Μετάβαση σε περιεχόμενο

χαμηλη χοριακη


Recommended Posts

γεια σας θα ηθελα οποιος ξερει να μου απαντησει εχω αγχωθει παρα πολυ. η πρωτη μερα της τελευταιας μου περιοδου ηταν 12/2 14/3 εκανα χοριακη κ ηταν 233 μοναδες πηγα στο γιατρο κ μου ειπε οτι ειμαι εγκιος κ για υπερυχο να παω στις 22/3 γιατι τωρα δεν θα φενετε μου ειπε τιποτα συμτωματα εμετους ζαλαδες πονακια κ τετοια δεν εχω τιποτα σημερα 19/3 πηγα απο μονη μου κ εκανα παλι χοριακη κ ηταν μονο 880 μοναδες που απο οτι μου ειπε κ ο μικροβιολογος κ απο οτι ξερω ανα 2 μερες διπλασιαζετε εμενα δεν διπλασιαστηκε ειναι προβλημα αυτο? το θελω πολυ αυτο το μωρακι δεν θελω να το χασω

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

άλλαξε γιατρό, έχω κακή εμπειρία!3 χοριακές με έβαλε να κάνω αλλά για να με δει ούτε λόγος..είχα αιμορραγία και μετά με δέχτηκε μιλάμε για αναισθησία...,εμένα ακριβώς στο μήνα ήταν 294 και μετά από μια βδομάδα 2017 και μετά 3η χοριακή 2114. εξετάσεις έχεις κάνει για θρομβοφιλία?μήπως πρέπει να κάνεις αντιπηκτικές?κάνε μια εξέταση προγεστερόνης σύντομα...

εμένα η προγεστερόνη ήταν 1,6 και έπρεπε να ήταν πάνω απο 20-30 αν δεν κάνω λάθος το μωράκι μου το έχασα.δεν θέλω να σε απογοητεύσω σίγουρα κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός αλλά ψάξ'το μην περιμένεις άλλες 3 μέρες μπορεί τότε να είναι αργά..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ότι δεν φαίνεται αμέσως είναι αλήθεια...εγώ με 2 μέρες καθυστέρηση έκανα χοριακή και βγήκε γύρω στο 155 και εμένα ο γιατρός μου είπε να πάω μετά από 1 βδομάδα γιατί δεν θα βλέπαμε τίποτα...1 βδομάδα μετα η χοριακή μου ήταν 1600 σχεδόν και είδαμε και τον σάκο. Συμπτώματα δεν είναι απαραίτητο να έχεις, εγώ δεν είχα ούτε ζαλάδες ούτε ναυτίες...μόνο καφέ δεν ήθελα να πιω ενώ μου αρέσει πολύ ο καφές και λίγο συχνοουρία είχα, τίποτε άλλο...όπως και να έχει να πας σε ένα γιατρό που θα εμπιστεύεσαι πολύ γιατί δεν παίζουν με αυτά τα πράγματα...η εγκυμοσύνη είναι ένα μαγικό ταξίδι αλλά θέλει και την ανάλογη προσοχή και ο γιατρός θα πρέπει να έχει τη διαθεση να σε βλέπει όταν το έχεις ανάγκη ;););) σου εύχομαι τα καλύτερα και το σποράκι στην κοιλιά σου να ήρθε για να μείνει ;);)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

σε ευχαριστω πολυ αυριο παω στο γιατρο να δω τι θα μου πει.....αληθεια ειναι πως φοβαμαι πολυ αλλα ελπιζω ολα να ειναι καλα!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

πηγα στο γιατρο σημερα μου εκανε υπερηχο ειδαμε το σακουλακι αλλα αδειο :( μου ειπε οτι ι χοριακη καλη ειναι μου εδωσε ενα καρο εξετασεις να κανω κ μου ειπε οπως κ δηποτε να κανω σημερα

για την προγεστερονη την εκανα κ θα βγει το ασπογευμα....5 εβδομαδεσ ποθ ειμαι τωρα δεν θα επρεπε ο σακος να μην ειναι αδειο?ειναι ανησηχιτικο λετε που ειναι αδειος ο σακος????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

genius μην φοβάσαι , όλα δείχνουν να βαδίζουν κανονικά!!!!!

πρώτα βλέπεις μόνο τον σάκο(δεν σου το είπε και ο γιατρός;;), για αυτόν τον λόγο πολλοί γιατροί προτείνουν να μην πηγαίνουμε τόσο νωρίς.

Εννοείται πως σε αυτή την φάση θα σου δώσει να κάνεις και εξετάσεις! Δεν βρίσκω πραγματικά τίποτα άσχημο σε όσα περιγράφεις!!!!!!!!!

Τώρα πότε σου είπε να πας;;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα σας... πηγα στο γιατρο 20 του μηνοσ καναμε υπερηχο ειδαμε μονο το σακο χωρισ εμβριακι βεβαια μου ειπε ειναι νωρις ακομα, καναμε ολες τις εξατασεις ηταν ολες καλες εκτος την προγεστερονη που ηταν 14,2 και μου εδωσε χαπια κ ενα κολπικο τζελ και μου ειπε 6 του μηνος να παμε να ακουσουμε καρδουλα...και η χοριακη 23 του μηνος ειχε ανεβει 2920..... αχχχχχ υσηχα λιγακι ευχομαι να παε ολα καλα σε ολες μας κ να κρατησουμε τα αγγελουδακια μας αγκαλιτσα μας!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...