Μετάβαση σε περιεχόμενο

πολυ κλαμα...


Recommended Posts

καλησπερα κοριτσια!!ολα κυλουσαν ηρεμα ωσπου εχασα τον μπαμπα μου πριν 5 μερες.....απο τις 16 του μηνα λοιπον που εχασα τον μπαμπα μου,με πιανει ενα κρυωμα το οποιο το κολλαει και ο μικρος...κανουμε 2 μερες πυρετο και οι δυο....τωρα ειμαστε οκ

εκλαιγε ο μικρος εν τω μεταξυ με το παραμικρο....και ελεγα απο τον πυρετο...ειναι 2 μερες απυρετος και συνεχεια κλαιει....θελει συνεχεια αγκαλια,εκει που παιζει σταματαει και αρχιζει και κλαιει....δεν αντεχω αλλο μπορω να σας πω...εχω βγει εκτος οριων.......ειμαι κουρασμενη τρομερα ψυχολογικα....τι μπορει να του φταιει και να κλαιει ετσι??

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

φλωρα μου καταρχας να τον χαιρεσαι το μπεμπη! Συλληπητηρια για τον πατερα σου! Ειναι πολυ φυσιολογικη νομιζω η αντιδραση του μικρου. Υπαρχει πενθος και στεναχωρια στο σπιτι, ακομα και αν δεν κλαιτε μπροστα του το παιδι το διαισθανεται και νιωθει ανασφαλεια...επισης λογικα αναζηταει τον παππου του, του λειπει και δεν τον βλεπει να ερχεται, ειδικα αν τον αγαπουσε βιωνει την απωλεια και μαλιστα εντονα γιατι δεν καταλαβαινει τι ακριβως εχει συμβει...υπομονη θελει, πολλα χαδια και αγκαλιες, οσο μπορειτε να παιζετε μαζι του και σιγα σιγα θα του περασει, εγω τουλαχιστον ετσι πιστευω...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Φλόρα συλληπητήρια για τον μπαμπά σου :(:(:(:(:(

εγώ δεν νομίζω να φταίει η απώλεια του παππού για το κλάμα, γιατί το παιδί είναι πολύ μικρούλη για να καταλάβει......άλλωστε είναι κοντά στην μαμά, πόσο κοντά ήταν με τον παππού?

ίσως κάτι να του πονάει, ίσως να νιώθει την θλίψη σου, το γεγονός ότι έχεις βγεις εκτός ορίων, ότι είσαι ψυχολογικά πεσμένη και ίσως δεν ανταποκρίνεσαι όσο πριν!!! :!:

ξέρω τι σημαίνει απώλεια ενός γονέα ......(έχασα την μαμά μου όταν ο γιος μου ήταν 5 μηνών)......θα σου έλεγα, όσο γίνεται βέβαια, να προσπαθήσεις να ξεχάσεις την θλίψη σου όσο είσαι με το παιδί!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Argi μου μην το λες, εμενα 1 ετους ειναι και κανει σαν τρελος για τους παππουδες του, αν βαλεις και το ολο κλιμα...δεν ξερω βεβαια μπορει να κανω λαθος...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Φλώρα μου,ζωή σε εσάς!Κι εγώ δε νομίζω ότι είναι λόγω απώλειας του παππού.Το θεωρώ κι εγώ πολύ μικρούλι.Σίγουρα τα παιδια επηρεάζονται από την ψυχολογία των γονιών τους,όμως.Ξέρεις ίσως τι να έχει γίνει;όταν αρρωσταίνουν επειδή τα έχουμε πολύ από κοντά και τα παραχαϊδεύουμε και είμαστε όλη την ώρα από πάνω τους,μετά συνηθίζουν και θέλουν συνεχώς χαδάκια και αγκαλίτσες!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 1 month later...

σιγουρα μπορει να ειναι πολλοι οι λογοι λιγο το οτι ηταν αρρωστουλης λιγο οτι διαισθανεται την δικη σας λειπει κ στεναχωρια πολυ πιθανο να βγαζει κ δοντακια προσπαθησε να διατηρησεις την ψυχραιμια σου κ τηνλυπη σου οσο αυτο ειναι εφικτο.προσφατα πεθανε ο πεθερος της αδερφης μου (η οποια ειναι κ 6 μηνων εγγυος)εγινε ενα ρακος κ την πηρα σπιτι μου για να ξεχνιεται με τον μικρο (τον δικο μου γιο 18 μηνων)το παιδι μου ολη μερα εκλαιγε παρολο που δεν εκλαιγε η αδερφη μου μπροστα του ενιωθε την λυπη της σταματησε να κλαιει οταν εφυγε η αδερφη μου.αρα στο πανεμορφο μωρακι σου μπορει ν χουν πεσει ολα μαζι κ ειναι μικρουλη δεν ξερει πως να τα διαχειριστει κλαιει για να σας τραβηξει την προσοχη

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...