Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥ ΒΗΜΑΤΑ!!!!!!!!!!


Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.....Η ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 9 ΜΗΝΩΝ ΠΟΛΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΡΑ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ!!!!!ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΠΟΥΣΟΥΛΗΜΑ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!!!ΔΕΝ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ,ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΟΛΥ ΑΓΧΟΝΟΜΑΙ.....ΑΝ ΚΑΙ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΙΠΛΑ....ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΒΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ....ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΥ ΣΤΑΘΕΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ....ΛΕΕΙ ΛΕΞΟΥΛΕΣ ΟΠΩΣ ΒΑΒΑΒΑΒΑ,ΝΤΑΝΤΑΝΤΑ,ΜΑΜΑΜΑ,ΜΠΑΜΠΑΜΠΑ,ΠΑΠΠΟΥ,ΣΦΥΡΑΕΙ,ΑΤΕΕΕΕΕ,ΕΙΙΙΙΙΙ.....ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ,ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΧ ΚΟΥΝΕΛΑΚΙ,ΚΟΥΠΕΠΕ,ΝΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΝΑ ΦΥΛΑΕΙ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΑΕΙ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΦΕΥΓΕΙ....ΠΙΝΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΝΕΡΟ,ΣΠΑΡΤΑΡΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΑΜΑ ΟΤΑΝ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ :D:D:D:D .....ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΧΕΙΑ ΓΕΛΑΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!ΣΠΑΝΙΑ ΜΟΥ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙ,ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΥΣΗΧΟ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΤΥΡΑΝΑΕΙ...ΑΛΛΑ ΜΗΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΕΣΤΙΚΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΗΝ ΜΑΘΩ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ????ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΚΟΜΑ?????ΜΗΠΩΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΥΝΑΜΩΣΕΙ ΤΑ ΚΟΚΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ???? ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

βρε κατερινακι με δουλευεις??? 9 μηνων ειναι μονο, γυρω στο χρονο περπατανε μονα τους....

την περιγραφη που εκανες για τη κορη σου μου θυμισες τη σκατουλινα τη δικια μου που ολα τα εκανε μονη της... 2μηνων κοιμοταν μπρουμυτα, 4αρων μπουσουλισε, 5 καθισε στο κωλο της και επινε απο μπιμπερο, 6μηνων σηκωθηκε ορθια και στα γενεθλια της στο χρονο περπατησε μονη της!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ?????ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ??????ΠΟΣΟ ΕΝΝΟΕΙ????? ΠΑΝΤΩΣ ΜΙΑ ΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥ ΤΗΣ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕ 8 ΜΗΝΩΝ!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

οντως κατερινα νομιζω πως εισαι υπερβολικη...το παιδι κανει οοοολα αυτα που περιγραφεις κ θες ΚΑΙ να περπατησει?ε κατσε! :lol::lol:

ο δικος μου ειναι 11 μηνων,περπατησε σιγα σιγα απτους 9-9,5 μηνες,αλλα...λεει μονο μαμα,μπαμπα,παππου,μπουμ,κανα μηνα κανει παλαμακια κ μολις τωρα ξεκινησε να χαιρεταει με πολυ τεμπελια.

οπως καταλαβαινεις καθε παιδι εχει τους δικους του ρυθμους αναπτυξης.αλλα περπατανε πιο γρηγορα,αλλα μιλανε..το ποτε θα ειναι ετοιμο να περπατησει νομιζω πως δεν το ξερουν ουτε οι γιατροι.το οτι μπορει να σου ειπε πως θα περπατησει γρηγορα,ισως να ειδε πως ειναι "δυνατο" παιδακι,στεκεται μονη της κτλ.αλλα το παιδι ισως δεν νιωθει σιγουρια στα βηματα του,γιαυτο δεν "φευγει" ακομα.

αστην μονη της,μην την πιεζεις,ουτε να την κρατας απτο χερακι για μενα.ετσι νιωθει ασφαλεια πως εισαι εσυ εκει κ δεν θα χτυπησει.μονη της θα περπατησει οταν νιωσει ετοιμη.εξαλλου ειναι πολυ μικρη,γιατι αγχωνεσαι?ελα μια βολτα απο εδω που σκαρφαλωνουμε τραπεζια να δεις τη γλυκα! :lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοπελα μου γλυκια γιατι βασανιζεσαι δεν μπορω να καταλαβω;;το καθε παιδακι εχει τους δικους του ρυθμους,γιατι συγκρινεις το παιδακι σου με αλλα παιδακια,αυτα που γραφεις δειχνουν οτι το κοριτσακι σου μεγαλωνει μια χαρα γιατι βιαζεσαι;;απολαυσε την καθε της στιγμη και οταν ερθει η ωρα θα περπατησει μονη της μην την πιεζεις και μην βασανιζεις το μυαλο σου ολα με την σειρα τους θα γινουν,τα περισσοτερα παιδακια περπατανε κοντα στον χρονο αλλα και αργοτερα να γινει αυτο ειναι απολυτως φυσιολογικο,γερο να ειναι το παιδακι σου και ολα θα γινουν.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

οπως λενε οι κοπελες γιατι βιαζεσαι δηλ αμα περπατησει στους 10 μηνες η στους 13 εχει διαφορα?ειναι μεγαλο προβλημα κ κανεις ετσι?η ανηια μου εφθγε μονη της 19 μηνων ποαρολο που περπατουσε απο πιο πριν δεν ειχε θαρρος δεν ειχε καμια διαφορα παρολα αυτα κι τωρα ειναι μια χαρα η μικρη μου ειναι 8 μηνων κ δεν περπαταει μονη της κ φυσικα δεν θα περπατησει απο τωρα αλλο που κανει βηματακια μην εισαι υπερβολικη....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

entaksei vre koritsia den eipa oti tha thn valw me to zori na perpathsei...apla otan sou lene oti tha perpathsei grhgora,ti katalavaineis oti tha perpathsei kapou ekei.,..etsi ki alliws mish na mpousoulaei den to thalei katholou klaiei otan einai mproumhta,kai thelei na einai synaixeia orthia....extes mou ekane 3 vhmatakia monh ths,apo ti vlepw mexri 10 mhnwn tha proxwraei aneta....kai eksalou auta mallon pane apo se genia se genia....kai egw 10 mhnwn perpathsa,kai o antras mou epishs......epishs den exei vgalei oute ena donti enw polla paidia se mikroterh hlikia exoun vgalei kai ta 4,pragma pou shmainei oti to phre apo ton patera tou giati argise na vgalei dontia......

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...