Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλημερα σας τι κανετε? να σας πω τα πραγματα απο την αρχη...αν κ σας εχω ζακισει αυτες τις μερες πολυ κ συγνωμη!!!!!τελευταια περιοδος μου στις 12-2-2012 στις 14-3 εκανα χοριακη 233 μοναδες πηγα στο γιατρο κ μου ειπε σε μια εβδομαδα να παω γιατι ακομα ειναι νωρις στις 19-3 εκανα παλι χοριακη κ ηταν 880 μοναδες ανυσηχησα πηγα στο γιατρο εχθες μου ειπε οτι ειναι καλη μου εκανε κολπικο υπερηχο κ ειδαμε ενα σακο αδειο ομως κ μου ειπε σε καμια εβδομαδα θα φανει μου εδωσε ενα καρο εξετασεις κ μου ειπε της προγεστερωνεις να την εκανα εχθες οπωσδηποτε την εκανα ηταν χαμηλη 14.2 και μου εδωσε χαπια κ μια κολπιλη αλοιφη ειναι σοβαρο αυτο γνωριζει καποιος να μου πει? και οτι ο σακος ηταν αδειος???

Δημοσίευση

Λιγο πολυπλοκα μου ακουγονται ολα αυτα. Το γεγονος οτι ανεβαινει η χοριακη ειναι σιγουρα θετικο. Τωρα για τον αδειο σακο? μηπως να επαναλαβεις το υπερηχο? καλη επιτυχια και μην αγχωνεσαι :)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...