Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΦΙΛΕΝΑΔΑ!

Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΙΑΤΡΕΑΙΟ ΣΤΗΝ ΘΗΒΩΝ, ΣΤΟΝ ΡΕΝΤΗ.

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΒΡΙΣΚΩ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ, ΟΤΙ ΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ! (ΠΟΛΥ ΒΑΣΙΚΟ..)

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΣΕ ΒΟΛΕΥΕΙ.

Δημοσίευση

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΦΙΛΕΝΑΔΑ!

Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΙΑΤΡΕΑΙΟ ΣΤΗΝ ΘΗΒΩΝ, ΣΤΟΝ ΡΕΝΤΗ.

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΒΡΙΣΚΩ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ, ΟΤΙ ΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ! (ΠΟΛΥ ΒΑΣΙΚΟ..)

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΣΕ ΒΟΛΕΥΕΙ.

Δημοσίευση

ΣΙΣΥ ΜΟΥ ΕΓΩ ΕΧΩ ΜΙΑ ΦΟΒΕΡΗ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ

ΧΑΙΔΑΡΙ..

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΣΕ ΒΟΛΕΥΕΙ!!!

ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΨΕΙ

ΚΑΙ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ

ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΩΝ!!!

ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ..

Δημοσίευση

ΣΙΣΥ ΜΟΥ ΕΓΩ ΕΧΩ ΜΙΑ ΦΟΒΕΡΗ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ

ΧΑΙΔΑΡΙ..

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΣΕ ΒΟΛΕΥΕΙ!!!

ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΨΕΙ

ΚΑΙ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ

ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΩΝ!!!

ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ..

Δημοσίευση

Καλησπέρα. Ο παιδίατρος της μικρής μου είναι στην Πετρούπολη, συγκεκριμένα μεταξύ Ελαιών και Αγίου Νικολάου, στο ύψος του κολυμβητηρίου. Λέγεται Φίλιππος Γκουγιάννος και τα τηλέφωνά του είναι κιν.6932-614757, ιατρείο.210-5058530

Είναι πολύ καλός, δεν έχω κανένα παράπονο. Εξετάζει λεπτομερώς την μικρή (είναι 26 μηνών τώρα), τον βρίσκω πάντα, δεν είναι απο τους γιατρούς που δίνει αμέσως αντιβίωση στο παιδί (ότι χειρότερο, να παίρνει φάρμακα απο τόσο μικρό).

Είναι στο Παίδων Πεντέλης, που ακούγεται πως είναι πολύ καλό.

Θα σου συστήσουν κάποιον γιατρό απο το μαιευτήριο που θα γεννήσεις όπως σου έγραψε και κάποια κοπέλα πριν. Και εμένα μου σύστησαν καποιον, ο οποίος μάλιστα παρακολουθούσε την μικρή τις λίγες μέρες που ήταν θερμοκοιτίδα (έτυχε και το ιατρείο του είναι 50 μέτρα απο το σπίτι μου).

Αλλά τί να το κάνω? Κάποια στιγμή, η μικρή ψηνόταν στον πυρετό, μου είπε τηλεφωνικά να της δίνω αντιπυρετικά (ήταν στο εξωτερικό) και την 3 μέρα πια που υποτίθεται πως είχε γυρίσει, τον πήρα 5 φορές μέσα σε 2 ώρες γιατί ο πυρετός είχε φτάσει 39.8. Ακόμα περιμένω να με πάρει. Ετσι πήγα στον Φίλιππα ο οποίος αν και δεν παρακολουθούσε το παιδί από μωρό, ήρθε στο σπίτι στις 10 το βράδυ.

Όπου και να πάς πάντως, πρέπει να σου εμπνέει εμπιστοσύνη ο άλλος. Θα δείς κάποιους και θα κρίνεις.

Με το καλό το μωράκι σου και ότι άλλο θες (μιας και μένουμε κοντά απο ότι κατάλαβα), σε ότι μπορώ να βοηθήσω, βάλε φωνή.

Χαρά.

Δημοσίευση

Καλησπέρα. Ο παιδίατρος της μικρής μου είναι στην Πετρούπολη, συγκεκριμένα μεταξύ Ελαιών και Αγίου Νικολάου, στο ύψος του κολυμβητηρίου. Λέγεται Φίλιππος Γκουγιάννος και τα τηλέφωνά του είναι κιν.6932-614757, ιατρείο.210-5058530

Είναι πολύ καλός, δεν έχω κανένα παράπονο. Εξετάζει λεπτομερώς την μικρή (είναι 26 μηνών τώρα), τον βρίσκω πάντα, δεν είναι απο τους γιατρούς που δίνει αμέσως αντιβίωση στο παιδί (ότι χειρότερο, να παίρνει φάρμακα απο τόσο μικρό).

Είναι στο Παίδων Πεντέλης, που ακούγεται πως είναι πολύ καλό.

Θα σου συστήσουν κάποιον γιατρό απο το μαιευτήριο που θα γεννήσεις όπως σου έγραψε και κάποια κοπέλα πριν. Και εμένα μου σύστησαν καποιον, ο οποίος μάλιστα παρακολουθούσε την μικρή τις λίγες μέρες που ήταν θερμοκοιτίδα (έτυχε και το ιατρείο του είναι 50 μέτρα απο το σπίτι μου).

Αλλά τί να το κάνω? Κάποια στιγμή, η μικρή ψηνόταν στον πυρετό, μου είπε τηλεφωνικά να της δίνω αντιπυρετικά (ήταν στο εξωτερικό) και την 3 μέρα πια που υποτίθεται πως είχε γυρίσει, τον πήρα 5 φορές μέσα σε 2 ώρες γιατί ο πυρετός είχε φτάσει 39.8. Ακόμα περιμένω να με πάρει. Ετσι πήγα στον Φίλιππα ο οποίος αν και δεν παρακολουθούσε το παιδί από μωρό, ήρθε στο σπίτι στις 10 το βράδυ.

Όπου και να πάς πάντως, πρέπει να σου εμπνέει εμπιστοσύνη ο άλλος. Θα δείς κάποιους και θα κρίνεις.

Με το καλό το μωράκι σου και ότι άλλο θες (μιας και μένουμε κοντά απο ότι κατάλαβα), σε ότι μπορώ να βοηθήσω, βάλε φωνή.

Χαρά.

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ,

ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΕΙΧΑ ΚΙ ΕΓΩ, ΒΕΒΑΙΑ ΣΚΟΠΕΥΩ ΝΑ ΠΑΩ ΑΡΧΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΕ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΜΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΣΧΟΛΑΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΙΣΙΜΟΣ. ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ 50-ΑΡΗΣ.ΩΣΤΟΣΟ ΑΨΟΓΟΣ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ.

ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΤΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑΣΗ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ.ΤΗΛ/ΝΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΑΘΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ.

ΧΑΡΑ ΘΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΙ Η ΣΧΟΛΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ.

ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ.

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ,

ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΕΙΧΑ ΚΙ ΕΓΩ, ΒΕΒΑΙΑ ΣΚΟΠΕΥΩ ΝΑ ΠΑΩ ΑΡΧΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΕ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΜΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΣΧΟΛΑΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΙΣΙΜΟΣ. ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ 50-ΑΡΗΣ.ΩΣΤΟΣΟ ΑΨΟΓΟΣ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ.

ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΤΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑΣΗ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ.ΤΗΛ/ΝΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΑΘΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ.

ΧΑΡΑ ΘΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΙ Η ΣΧΟΛΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ.

ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @Ioanna6 οχι δ θα κάνω άλλο. Με τ καλο να γεννηθεί αυτό κ κλεισαμε. Το 3ο μ ειναι. Στα προηγούμενα δεν ειχα παρει. Μας ειχε βολεψει πολυ τ καροτσι. Και για τις ωρες π περναμε καθημερινα εκτός σπιτιού παλι τ καροτσι θα δουλέψουμε κυριως. Αλλα τ σκέφτομαι μήπως μου λυσει τα χέρια σε πρακτικά θέματα. Δεν με νοιάζει τ να είναι ακριβός αλλά το να με βολεψει. Ούτως ή άλλως δηλαδή θέλω να πάρω έναν καλό εργονομικό. Αλλα βα με βολεψει να μην παεο χαμένος.
    • Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...