Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Καλημερούδια κορίτσια μου. Πως είστε;  Για τις εγκυούλες... υπομονή με τη ζέστη!!! Εγώ πέρυσι τέτοιο καιρό ήμουν στον 7ο! Σας καταλαβαίνω απόλυτα! Υγρά να πίνετε και όσο μπορείτε δροσερά σημεία!!! Για όσες προσπαθούν... βουρ κορίτσια μου! Το καλοκαιράκι συνήθως είναι πιο εύκολα τα πράγματα!!!
    • Αααχχχχχ εγώ στο ξανά είπα... πως περνάει ο καιρός Παναγία μου!!! Με το καλό το αγοράκι σας λοιπόν κορίτσι μου.  @Naty_μούτε περιμένουμε και τα δικά σου νέα!  @marinamanoulitsaπούτε χάθηκες κορίτσι μου; Όλα καλά;
    • Καλημέρα αγαπημένη, εμείς σ εκείνη την ηλικία τις είχαμε όπως κ συ μόνο στον ύπνο κ μετά τις έκρυβα γιατί αν τις έβλεπαν τις ζητούσαν εννοείται. Αν ήταν άρρωστα δεν έπαιζε τέτοιο σενάριο βέβαια όλη μέρα προφανώς… Τις κόψαμε σχεδόν 3ων χρονών. Τις είχα κόψει με το ψαλίδι για να μην τους προκαλεί την ίδια ευχαρίστηση κ εν τελεί πειστήκανε κ τις δώσανε στα γατάκια επειδή είναι μωράκια κ κλαίνε🤣🤣 (ουσιαστικά τις πετάξανε στο μπαλκόνι ένα βράδυ κ μετά εμείς στον κάδο…) 2-3 βράδια ζορίστηκαν κ αυτό ήταν.. Απλά θεωρώ πως βοήθησε ότι ήταν δική τους απόφαση. Προφανώς κ το συζητούσαμε κάνα 10ημερο πριν το αποφασίσουν.. Καλή ευκολία φίλη μου!!!
    • @Sotiria_94 μαζί πάνε τα ζουζούνια μας. 4400 εμεις. Και σεις μεθαυριο δεν 40ζετε? Στο τάισμα σταματά μονη της γιατί θέλει ρεψιμο και μετά την έχουμε πολύ ώρα όρθια, ωστόσο η δικιά μου μπορεί να ρευεται συνέχεια μέχρι το επόμενο γεύμα και γουλιες μπορεί να μου βγάλει και στο 2ωρο. Όπως καταλαβαίνεις δεν μπορούμε να την έχουμε όλη μέρα αγκαλιά.  Κορίτσια άσχετο φέτος για διακοπές τι σχέδια έχετε με τα μικρούλια σας? Εγώ φέτος λέω να μείνω Αθήνα. Πολλά τα έξοδα για Ικαρία αλλά θα είναι και πολύ μικρή και φοβάμαι να πάω. 
    • Κορίτσια σοβαρή ερώτηση: Τώρα με τις ζεστές που πετάνε τα μωράκια μπουτακια και μπρατσακια έξω..  Κρατιεστε να μην τα δαγκωσετε; 😂 κάθε μέρα είναι ένας αθλος
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...