Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• @Elli13 ελλη μου να σ πω εγώ τι έκανα γτ νομίζω τ μωρα σου θα εχουν οση διαφορά είχαν κ τ δικα μου. Γνωμη μ να κάνεις τ χαρτιά για εσπα κ να την γράψεις κανονικα. Εγω γεννησα Μαιο τη μικρή, η μεγαλη έκλεισε τ Αύγουστο τα 2 και Σεπτεμβρίο πήγε παιδικο. Οπότε είχε ήδη μπει στον 4ο τ μωρο. Δεν τ μετάνιωσα καθολου, και στο παιδί εκανε καλο και σε μένα κ σε όλους. Ουτε κολλούσε τοσο συχνα. Η μικρη στον 1ο χρονο της ζωής της μ κολλησε 6 μηνων κοξακι απο τη μεγάλη αλλα τ περασε πολύ ηπια. Αμα θηλάζεις κιολας μη φοβάσαι παιρνει φουλ αντισώματα. Τωρα μεχρι να γίνει 3 μηνων τ μωρο κ γω θα την κρατουσα νομίζω. Αλλα μέχρι να γεννησεις κτλ ήδη τ Σεπτεμβρίο θα ειναι 2 μηνων. Απο Οκτώβριο μπορείς να τηβ ξεκινησεις κανονικα. Γράψε την πάντως να έχεις την επιλογή.
    • Η αλήθεια είναι πως η πρώτη χρονιά ήταν μεγάλη ταλαιπωρία και για εμάς κορίτσι μου…δεδομένου πως χτίζουν ανοσοποιητικό μετά τα 3, θεωρώ πως και η δεύτερη θα είναι το ίδιο. Παρόλα αυτά η μικρή μου τρελαίνεται απ την χαρά της, πάω να την πάρω και κλαίει..Γι αυτό είπαμε να την αφήσουμε μέχρι και Δεκέμβρη, ακόμη και να μην δουλεύω εγώ. Τώρα αν όλα πάνε καλά και γεννήσω Γενάρη, θα την κρατήσω από τέλη Δεκέμβρη μέχρι και Μάιο είπα, αλλά σίγουρα Ιούνιο θα πάει ξανά. Νιώθω πολλές τύψεις που θα της το στερήσω, αλλά κάπως πρέπει να προστατευτεί και το βρεφάκι… Αυτό που σκέφτομαι όμως να κάνω, είναι μετά το πρώτο τρίμηνο του μωρού, να την πηγαίνω 1-2 φορές την εβδομάδα σε δραστηριότητες πχ messy play κλπ που πάλι θα εκτεθεί, αλλά όχι στον βαθμό που θα εκτίθεται καθημερινά στον παιδικό. Η γιατρός μας είπε πως πλέον η περίοδος ιώσεων αρχίζει αργά και τελειώνει αργά, οπότε ακόμη κ την άνοιξη είναι επικίνδυνα.
    • Α οκ..όχι εμένα εμφυτεύεται μετά είναι το θεμα😅 καλά ναι αστο όσο ψάχνεσαι τρελενεσαιιιι
    • @Rena92 κορίτσι μου να σε ρωτήσω, μιας και η μικρή σου πάει βρεφικό.. Εγώ επειδή δεν έχω επιστρέψει καθόλου στη δουλειά, δεν την πήγα, φοβόμουν πολύ τις ιώσεις. Ήθελα όμως από τη νέα σεζόν να τη στείλω γιατί ξέρω πόσο καλο τούς κάνει. Ξεδινουν, κοινωνικοποιουνται, μαθαίνουν πράματα, και γενικά δεν έχουν τη βαρεμάρα του σπιτιού. Και μεις πόσο να τα απασχολησουμε, ειδικά από τη στιγμή που είμαστε και έγκυες. Η παιδίατρος όμως μου είπε τουλάχιστον 3 μήνες αφότου γεννηθεί το μωρό (ιδανικά μου είπε 6μηνο), να μην την στείλω, λόγω ιώσεων. Και οκ, ούτε εγώ θα το διακινδυνευα να σου πω την αλήθεια. Από την άλλη, χωρίς βοήθεια με δύο μωρά μόνη μου από το πρωί μέχρι το βράδυ (και πολλές νύχτες ακόμα), δεν ξέρω πως θα βγει. Εσύ πως το σκέφτεσαι; Τι θα κάνεις όταν με το καλο έρθει το μωρό; Διαβάζω ότι στο εξωτερικό, δεν υπάρχει αυτή η τακτική, το μεγαλύτερο παιδάκι να μένει σπίτι επειδή ήρθε νέο μέλος..
    • Δεν παίζει ρόλο ο κύκλος περιόδου. Το ενδομήτριο το θέλουν ιδανικά πάνω από 10 τις μέρες εμφύτευσης. Παχαίνει στη 2η φάση του κύκλου μας από την παραγωγή της προγεστερόνης και προετοιμάζεται για την εμφύτευση του εμβρύου. Αν το θέμα ήταν αυό θα μπορούσε απλά να σου συνταγογραφίσει προγεστερόνη μετά την ωορρηξία για να βοηθηθεί. Μην ψάχνεσαι παραπάνω κοριτσάκι μου κ αγχώνεσαι άδικα από τη στιγμή που έχετε εικόνα για το θέμα που υπάρχει στο συντροφο. Εν τέλη αν δε μπορείς να ηρεμήσεις καλό θ ήταν να πας σε γυναικολόγο που εξειδικεύεται στις καθεξιν αποβολές κ όχι στον κάθε τυχαίο. Εμένα μου είχε κάνει scratching στην υστεροσκόπιση, μου ειχε πει αφού κάναμε που κάναμε τη διαδικασία λόγω πολύποδα στο έξυσα και λίγο να αναγεννηθεί, 2 μήνες πριν την εμβρυομεταφορά. Το κάνουν για να είναι πιο δεκτικό το ενδομήτριο στην εμφύτευση. Δεν παίζει ρόλο μετέπειτα στο να κρατηθεί το έμβρυο. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...