Μετάβαση σε περιεχόμενο

Τα παχυ μου τα καλλη μου???


Recommended Posts

Καλησπερα,

Είμαι στον 5ο μήνα (21 εβδομαδες ακριβως) και εχω ηδη παρει 11 κιλα !!!! :shock:

η μαία μου, μου ειπε οτι σε μια εγκυμωσυνη το πιο επιτρεπτο οριο ειναι 12 με 15! αν εγω το εχω φτασει το οριο στα μεσα της εγκυμωσυνης τι με περιμενει μετα?

Δεν μπορω να σταματησω να τροω και καθε φορά εχω πολλες τύψεις.

:(:(:(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kalispera kali sunexeia sthn egkumosini sou ego eimai 120 kila k i gunaikologos mou den mou exei pei kati bebai prospatho na meino egkuos den eimai akoma dystixos alla sygkekrimena gia to baros mou exei pei oti eixe arketes gunaikes pou eftanan k ta 200 kilaq k omos ola t6ou pigan kala mhn anxonese koita na apolauseis oso mporeis thn pio eytyxhsmenh periodo ths zoi sou k ola tha pane kala mh metafereis sto moro sou anxos me to kalo naq to pareis agkalitsa :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

alexandraf συγχαρητηρια για την εγκυμοσυνη σου... απο οτι καταλαβαινω ειναι το πρωτο σου!!! δεν πειραζει αν ξεπερασεις τα ορια μετα θα φυγουν παρα πολυ ευκολα σα νερακι για απολαυσε και τη κοιλιτσα σου και το μωρακι σου και τις σοκολατινες!!!

αν θες ειμαστε και αλλες εγκυουλες που γενναμε καλοκαιρι θα μας βρεις στο "γλωσσοκοπανες εγκυουλες" ελα απο εκει να τα λεμε και να μαθουμε και τα δικα σου νεα!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Και στις τρεις μου εγκυμοσυνες ξεπερασα τα ορια απο οσο λενε οι γιατροι 20-15-26 κιλα με σειρα ειχα παρει,δεν ειχα τυψεις βεβαια απλα ειχα ορεξη και ετρωγα δεν καταπιεσα ουτε στιγμη τον εαυτο μου,εφοσον δεν εχεις κανενα προβλημα και δεν δημιουργεις και προβλημα στο εμβρυο γιατι σκας;;αν θελεις θα τα χασεις μετα με λιγη διαιτα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσάκι,τα κιλά έρχονται και φεύγουν αλλά να προσέξεις την υγεία τόσο τη δική σου όσο και του μωρού σου!Αν κάνεις διαβήτη κύησης δεν θα είναι καθόλου ευχάριστο!Προσπάθησε να ξεγελάς τις λιγούρες σου με υγιεινά σνακ!!Με το καλό!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα με το καλλο να ερθει το μωρακι σου κοιτα γενικα πολλοι γιατροι σου λενε τοσα κιλα για να μην ξεφυγεις αν ησουν αδυνατουλα η κανονικη δεν εχεις κανενα θεμα εκτος αν εχεις κανα ιατρικο ιστορικο και θελεις προσοχη απολαυσε την εγκυμοσυνη σου και με το καλο μετα την γεννα αν προσεξεις θα τα χασεις τα κιλακια απλα θελουν να μας συγκρατουν εγω εχω φιλη αδυνατουλα που στην δευτερη εγκυμοσυνη της πηρε σχεδον 30 κιλα και τωρα ειναι μια χαρααααααααααα λες και δεν γεννησε ποτε

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

alexandraf το βασικό είναι να γεννήσεις ένα υγιές νινάκι!!!!!!!!!!!

Εγώ σε λίγες μέρες θα κλείσω τον δεύτερο μήνα και ενώ πεινάω πολύ........(πολύ όμως.....) ξεγελιέμαι με φρούτα και γιαούρτια! παρ'όλα αυτά έχω ήδη πάρει δύο κιλά! Με απασχολεί φυσικά λίγο το θέμα , αλλά παρηγοριέμαι με το γεγονός ότι η αδερφή μου σε κάθε μία από τις τρεις εγκυμοσύνες της, τα κιλά τα έβαζε τους πρώτους 5 μήνες και μετά δεν έπαιρνε καθόλου.....Ο κάθε οργανισμός λειτουργεί τόσο μοναδικά.....

Υγιή μωράκια!!!!!!!!!!!!το μυαλό μας πρέπει να είναι εκεί και με τα κιλά θα ασχοληθούμε μετά.......

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...