Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά.
Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.
Μάλιστα κατάλαβα... εμένα τις εξετάσεις θρομβοφιλίας μου τις πρότεινε κ έγραψε γυναικολόγος. Θα δω τι θα μου πει και σκέφτομαι και αν θα πρέπει να δείξω τις εξετάσεις μου και σε αιματολογο.
Υπέροχα!!! Με το καλό κι ο διπλασιασμός! Ήρθε ρε κορίτσι είδες;;!!!
@Sia A μου λυπάμαι πολύ, εύχομαι το άλλο το σποράκι να κρατηθεί δυνατά. Στέλνω όλη μου την θετική ενέργεια, όσο μπορείς μείνε ήρεμη 🙏🏼
Εγώ εγώ το έχω! Αυτό και άλλο ένα. Δεν είναι κάτι σοβαρό εγώ απλά κι εκτός εγκυμοσύνης παίρνω φολικό γιατί δεν αποθηκεύω λόγω των γονιδίων. Αλλά φολικό σε φυσική μορφή, αντίστοιχα όταν μείνεις έγκυος προτείνω να πάρεις αυτό όχι τύπου felicine αλλά τύπου folic acid (εγώ παίρνω της Lamberts). Φυσικά συζητά το και με το γιατρό σου, γιατί εγώ είμαι θετική σε 2 οπότε ίσως γι αυτό χρειάζεται.
@Sia A αχ κρίμα για το ένα 😕 Ας δώσουμε όλη μας τη θετική ενέργεια στο άλλο! Να μεγαλώσει και να γίνει ένα γερό παιδί ❤️
@marinamanoulitsa τέλεια η χοριακή! Θα κάνεις πάλι σε 2 μέρες;
Recommended Posts
Συμμετοχή στη συζήτηση
Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.