Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

** Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: Οι κολικοί **

Ένα μαρτύριο παίρνει η σβουρίτσα μου με τους κολικούς, Αγχώνομαι και στενοχωριέμαι και εγώ που δεν μπορώ να την βοηθήσω.

Της νύχτες μένουμε άυπνες

:(

Δημοσίευση

Aggeliki μόλις η κόρη σου κλείσει τον πρώτο μήνα ζωής δοκίμασε να της δώσεις ένα διάλυμα που βοηθάει παρα πολύ τα εντεράκια του μωρού και τους κολικούς και λέγεται Nurse Hurvey's. Κι εμείς τα ίδια είχαμε και μόλις η μπέμπα μας έγινε 1 μήνα της έδινα από αυτό το διάλυμα και βρήκαμε όλοι την υγειά μας ;) Εμάς μας είχαν μιλήσει γι αυτό κάποιοι φίλοι που αντιμετώπιζαν το ίδιο πρόβλημα με τα δικά τους παιδιά και μας το σύστησε και ο παιδίατρος. Πραγματικά έτσι λύθηκε το πρόβλημα των κολικών αμέσως:laugh: Ρώτα και τον παιδίατρο σου γι αυτό θα ξέρει σίγουρα.:kiss:

Δημοσίευση

Aggeliki μόλις η κόρη σου κλείσει τον πρώτο μήνα ζωής δοκίμασε να της δώσεις ένα διάλυμα που βοηθάει παρα πολύ τα εντεράκια του μωρού και τους κολικούς και λέγεται Nurse Hurvey's. Κι εμείς τα ίδια είχαμε και μόλις η μπέμπα μας έγινε 1 μήνα της έδινα από αυτό το διάλυμα και βρήκαμε όλοι την υγειά μας ;) Εμάς μας είχαν μιλήσει γι αυτό κάποιοι φίλοι που αντιμετώπιζαν το ίδιο πρόβλημα με τα δικά τους παιδιά και μας το σύστησε και ο παιδίατρος. Πραγματικά έτσι λύθηκε το πρόβλημα των κολικών αμέσως:laugh: Ρώτα και τον παιδίατρο σου γι αυτό θα ξέρει σίγουρα.:kiss:

Δημοσίευση

ΕΧΘΕΣ ΠΟΥ ΕΙΜΟΥΝΑ ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΠΗΡΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ WELEDA(ΦΥΤΙΚΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ, ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΚΤΛ) ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΛΑΔΑΚΙ ΜΕ ΒΟΤΑΝΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΜΑΣΑΖΑΚΙ ΚΥΚΛΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΗΡΕΜΕΙ(ΕΤΣΙ ΛΕΕΙ).

ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ.

ΤΟ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ.

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ:(

Δημοσίευση

ΕΧΘΕΣ ΠΟΥ ΕΙΜΟΥΝΑ ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΠΗΡΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ WELEDA(ΦΥΤΙΚΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ, ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΚΤΛ) ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΛΑΔΑΚΙ ΜΕ ΒΟΤΑΝΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΜΑΣΑΖΑΚΙ ΚΥΚΛΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΗΡΕΜΕΙ(ΕΤΣΙ ΛΕΕΙ).

ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ.

ΤΟ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ.

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ:(

Δημοσίευση

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ! ΚΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΚΟΛΙΚΟΥΣ ΚΙΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥ ΕΝΤΟΝΟΥΣ! ΕΨΑΞΑ, ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΜΩΣ ΚΑΤΑΛΗΞΑΜΕ ΣΕ 3 ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ! ΤΟΥ ΕΚΑΝΑ ΜΑΣΑΖΑΚΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΜΕ ΕΝΑ ΜΕΙΓΜΑ ΑΠΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΡΙΧΝΑ ΛΙΓΟ ΧΑΜΟΜΙΛΙ ΞΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΑΖΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΣΕ ΦΩΤΙΑ ΝΑ ΖΕΣΤΑΘΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟ ΛΑΔΙ, ΤΟ ΑΦΗΝΑ ΚΑΙ ΚΡΥΩΝΕ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΛΕΟΝ ΧΛΙΑΡΟ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑ ΜΑΣΑΖΑΚΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΤΟΥ, ΤΟΥ ΕΚΑΝΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΠΙΕΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΤΟΥ ΕΝΩ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΓΥΜΝΟ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟΝ ΕΒΑΖΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ ΜΠΡΟΥΜΗΤΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΙΕΖΕΤΑΙ Η ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΛΑΦΡΩΝΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΕΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΑΣΑΝΙΖΑΝ. ΑΝ ΘΗΛΑΖΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΠΙΔΙΝΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΛΙΚΟΥΣ ΣΤΟ ΜΩΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΓΑ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΙ ΤΑ ΟΣΠΡΙΑ, ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ (ΕΙΔΙΚΑ ΜΠΡΟΚΟΛΟ ΚΑΙ ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙ) ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ! ΥΠΟΜΟΝΗ ΘΕΛΕΙ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

Δημοσίευση

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ! ΚΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΚΟΛΙΚΟΥΣ ΚΙΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥ ΕΝΤΟΝΟΥΣ! ΕΨΑΞΑ, ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΜΩΣ ΚΑΤΑΛΗΞΑΜΕ ΣΕ 3 ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ! ΤΟΥ ΕΚΑΝΑ ΜΑΣΑΖΑΚΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΜΕ ΕΝΑ ΜΕΙΓΜΑ ΑΠΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΡΙΧΝΑ ΛΙΓΟ ΧΑΜΟΜΙΛΙ ΞΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΑΖΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΣΕ ΦΩΤΙΑ ΝΑ ΖΕΣΤΑΘΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟ ΛΑΔΙ, ΤΟ ΑΦΗΝΑ ΚΑΙ ΚΡΥΩΝΕ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΛΕΟΝ ΧΛΙΑΡΟ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑ ΜΑΣΑΖΑΚΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΤΟΥ, ΤΟΥ ΕΚΑΝΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΠΙΕΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΤΟΥ ΕΝΩ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΓΥΜΝΟ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟΝ ΕΒΑΖΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ ΜΠΡΟΥΜΗΤΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΙΕΖΕΤΑΙ Η ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΛΑΦΡΩΝΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΕΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΑΣΑΝΙΖΑΝ. ΑΝ ΘΗΛΑΖΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΠΙΔΙΝΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΛΙΚΟΥΣ ΣΤΟ ΜΩΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΓΑ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΙ ΤΑ ΟΣΠΡΙΑ, ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ (ΕΙΔΙΚΑ ΜΠΡΟΚΟΛΟ ΚΑΙ ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙ) ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ! ΥΠΟΜΟΝΗ ΘΕΛΕΙ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

Δημοσίευση

καλησπέρα.

σε καταλαβαίνω απόλυτα... ε΄μείς ότι & αν κάναμε τίποτα δεν έπιανε!

Υπομονή..& Υπομονη! Σε εμάς περάσανε μετά τους 2μήνες

Καλό κουράγιο & μη στεναχωριέσαι(αν & δε γίνεται)

φιλιά Τζένη

Δημοσίευση

καλησπέρα.

σε καταλαβαίνω απόλυτα... ε΄μείς ότι & αν κάναμε τίποτα δεν έπιανε!

Υπομονή..& Υπομονη! Σε εμάς περάσανε μετά τους 2μήνες

Καλό κουράγιο & μη στεναχωριέσαι(αν & δε γίνεται)

φιλιά Τζένη

Δημοσίευση

ενα καταπραυντικο για τους κολικους που εμενα προσωπικα με βοηθησε ηταν το τηλιο αν την θηλαζεις βρασε λιγο νερακι και βαλεμεσα εναφακελακι τηλιο μαζι με γλυκανισσο και δωστο να το πιει πριν κοιμηθει το τηλιο χαλαρωνει κια το γλυκανισσο μαλακωνει τα πονακια εγω επειδη δεν θηλαζα το εβαζα μεσα στο γαλα απο 28 ημερων και λιγο παραπανω και πραγματικα ησυχασα.ασε που κοιμόταν απο τις 12 τη νυχτα εως τησ 7,00 το πρωι.Δοκιμασε τον

Δημοσίευση

ενα καταπραυντικο για τους κολικους που εμενα προσωπικα με βοηθησε ηταν το τηλιο αν την θηλαζεις βρασε λιγο νερακι και βαλεμεσα εναφακελακι τηλιο μαζι με γλυκανισσο και δωστο να το πιει πριν κοιμηθει το τηλιο χαλαρωνει κια το γλυκανισσο μαλακωνει τα πονακια εγω επειδη δεν θηλαζα το εβαζα μεσα στο γαλα απο 28 ημερων και λιγο παραπανω και πραγματικα ησυχασα.ασε που κοιμόταν απο τις 12 τη νυχτα εως τησ 7,00 το πρωι.Δοκιμασε τον

• Απαντήσεις

• Κοριτσάκι μου με το καλό αύριο όλα! Έναν εύκολο τοκετό με έναν πόνο θα σου ευχηθώ!θα περιμένουμε νέα!🩵
    • @Ioanna6 οχι δ θα κάνω άλλο. Με τ καλο να γεννηθεί αυτό κ κλεισαμε. Το 3ο μ ειναι. Στα προηγούμενα δεν ειχα παρει. Μας ειχε βολεψει πολυ τ καροτσι. Και για τις ωρες π περναμε καθημερινα εκτός σπιτιού παλι τ καροτσι θα δουλέψουμε κυριως. Αλλα τ σκέφτομαι μήπως μου λυσει τα χέρια σε πρακτικά θέματα. Δεν με νοιάζει τ να είναι ακριβός αλλά το να με βολεψει. Ούτως ή άλλως δηλαδή θέλω να πάρω έναν καλό εργονομικό. Αλλα βα με βολεψει να μην παεο χαμένος.
    • Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...