Μετάβαση σε περιεχόμενο

Οι κολικοί

AGGELIKI LEFKADA

Recommended Posts

** Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: Οι κολικοί **

Ένα μαρτύριο παίρνει η σβουρίτσα μου με τους κολικούς, Αγχώνομαι και στενοχωριέμαι και εγώ που δεν μπορώ να την βοηθήσω.

Της νύχτες μένουμε άυπνες

:(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Aggeliki μόλις η κόρη σου κλείσει τον πρώτο μήνα ζωής δοκίμασε να της δώσεις ένα διάλυμα που βοηθάει παρα πολύ τα εντεράκια του μωρού και τους κολικούς και λέγεται Nurse Hurvey's. Κι εμείς τα ίδια είχαμε και μόλις η μπέμπα μας έγινε 1 μήνα της έδινα από αυτό το διάλυμα και βρήκαμε όλοι την υγειά μας ;) Εμάς μας είχαν μιλήσει γι αυτό κάποιοι φίλοι που αντιμετώπιζαν το ίδιο πρόβλημα με τα δικά τους παιδιά και μας το σύστησε και ο παιδίατρος. Πραγματικά έτσι λύθηκε το πρόβλημα των κολικών αμέσως:laugh: Ρώτα και τον παιδίατρο σου γι αυτό θα ξέρει σίγουρα.:kiss:

Aggeliki μόλις η κόρη σου κλείσει τον πρώτο μήνα ζωής δοκίμασε να της δώσεις ένα διάλυμα που βοηθάει παρα πολύ τα εντεράκια του μωρού και τους κολικούς και λέγεται Nurse Hurvey's. Κι εμείς τα ίδια είχαμε και μόλις η μπέμπα μας έγινε 1 μήνα της έδινα από αυτό το διάλυμα και βρήκαμε όλοι την υγειά μας ;) Εμάς μας είχαν μιλήσει γι αυτό κάποιοι φίλοι που αντιμετώπιζαν το ίδιο πρόβλημα με τα δικά τους παιδιά και μας το σύστησε και ο παιδίατρος. Πραγματικά έτσι λύθηκε το πρόβλημα των κολικών αμέσως:laugh: Ρώτα και τον παιδίατρο σου γι αυτό θα ξέρει σίγουρα.:kiss:

ΕΧΘΕΣ ΠΟΥ ΕΙΜΟΥΝΑ ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΠΗΡΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ WELEDA(ΦΥΤΙΚΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ, ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΚΤΛ) ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΛΑΔΑΚΙ ΜΕ ΒΟΤΑΝΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΜΑΣΑΖΑΚΙ ΚΥΚΛΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΗΡΕΜΕΙ(ΕΤΣΙ ΛΕΕΙ).

ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ.

ΤΟ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ.

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ:(

ΕΧΘΕΣ ΠΟΥ ΕΙΜΟΥΝΑ ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΠΗΡΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ WELEDA(ΦΥΤΙΚΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ, ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΚΤΛ) ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΛΑΔΑΚΙ ΜΕ ΒΟΤΑΝΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΜΑΣΑΖΑΚΙ ΚΥΚΛΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΗΡΕΜΕΙ(ΕΤΣΙ ΛΕΕΙ).

ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ.

ΤΟ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ.

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ:(

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ! ΚΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΚΟΛΙΚΟΥΣ ΚΙΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥ ΕΝΤΟΝΟΥΣ! ΕΨΑΞΑ, ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΜΩΣ ΚΑΤΑΛΗΞΑΜΕ ΣΕ 3 ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ! ΤΟΥ ΕΚΑΝΑ ΜΑΣΑΖΑΚΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΜΕ ΕΝΑ ΜΕΙΓΜΑ ΑΠΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΡΙΧΝΑ ΛΙΓΟ ΧΑΜΟΜΙΛΙ ΞΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΑΖΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΣΕ ΦΩΤΙΑ ΝΑ ΖΕΣΤΑΘΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟ ΛΑΔΙ, ΤΟ ΑΦΗΝΑ ΚΑΙ ΚΡΥΩΝΕ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΛΕΟΝ ΧΛΙΑΡΟ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑ ΜΑΣΑΖΑΚΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΤΟΥ, ΤΟΥ ΕΚΑΝΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΠΙΕΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΤΟΥ ΕΝΩ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΓΥΜΝΟ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟΝ ΕΒΑΖΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ ΜΠΡΟΥΜΗΤΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΙΕΖΕΤΑΙ Η ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΛΑΦΡΩΝΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΕΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΑΣΑΝΙΖΑΝ. ΑΝ ΘΗΛΑΖΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΠΙΔΙΝΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΛΙΚΟΥΣ ΣΤΟ ΜΩΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΓΑ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΙ ΤΑ ΟΣΠΡΙΑ, ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ (ΕΙΔΙΚΑ ΜΠΡΟΚΟΛΟ ΚΑΙ ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙ) ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ! ΥΠΟΜΟΝΗ ΘΕΛΕΙ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ! ΚΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΚΟΛΙΚΟΥΣ ΚΙΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥ ΕΝΤΟΝΟΥΣ! ΕΨΑΞΑ, ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΜΩΣ ΚΑΤΑΛΗΞΑΜΕ ΣΕ 3 ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ! ΤΟΥ ΕΚΑΝΑ ΜΑΣΑΖΑΚΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΜΕ ΕΝΑ ΜΕΙΓΜΑ ΑΠΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΡΙΧΝΑ ΛΙΓΟ ΧΑΜΟΜΙΛΙ ΞΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΑΖΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΣΕ ΦΩΤΙΑ ΝΑ ΖΕΣΤΑΘΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟ ΛΑΔΙ, ΤΟ ΑΦΗΝΑ ΚΑΙ ΚΡΥΩΝΕ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΛΕΟΝ ΧΛΙΑΡΟ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑ ΜΑΣΑΖΑΚΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΤΟΥ, ΤΟΥ ΕΚΑΝΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΠΙΕΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΤΟΥ ΕΝΩ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΓΥΜΝΟ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟΝ ΕΒΑΖΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ ΜΠΡΟΥΜΗΤΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΙΕΖΕΤΑΙ Η ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΛΑΦΡΩΝΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΕΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΑΣΑΝΙΖΑΝ. ΑΝ ΘΗΛΑΖΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΠΙΔΙΝΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΛΙΚΟΥΣ ΣΤΟ ΜΩΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΓΑ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΙ ΤΑ ΟΣΠΡΙΑ, ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ (ΕΙΔΙΚΑ ΜΠΡΟΚΟΛΟ ΚΑΙ ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙ) ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ! ΥΠΟΜΟΝΗ ΘΕΛΕΙ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

καλησπέρα.

σε καταλαβαίνω απόλυτα... ε΄μείς ότι & αν κάναμε τίποτα δεν έπιανε!

Υπομονή..& Υπομονη! Σε εμάς περάσανε μετά τους 2μήνες

Καλό κουράγιο & μη στεναχωριέσαι(αν & δε γίνεται)

φιλιά Τζένη

καλησπέρα.

σε καταλαβαίνω απόλυτα... ε΄μείς ότι & αν κάναμε τίποτα δεν έπιανε!

Υπομονή..& Υπομονη! Σε εμάς περάσανε μετά τους 2μήνες

Καλό κουράγιο & μη στεναχωριέσαι(αν & δε γίνεται)

φιλιά Τζένη

ενα καταπραυντικο για τους κολικους που εμενα προσωπικα με βοηθησε ηταν το τηλιο αν την θηλαζεις βρασε λιγο νερακι και βαλεμεσα εναφακελακι τηλιο μαζι με γλυκανισσο και δωστο να το πιει πριν κοιμηθει το τηλιο χαλαρωνει κια το γλυκανισσο μαλακωνει τα πονακια εγω επειδη δεν θηλαζα το εβαζα μεσα στο γαλα απο 28 ημερων και λιγο παραπανω και πραγματικα ησυχασα.ασε που κοιμόταν απο τις 12 τη νυχτα εως τησ 7,00 το πρωι.Δοκιμασε τον

ενα καταπραυντικο για τους κολικους που εμενα προσωπικα με βοηθησε ηταν το τηλιο αν την θηλαζεις βρασε λιγο νερακι και βαλεμεσα εναφακελακι τηλιο μαζι με γλυκανισσο και δωστο να το πιει πριν κοιμηθει το τηλιο χαλαρωνει κια το γλυκανισσο μαλακωνει τα πονακια εγω επειδη δεν θηλαζα το εβαζα μεσα στο γαλα απο 28 ημερων και λιγο παραπανω και πραγματικα ησυχασα.ασε που κοιμόταν απο τις 12 τη νυχτα εως τησ 7,00 το πρωι.Δοκιμασε τον

• Απαντήσεις

• Συμφωνώ με την @Elk δεν υπάρχει ιδανική ηλικία για το δεύτερο! Είναι ανάλογα με τις καταστάσεις ..εγώ ας πούμε θα ήθελα κι άλλο ένα παιδάκι αλλά έχω θέμα και με τη δουλειά...θα κάτσω τώρα κοντά δύο χρόνια με άδειες δεν μπορώ να γυρίσω μετά και να ξαναμεινω έγκυος ..θα πρέπει να κάτσω κάνα χρόνο στη δουλειά και πάει λέγοντας..εν τω μεταξύ και χώρις δουλειά δε γίνεται οπότε..θες και άτομο να στα κρατάει οπωσδήποτε και σταθμό που θα τον στείλω πρέπει να ναι και κάποιος άλλος γιατί θ αρρωσταίνει συνέχεια..είναι δύσκολο κοριτσιαααααα...πολύ δυσκολο
    • Κορίτσια έχει λίγες βδομάδες που με ενοχλούσε λίγο το δόντι πίσω πίσω και ειδικά στο βούρτσισμα πονάει πολύ το ούλο. Δεν είναι πρισμένο, δεν είναι κόκκινο αλλά βλέποντας το στο καθρέφτη βλέπω έχει μαυρίσει λίγο στην άκρη ψηλά το ένα δόντι εκεί στο όριο με το ούλο .. τι στο καλό είναι αυτό λέτε να παίζει ρόλο η εγκυμοσύνη; έχει τύχει σε καμία σας; Δευτέρα θα κλείσω ένα ραντεβού πάντως στο οδοντιατρείο!! πφφφφ!!!
    • Εχετε δίκιο κορίτσι είναι λογική αντίδραση πλεον να μην μπορείτε να χαρείτε σε ένα θετικό τεστ εγκυμοσύνης εύχομαι όμως αυτήν την φορά να σας έρθει αυτήν η χαρά! και εγώ στην θέση σου θα περίμενα για την χοριακη  περαστικά του εντάξει είναι και ζόρικη επέμβαση δεν έχω κάνει αλλά έχω ακούσει από άλλα άτομα πως και η αποθεραπεία είναι δύσκολη.. Εντάξει εσύ που γέννησες φυσιολογικά και δεν ήταν και εύκολη γέννα από όσο θυμάμαι σε ταλαιπώρησε αλλά είσαι δυνατή  💪  Γενικά οι άντρες με το θέμα γέννας εγκυμοσύνης πολλά δεν θα άντεχαν πιστεύω 😂
    • Τι να σου πω δεν ξέρω πια είναι η καλύτερη ηλικία για να κάνεις το δεύτερο… ίσως να μην υπάρχει και η ιδανική ηλικία γιατί η κάθε ηλικία  έχει τα δικα της.. σημασία έχει πότε είναι οι γονείς έτοιμοι για το επόμενο 😌 Εμένα τώρα στην φάση που είμαστε 26 μηνών η μεγάλη και 3,5 μηνών η μπέμπα είναι δύσκολα από άποψη πως η μεγάλη είναι ζωηρή το παιχνίδι της είναι άχαρο ίσως έβγαλε και λίγο ζήλια και γενικά προσπαθώ να προλάβω διάφορες βλακείες που κάνει 😅
    • εντάξει ναι... έχω χρόνο ακόμα εγώ...ο άντρας μου 3 παιδακια θέλει λέει...βεβαια λεει οτι το επόμενο θα ειναι μετά απο 5 χρόνια 😂😂 ή του χρόνου κατευθείαν για να ξεμπερδευουμε😂 εγω με τίποτα δεν θέλω του χρόνου... θέλω να χαρώ λίγο τον μικρούλη μου πρώτα και μετά...γιατι αν ερθει και αλλο παιδακι δεν θα μπορώ να είμαι 100% σ αυτόν (ετσι το σκέφτομαι τουλάχιστον,)
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...