Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ενέσεις εξωσωματικής


Recommended Posts

Είμαι καινούριο μέλος στην όμορφη παρέα σας. Περίπου σε ένα μήνα ξεκινώ την 8η προσπάθειά εξωσωματικής και νιώθω εξαντλημένη οικονομικά. Κάνω παράκληση σε όποια κοπέλα διαθέτει puregon ή gonapeptyl που περισσεύουν θα της είμαι ευγνώμων. Έχω στον ενεργητικό μου 5 αποτυχίες και δυο πετυχημένες προσπάθειες αλλά παλινδρόμησαν. Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σ’ευχαριστώ Αλεξιτα μου. Πράγματι επιθυμώ να είναι η τελευταία μου προσπάθεια όσο τίποτα άλλο στον κόσμο. Λαχταρώ να σφίξω στην αγκαλιά μου ένα αγγελούδι όσο και χιλιάδες άλλες κοπέλες. Μετά από τόσες αναποδιές, εξετάσεις, πόνο, αγωνία, δάκρια, θυμό και αγανάκτηση με τις επιτροπές του ΙΚΑ, χρόνια που πήγαν στράφι, το όνειρο αυτό ξαναζωντάνεψε και είμαι έτοιμη για μια άλλη δοκιμασία. Από ό,τι φαίνεται σε καμία κοπέλα δεν περισσεύει τα φάρμακα αυτά.. Έχω ανάγκη από μεγάλη δοσολογία γι’ αυτό απευθύνομαι σε σας.. Περιμένω με αγωνία, ίσως..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...