Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΑΙΧΝΙΔΟΚΟΥΤΑ ΚΑΙ ΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ


Recommended Posts

ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΛΟΥΤΡΙΝΑ, ΚΥΒΑΚΙΑ, ΤΡΑΙΝΑΚΙΑ, ΚΟΥΚΛΙΤΣΕΣ ΚΛΠ. ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΣΥΜΑΖΕΨΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΩΡΟΣ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ? Η ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΟΚΟΥΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΡΑΦΑΚΙΑ. ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΠΑΙΧΝΙΔΟΚΟΥΤΑ ΚΑΙ ΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΛΑΤΡΕΥΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ BABY LOONEY TUNES ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!! http://babysmiles.eu/el/80-toy-boxes-wall-shelves

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

σε τι νομισμα ειναι αυτα; σε ευρω ποσο κοστιζουν;

ΑΝ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΛΙΝΚ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΡΟΙΟΝ :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

σε τι νομισμα ειναι αυτα; σε ευρω ποσο κοστιζουν;

ΕΠΙΣΗΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΑΛΛΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΠΑΝΩ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αυτή είναι η "οικονομική" λύση??? Δεν πάτε καλά... Οι τιμές είναι εξωφρενικές!

ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΕΣ??? ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΤΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΓΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΕ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΓΡΑΦΟΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ!!! ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΙΚΟΝΙΖΟΜΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ.ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΕΣ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΤΙΜΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΓΡΑΦΟΜΕΝΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δε τίθεται θέμα σύγκρισης, δεν αμφιβάλω πως οι τιμές είναι εξίσου εξωφρενικές σε όλα τα μαγαζιά! Σχολιάζω τη φράση "η πιο οικονομική λύση" και λέω πολύ απλά πως θεωρώ εξωφρενικό να δώσω 100 ευρώ για ένα ραφάκι...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Είναι δυνατόν να θεωρείτε αυτές τις τιμές οικονομικές? Έλεος! Είναι θράσος στην εποχή που ζούμε να κοροιδεύετε έτσι τον κοσμο!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΙΚΟΝΙΖΟΜΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ.ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΕΣ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΤΙΜΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΓΡΑΦΟΜΕΝΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

Τότε είναι εξωφρενικό να αγοράσει κανείς τα συγκεκριμένα εικονιζόμενα προιόντα, από τον συγκεκριμένο κατασκευαστή και στη συγκεκριμένη ποιότητα όταν μπορεί άνετα να κάνει τη δουλειά του με τα υπέροχα κουτιά (πλαστικά και διχτάκια) από το ΙΚΕΑ, το JUMBO ή αλλού 'οταν μάλιστα το βρεφικό δωμάτιο διαρκεί τόσο λιγο. Αυτά προφανώς είναι κουτιά βάφτισης, κατα τα άλλα υπέροχα αλλά σίγουρα όχι οικονομικά!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αγαπητές φίλες,δεν χρειαζεται να αρχίσω αντιπαράθεση μαζί σας γεμίζοντας το τόπικ με σχόλια του τύπου Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός :)

Αλλά πιαστήκατε στα ράφια και τα μπαουλάκια τα οποία θεωρούνται αξεσουάρ και όποιος έχει την οικονομική άνεση τα παίρνει, και πιστέψτε με τα παίρνουν αρκετοί.Εξωφρενικό και κοροϊδία είναι τα ίδια προϊόντα να τα αγοράζεις με 100€ και 150€ 'καπέλο' Εξωφρενικό και κοροϊδία είναι παρόμοια προϊόντα επειδή είναι Ιταλικά να τα αγοράζεις σχεδόν διπλάσια,όπως επίσης εξωφρενικό είναι να αγοράζεις ένα κρεβατάκι σούπερ ντούπερ φθηνό και μετά απο 3 μήνες να τρέχεις να αγοράζεις άλλο γιατί το μωράκι άρχισε να βγάζει διάφορα εξανθήματα ,ή έσπασε η βάση γιατί αποδείχθηκε σούπερ ντούπερ εύθραστο και με ακατάλληλα υλικά. Εμείς πρωτίστως δίνουμε βάση στα άμεσα και πιό αναγκαία προϊόντα όπως είναι το κρεβατάκι το καροτσάκι κ.λ.π. με τις κατάλληλες προδιαγραφές και την καλύτερη δυνατόν ποιότητα ακόμα και στις οικονομικές λύσεις.Όσον αφορά για τα προϊόντα που αντιπροσωπεύουμε έχουμε βάλει τα δυνατά μας να πετύχουμε τις καλύτερες συμφωνίες με τα εργοστάσια,για να τα διαθέτουμε στις καλύτερες χαμηλότερες τιμές της αγοράς και έχουμε προτάσεις για όλα τα βαλάντια.Οι καιροί που διανύουμε είναι δύσκολοι συμφωνώ αλλα από την άλλη μεριά τα στατιστικά απο τις πωλήσεις άλλα δείχνουν.Γι'αύτο φίλες μου πρίν μας στήσετε στον τοίχο στα πέντε μέτρα σκεφτείτε ότι υπάρχουν πελάτες που θέλουν το μπαουλάκι ή την εταζέρα, έχουν την άνεση να τα αγοράσουν και σε σύγκριση με τα υπόλοιπα καταστήματα είναι οι καλύτερες τιμές γι'αυτούς.Και βεβαίως συμφωνώ για τα ΙΚΕΑ,και JUMBO,όλα τα μαγαζιά έχουν την πελατεία τους.Και αν είναι θρασύτητα να βγαίνουμε ανάμεσα στα 'θηρία' του κλάδου με 100 και 150 € χαμηλότερα,και να δίνουμε δώρα χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση του τυχερού, τότε ναι έχουμε θρασύτητα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 10 months later...

ρε παιδια χαλαρα.....

αν καποιος θεωρει τις τιμες εξωφρενικες δικαιωμα του..οταν εκθετουμε τη δουλεια μας πρεπει να ειμαστε ετοιμοι να δεχτουμε ολες τις γνωμες, τι να κανουμε τωρα..ο καθενας κοιταει την τσεπη του, τι τον βολευει και απο κει και περα κρινει και πραττει..

ευχομαι καλες δουλειες, γιατι πραγματικα ειναι δυσκολοι καιροι και για τους επιχειρηματιες και φανταζομαι και την αγωνια τους..

μακαρι συντομα να ανακαμψουν τα πραγματα για ολους γιατι δε μας βλεπω καλα..

σε λιγο δεν θα εχουμε ουτε τα απολυτως απαραιτητα..τελος παντων,ο καινουριος χρονος ας μας βρει "ανεβασμενους"!! :D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...