Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Καλημέρααα🫶🏻 Ναι και εμάς μας είπε τώρα στο 5ο να σταματήσουμε αλλά δεν τον ρώτησα αν πρέπει να σταματήσω να αποστειρώνω και το νερό. 
    • Μου είπε ο γιατρός να την κόψω, δεν υπάρχει νόημα από την στιγμή που βάζει τα πάντα στο στόμα πλέον.
    • Και στην πρώτη μου εγκυμοσύνη η αυχενική ήταν στο ανώτατο φυσιολογικό, 2,5 δηλαδή. Είχαμε την αγωνία και την αναμονή, αλλά ήταν και η πρώτη εγκυμοσύνη και όλα ήταν τεράστια. Αυτή τη φορά μας έκανε κουβέντα, ως όφειλε ασφαλώς, και η εμβρυομητρικός μου και ο γυναικολόγος μου για τα περί αμνιοπαρακέντησης και τροφοβλάστης. Τα περιθώρια, το αποτέλεσμα, τις αποφάσεις που θα πρέπει να πάρουμε αν τυχόν... Δεν τα είχα βάλει ποτέ στο μυαλό μου αυτά, όχι γιατί δεν τα ήξερα, αλλά ποτέ δεν το σκέφτεσαι πιστεύω αν δεν δοθεί κάποιο έναυσμα. Οπότε άρχισα να φαντάζομαι τον εαυτό μου και την οικογένειά μου με το τι επιλογή θα κάναμε... Το τερμάτισα δηλαδή το ζήτημα.  Ευτυχώς που όλα είναι υπό έλεγχο τώρα. Θα κάνουμε και τη nipt και ελπίζω όλα να πάνε καλά! Τι ωραία τα αποτελέσματά σου!! Μπόρεσε να διακρίνει;; Τι καλά!! Αυτή τη φορά δεν μας σχολίασε κάτι εμάς. Ε με τη nipt θα το μάθουμε και αυτό με σιγουριά! Με το καλό όλα!!! 🥰 🥰🥰🥰🥰
    • Άννα πιθανότατα είναι false alarm αλλά καλύτερα να είσαι ασφαλής με ξεκούραση και αντιβίωση. Να μας λες πως πηγαίνεις! Ο μικρός ξεκινάει βρεφικό τη Δευτέρα και δε θα πάω καθόλου 2 μέρες στη δουλειά γιατί θα είμαι μαζί του στην αρχή εκεί μου είπαν. Τώρα αυτές τις μέρες είναι με παππού και γιαγιά που για αυτόν είναι συνώνυμο των διακοπών και της διασκέδασης οπότε δεν έχει πρόβλημα! Για να δούμε τι θα γίνει τη Δευτέρα... Έχω λίγη ανησυχία...
    • Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου. Γενικά είμαι αισιόδοξη. Τα υγρά έχουν σταματήσει οπότε είμαστε σε καλό δρόμο. Δεν φαίνεται να έχω και ενεργή λοίμωξη.  @Zeldaκαλό κουράγιο, δύσκολο να λείπεις τόσες ώρες και για σένα αλλά και για τον μικρό σου.. κουράγιο.. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...