδιά μου.

φιλάκια Ελένη...

Γλυκιά μου Βάνια θέλω να σου ευχηθώ να τα χιλιάσεις και να χαίρεσαι τον αντρούλη σου και το μωράκι σας, τον γλυκό σου γιο. Θέλω να σου πω να μην στεναχωριέσαι που δεν θυμήθηκαν τα γενέθλια σου οι φίλοι σου, θα σου πω ότι όποιος σε νοιάζεται και σε αγαπάει θα είναι δίπλα σου και θα είναι πραγματικός σου φίλος σε όλες τις στιγμές σου, και καλές και κακές.. μήπως οι φίλοι σου δεν τα πάνε καλά με τις ημερομηνίες και δεν θυμούνται γενέθλια και γιορτές και γι αυτό το ξέχασαν? μη μου στεναχωριέσαι και εύχομαι να τα χιλιάσεις μέσα από τη καρδιά μου.

φιλάκια Ελένη...

ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ,ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΓΩ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΣΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΟΥ.ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΧΡΟΝΙΕΣ,ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΣΕ ΘΥΜΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΕΥΧΗΘΕΙ ΣΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΝΕΥΡΙΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ.ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ,ΑΠΛΑ ΙΣΩΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΛΕΙΨΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΠΩΣ ΛΕΣ.ΕΔΩ ΕΓΩ ΠΡΟΧΤΕΣ ΛΕΩ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΠΕΙΤΕΙΟ ΓΑΜΟΥ ΕΜΕΙΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΕΤΕΙΟ ΓΑΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ 17 ΜΑΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑΜΕ ΠΡΙΝ 6 ΜΗΝΕΣ 10 ΜΑΙΟΥ.ΦΑΝΤΑΣΟΥ....ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.ΑΓΑΠΗ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΥΠΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΕΧΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΝΑ ΣΟΥ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ....ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΙΠΟΝ!!!!!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ,ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΓΩ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΣΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΟΥ.ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΧΡΟΝΙΕΣ,ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΣΕ ΘΥΜΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΕΥΧΗΘΕΙ ΣΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΝΕΥΡΙΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ.ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ,ΑΠΛΑ ΙΣΩΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΛΕΙΨΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΠΩΣ ΛΕΣ.ΕΔΩ ΕΓΩ ΠΡΟΧΤΕΣ ΛΕΩ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΠΕΙΤΕΙΟ ΓΑΜΟΥ ΕΜΕΙΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΕΤΕΙΟ ΓΑΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ 17 ΜΑΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑΜΕ ΠΡΙΝ 6 ΜΗΝΕΣ 10 ΜΑΙΟΥ.ΦΑΝΤΑΣΟΥ....ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.ΑΓΑΠΗ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΥΠΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΕΧΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΝΑ ΣΟΥ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ....ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΙΠΟΝ!!!!!!!

Χαίρομαι που δεν στεναχωριέσαι γλυκιά μου, έτσι είναι, έτσι πρέπει να κάνεις... Έχεις δύο υπέροχους άντρες δίπλα σου τους άντρες τις ζωής σου και μια γλυκιά μανούλα που σε λατρεύουν, δεν πειράζει για όλους τους υπόλοιπους. Όποιος σε νοιάζεται πραγματικά είναι δίπλα σου τέτοιες στιγμές αλλιώς δεν αξίζει να είναι δίπλα σου. Να χαίρεσαι πάνω από όλα την οικογένεια σου και εμείς είμαστε εδώ και σε σκεφτόμαστε...

πριν λίγες μέρες είχε γενέθλια και ο αντρούλης μου ε?

Χαίρομαι που δεν στεναχωριέσαι γλυκιά μου, έτσι είναι, έτσι πρέπει να κάνεις... Έχεις δύο υπέροχους άντρες δίπλα σου τους άντρες τις ζωής σου και μια γλυκιά μανούλα που σε λατρεύουν, δεν πειράζει για όλους τους υπόλοιπους. Όποιος σε νοιάζεται πραγματικά είναι δίπλα σου τέτοιες στιγμές αλλιώς δεν αξίζει να είναι δίπλα σου. Να χαίρεσαι πάνω από όλα την οικογένεια σου και εμείς είμαστε εδώ και σε σκεφτόμαστε...

πριν λίγες μέρες είχε γενέθλια και ο αντρούλης μου ε?

Λοιπόν Βάνια μου,θα φωνάξω εγώ ένα τεράστιο ''ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ,ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ!!!!!!!!ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ!!!!!!!'' :laugh: :laugh: :laugh:

Ξέρω πως σίγουρα δεν αναπληρώνει το κενό που νιώθεις σήμερα αλλα...don't care!Και μην στεναχωριέσαι!!!:P Είναι μικρή η ζωή και πάρα πολύ πολύτιμη για να στεναχωριόμαστε και να χαλάμε την ζαχαρένια μας γιατί κάποιοι πολύ απλά είναι ξεχασιάρηδες!(το λέω ευγενικά)

Αυριο,πήγαινε στα μαγαζιά και κάνε στον εαυτό σου το καλύτερο δώρο!Είτε ευτο είναι ένα βραχιόλι,είτε μια κολώνια είτε ακόμα μια μέρα σε σπα!:silly: Γιατί όχι;Αφησε τον άντρα σου μονο με το γιο σας...και σιγουρα του χρόνου θα θυμηθει τα γενεθλια σου!(Φυσικά αστευομαι):)

Φυσικά και έχεις καταφέρει πάρα πολλά μέχρι τώρα.Μόνο και μόνο που πέρασες τέτοια ταλαιπωρία με την υγεία σου φτάνει.Εδω εγω έσπασα το πόδι μου,τους έχω ολους πάνω απο πάνω μου και είμαι μες την γκρίνια...:unsure::P Μετά έγινες μάνα!Τι πιο σημαντικό απ το να φέρνεις μια νέα ζωούλα στον κόσμο με πολύ κόπο και να την μεγαλώνεις με πολύ πολύ αγάπη;;;:laugh:

Χρόνια πολλά γλυκιά μου!!΅Ευχες μου τα όνειρα σου:kiss:

Λοιπόν Βάνια μου,θα φωνάξω εγώ ένα τεράστιο ''ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ,ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ!!!!!!!!ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ!!!!!!!'' :laugh: :laugh: :laugh:

Ξέρω πως σίγουρα δεν αναπληρώνει το κενό που νιώθεις σήμερα αλλα...don't care!Και μην στεναχωριέσαι!!!:P Είναι μικρή η ζωή και πάρα πολύ πολύτιμη για να στεναχωριόμαστε και να χαλάμε την ζαχαρένια μας γιατί κάποιοι πολύ απλά είναι ξεχασιάρηδες!(το λέω ευγενικά)

Αυριο,πήγαινε στα μαγαζιά και κάνε στον εαυτό σου το καλύτερο δώρο!Είτε ευτο είναι ένα βραχιόλι,είτε μια κολώνια είτε ακόμα μια μέρα σε σπα!:silly: Γιατί όχι;Αφησε τον άντρα σου μονο με το γιο σας...και σιγουρα του χρόνου θα θυμηθει τα γενεθλια σου!(Φυσικά αστευομαι):)

Φυσικά και έχεις καταφέρει πάρα πολλά μέχρι τώρα.Μόνο και μόνο που πέρασες τέτοια ταλαιπωρία με την υγεία σου φτάνει.Εδω εγω έσπασα το πόδι μου,τους έχω ολους πάνω απο πάνω μου και είμαι μες την γκρίνια...:unsure::P Μετά έγινες μάνα!Τι πιο σημαντικό απ το να φέρνεις μια νέα ζωούλα στον κόσμο με πολύ κόπο και να την μεγαλώνεις με πολύ πολύ αγάπη;;;:laugh:

Χρόνια πολλά γλυκιά μου!!΅Ευχες μου τα όνειρα σου:kiss:

Βανια χρονια πολλα πολλα!!!!Να τα εκατοστησεις και οτι ποθεις να το πετυχεις!!!:) :) :)

Και βεβαια εχεις κανει πολλα μεχρι την εως τωρα ζωη σου και ξερεις κατι το πιο σημαντικο απο ολα ειναι ο ΓΙΟΚΑΣ ΣΟΥ;)

Βανια χρονια πολλα πολλα!!!!Να τα εκατοστησεις και οτι ποθεις να το πετυχεις!!!:) :) :)

Και βεβαια εχεις κανει πολλα μεχρι την εως τωρα ζωη σου και ξερεις κατι το πιο σημαντικο απο ολα ειναι ο ΓΙΟΚΑΣ ΣΟΥ;)

μην στεναχωριεσαι κουκλιτσα μου εχεισ δει κανεναν αντρα να κανει αυτο που πρεπει?εμενα ο δικος μου ειχε γεμισει το ψυγειο χαρτακια για να μην το ξεχασει μεχρι και στο κινητο του εχει ωαλει για pin τα γενεθλια μου κι ομως παλι τα ξεχασε..δεν βαριεσαι ξερω πως μαγαπαει και αυτο φτανει...ετσι να σκεφτεσαι και εσυ εχεισ περασει τοσα στην ζωη σου και τιποτα δεν σε εκανε να το βαλεις κατω...αρα γιατι να το κανεις τωρα?οσο για τους φιλους..τι ειναι αυτο???? και κατι ακομα ΒΑΝΙΑΑΑΑΑΑ ΧΡΟΟΟΟΟΝΙΙΙΙΙΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ:cheer::lol: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

μην στεναχωριεσαι κουκλιτσα μου εχεισ δει κανεναν αντρα να κανει αυτο που πρεπει?εμενα ο δικος μου ειχε γεμισει το ψυγειο χαρτακια για να μην το ξεχασει μεχρι και στο κινητο του εχει ωαλει για pin τα γενεθλια μου κι ομως παλι τα ξεχασε..δεν βαριεσαι ξερω πως μαγαπαει και αυτο φτανει...ετσι να σκεφτεσαι και εσυ εχεισ περασει τοσα στην ζωη σου και τιποτα δεν σε εκανε να το βαλεις κατω...αρα γιατι να το κανεις τωρα?οσο για τους φιλους..τι ειναι αυτο???? και κατι ακομα ΒΑΝΙΑΑΑΑΑΑ ΧΡΟΟΟΟΟΝΙΙΙΙΙΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ:cheer::lol: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!

ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ!!!

ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΣΚΛΗΡΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΜΕ ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΙ

ΑΝ ΞΕΧΝΑΝΕ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΜΟΥ..

ΚΑΛΑ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ;;

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΛΙΓΗ ΓΚΡΙΝΙΑ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ..

ΜΠΟΡΕΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ..

ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΞΕΧΑΣΑΝ, ΞΕΧΝΑ ΤΟΥΣ ΚΙ ΕΣΥ..

ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΤΟ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!

ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ!!!

ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΣΚΛΗΡΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΜΕ ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΙ

ΑΝ ΞΕΧΝΑΝΕ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΜΟΥ..

ΚΑΛΑ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ;;

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΛΙΓΗ ΓΚΡΙΝΙΑ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ..

ΜΠΟΡΕΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ..

ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΞΕΧΑΣΑΝ, ΞΕΧΝΑ ΤΟΥΣ ΚΙ ΕΣΥ..

ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΤΟ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ!!!

Βάνια, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και από μένα. Καλά χρόνια, καλύτερα από τα προηγούμενα, γεμάτα υγεία, ευτυχία και χαρά. Και με ένα 2ο παιδάκι εύχομαι :)

Άλλωστε τα σπουδαιότερα πρόσωπα στη ζωή μας είναι τα παιδιά μας και η μαμά μας!:)

Βάνια, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και από μένα. Καλά χρόνια, καλύτερα από τα προηγούμενα, γεμάτα υγεία, ευτυχία και χαρά. Και με ένα 2ο παιδάκι εύχομαι :)

Άλλωστε τα σπουδαιότερα πρόσωπα στη ζωή μας είναι τα παιδιά μας και η μαμά μας!:)

ΒΑΝΙΑ μου χρονια πολλά κοπέλα μου. νατ τα εκατοστήσεις....

Απλά μην στεναχωριέσαι....δεν έχω να σου πώ κάτι άλλο... εννοείται οτι μόνο οι μανες μας στο τέλος το θυμούνται....κοιτα να εισαι καλα κ δεν ειναι κ κακό να τους το θυμίζεις.......εγώ το κάνω δηλ...γιατί? δεν μου αρέσει να ξεχνιέμαι....

πολλά φιλιά....να χαίρεσαι την οικογένεια σου !!!!!!!!!!!!:kiss: :laugh:

ΒΑΝΙΑ μου χρονια πολλά κοπέλα μου. νατ τα εκατοστήσεις....

Απλά μην στεναχωριέσαι....δεν έχω να σου πώ κάτι άλλο... εννοείται οτι μόνο οι μανες μας στο τέλος το θυμούνται....κοιτα να εισαι καλα κ δεν ειναι κ κακό να τους το θυμίζεις.......εγώ το κάνω δηλ...γιατί? δεν μου αρέσει να ξεχνιέμαι....

πολλά φιλιά....να χαίρεσαι την οικογένεια σου !!!!!!!!!!!!:kiss: :laugh:

XRONIA POLLA KAI APO EMENA BANIA!! :)

POLYXRONH NA EISAI KAI PANTA GERH

KAI DYNATH STHN ZWH SOU! NA XAIRESE

THN OIKOGENEIA SOU! TELIKA MONO AYTO

EXEI SHMASIA STHN ZWH MAS.OI GONEIS MAS

KAI H OIKOGENEIA MAS.

EGW EXW GENNETHLIA 1 MAIOU KAI AKOMA KAI

H MANA MOU TO KSEXNAEI KAMIA FORA!

TI NA PEIS...

TO MAYLO TOUS OLOI TO EXOUN PWS NA

GLENTISOUN EKEINH THN MERA!

EYTYXWS EXW TON ANTROULH MOU POU TO

THYMATAI PANTA KAI ETSI DEN ME NOIAZEI

GIA TOUS ALLOUS. FILAKIAAAA!! :kiss: :kiss:

XRONIA POLLA KAI APO EMENA BANIA!! :)

POLYXRONH NA EISAI KAI PANTA GERH

KAI DYNATH STHN ZWH SOU! NA XAIRESE

THN OIKOGENEIA SOU! TELIKA MONO AYTO

EXEI SHMASIA STHN ZWH MAS.OI GONEIS MAS

KAI H OIKOGENEIA MAS.

EGW EXW GENNETHLIA 1 MAIOU KAI AKOMA KAI

H MANA MOU TO KSEXNAEI KAMIA FORA!

TI NA PEIS...

TO MAYLO TOUS OLOI TO EXOUN PWS NA

GLENTISOUN EKEINH THN MERA!

EYTYXWS EXW TON ANTROULH MOU POU TO

THYMATAI PANTA KAI ETSI DEN ME NOIAZEI

GIA TOUS ALLOUS. FILAKIAAAA!! :kiss: :kiss:

Χρόνια πολλά και από μένα!!!

Να τα χιλιάσεις κοπέλα μου και ότι επιθυμείς να το αποκτήσεις!

Και βέβαια στα 38 σου έχεις κάνει πολλά! Έχεις δίπλα σου έναν αντρούλη που σε αγαπάει και έχεις αποκτήσει ένα υγιέστατο παιδάκι! Τι άλλο χρειαζόμαστε για να πούμε ότι τα καταφέραμε σε αυτή τη ζωή ;;;;

Έχεις ακόμα δίπλα σου την μανούλα σου....

Μη δίνεις τόση μεγάλη σημασία στο ότι ξεχάσανε τα γενέθλιά σου! Πολλοί δεν τα πάνε καλά με τις ημερομηνίες, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν σε σκέπτονται...

Για μένα τα γενέθλια μου είναι μια ξεχωριστή μέρα δικιά μου και της μαμάς μου...Της την αφιερώνω κάθε χρόνο γιατί αυτή μου χάρισε τη ζωή...

Αυτή πόνεσε για να έρθω εγώ στη ζωή!!! Είναι η μέρα μας!!! Θα πονέσω πολύ όταν θα έρθει η ώρα που θα τα γιορτάσω με τους άλλους και θα λείπει ...ΑΥΤΗ.... Να ένας λόγος για να μη νιώθεις μοναξιά...

Να χαίρεσαι την οικογένεια σου..

Φιλιά...

Χρόνια πολλά και από μένα!!!

Να τα χιλιάσεις κοπέλα μου και ότι επιθυμείς να το αποκτήσεις!

Και βέβαια στα 38 σου έχεις κάνει πολλά! Έχεις δίπλα σου έναν αντρούλη που σε αγαπάει και έχεις αποκτήσει ένα υγιέστατο παιδάκι! Τι άλλο χρειαζόμαστε για να πούμε ότι τα καταφέραμε σε αυτή τη ζωή ;;;;

Έχεις ακόμα δίπλα σου την μανούλα σου....

Μη δίνεις τόση μεγάλη σημασία στο ότι ξεχάσανε τα γενέθλιά σου! Πολλοί δεν τα πάνε καλά με τις ημερομηνίες, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν σε σκέπτονται...

Για μένα τα γενέθλια μου είναι μια ξεχωριστή μέρα δικιά μου και της μαμάς μου...Της την αφιερώνω κάθε χρόνο γιατί αυτή μου χάρισε τη ζωή...

Αυτή πόνεσε για να έρθω εγώ στη ζωή!!! Είναι η μέρα μας!!! Θα πονέσω πολύ όταν θα έρθει η ώρα που θα τα γιορτάσω με τους άλλους και θα λείπει ...ΑΥΤΗ.... Να ένας λόγος για να μη νιώθεις μοναξιά...

Να χαίρεσαι την οικογένεια σου..

Φιλιά...

• Απαντήσεις

• Κορίτσια έχει λίγες βδομάδες που με ενοχλούσε λίγο το δόντι πίσω πίσω και ειδικά στο βούρτσισμα πονάει πολύ το ούλο. Δεν είναι πρισμένο, δεν είναι κόκκινο αλλά βλέποντας το στο καθρέφτη βλέπω έχει μαυρίσει λίγο στην άκρη ψηλά το ένα δόντι εκεί στο όριο με το ούλο .. τι στο καλό είναι αυτό λέτε να παίζει ρόλο η εγκυμοσύνη; έχει τύχει σε καμία σας; Δευτέρα θα κλείσω ένα ραντεβού πάντως στο οδοντιατρείο!! πφφφφ!!!
    • Εχετε δίκιο κορίτσι είναι λογική αντίδραση πλεον να μην μπορείτε να χαρείτε σε ένα θετικό τεστ εγκυμοσύνης εύχομαι όμως αυτήν την φορά να σας έρθει αυτήν η χαρά! και εγώ στην θέση σου θα περίμενα για την χοριακη  περαστικά του εντάξει είναι και ζόρικη επέμβαση δεν έχω κάνει αλλά έχω ακούσει από άλλα άτομα πως και η αποθεραπεία είναι δύσκολη.. Εντάξει εσύ που γέννησες φυσιολογικά και δεν ήταν και εύκολη γέννα από όσο θυμάμαι σε ταλαιπώρησε αλλά είσαι δυνατή  💪  Γενικά οι άντρες με το θέμα γέννας εγκυμοσύνης πολλά δεν θα άντεχαν πιστεύω 😂
    • Τι να σου πω δεν ξέρω πια είναι η καλύτερη ηλικία για να κάνεις το δεύτερο… ίσως να μην υπάρχει και η ιδανική ηλικία γιατί η κάθε ηλικία  έχει τα δικα της.. σημασία έχει πότε είναι οι γονείς έτοιμοι για το επόμενο 😌 Εμένα τώρα στην φάση που είμαστε 26 μηνών η μεγάλη και 3,5 μηνών η μπέμπα είναι δύσκολα από άποψη πως η μεγάλη είναι ζωηρή το παιχνίδι της είναι άχαρο ίσως έβγαλε και λίγο ζήλια και γενικά προσπαθώ να προλάβω διάφορες βλακείες που κάνει 😅
    • εντάξει ναι... έχω χρόνο ακόμα εγώ...ο άντρας μου 3 παιδακια θέλει λέει...βεβαια λεει οτι το επόμενο θα ειναι μετά απο 5 χρόνια 😂😂 ή του χρόνου κατευθείαν για να ξεμπερδευουμε😂 εγω με τίποτα δεν θέλω του χρόνου... θέλω να χαρώ λίγο τον μικρούλη μου πρώτα και μετά...γιατι αν ερθει και αλλο παιδακι δεν θα μπορώ να είμαι 100% σ αυτόν (ετσι το σκέφτομαι τουλάχιστον,)
    • Περιμένουμε εδώ σαν τις άδικες κατάρες με τον σύζυγο μπας κι εμφανιστεί ο γιατρός να μας γράψει το εξιτήριο... 🙄 Κουράγιο κορίτσι μου! Καταλαβαίνω πολύ την αγωνία που περνάς!! Κι εγώ θα είχα ήδη φύγει να περιμένω απ' έξω!! Εύχομαι πραγματικά τα νέα που θα έχεις να είναι καλά και να ηρεμήσει η ψυχούλα σας!! ❤️❤️
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...