Μετάβαση σε περιεχόμενο

Τρωει και μετα κλαιει...γιατι?


Recommended Posts

Κοριτσια καλημερα,τα φωτα σας

Η μικρη μου ειναι 3 μηνων και δοξα το Θεο :shock: απο κολικους φουλ....τωρα τελευταια αρχισε να κανει το εξης.....τρωει και μετα χτυπιεται στο κλαμα....καναμε υπερηχο για γοπ και δεν εχει...

δεν ξερω τι να σκεφτω τι να την ενοχλει...το εχουμε απο το πρωι μεχρι το βραδυ.....μηπως το γαλα?μηπως εχει σιωπηλη γοπ?βοηθηστε με!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου φιλεναδα!! Τι κανεις? Πώς τα πάτε με την φραουλίτσα? χαθήκαμε :?:?:?:D:D:D

Και εμείς είχαμε πολλούς κολικούς. Λογικά την ενοχλεί κάτι στο γαλατάκι της. Ίσως δεν το χωνεύει καλά, ίσως την καίει? Ποιο πίνει? Κάνει γουλίτσες? η δικιά μου για αρκετό καιρό δεν μπορούσε να ησυχάσει καθόλου μέσα στην ημέρα...Έπινε το γαλατάκι της και προσπαθούσε να χωνέψει για 2 ώρες και έκλαιγε τριβόταν κλπ κλπ. Στενοχωριόμουν πολύ. Με βαριά καρδιά έδωσα το infacolics, πήρα γάλα πιο βαρύ, από αυτά που λέμε 'αντιαναγωγικά' και κάπως ηρέμησε. Βέβαια το συγκεκριμένο γάλα μας προκαλούσε πολύ μαλακά κακά οπότε και το ανακάτευα με κάποιο άλλο απλό γάλα.

Από τον 3ο όμως και μετά της πέρασε.

Πότε άρχισαν οι κολικοί? Δεν γνωρίζω για το θέμα ΓΟΠ καθώς δεν μας είπε κανείς ότι μπορεί να ισύει κάτι τέτοιο. Απλώς πιστεύω ότι το στομαχάκι έπρεπε να συνηθίσει κάπως τα γάλατα και γενικά να 'ωριμάσει'.

Σε καταλαβαίνω, είναι πολύ ψυχοφθόρο να πονάει το μωράκι σου και να μην ξέρεςι τι να κάνεις...

(το γάλα που έδωσα ήταν το novalac digest αλλά προσοχή γιατί προκαλεί πολύ μαλακά κακά...)

φιλάκια στην κουκλίτσα φραουλίτσα & μαμά!!

(αντε βρε, πότε λέτε και για το 2ο? χιχιχι)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

η γιατρός σου τι είπε ???

μπορεί να έχει αλλεργία στο αγελαδινό ,μπορεί χίλια δυό ... δεν σου ζήτησε εξετάσεις ?

το έχεις συζητησει ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Samantha οντως χαθηκαμε....τι κανετε εσεις/πως πας με την εγκυμοσυνη σου?

Κατι λιγες γουλιτσες βλεπω,πολλα σαλια,τριβετε στα μουτρα συνεχεια,μαζευει ποδια,τεντωνεται σαν τοξο ....ολα μαζι τα κανει....της δινω το humana ha.....τωρα τελευταια εδω και μια εβδομαδα αρχισε να μου το κανει.....τους κολικους τους καταλαβα απο τις 40 ημερες και μετα οτι εχει...κι εμας μας εδωσε ενα πιο πηχτο γαλα αλλα το εκανε εμετο με τη μια και δεν της το ξανα εδωσα,θεωρησα οτι την εκατσε βαρυ!!!

2ο παιδι?εδω γελαμεεεεεεεε :lol::lol::lol: φιλιαααααα

juliax υποτιθεται οτι το γαλα ειναι αντιαναγωγικο(αν το γραφω σωστα)και αντιαλλεργικο στο αγελαδινο γαλα.....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

παρακολουθησε το και συζητησε με την γιατρό ...

έυχομαι να περάσει πολύ γρήγορα όλο αυτό και ξεχασα να σου πώ να σου ζήσει κιόλας ! :D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αναστασια μου ισως δεν της κανει το γαλα...κ εμεις δοκιμασαμε πολλα μεχρι να βρουμε το σωστο...συζητησετο οσο το δυνατον νωριτερα με τον παιδιατρο κριμα ειναι να πεδευετε ετσι η φραουλιτσα σου...

γιατι βρε γελας στην ιδεα ενος δευτερου μωρου???τα παιδια ειναι ευτυχεια!!!!!ειδες η σαμανθα πηρε φορα κ δεν σταματα να δεις κ που του χρονου παλι εγκυος θα ειναι :lol::lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλό θα είναι, να επιχειρήσεις μια προσέγγιση του ζητήματος σε συνεννόηση με τον παιδίατρο που γνωρίζει όλους τους ατομικούς παράγοντες υγείας και ανάπτυξης του παιδιού. Αν το μωρό θηλάζει, θα πρέπει να κάνεις κάποιες τροποποιήσεις στη δική σου διατροφή. Ο,τιδήποτε προκαλεί σε εσένα δυσφορία, φούσκωμα ή όποια άλλα στομαχική διαταραχή, να ξέρεις ότι επηρεάζει και το μωρό με παρόμοιους τρόπους, άρα θα πρέπει να αφαιρεθεί από το καθημερινό σου διαιτολόγιο. Αν το παιδί πίνει ξένο γάλα, θα πρέπει να ελέγξεις τυχόν δυσανεξία στη γλουτένη και αν χρειαστεί να αλλάξεις γάλα επιλέγοντας το κατάλληλο από την ποικιλία που κυκλοφορεί στο εμπόριο. Ωστόσο, αυτό μόνο ο παιδίατρός σας είναι αρμόδιος να το κρίνει.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εξετάστε και το θέμα της οισοφαγίτιδας.

Ο δικός μου σε παρόμοια ηλικία, με παρόμοια συμπτώματα - παρόμοια γιατί είχε μειώσει και την ποσότητα που έτρωγε λόγου πόνου - είχε οισοφαγίτιδα. Αυτό σημαίνεο ότι είχε κάνει "πληγούλες" στον οισοφάγο από τα γαστρικά υγρά που ανέβαιναν και ήταν πολύ όξινα.

Εμείς κατόπιν εντολής παιδιάτρου δώσαμε epadoren - εάν θυμάμαι καλά- που μειώνει την οξύτητα των γαστρικών υγρών και όλα οκ. Βέβαια το σιρόπι το έπεαιρνε για μεγάλο χρονικό διάστημα.

¨οτι και να είναι ελ΄πίζω να το βρέιτε σύντομα!!!

Περαστικά σας!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπερα και να χαιρεσαι τη φραουλιτσα σου!

Ολες οι κοπελες ανεφεραν πολυ σωστα πραγματα και οντως καλο θα ηταν να συζητησεις με τον παιδιατρο. Εγω εχω να σου πω απο τη δικη μου εμπειρια το εξης. Ετρωγε κι εμενα και μετα πλανταζε, οποτε νομιζα κολικους. Μετα απο λιγες μερες, μου λεει η παιδιατρος Χριστινα το παιδι πειναει! Και πως το καταλαβε; Με ρωτησε αν αδειαζει ολο το μπιμπερο. Ναι της λεω. Και τοτε μου ειπε οτι ενα μωρο πρεπει παντα μα παντα να αφηνει στο μπιμπερο εστω και 10 γρ γαλα, μονο τοτε εχει χορτασει. Το δοκιμασα, του αυξησα την ποσοτητα σε καθε ταισμα και οντως για αυτο εκλαιγε!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...