Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπερα κοριτσια !!!

ειμαστε σε φαση αποθηλασμού (θηλαζουμε μεσημερι πριν απο υπνακο κ βραδακι οσο θελει) κ το εχει δεχθει απιστευτα χαλαρά...

γενικως ειναι ενα υπερκινητικό αγορακι (11 μηνων), ευδιαθετο, εχει ξεκαθαρα σημαδια οταν πειναει ή οταν θελει κατι αλλο...

τωρα με τον καιρο που κανει εχουμε "κλειστεί" μεσα, μειωσαμε τις εξοδους, αλλα βγαινουμε που κ που...

εχει 2 - 3 εβδομαδες που στα ξαφνικά, ενω ολα ειναι νορμαλ, παταει κατι στριγγλιές, κατι τσιριδες... δειχνει δυσαρεστημένο με κατι αλλα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ με τι ;;!!!!!!

στραβομουτσουνιαζει για 3 - 5 λεπτα κ μετα συνεχιζει να τρωει ή να παιζει... :x

στο σπιτι μας δεν φωναζουμε, ετσι λοιπον αναρρωτιεμαι ΠΩΣ και ΓΙΑΤΙ απεκτησε αυτο το συνηθειο...

εχετε καποιο παρομοιο περιστατικό ;; θα ηθελα να ακουσω τις αποψεις σας ...

-ευχαριστω :x -

Δημοσίευση

Οι τσιριδες-φωνες κλπ στην ηλικια του ειναι παρα πολυ συνηθισμένο φαινομενο!

Δοκιμαζουν τη φωνη τους,την ενταση...Χαιρονται που μπορουν να τραβηξουν την προσοχη μας...Ειναι κ τροπος επικοινωνιας αφου συνηθως τα μωρακια σε αυτη την ηλικια δε μιλουν!

Γελα μαζι του!Μιλα του,"απαντησε" του!!!Δεν ειναι "κακο συνηθειο"!Περαστικη φαση ειναι!

Δλδ εγω δεν συνδεω στο μυαλο μου τις κραυγουλες με τα υπολοιπα που εγραψες! ;):D

Δημοσίευση

αχ Αναστασία μου σε ευχαριστώ ! αισιόδοξη η αποψή σου κ ευχομαι να ειναι οντως περαστική η φαση αυτή.... απ οτι διαπιστωσα η σωματική κουραση, ξενυχτια κλπ δεν με ταλαιπωρησαν τοσο καιρό, αυτη η τσιριδα μες στα αυτιά μου ομως ταραζει πραγματικά την ψυχική μου ισορροπία!!!!

αλλα ετσι ειναι...κανεις δεν ειπε οτι η μητροτητα ειναι ευκολο πραγμα :?:D

να χαίρεσαι την κουκλίτσα σου !! :roll:

Δημοσίευση

ααχ ααααχχχ.... :roll: ειναι ωρες που ετσι ακριβώς κ μενα μου φαινεται αστείο τοσο δα ανθρωπακι να φωναζει αλλα ειναι κ κατι στιγμες που ειμαι τοσο κουρασμενη κ μου ρχεται ....να πηδηχτώ απο το παραθυρο !!!!

σημερα παρατηρησα οτι ειναι ερεθισμενο (κοκκινο) στο "βρακακι" του... το φροντισα καταλληλως κ θα συνεχίσω την παρατήρηση ... μερσί :x

Δημοσίευση

Η αντίδραση του παιδιού μπορεί να προκαλείται από κάποιον πόνο (π.χ. της οδοντοφυίας) Καλό θα ήταν, εφόσον η κατάσταση συνεχιστεί, να ενημερώσεις και τον παιδίατρο που παρακολουθεί το παιδάκι σου, ώστε να προσεγγίσει το θέμα εξετάζοντας το μικρό. Σε κάθε περίπτωση, καλό θα ήταν, κάθε φορά που το παιδί στριγγλίζει, να μη δίνετε σημασία. Ενδεχομένως να δοκιμάζει τα όριά του και να χρησιμοποιεί τις αντιδράσεις του για να προκαλέσει τις δικές σας. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και το πιθανότερο είναι να σταματήσει. Μην ξεχνάς ότι ένα μικρό παιδάκι, δεν έχει τον τρόπο να εκφράσει αυτά που νιώθει, την δυσαρέσκεια ή την αντίδρασή του σε κάτι που συμβαίνει ή σε κάτι που νιώθει, όπως τα μεγαλύτερα παιδάκια. Το κλάμα, οι φωνές, τα μούτρα είναι η δική του γλώσσα. Αφήστε το λοιπόν να εκδηλωθεί και σιγά σιγά θα διδαχθεί τους σωστούς τρόπους συμπεριφοράς αντιγράφοντας και μιμούμενο εσάς.

Δημοσίευση

ευχαριστώ Alexita ! περνανε απο το μυαλό μου κ αυτά...

η αληθεια ειναι οτι οντως βγαζει παλι δοντια (παλι εχει το χερι μεσα στο στομα συχνα !) και ευτυχώς ο ερεθισμός εφυγε ευκολα, ενω οι τσιριδούλες παρεμειναν... οχι πολλες, αλλα υπαρχουν μεσα στην ημέρα μας :?

Δημοσίευση

καλημερα

εμενα η μικρη μου ειναι 17 μηνων

καλα απο τσιριδα συνεφφο αφου βουιζουν τα αυτια μου

βεβαια εμενα το κανει ειδικα αν τηςπαρεις κατι απο τα χερια η την απομακρυνεις απο κεινο που θελει να κανει

πχ να παρει το βουρτσακι του μπανιου

και γω ειναι φορες που λεω ελεος με τ ις τσιριδες

φανταζομαι στην ηλικια σας ειναι αυτο που λενε τα κοριτσια

νομιζω θελουν να δοκιμασουν την φωνη τους

θυμαμαι η μικρη μου πιο μιρκη τσιριζε

και μετα με κοιταγε και χαμογελουσε σαν να ελεγε κοιτα τι κανω!

σε μα ςομως σκεφτομαι μηπως ειναι κατι αλλο..

λογω διαφορας ηλικιας..

οπως και ναχει κουραγιο μανες!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Κορίτσια μου καλημέρα.... Μάλλον άκυρος ο συναγερμός!! Έκανα εχθές κ άλλα τεστ τα οποία βγήκαν αρνητικά ακόμη κ της ίδιας εταιρείας!!😢😢 Δεν ξέρω τι έγινε;; Ακόμη δεν έχω έρθει περίοδο δεν ξέρω αν από το άγχος ή έστω δύο φορές που πρόλαβα να βάλω προγεστερόνη κολπικά μετά από σύσταση της γυναικολόγου!!  Αυτή την στιγμή επειδή μας απασχολεί κ ένα άλλο θέματακι που χρήζει διερεύνηση δεν με απογοήτευσε τόσο πολύ ( πρέπει βέβαια να έρθω περίοδο για να πάω σε συγκεκριμένες ημέρες κύκλου να κάνω μια μαγνητική στο στήθος !! )  Υ.Γ. με αγχωνει λίγο η ηλικία επειδή είμαι 39 , έχω αλλά δύο παιδάκια μεγάλα 20-21 χρόνων. Απλά με τον σύντροφό μου θέλουμε άλλο ένα παιδάκι γτ εκείνος δεν έχει !! Βέβαια λέγαμε μετά τον γάμο ο οποίος θα γίνει πρώτα ο Θεός 25 Απριλίου! Απλά κάνουμε ελεύθερα μήνες τώρα και δεν έχει έρθει και εκεί προβληματίζομαι!! 🥴🥴🥴
    • Ναι και εγώ αυτής της άποψης είμαι.. προσπάθησα να της μειώσω 1 γεύμα γάλακτος αλλά δεν κοιμόταν με τίποτα και έκλαιγε συνεχόμενα το μωρό οπότε είπα θα πάω βάση του μωρού.   Ο παιδίατρος σκέψου μου είπε 3 γεύματα γάλα και 3 στερεές και αν τρώει καλά τότε πάμε στα 2. Υπερβολή θεωρώ! 
    • @Eirinistz θα πας με τις ανάγκες του παιδιού. Οσο ζηταει γαλα θα προσφερεις. Σταδιακα θα μειωσει μονη της την ποσότητα κ θα αρχίσει να τ κοβει. Η θα αλλάξεις την ωρα τ γεύματος. Αναλογα τι ωρα σου κοιμαται. Αν σ κοιμαται 9.30 10 πχ θα δινεις γαλα κ τ φρούτο μετα στις 11 11.30. Σιγα σιγα μεγαλώνοντας αλλάξει κ προγραμμα ύπνου. Θα γίνουν πιο στανταρ κ τ γεύματα τους. Αφου ομως τ μωρακι σ θελει γαλα για να νανουριστει γτ να τ παιδεψεις?
    • @ΜαρίαΔημήτρης και εμένα η μικρούλα μου άργησε να κάνει γύρω γύρω και όταν την βάζω να κάθεται πέφτει μια δεξιά μια αριστερά και μια προς τα πίσω. Έβλεπα αλλά μωράκια που 6 μηνών καθόντουσαν κανονικά αλλά τελικά το κάθε παιδί είναι διαφορετικό.   Ο παιδίατρος μου είπε ότι μέχρι το 9ο κάθονται τελείως μόνα τους οπότε έχουμε ακόμα δρόμο μπροστά μας. 
    • Σε άλλα νέα, η γκρίνια είναι ασταμάτητη.. μόνο στην βόλτα με το αμάξι δεν κλαίει, το απολαμβάνει! Χαζεύει από το παράθυρο. Μου φαίνεται θα την έχω στους δρόμους όλη μέρα😂  Αααα με την αλλαγή της ώρας έχουμε περάσει δύσκολα. Κοιμάται στις 7 το απόγευμα(αντί 8 που κοιμόταν πριν) και στις 5 το πρωί ξυπνάει με φωνές και όρεξη για παιχνίδι😫 ούτε όταν ήταν νεογέννητο τέτοια αϋπνία κορίτσια😅
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...