Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εμείς είμαστε καλά! Εγώ πήγα κ στο γιατρό για τσεκ απ! Ολα καλά εκεί κάτω  🤣 το μωρό μεγαλώνει πολύ καλά είναι ένα μεγάλο κ ψηλό μωρό όπως κ τα άλλα παιδιά. (Δεν μοιάζει σε μένα ούτε το τρίτο παιδί ούτε εμφανισιακά ούτε σε μπόι 😌😂) καλά δεν περίμενα να μου μοιάσει το ποντιακό στοιχείο του άντρα μου μας έχει κερδίσει κατά κράτος 😇😇😇 η μαμά μου ήλπιζε μήπως μας μοιάσει κανένα παιδί προς το σόι μας αλλά με την ελπίδα έμεινε!    τώρα πήγαμε για εξετάσεις! Στην καρδούλα τελικά έχει 2 τρυπούλες κ μια ιδιαιτερότητα στο αορτικό τόξο. Ωστόσο η γιατρός ήταν αισιόδοξη ότι όλα θα πάνε καλά εφόσον παίρνει βάρος κ ύψος! Έχουμε ξανά εξετάσεις σε 4 μηνες!    Πήγαμε για εξετάσεις κ για τα αυτάκια του. Ακόμα δεν ακούει αλλά το θετικό είναι ότι το ακουστικό νεύρο ειναι οκ! Ωστόσο αποτυγχάνει στο ένα τεστ ακόμα οπότε θα συνεχίσουμε με εξετάσεις σε 2 μήνες να αποκλείσουμε παράγοντες. Η γιατρός ήταν πολύ θετική εφόσον λέει το νευρο είναι οκ!  θα δούμε λοιπόν 🙏🏼🙏🏼🙏🏼  εμείς την πρώτη εβδ μετά το Πάσχα  έχουμε την βάφτιση θα είναι 2 μηνών κ 1εβδ όπως κ το δεύτερο ζουζουνάκι μου άρα αναμένεται να είναι μια πολύ εύκολη κ γρήγορη βάφτιση. Αλλά θα κάνουμε ένα μίνι ταξίδι 6 ωρών γιατί θα πάμε σε άλλο κρατίδιο της Γερμανίας για την βάφτιση άρα θα είναι το πρώτο ταξίδι μας ως οικογενειακά των 5❤️  τελειώσαμε με τις ετοιμασίες τις έκαναν οι αδερφές μου γιατί εγώ κορίτσια τι να σας πω…εξάντληση.. κούραση.. αϋπνία… ας πούμε ακόμα δεν έχω δυνάμεις κ να κρατάω τα παιδιά αλλα κ να βγαίνω έξω την ίδια μέρα. Σαραντισαμε πριν 5 μέρες! Όμως σιγά σιγά βρίσκω δυνάμεις. Βοήθεια δεν έχω γιατί η μαμά μου όλο αρρωσταίνει κ έχει θέματα κ με ιλίγγους κτλ. Αλλά τα καταφέρνουμε! 💪🏽 δύσκολα με 3 παιδιά! Κυρίως γιατί η κόρη μου πάει μια μέρα νηπιαγωγείο για 3 ώρες κ μετά ψιλοαρρωσταινει άρα την κρατάω σπίτι πάλι. Την ξεκίνησα δειλά δειλά την προηγούμενη εβδομάδα αλλά μέχρι τώρα έχει πάει μόνο 3 μέρες.    φουλ Μαρσιπο για να μπορώ να ανταπεξέλθω ❤️ αυτααα! 🙏🏼
    • Κορίτσια μου διάβασα τα νέα σας!    Baby blues έχω κ εγώ κάθε φορά κ να ξέρεις συμβαίνει σε πολλές γυναίκες κ είναι λογικό αφού οι ορμόνες κάνουν πάρτι. Όμως είδες;;; Όλα έστρωσαν! Να μην σκέφτεσαι αρνητικά ξέρω είναι δύσκολο όλο κ κάποια σκέψη θα πεταχτεί αλλά όταν συμβαίνει να κοιτάς το μωράκι σου κ να σκέφτεσαι όμορφα πράγματα 😍 τα πάτε εξαιρετικά!  Κ μένα έτσι ο μικρός με το που πέρασε το πρώτο άλμα στις 5 εβδ άρχισε να βλέπει πιο μακριά πιο καθαρά να γελάει κτλ. Μοιάζει πολύ στην κόρη μου που ήταν γενικά πολύ ξύπνια από ημερών.   Κορίτσι μου γλυκό έτσι ειναι η μητρότητα μια πάνω μια κάτω εννοώντας ότι δύσκολες κ εύκολες μέρες θα υπάρχουν από εδώ κ στο εξής! Στις δύσκολες μέρες σφίγγουμε δόντια κ προχωράμε! 😍 όσο για το θέμα της  βοήθειας  καλά κάνεις κ λαμβάνεις βοήθεια απ όπου είναι δυνατόν! Δεν είναι καθόλου κακό! Μέρες που θα είσαι μόνη σου με το παιδί θα έρθουν κ θα είναι άπειρες άρα ίσα ίσα μόνο καλό είναι που έχεις βοήθεια! 
    • Κοριτσι μου καλημερα και περαστικα Σε ποια πολη βρισκεσαι; Εχουν συγχρονα μηχανηματα και εμπειρια; Πως γινεται με τοσο μεγαλη χοριακη να μην εντοπιζεται η κυηση; Σου εχουν κάνει ιστολογικές εξετασεις σε αυτα που αφαιρεσαν; Ακουγεται σα μυλη κυηση.. ειναι βεβαια πολυ σπανιο.  Προσπαθουσατε για παιδακι και συνεβη αυτο;  
    • @Sia A ανακουφίστηκα δεν θα πεις τπτ!!! Πήρα έκλεισα ραντεβού και για υπέρηχο 14/04 Μ. Δευτέρα θα πάω μετά τη δουλειά και πήρα και στην κλινική να μου γράψουν εξετάσεις αίματος για 2-4 μέρα του κύκλου. Θέλω να δω αν όλα βαίνουν καλός και ορμονολογικά μετά την απόξεση.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...