Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Άντζι μου η αλήθεια είναι ότι το εντερικό μου δεν είναι και στα καλύτερά του τελευταία! Το θέμα είναι ότι όταν τρώω τροφές πλούσιες σε φυτικές ίνες το φαινόμενο του τυμπανισμού και τα πονάκια είναι πιο έντονα! Νομίζω ότι θα το ρίξω στο λαπά να ησυχάσω! Για να δούμε πως θα παω και σήμερα και βλέπουμε!

Κέλλυ με τόσες εξαγωγές τι τρώνε τα έρμα τα μικράκια σου;;; Βιταμίνες παίρνεις; Υπομονή κοριτσάκι 2-3 βδομάδες μήπως περάσουν μπαίνοντας στον 4ο.

Ιωάννα δεν ξέρω αν θα δώοουμε πάλι αίμα! Αίμαι σίγουρα θα δώσουμε για τη γενική αίματος. Τουλάχιστον εμένα μου τις ζητάει να τις έχω ετοιμες όταν πάω. Φαντάζομαι πάντως ότι θα είναι ένας πιο αναλυτικός υπέρηχος από τους προηγούμενους. Την άλλη εβδομάδα θα πάω οπότε θα ενημερώσω!

Για το πόδι πάντως που λες κι εμένα με πιάνει ο γοφός μου όταν κάθομαι πολύ ώρα και όταν σηκώνομαι πάω σαν να είμαι 80 χρονών! :D:D:D Με τραβάει πίσω και δεν μπορώ να το πατήσω! Αφού μέχρι να ξετριφτεί χρειάζεται να πιάνομαι κάπου! Πολύ γέλιο!

  • Απαντήσεις 877
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια!

Κέλυ υπομονή..είμαι απο τις τυχερές που δεν είχα ούτε μισό σύμπτωμα οπότε δεν ξέρω πως μπορεί να είναι...

Αίματος εμένα παιδιά ο γιατρός δεν μου ξαναζήτησε..Θες επειδή με βλέπει μια χαρά;Θες επειδή δεν είχε "δει" κάτι ανυσηχητικό;Για την καμπύλη ζαχάρου δεν ξέρω αν χρειάζεται πριν γίνει να δει..αλήθεια αυτήν πότε την κάνουμε;σε ποιά εβδομάδα;γνωριζει καμία;

Diaz τον τυμπανισμό δυστυχώς τον έχω κι εγω...ανακάλυψα δε τελευταία οτι ειδικά όταν τρωω μαρούλι η κοιλιά γίνεται 3πλάσια και μέχρι να ηρεμήσω και να ξεφουσκώσω μπορεί και να περάσουν 2-3 μέρες..η τουαλέτα έχει γίνει πολυτέλεια...σήμερα θα πάω να πάρω ξερά δαμάσκηνα που ξέρω οτι βοηθάνε διότι δεν μπορώ να πηγαίνω με το ζόρι μέρα παρά μέρα..δεν κάνει κιόλας...Αλλά τον πόνο όπως τον περιγράφεις τον έχω νιώσει κι εγω,εντεράκι είναι...

Δημοσίευση

αχ τι ακουω.....τυμπανισμος, μετεωρισμος, συνδρομο ευερεθιστου εντερου.......ολα τα εχω κοριτσια. τα ειχα βεβαια κ απο πριν. αλλα τωρα επιδεινωθηκε η κατασταση.

στην αρχη της εγκυμοσυνης προσπαθησα πολυ να τρωω τα παντα, να πινω καθε μερα το γαλατακι μου, να τρωω σαλατες, αλλα δεν πηγαινε αλλο. καθε μερα η κοιλια μου ηταν τουμπανο κ το εντερο μου διαμαρτυροταν απιστευτα σε σημειο να ποναω τρομερα.

ε το ειπα στη γυναικολογο μου οτι δεν τη παλευω αλλο κ αποφασισαμε να παιρνω συμπληρωματα βιταμινων ωστε να κοψω ολες τις τροφες που με πειραζουν. κ δεν ειναι λιγες οι ατιμες......σχεδον ολα με πειραζουν. γαλα, ολες οι πρασιναδες, το κρεμμυδι...καλα αυτο με το κρεμμυδι ειναι απιστευτο. προσφατα το ανακαλυψα. σχεδον σε ολα τα φαγητα δεν τσιγαριζουμε το κρεμμυδακι για να νοστιμισει το φαγητο? ε λοιπον εμενα τελικα με ενοχλουσε τρομερα. τωρα που δεν βαζω πουθενα κρεμμυδι ειμαι πολυ καλυτερα.

επισης παλια ετρωγα συνεχεια κορν φλεικς με φυτικες ινες κ τελικα περασε καιρος για να καταλαβω οτι αυτη η τροφη απλα δεν ειναι για μενα. οσο κ να μου αρεζε μου δημιουργουσε μεγαλο προβλημα.

οσο για την τουαλετα τρωω καθε βραδυ 3-4 φετουλες ακτινιδιο κ κανουν μια χαρα τη δουλεια τους.

Δημοσίευση

Καλημέρα κοριτσάκια, ελπίζω να είστε όλες καλά!

Εμείς είμαστε καλά, σήμερα μάλιστα το τι κλωτσιά έχω φάει δεν λέγεται! Τι να κάνει θα μου πείτε το παιδί, μισή ώρα το ζούλαγε ο γιατρός χθες, οπότε σήμερα παίρνει το αίμα του πίσω… :D Χοροπηδάει η κοιλιά μου!

Κάναμε λοιπόν τη Β επιπέδου και ευτυχώς όλα καλά, λίγο μικρούλης είναι ο μπέμπης μας, άλλα ο γιατρός είπε ότι δεν είναι ανησυχητικό, θα το παρακολουθούμε, οπότε όλα ok. Έχει τύχει σε καμιά άλλη κοπέλα αυτό;;;

Πήραμε και το ok για τις συσπάσεις, θα εξακολουθήσω βέβαια να προσέχω αφού υπάρχει το ιστορικό, αλλά μπορώ να βγαίνω!!!! Γιούπι!!!! [smilie=blob6.gif]

Miss Yakinthos αν και καινούρια είχα στεναχωρηθεί και σε είχα έννοια… χαίρομαι πολύ που είσαι καλά…

Kelly24 κουράγιο, πρόσεχε όσο μπορείς τον εαυτό σου… Αν σε παρηγορεί καθόλου μια συνάδελφος που είχε δίδυμα κοριτσάκια και παρόμοια προβλήματα, και ανησυχούσε και εκείνη τι τρώνε αφού δεν κράταγε τίποτα, ταλαιπωρήθηκε αρκετά αλλά σε λίγες μέρες γιορτάζει τους 6 μήνες των υγιέστατων μωρών της…

Να εκφράσω μια απορία; Διακοπές θα πάτε; (ακόμα δεν μου επιτρέψανε να σηκωθώ και πήρε ο κ…. μου αέρα :oops: ) Θέλω πολύ να πάμε κάπου για λίγο, αλλά σε ποιο μήνα; 7ο ή 8ο;

Δημοσίευση

Htoulis δε νομίζω για διακοπές φέτος...και εγκυμοσύνη να μην είχαμε σίγουρα ΔΕ θα είχαμε λεφτά!!! :lol::lol: το κλασσικό!!Έλεγα να κατεβώ στην Κρήτη που θα βαφτίσει η κουμπάρα μου το μωρό αλλά κάνει τη βάφτιση Σεπτέμβρη και ΣΙΓΟΥΡΑ ο γιατρός δε θα μ'αφήσει να ταξιδέψω...επίσης ένας ξάδερφος του Νίκου παντρεύεται 25/8 στη Μυτιλήνη και ούτε κι εκεί νομίζω να με αφήσει ο γιατρός..οπότε εδω κοντά Αγ.Θεοδώρους,Κινέττα για μπανάκι κι αν με αφήσει ο ντόκτορ στην Ερμιόνη που έχει ένας θείος σπίτι μαζί με αδερφή και ξαδέρφη κι αυτό για κάναδυο βδομάδες...θα ρωτήσω να δω τί θα μου πει.

Δημοσίευση

Καλημέρα εγκουούλες!

ΕΙΡΗΝΗ 1 με καθησύχασες ιδιαίτερα με το μήνυμά σου! Μάλλον κι εμένα εντεράκι πρέπει να ήταν γιατί χωρίς να κάνω κάτω (απλά μία μίνι επίσκεψη στην τουαλέτα) πέρασε τελείως ο πόνος. Το θέμα είναι ότι όταν τρώω κάτι πλούσιο σε φυτικές ίνες, τότε αρχίζουν οι πόνοι. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα! :D

Δημητρούλα αρχίζω να σκέφτομαι την τακτική σου και να αποφεύγω όλα τα λαχανικά, φρούτα και όσπρια που μου δημιουργούν πρόβλημα. Αλλά πως να το κάνω αυτό καλοκαιριάτικα που έχουμε τόσο ωραία φαγάκια και φρουτάκια; Όλο κρέας κρέας το βαρέθηκα!

Htoulis μπράβο που το αγοράκι σου είναι μια χαρά! Δεν έχω εμπειρία για αυτό που ρωτάς, αλλά αφού ο γιατρός σου είναι ήρεμος, προφανώς δεν θα υπάρχει λόγος ανησυχίας!

Αχ διακοπές ακούω και να δω τι θα κάνω κι εγώ φέτος!! Μάλλον θα πρέπει περιμένω οδηγίες από γιατρό και αν με αφήσει να πάω σε κανά χωριό καμιά 10αριά μέρες καλά θα είναι. Αλλά δεν πειράζει το αγοράκι μου να είναι καλά και ας μην πάω πουθενά!

Συνεγκυούλες έχω μια χαζή απορία :roll: ... σε ποια εβδομάδα μπάινουμε στον πέμπτο μήνα και πότε νιώθουμε το μωράκι μέσα μας; Τις τελυταίες μέρες κάτι νιώθω σαν να χτυπάει κάποιο νεύρο μέσα μου, αλλά είναι το μωράκι ή είναι απλά η μήτρα μου ή κάτι άλλο;

Φιλιά πολλά!

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσια, ολο διαβαζω και ολο δεν προλαβαινω να γραψω,

θυμαμαι το ποστακι της υακινθουλας μας, που απο οτι καταλαβα ολα καλα ετσι? μπραβο κοριτσι μου!!!! πολυ χαρηκα για σενα :D

εγω σαββατο πρωι ειχα κατι ψιλο ενοχλησεις, και με ξαναεπιασαν και το μεσημερι, τελικα δεν συνεχισαν και δεν ανησυχισα!

οσο για τις διακοπες που ρωτησατε, εγω λογικα με τα παιδια δεν νομιζω να κατσω αθηνα, τι θα κανουν και εκεινα εδω? λογικα θα παμε στο χωριο του αντρα μου, Καλαματα, ειναι και τα πεθερικα εκει οποτε εχω βοηθεια!!

Ειμαι σπιτι με τον μικρο και καθετε και παιζει και τον χαζευω, το κατερινακι εχει παει βολτα με την γιαγια και ο μεγαλος στο σχολειο!!!

Δημοσίευση

htoulis...πραγματικά πήρε ο απαυτός σου αέρα.... :lol::lol::lol:

Συνήθως οι γιατροί λένε ότι από τον έβδομο μήνα και μετά καλό είναι να μην απομακρύνεσαι πολύ από την βάση σου....για κάθε ενδεχόμενο.....οπότε κάντε τους υπολογισμούς σας!

Εμείς θέλουμε να καταφέρουμε να φύγουμε έστω μία εβδομάδα έως τις 23 Ιουλίου που μπαίνω στον έβδομο. Μετά μικρές αποδράσεις στην Χαλκιδική!

Kelly24, είπες στον γιατρό σου για το αίμα;;; Μήπως να προτιμήσεις το νοσοκομείο για λίγες μέρες ώστε να παίρνεις μέσω ορού τα βασικά;;;; Σκέψου το , γιατί είναι και δύο τα νινάκια... Το ίδιο έπαθε και η συνυφάδα μου με ένα νινάκι βέβαια, όπου μέχρι τον πέμπτο μήνα δεν κρατούσε τίποτα μέσα της....το λιγότερο εξαντλητικό.....σε καταλαβαίνω απόλυτα.....ούτε νερό δεν μπορούσε να κρατήσει....

όσο για την τουαλέτα ρε κορίτσια....τεράστιο κεφάλαιο....με μεγάλο βαθμό δυσκολίας........

Φιλιά σε όλες και.....κοριτσομάνες να προσέχετε!!!! Έρχονται τα αντράκια μας!!!!!!! :D:D:D

Δημοσίευση

Συνεγκυούλες έχω μια χαζή απορία :roll: ... σε ποια εβδομάδα μπάινουμε στον πέμπτο μήνα και πότε νιώθουμε το μωράκι μέσα μας; Τις τελυταίες μέρες κάτι νιώθω σαν να χτυπάει κάποιο νεύρο μέσα μου, αλλά είναι το μωράκι ή είναι απλά η μήτρα μου ή κάτι άλλο;

Φιλιά πολλά!

Diazaki mou, εγώ μπαίνω σήμερα στον πέμπτο μήνα(19η εβδομάδα), βάσει γιατρού βεβαίως-βεβαίως! Μία βδομαδούλα δεν έχουμε διαφορά;;;; Ε, την επόμενη εβδομάδα καλωσήρθες στον πέμπτο !!!!!!!!

Έχω,δε, την εντύπωση πως ο μικρούλης σου άρχισε να κάνει αισθητή την παρουσία του!!!!! Απόλαυσέ το!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause:

Δημοσίευση

Ax μακάρι Άντζι μου να είναι το αντράκι μου αυτό που νιώθω! Σε αυτή την εβδομάδα διαβάζω ότι ακούει το αγοράκι μου εξωτερικούς ήχους οπότε θα αρχίσω να του μιλάω δυνατά πλέον να με ακούει! Έχω χαζέψει... ότι και να πείτε δίκαιο θα έχετε!

Μαρία βλέπω είσαι η έμπειρη της παρέας... με το καλό να έρθει το 4ο παιδάκι σας! Είναι πολύ ωραίες οι μεγάλες οικογένειες! Να είστε όλοι καλά!

Δημοσίευση

ντιαζ μου να σαι καλαα! και εσας με το καλο το μωρο σας :D

αντζυ τα τις τουαλετας δνε το πολυεχω τωρα, αλλα στην προηγουμενη μου εγκυμοσυνη απο τον 8ο δεν ημουν ολο τουαλετα, και σε πολυ περιεργες ωρες!! ειδικα τις πολυ πρωινεες!

Δημοσίευση

Ντιαζ κ εγω την ιδια απορια με εσενα εχω. πολυ καλα το περιεγραψες. κ εγω εδω κ 3-4 μερες αισθανομαι οτι ενα νευρο συσπαται στην κοιλια μου, οτι σαν να τεντωνεται κατι στιγμιαια....ελπιζω να ειναι τα νινακια μας, που θελουν πλεον να κανουν αισθητη την παρουσια τους... :D

σχεδον ολος ο Οκτωβρης ειναι μπλε δηλ. ε??? χμμμμ για να δουμε αν θα κανω τη ροζ διαφορα.... ;)

Δημοσίευση

Γεια σας μανουλες φθινοπωρινοχειμωνιατικων μωρων! Εχω καιρο να γραψω αλλα δεν υπηρχε και τιποτα σημαντικο. Ολα πανε καλα. Χτες εκανα την αυχενικη διαφανεια, μετ'εμποδιων. Διηρκεσε 2 ωρες, με μια διακοπη ενος τεταρτου γιατι το μπεμπακι δεν γυρνουσε , ηταν κυριως πλατη. Ο γιατρος ειπε οτι το εγκλωβιζε η μητρα μου που εκανε συσπασεις επειδη ημουν εγω αγχωμενη. Βεβαια, αμα βλεπεις οτι δεν γιενται η δουλεια σου αγχωνεσαι, επισης μια ωρα ξαπλα και αλλη μια μετα να σε πιλατευουν ειναι κουραστικο, πως να το κανουμε. Με ειχε αγχωσει και το οτι ο γιατρος με πηρε με 1 ωρα και 45 λεπτα καθυστερηση και μετα η διαδικασια διακοπτοταν καθε 3 και λιγο απο τηλεφωνα, γραμματεις και φαρισαιους, δεν μ'αρεσε η ολη φαση!! Τελικα μετα πολλης δυσκολιας ο γιατρος εκανε αναλυτικοτατη αυχενικη- ειχε πολλη υπομονη αληθεια!- και ολες οι μετρησεις ειναι καλες, οπως πρεπει να ειναι. Τη Δευτερα παιρνω PappA αποτελεσματα, αλλα ο γιατρος μιλησε ξεκαθαρα για αμνιοπαρακεντηση λογω ηλικιας. Ειπε οτι το παιδι δεν φαινεται να εχει προβλημα, αλλα 1 στις 100 γυναικες της ηλικιας μου γεννουν παιδι με συνδρομο Down, και ορισμενες μορφες του δεν ανιχνευονται με τις απλες εξετασεις, χρειαζεται αμνιο. Μου ειπε οτι τα δικα του αποτελεσματα ειναι ακριβη 94%, το οποιο ειναι μεγαλο ποσοστο, αλλα υπαρχει και ενα 6% υπολογισιμο. Τι θα κανω δεν ξερω! Φοβαμαι να την κανω, μηπως αποβαλω κυριως. Ο ιδιος κανει αμνιο και ειπε δεν εχει χασει καμμια εγκυμοσυνη! Θα δουμε εχω 4 εβδομαδες σχεδον να το σκεφτω!

Αυτα τα νεα. Θα διαβασω σιγα σιγα και τα δικα σας! ΦΙλακια!!

Δημοσίευση

Γεια σου Βασιλικη. 2 ωρες αυχενικη??? :shock: πρωτη φορα το ακουω. τουλαχιστον ευτυχως πηγαν ολα καλα ε? για την αμνιο μη φοβασαι. την εχουν κανει τοσες κ τοσες γυναικες. εγω βεβαια δεν εχω κανει, αλλα αν μου ελεγε ο γιατρος οτι πρεπει, σιγουρα θα την εκανα, προκειμενου να ειμαι σιγουρη οτι το μωρο μου θα ειναι υγιες. γενικα πιστευω οτι σε αυτα τα θεματα πρεπει να εμπιστευεσαι το γιατρο σου απολυτα. αλλωστε εξαρτιομαστε απο αυτον οπως κ να το κανουμε....

Δημοσίευση

Μαράκι σε ευχαριστούμε!

Δημητρούλα με την απορία θα μείνουμε! :lol::lol::lol: Άντε τώρα εσένα περιμένουμε για να κάνουμε το μπλε καρέ του Οκτώβρη! Εκτός βέβαια και αν έχουμε το κορίτσι του μήνα! Άντε πες στο μικρό σου να αποκαλυφθεί πλέον!

Βασσιλική μου κι εγώ θα συμφωνήσω πως πρέπει να εμπιστεύεσαι το γιατρό σου και να μην έχεις τόοοοσο άγχος (τα λέω για να τα ακούω κι εγώ). Να έχεις εμπιστοσύνη στο γιατρό σου και όλα θα πάνε καλά. Το σημαντικό είναι ότι το μωράκι σου από την αυχενική φαίνεται υγιέστατο! Θα περιμένουμε νέα σου!

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια, ήρθα να σας βρω και εδώ αποχωρώντας από το προηγούμενο γρουπ.

Θα με καλωσορίσετε πάλι :lol:

Λοιπόν είχα καιρό να μπω, καθώς μετακομίσαμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ στο δικό μας σπίτι (καλά μπάχαλο εδώ)

και τόσο καιρό δεν είχα ούτε τηλέφωνο , ούτε ίντερνετ, ούτε τηλεόραση ...και έγκυος να μην ήμουν υπό

αυτές τις συνθήκες θα έμενα!

Απότι βλέπω είμαι από τις τελευταίες, έχουμε καμιά λίστα με τις ΠΗΤ?

Ποιος θα το αναλάβει να το φτιάξει? εγώ είμαι νέα δεν το τολμώ.

Τύφλα!! :oops::oops: τώρα είδα πω έχει φτιάξει μία η Marie

οπότε σας λλέω και την δική μου ΠΗΤ 21/11/12

Δημοσίευση

Οσον αφορα το φυλλο μου ειπε "πιθανον αγορακι" και μου'δειξε το τσου.......ι του!! Αλλα θα μαθω σιγουρα στην αμνιο. Ο γιατρος που μου ειπε για αμνιο ηταν αυτος που μου εκανε την αυχενικη, η γιατρος μου θα δει ολα τα αποτελεσματα την αλλη εβδομαδα και θα το συζητησω κ μαζι της. Ο γιατρος της αυχενικης ειπε μονο λογω ηλικιας, αλλα αν τα συνολικα αποτελεσματα ειναι οριακα δεν εχω επιλογη νομιζω, θα την κανω. Anji, γραψε μου την εμπειρια σου αν θες. Διαβασα οτι ολα ειναι καλα με σενα, και μ'εμενα πιθανοτατα θα ειναι αλλα οι εξετασεις παντα ειναι αγχωτικες.

Κοριτσια πειτε μου τροπους να ηρεμησω, δεν μπορω απο μονη μου και τωρα λυπαμαι το μωρο μου. Αν συνεχισω ετσι αργοτερα θα κανει συσπασεις η μητρα μου και θα γεννησω προωρα. Ισως πρεπει να δω ψυχολογο αλλα δεν ειναι καιροι για σπαταλες.

Δημοσίευση

dimitroula πότε πας γιατρό;;;; Άντε να δούμε τι θα γίνει τον Οκτώβριο...

Vassiliki μου, για μένα ήταν δεδομένο ότι λόγω ηλικίας θα το έκανα(έχουμε την ίδια ηλικία), γιατί έχω και μία πρώτη ξαδέρφη με το σύνδρομο και ήθελα οπωσδήποτε να το αποκλείσω. Οι αυχενικές είχαν βγει πολύ καλές, αλλά και τα αποτελέσματα αίματος που θα πάρεις μην σε τρομοκρατήσουν...τα ποσοστά λογικά θα είναι μικρά γιατί τα βγάζουν πάντα σε συνάρτηση με την ηλικία....

Ο γιατρός μου είπε πως του έτυχε και περίπτωση όπου οι αιματολογικές έδειξαν και 1:25, αλλά το νινί ήταν υγιέστατο....

Από την άλλη αφού την κάνει και ο ίδιος ο γιατρός σου, αυτό είναι πολύ καλό, γιατί θα αισθάνεσαι πολύ πιο άνετα! Και μένα ο γιατρός μου μου την έκανε, μόλις πριν από μία εβδομάδα. Η αλήθεια είναι πως κανείς δεν μπορεί να σε πείσει για αυτό...πρέπει να το αποφασίσεις μόνη σου...

Για περισσότερες λεπτομέρειες θα σου στείλω πμ , για να μην κουράζουμε τα κορίτσια...

Marie είσαι σούπερ!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια!!!!!

Εχτές πήγαμε στον γιατρό όλα καλά μας είπε είδαμε το μωρό μας,αεικίνητο αυτό το παιδί!!όσες φορές το έχουμε δει στον υπέρηχο δεν έχει τύχει να το δούμε ακίνητο!!!!Βέβαια ξέχασα να ρωτήσω βάρος και ύψος και να ζητήσω φωτογραφία απο τον υπέρηχο :evil::evil::evil: πάλι,σαν χαζή γιατί με είχαν πιάσει τα γέλια με το Νίκο επειδή ο γιατρός μας είπε οτι έχουμε κοριτσάκι!!Ο μπαμπάς δήλωσε οτι θα περιμένει να δει και τον άλλο μήνα μπας και ξεφυτρώσει τίποτα ( :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: ) αλλά εγω πιστεύω πως στο μήνα μου και με την εμπειρία του γιατρού δύσκολο εκτός πια κι αν μας το κάνει τελικά το χατήρι!!!Σημασία έχει οτι μας είπε οτι είναι γερό κι οτι όλα είναι καλά

Εγώ πάλι στεναχωρήθηκα το πρωι με σχόλιο κοντινού συγγενικού προσώπου πάνω στο ίδιο θέμα..απο το πρωι κλαίω,κορίτσια μου όταν το σκέφτομαι έχω σκάσει..μου είπε λοιπόν οτι το έχω γλωσσοφάει το παιδί επειδή το ήθελα αγόρι κι είναι κορίτσι...βρε κορίτσια σας έδωσα ποτέ την εντύπωση-τόσα έχουμε μοιραστεί- οτι αν έχω κορίτσι θα το δώσω σε κάνα ίδρυμα; :cry::cry::cry: λέτε να το γλωσσοτρώω το παιδί να μου βγεί με κάνα πρόβλημα;;

Δημοσίευση

Ειρηνάκι.....δεν θα δίνεις σημασία στην κάθε μ......α που θα λέει ο καθένας................και δεν θα επιτρέπεις να σε αναστατώνουν για ανοησίες......

Απόλαυσε την κοράκλα σου στην κοιλίτσα σου και με το καλό να έρθει στον κόσμο!!!!!

Δημοσίευση

Μα λέγονται τέτοιες κουβέντες απο μια νέα μητέρα σε μια άλλη;Έχω σκάσει αλήθεια..Τώρα δε με νοιάζει κι ας ήθελα αγοράκι,εντάξει το ήθελα και το ήθελε κι ο άντρας μου λόγω του οτι χάσαμε τους μπαμπάδες μας με 1 μηνα διαφορά κι είχαν το ίδιο όνομα..γι'αυτό και μόνο.

Δημοσίευση

Ειρήνη κοριτσάκι μου μην κάθεσαι να στεναχωριέσαι με τέτοιες βλακίες που σου λένε οι άλλοι! Είναι δυνατόν να μην αγαπάς το μωρό σου επειδή είναι κοριτσκάκι; Οκ είχατε μια προτίμηση, αλλά δεν χάθηκε κι ο κόσμος! Άσε που μπορεί το 2ο να σας βγει αγοράκι... ;) Μη στεναχωριέσαι και να μην ακούς κανέναν! Τέτοιοι συγγενείς είναι επικίνδυνοι! Κρατάτε αποστάσεις! :lol::lol:

vassiliki μου θα πρέπει να κάποιο τρόπο να ηρεμίσεις και να ξεαγχωθείς γιατί έτσι δεν βοηθάς το μωράκι σου! Αφού όλοι οι γιατροί σου λένε ότι είναι καλά, μην αγχώνεσαι και απόλαυσε την κοιλίτσα σου να φουσκώνει! Να σκέφτεσαι ότι οι εξετάσεις δεν είναι για να μας αγχώνουν, αλλά για να διασφαλίσουν ότι το μωράκι μας είναι καλά! Εμείς πρέπει να σκεφτόμαστε θετικά. Πχ κάθε φορά που έχω ραντεβού με το γιατρό δεν σκέφτομαι τις εξετάσεις, αλλά περιμένω να δω για άλλη μια φορά το μωράκι μου στον υπέρηχο και να ακούσω από το γιατρό ότι είναι καλά. Δες το σαν μια ευκαιρία να βλέπεις το νινί σου! Δεν ξέρω αν σε ξεάγχχωσα, ελπίζω να τα κατάφερα έστω και λίγο!

:YMHUG:

CrazyMummy με το καλό το μωράκι σας και καλορίζικο το σπιτάκι σας! Να έχετε πάντα χαρές και να το γεμίσετε με παιδικά γέλια!

Φιλιά σε όλες!

Δημοσίευση

γεια σας..ειμαι και γω εδω...

ειμαι 12 εβδομαδων εγκυος...

με λενε...σωσω...

εσεις να φανταστω συστηθηκατε,ε;;

ΠΗΤ 5 δεκ αλλα επειδη ειμαι καισαρικη 20 νοεμβρη!!

ψαχνομαι για βι μπακ στο ηρακλειο κρητης αλλα εδω...μονο βοδια και μοσχαρια σφαζουν..χαχαχ..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Κοριτσια γεια σας.Ευχομαι να ειστε ολες καλα.Βγηκα σημερα ειμαι καλα ομως τα μωρα μου εμειναν.Για τον μικρουλη το ηξερα πως θα μεινει αρκετες μερες λογω βαρους αν και τα πηγαινει πολυ καλα.Μου κρατησαν τον μεγαλο γιατι εχανε βαρις αν και το τελευταιο 24ωρο ουτε εχασε ουτε εβαλε.Εγιναν καποια λαθη στα γευματα του με αποτελεσμα να εχω αφορητους πονους στο στηθος λογω αποφραξης των γαλακτοφορων πορων.Μας ειπαν οτι μπορει κ αυριο να τον παρουμε.Μακαρι να συμβει αυτο δε γινεται δυο στις δυο γεννες κ εγω να φευγω χωρις μωρο.Τωρα που σας γραφω βγαζω γαλατακι, εχω πολυ,να τα στειλω στα μωρα μου αυριο πρωι. Κοριτσια οσες ειστε περιφερεια κεντρικης Μακεδονιας δικαιουστε ενα πακετο με διαφορα που δινει δωρεαν η περιφερεια για τα νεογεννητα.Ειναι το babybox.Μπορει κ να ενημερωθειτε απο τα μαιευτηρια που θα γεννησετε μπορει κ οχι.Εμενα δεν μου ειπαν τιποτα.Το πακετο  παραλαμβανει ο οποισδηποτε αρκει να εχει εξουσιοδοτηση απο την μητερα η τον πατερα  να εχει εκτυπωμενη την ληξιαρχικη πραξη γεννησης οπως κ την ταυτοτητα του παραληπτη. Η προθεσμια ειναι 15 μερες απο την γεννηση.Μετα χανεται το δικαιωμα. Δικαιουχοι ειναι ολοι δεν υπαρχουν καποια κριτηρια.    
    • Αχ @diwni μου εχει συμβει σε πολλες φιλες να πεσει το μωρακι μην ανησυχεις ειναι μικρο το υψος δεν θα εχει συμβει κατι. Πιο πολυ κλαινε απο ταραχη πιστευω οχι επειδη πονανε. Αλλα δεν κερω μωρο που να μην εχει πεσει τουλαχιστον μια φορα και γω τον δικο μου τον εχω προλαβει τελευταια στιγμη πολλες φορες. Μην στεναχωριεσαι. 
    • Καλησπέρα.. διάβασα τη συζήτηση σας και δυστυχώς μου φέρνει πολύ άσχημες αναμνήσεις με τις οποίες παλεύω ακόμα και με βοήθεια ψυχολόγου.. Γέννησα και εγώ εκεί, είχα ιδιωτική μαία (2 για να είμαι ακριβής εκ των οποίων η μία με άδεια να βρίσκεται μέσα στο μαιευτήριο αυτό) αλλά δεν επιτρέπεται να είναι πέραν των ωρών επισκεπτηρίου. Το βράδυ επιτρέπεται μόνο 1 γυναίκα συγγενείς α' βαθμού να μείνει μαζί σου.. προσωπικά δεν έχουμε, οπότε ναι ήμουν μόνη μου το βράδυ τουτέστιν 8 το βράδυ μέχρι 8 το πρωί.. Το βράδυ στο κάθε όροφο η μαία είναι μόνο 1(!!) ενώ την ημέρα είναι 2 και δεν μπορούν να τρέχουν παντού.. κάποιες είναι πιο εξυπηρετικές κάποιες άλλες θεοξυνες που απορώ πως κάνουν αυτό το επάγγελμα.. ειδικά μια κοκκινομαλλα (απαπαπα!!).. δυστυχώς ήμουν 1 ακόμα στο 75% που κατέληξε με αναίτια καισαρική στην Ελλάδα... αν βέβαια λάβω ως στατιστικό το ποσοστό των γυναικών που γέννησαν φυσιολογικά στις 3 μέρες που ήμουν στο εν λόγω μαιευτήριο στον όροφο μου.. μόνο 1(!!!) γέννησε φυσιολογικά.. οπότε οι πιθανότητες δεν ήταν καλές για φ.τ. τουλάχιστον για το διάστημα που γέννησα εγώ (πριν 9 μήνες).. και για να επανέλθω στο ερώτημα σου, ακόμα και με καισαρική ναι θα πρέπει εσύ να πλύνεις το μωράκι.. θα σου δείξουν μια φορά και τέλος.. το χειρότερο ήταν ότι ο εν λόγω νιπτήρας που υπάρχει στον όροφο που ήμουν ήταν και ψηλά πολύ.. οπότε έπρεπε να πάρω ένα σκαμπουδακι/σκαλοπάτι ξύλινο που έχουν για να ανέβω να τεντωθω για να πλύνω το μωρό... Ούτε μπορούν να έρχονται να σε βοηθήσουν με βασικές ανάγκες που μπορεί να προκύψουν και να μην μπορείς να ανταποκριθείς.. κάποιες σου λέω είχαν την καλή διάθεση να βοηθήσουν αρκεί να περιμένεις.. αρκετά..  Τέλος.. εχε υπόψη σου ότι στο μονοκλινο δωμάτιο ο άντρας έχει δικαίωμα να μείνει μαζί σου το βράδυ, με τον όρο ότι δεν θα βγει από το δωμάτιο.. βέβαια είναι μόνο ένα σε όλο τον όροφο.. και δεν ξέρω ποια είναι τα κριτήρια που το παίρνει κάποιος.. δεν ξέρω δηλαδή αν το συνεννοηθείς με το γιατρό σου, αν χρειαστεί να λαδωσεις κάπου κάποιον.. εγώ που το είχα ζητήσει από τη προηγούμενη, μου είπαν ότι θα άδειαζε μέσα στη μέρα και ξαφνικά ήταν ήδη κλεισμένο από κάποια άλλη κοπέλα.. οπότε δεν ξέρω πως το κλείνει κάποιος.. και δεν είχα δικό μου γιατρό εκεί μέσα.. Για να σε βοηθήσουν με το θηλασμό ξέχνα το, έχουν έτοιμα μπουκαλάκια γάλα που σου δίνουν.. και για να σε βοηθήσουν με το θηλαστρο επίσης ξέχνα το.. ή μάλλον είναι ανάλογα στη μαία που θα πέσεις και την διάθεση της..  Δεν ξέρω αν θέλεις κάποια έξτρα πληροφορία.. πες μου!  Έξτρα τιπ!! Όταν σου φέρουν φαγητό (αυτό το ανοστο, λιγοστό φαγητό λες και βάλθηκαν να βγεις από εκεί μέσα στα κιλά προ εγκυμοσύνης!) αφαίρεσε το από το δίσκο!! Σε περίπτωση που χρειαστεί να πάς κάπου πχ τουαλέτα ή να πλύνεις το μωράκι σου και το δουν στο δίσκο πάνω, στο παίρνουν επιτόπου και ας μην το έχεις αγγίξει κάν!! 
    • Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου μακαρι μακάρι να δουμε μια μεγαλη χοριακή!!!🙏🙏🙏
    • Αχ κορίτσι μου καλά αποτελέσματα!!! Θα περιμένουμε σε λίγες μέρες μια μεγάλη χοριακή! 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...