Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια καλησπέρα βρέθηκε θετικό το ουρεόπλασμα στον ιστό περιόδου και θα κάνω θεραπεία έως 15/02.

Μετά από τρείς μήνες μου είπε ο γιατρός να κάνω επανέλεγχο.

Μου φαίνεται πολύς ο καιρός γιατί να περιμένω 3 μήνες αν κάνω στον επόμενο κύκλο από την θεραπεία π.χ. το Μάρτιο δεν θα έχω αποτέλεσμα.

είχε κάνει καμιά σας τη θεραπεία για το μικρόβιο αυτό?

Δημοσίευση

Εδώ! Εδώ! Έχω κάνει διδακτορικό στο ουρεόπλασμα! Είχα ουρεόπλασμα στην εγκυμοσύνη (και υποθέτω ότι ακόμα το έχω). Ούτε κι εγώ θυμάμαι πόσες φορές πήρα αντιβίωση, έβαλα κολπικές κρέμες και κολπικά υπόθετα... Δεν κατάφερα να το ξεφορτωθώ, κυρίως επειδή στην εγκυμοσύνη το ανοσοποιητικό μας δεν είναι και στα καλύτερά του.

Όλο εκείνο το διάστημα διάβαζα ένα σωρό τρελά στο ίντερνετ για το ουρεόπλασμα και είχα τρελαθεί στο άγχος. Διάβαζα ότι προκαλεί αποβολές, ότι εμποδίζει τη σύλληψη (οκ, αυτό δε με έπιανε) και ότι μπορεί να αδυνατίσουν οι υμένες του σάκου και να σπάσουν πρόωρα τα νερά. Φυσικά τίποτα από αυτά δε μου συνέβη και παρ' όλο που δεν κατάφερα να το ξεφορτωθώ, όλα πήγαν μια χαρά. Πολλοί γιατροί δε δίνουν καν σημασία. Αλλά αν μπορείς να το ξεφορτωθείς, καλά θα κάνεις!

Δημοσίευση

Ναι καλή μου το είχα κ αυτό κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της προσπάθειάς μου για μωρό….. μαζί με γκαρντνερέλα κ μύκητες! Να διευκρινίσω πως σε όλες τις προηγούμενες καλλιέργειες που είχα κάνει δεν τα είχα ( κ είχα κάνει αρκετές)!

Το 50% των γυναικών το έχουν αυτό το μικρόβιο μόνο που δεν εκδηλώνεται αν δεν χαλάσει για κάποιο λόγο η χλωρίδα στον κόλπο! Αν αυτό γίνει τότε το ουρεόπλασμα (όπως κ άλλα μικρόβια ή κ μύκητες) αρχίζει να αναπτύσσεται!

Εγώ έκανα θεραπεία μαζί με τον σύζυγο για έναν κύκλο, μετά έκανα καλλιέργεια κ αφού βγήκε αρνητική ξεκινήσαμε εκ νέου τις προσπάθειες!! 3 μήνες νομίζω είναι υπερβολή….!!!

Να τρως πολλά γιαούρτια… κάνει καλό στην χλωρίδα του κόλπου!!

Μήπως πήρες κάποια αντιβίωση τον τελευταίο καιρό?? Μπορεί να φταίει κ αυτό για το ph στον κόλπο!!!

Δημοσίευση

σας ευχαριστώ κορίτσια!

Αlexita: ιστός περιόδου είναι το αίμα της περιόδου είναι μια εξέταση dna που μου είπε ο γιατρός να την κάνω για χλαμύδια ουρεόπλασμα και μυκόπλασμα.

Από αντιβίωση τώρα παίρνουμε την zithrobest ,stabilanol, έβαλα και μια κολπική κρέμα 7 μέρες και 2 κολπικά υπόθετα.μήπως μας λέει μετά από 3 μήνες επειδή είναι δυνατή η αντιβίωση?μπορεί τι να πω?

Δημοσίευση

Καλησπερα! Εγω ειχα ουρεοπλασμα στην εγκυμοσυνη και διαβασα διαφορα στο νετ και τρελλαθηκα, αλλα 3 διαφορετικοι γυναικολογοι μου ειπαν να μη δινω βαση και οτι οι μισες εγκυες εχουν! Οποτε ισως να αφορα την αντιβιωση αυτο που σου ειπε, αλλα γιατι δεν τον ρωτας;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...