Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΠΕΙΓΟΝ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ


aggeliki8281

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΑΡΕ ΣΑΣ!

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΦΩΤΙΣΕΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΩ.ΕΙΜΑΙ 31 ΕΤΩΝ ΚΑΙ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΣ 29-33 ΜΕΡΕΣ.ΟΤΑΝ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΩ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΤΑ ΕΧς ΤΑ ΦΝΩΣΤΑ ΚΑΦΕ ΥΓΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ Η ΡΟΗ.Ες ΠΟΛΥ ΤΗΝ 2 ΚΑΙ ΤΗΝ 3 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ.ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΚΡΑΤΑΕΙ 6-7 ΜΕΡΕΣ.ΤΟΥΣ 2 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ.ΕΧς ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΚΑΦΕ ΥΓΡΑ ΓΙΑ 2 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΡΟΗ.ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙ ΥΠΕΘΕΣΑ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΑΚΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΚΣΕΙ Ο ΚΥΚΛΟΣ.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Το καλυτερο ειναι να πας στον ιατρο σου να βρειτε την γονιμη μερα σου. Με παρακολουθηση του κυκλου ξερει να σου πει ποτε θα πεσει το αυγουλακι σου για να πιασετε το μπεμπουλινι!τωρα να σου πω και την δικη μου εμπειρια.εγω οταν ειχα καφε για 2 μερες ημουν εγκυος!!!το επαθα δυο φορες ..και τις δυο ημουν εγκυος!αλλα τα καφε υγρα δεν ηταν πολλα σε ποσοτητα.Μακαρι νασαι εγκυουλα κοπελα μου!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πήγαινε σε έναν γυναικολόγο!!!!

Εμένα πάντως μου κάνει για κάποιο ορμονικό θέμα... Για όσον αφορά την εγκυμοσύνη, θα μπορουσες να κάνεις τεστ ή β χοριακή. Αλλά αφού μετά έχεις αιμόρροια, το πιο πιθανο είναι να μην έχεις καθαρίσει καλά από τον προηγούμενο κύκλο!

φιλικά...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...