Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλημερα κουκλες!!ο γιος μου ειναι 11 μιση μηνων και στις 31 Ιανουαριου μας βγηκε το πρωτο δοντακι!!εννοω οτι ειδαμε την πανω πλευρα του δοντιου!!!και εχθες εσκασε μυτη και το δευτερο!!!τα δυο κατω λοιπον!!σημερα που ξυπνησε βλεποντας τα φαινονται να βγαινουν στραβα...οντως μπορει να γινει αυτο???οσες ειστε πιο εμπειρες πειτε μου!!και τι γινεται σε περιπτωση που ειναι στραβα??ευχαριστω...

Δημοσίευση

γεια σου φλωρα...εγω θα ελεγα να μην ανυσηχεις γιατι ετσι κι αλλιως αυτα τα δοντακια θα πεσουν και θα ερθουν καινουρια..αστα να βγουν παντως εντελως και αν ανυσηχεις ακομα μιλα με καποιον οδοντιατρο... ;)

Δημοσίευση

Φλωρα γεια σου κι απο μενα...ο γιος μου εχει 9 δοντακια και το ενα κατω δεξια εχει βγει λιγο λοξα...η παιδιατρος ειπε να παρακαλω το καινουριο δοντακι να ειναι ισιο...οποτε για τωρα δεν ανησυχω..το αφηνω για το μελλον...το κακο ειναι οτι κι εγω κι ο πατερας του δεν εχουμε την τελεια οδοντοστοιχια απο πλευρας ορθοδοντικης!!!! μακαρι ο μικρος να μη κληρονομησει ολιγον τι στραβα δοντακια...

να χαιρεσαι το αγορακι σου!!!

Δημοσίευση

αχχχ κοριτσακια μου σας ευχαριστω παρα πολυ ολες για τις απαντησεις σας!!να ειστε καλα....ευχομαι να ειναι ισια τα κανονικα του και ας ειναι αυτα στραβα!!σε ολες σας πολλα φιλακια....

Δημοσίευση

Καλημερα!!

Περιμενε να φυτρωσουν και τα 2 καλα-καλα, και θα δεις οτι θα ισιωσουν.

Ετσι βγαινουν και της δικιας μου.

Θεοστραβα οταν ειναι ακομη μισα, αλλα οταν μεγαλωνουν αλλαζουν.

Αν παλι μεινουν στραβα, μην ανησυχεις!

Δεν ειναι τα μονιμα!

Φιλια!

Δημοσίευση

έχει δίκιο η Φανή, περίμενε να βγουν κανονικά.

Εμάς αρχικά ήταν κολλητά, καθόλου περιθώριο, τώρα με τον καιρό έχουμε κάτι κενά...απαπαπα!

(αυτό είναι καλό βέβαια καθώς έτσι υπάρχει χώρος και για τα υπόλοιπα δοντάκια )

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...