Μετάβαση σε περιεχόμενο

Δεν καθεται σε κανεναν εκτος απο μενα...


Recommended Posts

Θα ηθελα να μοιραστω μαζι σας εναν προβληματισμο μου. Το κοριτσακι μου ειναι σχεδον 2 μηνων κ θηλαζουμε αποκλειστικα. Γενικα κατα την διαρκεια της ημερας δεν πολυκοιμαται καθως κοιμαται στα χερια αλλα μολις την ακουμπησεις κατω ξυπναει αυτοματα το ατιμο :lol: !!

Περιττο να πω οτι καθε βραδυ κουτουλαω απο κουραση. Εχω παρατηρησει οτι οσο μεγαλωνει προσκολαται σε μενα με αποτελεσμα αν την αφησω μια ωρα στην μαμα μου να παω σουπερ μαρκετ πχ, γυρναω κ βρισκω ενα μωρο με πρησμενα ματια κ μια γιαγια ναχει χασει την υπομονη της. :shock:

Γενικα ηρεμει μονο αν την βαλω στο στηθος το οποιο απ τη μια ειναι υπεροχο καθως ξερω οτι ησυχαζει αυτοματα αλλα απ την αλλη δεν την κανει κανενας καλα εκτος απο μενα. :?

Λατρευω το μωρο μου κ περιμενω πως κ πως ν ανοιξει ο καιρος κ να την παιρνω παντου μαζι αλλα ειναι κ καποιες δουλειες που δεν γινεται να ερχεται. Πως να το χειριστω?να το παρω απλα αποφαση οτι θα κλαιει?με πληγωνει πολυ..Ολοι μου λεγανε οτι μολις περασουν οι 40μερες θα στρωσουν τα πραγματα εγω δεν το βλεπω..

Επισης το βραδυ πρεπει να ξαπλωσουμε μαζι στο κρεβατι για να κοιμηθει με αποτελεσμα να κοιμαμαι κ εγω.Θελω να βρω λιγο χρονο να πω 1 κουβεντα με τον αντρα μου κ δεν γινεται. Αν σηκωθω θα το καταλαβει κ κλαιει υστερικα :shock: . Ποσο εξυπνο ειναι :oops:

Απο ποτε αρχιζει η εκπαιδευση ενος μωρου?ΟΠΟΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΕΚΤΗ :P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γλυκιά μου μανούλα, να σου ζήσει το μωράκι σου!!!

Είναι πολύ πολύ μικρό το νινάκι σου - σε έχει απόλυτη ανάγκη. Μόνο στην αγκαλιά σου ηρεμεί και είναι απόλυτα φυσιολογικό γιατί τόσο καιρό στην κοιλιά σου μόνο την μυρωδιά σου ήξερε και τους χτύπους της καρδιάς σου. Μην προσπαθείς να το εκπαιδεύσεις από τώρα.

Πραγματικά τον πρώτο καιρό δεν μπορείς να κάνεις τπτ άλλο εκτός απο το να φροντίζεις το μωρό σου ειδικά εσύ που θηλάζεις αποκλειστικά (6 μήνες θήλασα αποκλειστικά και εγώ). Το αξίζουν όμως!!

Μην σε πληγώνει τπτ, έχει ξεκινήσει μια δύσκολη αλλά ταυτόχρονα απολαυστική και ευτυχισμένη περίοδος της ζωής σου!! Το ότι σου είπαν ότι μετά τις 40 ημέρες θα φτιάξουν τα πράγματα είναι σχετικό - το κάθε μωρό είναι διαφορετικό. Μην νομίζεις ότι τα πράγματα θα ξαναγίνουν ποτέ ξανά όπως ήταν πριν..και εμένα που είναι 15 1/2 μηνών δεν μου μένει και ιδιαίτερος χρόνος. :):)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

einai πολυ βρεφος ακομη ποσο μαλλον για να μιλαμε για 'εκπαιδευση'..δεν εκπαιδευεται ενα μωρο- απλα αποκτα συνηθειες με το περασμα του χρονου τις οποιες εμεις μπορουμε μεχρι σημειο να 'κατευθυνουμε'' κατα καποιο τροπο.

το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να πηγαινετε μαζι στη γιαγια και να το κραταει εκεινη αλλα να εισαι κ εσυ εκει αρχικα, και φυσικα να ερχεται και η γιαγια στο σπιτι και να το αναλαμβανει- να εισαι και εσυ εκει παλι.σιγα σιγα θα συνηθισει να καθεται και σε αλλους.

ειναι ξαναλεω πολυ μικρο το μωρο σου φιλη μου- και εχε υπομονη γιατι παιρνουν πολλες φασεις- πιθανον να εχει κολικους και να ποναει πολυ- να βρισκει παρηγορια μονο στην αγκαλια σου- θα στρωσει ομως :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ειναι πολυ μικρουλικο ακομα κ σεεχει απολυτη αναγκη

ηταν 9 μηνες στην κοιλια σου κ μονο τη δικη σου μυρωδια θελει

μετα τις 40 μερες δε γινεται κανενα κλικ στα μωρα κ αλλαζουν απο τη μια μερα στην αλλη.

"εκπαιδευση" δε μπορεις να της κανεις ακομα ειναι πολυ μικρη

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα, έχω ένα αγοράκι 15 μηνών. Το ίδιο σοκ είχα πάθει και εγώ στην αρχή, θήλαζα μέχρο τον 10ο. Πράγματι ακριβώς έτσι είναι η κατάσταση στη αρχή και πιστεύεις ότι κάτι δεν πάει καθόλου καλά, αφού δεν υπάρχουν ροζ συννεφάκια και μια ηρεμία και αγαλλίαση στην ατμόσφαιρα! Πέρασα πολύ δύσκολα και εγώ τότε, αλλά πράγματι, τονίζω πράγματι, θα καλυτερέψουν τα πράγματα. Εγώ το μόνο που έκανα από τα απαγορευτικά ήταν να του βάλω πιπίλα το βράδυ 2 μηνών για να μη κάνει μαραθώνιους θηλασμούς και να κοιμηθώ λίγο. Ο δικός μου δεν μπέρδεψε ποτέ τη πιπίλα με το στήθος.

Υπομονή και όταν φτάνεις στα όρια επιστράτευσε κάποιον άλλο για ένα δύωρο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλέ μην αγχώνεσαι! Είναι πολύ μικρούλικο ακόμη το μωράκι σου! Ούτε δύο μηνών!

Κι εμένα έτσι μου λέγανε, ότι και καλά όταν σαραντίσει θα έχει πολύ μεγάλη διαφορά. Φυσικά καμία διαφορά δεν είδα! Σιγά σιγά θα γίνει αυτό.

Εμένα δεν είχε ποτέ κανέναν τρελό έρωτα μαζί μου, από την αρχή έκανε με όλους. Και με τον μπαμπά του, και με τη γιαγιά και τον παππού και με τον θείο και με όλο τον κόσμο!

Αλλά όπως και η δική σου, έτσι κι ο Αντρίκος μου ξυπνούσε κι έκλαιγε μόλις τον βάζαμε στο πορτ μπεμπέ, κι ας κοιμόταν βαθιά στην αγκαλιά μου! Τώρα πλέον, κοιμάται στο δωμάτιό του στην κούνια του, και δε θέλει καν νανούρισμα, τον βάζουμε στην κούνια, φεύγουμε και αποκοιμιέται μόνος του! Αν επιχειρήσουμε να τον νανουρίσουμε εκνευρίζεται!

Μην ανησυχείς, σιγά σιγά θα στρώσει το μωρό σου. Και τις δουλειές σου θα κάνεις, και έξω θα βγαίνεις και όλα καλά! Εμάς τώρα έμαθε και το μπιμπερό (με δικό μου γάλα πάντα) γιατί επέστρεψα στη δουλειά και μια χαρά τον ταΐζει ο άντρας μου, κι όλα καλά!

Πιπίλα εγώ του έδωσα στον τρίτο μήνα, γιατί τότε το ζήτησε ο ίδιος με τον τρόπο του. Πριν ούτε να την φτύσει. Η αλήθεια είναι ότι μας βοήθησε πάρα πολύ!

Μην αγχώνεσαι, θα είναι δύσκολα τον πρώτο καιρό και μετά θα είναι χαρά Θεού (οκ, ίσως υπερβάλλω λίγο!).

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα μανούλες τι μου κανετε?

Να σας πω για τις μανουλες που δεν το ξερουν καντε και ενα προφιλ στο φασε γιατι τα λεμε πολύ και εκει και ειναι κρίμα να χανετε τις ερωτωαπαντησεις μας και τις φοτο μας εχουμε πολύ πλάκα.

Εμεις ειμαστε καλά δοξα το θεο σαραντησαμε εχθες και εχει πολυ λιγα πονακια.

Να ρωτησω κατι τις δευτερμανουλες? πως γινετε όλα τα δευτερα να ειναι πιο ήσυχα? μηπως τελικά εχει να κανει με εμας που ξερουμε παραπάνω? μαλλον ετσι πρεπει να ειναι.

Ευτυχως φτιαχνει και ο καιρός και θα αρχίσουμε τις βολτούλες.

Φιλάκια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Argi ειμαι 29 αλλα τι σχεση εχει αυτο?

Ευχαριστω για τις απαντησεις κοριτσια .. απλα το μυαλο μου παει μακρια κ σκεφτομαι τι θα γινει οταν θα πρεπει να επιστρεψω στη δουλεια σε 3 μηνες? Θα ειναι ετσι μεχρι τοτε? δεν θα καθεται σε κανεναν?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ειναι πραγματικα πολυ μικρουλη ακομα. Προσπαθησε να χαρεις αυτην τη περιοδο γιατι ειναι στα αληθεια μοναδικη. Με τον καιρο θα βρειτε τους ρυθμους σας και την ισορροπια σας. Η εκπαιδευση ερχεται με τον χρονο και αφου μαθετε καλα τις συνηθειες του. Απλα εχει αναγκη για ζεστασια την οποια πολυ καλα κανεις και του τη δινεις τωρα απλοχερα. να σου ζησει και να ειναι παντα γερο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...