Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Έχει τύχει σε καμια να έχει περίοδο που να κραταει πανω απο 10 μερες και να χρειαστει να παρει χαπια για να σταματησει? Κι αν το ξαναπαθει, να τα ξαναπαρει? Και πάλι να το ξαναπαθει?? Απο τι να είναι αυτο??? Σε τι να οφειλεται???

Δημοσίευση

Alexita μου αυτο ειναι ενα θεμα που μονο ενας γιατρος μπορει να σου δωσει την πιο ασφαλη απαντηση.Οι γυναικες διαφερουμε ολες, αλλη μπορει να ειχε ινομυωματα, αλλα μπορει να ειχε πολυ αστατο κυκλο λογο ψυχολογικων μεταπτωσεων, αλλη να ειχε κανει μια πολυ κακη διαιτα και να εχει προβληματα.Θεωρω οτι ισως ειναι και επικινδυνο για σενα να σου λεμε τι ειχε η καθε μια και τι θεραπεια εκανε.Αφου ο γιατρος σου σου εδωσε χαπια δεν σου ειπε απο τι οφειλετε?

Δημοσίευση

kalispera mporei na mhn einai arnitiko auto to exo perasei k ego otan exo 2 mhnes kathisterisei dhladh kuklo apo 45 meres k pano exo kanei k eriodo 16 meres k otan milhsa me thn giatro mou mou eipe oti einai fysiologiko h mhtra otan einai etoimoi petaei to aima analoga thn entash k to poso aima exei mazepsei alla esy kaloy kakou kane mia exetasei mhpos einai kati allo auta kali epituxia!

Δημοσίευση

Κορίτσια καταρχην να πω οτι αυτο το ειχα παθει καλοκαιρι του 2010 απλα ειναι κατι που ακομα δε μπορεσα να μαθω τι ηταν τελικα και δε ξερω αν μου ξανασυμβει διοτι μετα αρχισα διαδικασιες για παιδι.προς το παρον εχω 2 μηνες καθυστερηση και δεν ειμαι εγκυος. ειχα μια αποβολη το γεναρη, μετα ηρθε το αιμα αλλα απο τοτε μεχρι τωρα τιποτα...ειχα πάει σε 2 γιατρούς σχετικα με αυτο το θεμα που δε σταματουσε η περιοδος, η πρωτη γυναικολογος μου ελεγε ειναι απ τις πολυκυστικες μητρορραγια και μου εδινε 20 μερες πριμολουτ για να σταματησει αλλα το επαθα 3εις φορες αυτο το πραγμα και τις 3εις φορες μου εδινε πριμολουτ 20 μερες και ελεγε οτι ειναι μητρορραγια απ τις πολυκυστικες , δεν εβλεπε κατι αλλο και μου ειπε μολις τετελιωσεις την προγεστερονη ελα να σου δωσω αντισυλληπτικα 3εις μηνες να στρωσει η περιοδος διοτι κι εγω εχω κυκλο πανω των 50 ημερων άλλες φορες, μηνα παρα μηνα, ή και 2 φορες το μήνα ή καθε 2μηνο..κατι τετοια φαινομενα δηλ! πηγα και μου εδωσε τα γιασμιν, πανω που εκλεινα το 2ο μηνα, εβγαλα στα ποδια μου κατι φλέβες εσωτερικες μωβ χρωμα σαν διχτυ απλωμενες και οσο περνουσαν οι μερες δε μπορουσα να περπατησω. πηγα σε 4 γιατρους να δω τι γινεται!! Καταρχην η γυναικολογος ειπε κοψτα τα γιασμιν εισαι λεει αλλεργικη, πηγα μετα σε χειρουργο μου ειπε οτι σου ειπε η γυναικολογος, πηγα σε ακτινολογο μου εκανε τριλπεξ στα ποδια ειπε οτι ειναι λεει απο το αποτριχωτικο κερι....μα απ τα 15 κανω...τωρα με πειραξε????? πηγα και σε δερματολογο και ειπε εγκαυμα...μου δωσε και εβαζα μπεπανθολ!!!!!!!! τελικα σε 3εις μηνες εφυγαν μονα τους αυτα στα ποδια μου. ο δευτερος γυναικολογος που πηγα αργοτερα με αυτο παλι το θεμα...μου ειπε οτι ειναι φλεγμονη εσωτερικη και μου εδωσε 1 πονσταν σε χαπι. το ειχα παρει πρωι και μεχρι το βραδυ το αιμα ειχε γινει ελαχιστο και πορτοκαλι. την επομενη μερα δεν ειχα τιποτα. τι ηταν αυτο δε καταλαβα....

Δημοσίευση
τα ινομυώματα φαίνονται απ τον υπέρηχο? ή χρειαζεται κάτι άλλο? ξερεις?

Τα ινομυωματα φαινονται στον υπερηχο. Εγω που ειχα ενα μεγαλο (τελικα το αφαιρεσα) μου το βρηκαν με υπερηχο.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...