Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Υπαρχουν καθολου μαμαδες απο Σκωτια??Λεμε να παμε προς τα εκει και θα ηθελα να γνωρισω μερικες αν υπαρχουν..εκει γνωριζω μονο σκωτσεζους..οποτε λεω καλο ειναι να ξερω και κανα Ελληνα..αν ξερεται καποιον που να μενει σκωτια κανα συγγενη η κατι τετοιο θα ηθελα οτι θα μπορουσε να μου πει για τη ζωη εκει γενικα ευχαριστω!!

Δημοσίευση

χαχα μαρη Μαρια φτου σου να παιζεις με τον πονο μου χαχα το ντους δεν θα το χρειαστω οπως λενε οι σκωτσεζοι δεν κανουν μπανιο χαχα(δεν ισχυει βεβαια αλλα να γελασουμε λιγοο)χαχα :lol::lol::lol:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Δύσκολο πολύ το εγχείρημα νεογέννητο και νήπιο... Κουράγιο! Αλλά χαιρομαι που είσαι καλύτερα! Για να δούμε αν θα έχουμε νέα από την τελευταία των Μοϊκανών!
    • Καλημερααα!!Αχ λες να αποφασίσε να βγει η μπεμπούλα γιαυτό να μην εχει μπει η Ρενα;;🥰🙏 Τι καλα που συνηθίζει την μπέμπα ο μικρός!!Οι μπουφλιτσες θα παίζουν απο τωρα κ για χρονια ας ειμαστε προετοιμασμενες 🤣🤣🤣 Κρεμα δεν χρειάστηκα ουτε εγω με τον φαγάνα..ξέρει τι κανει😆 κκ τωρα πανω μου τον εχω🥰 Απο πονους κλπ πλέον λιγα πραγματα αλλα προσέχω γενικα να μην σηκώνω βάρος κ να μην κινούμαι άτσαλα κυρίως,τα παυσίπονα τα εχω κόψει σχεδον. Απο αύριο θα ειμαι μονη στο σπιτι με τα παιδιά,θα την παλέψω θεωρώ,το πιο μεγάλο πρόβλημα νομιζω θα ειναι η αυπνια γιατι μεχρι τωρ οταν κοιμόταν ο μπεμπης μπορούσα κ εγω να ξαπλώσω αν ειχα ανάγκη.. πρεπει να συγχρονίσω τον μεσημεριανό τους υπνο εστω😅  
    • Ρένα περιμένουμε να δούμε να αποφοιτας από το γκρουπ! Πως πάμε;; Εμείς είμαστε 10 ημερών πλέον, έχει φτάσει 3470γρ από 3260γρ που γεννήθηκε, θηλάζει πάρα πολύ καλά, αυτή τη φορά δε χρειάστηκα κρέμα λανολινης ούτε μια μέρα, δε με τραυμάτισε και δεν πόνεσα ποτέ. Το σώμα θυμάται ακριβώς τη δουλειά του ❤️ Με το μικρό τα πάμε καλά έχει πολύ ενδιαφέρον να έρθει να δει το μωρό, το παίρνει αγκαλιά, της δίνει φιλιά (τρέμω μην την κολλήσει κανένα δεινόσαυρο) αλλά αν μπορεί στα μουλωχτα να της χώσει και μια μπουφλιτσα δε θα πει όχι 😂  Ήμασταν οριακά με τον ίκτερο γιατί έχουμε και Rh ασυμβατότητα αλλά ευτυχώς με καλό θηλασμό πέρασε κ αυτό και δε χρειάστηκε φωτοθεραπεία 🙏 Αν βρείτε χρόνο πείτε για τα μωράκια σας πως είστε, πως νιώθετε... 
    • Κορίτσια τι κάνετε πώς ειστε;  Τα μωράκια σας πως είναι; 
    • Περαστικά όλα καλά θα πάνε .Να μην αγχώνεσαι θα περάσει !!Μεσα στο πρόγραμμα είναι όλα.Κ εγώ σκέφτομαι ότι θα μας έρθει κάποια στιγμή δε θα το γλιτώσουμε γίνεται χαμός από γρίπη και rsv 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...